маникюр

Зимен маникюр: идеи 2018 по звездите

Зимен маникюр: идеи 2018 по звездите

Зимен маникюр звезди.

Ние измисли как да украси холивудски звезди си пръсти през зимните месеци. Представяме на Вашето внимание десет печеливши идеи за зимен маникюр звезди. Внимателно проучване и вземете вдъхновение за да създадете празнична начин.

Дженифър Лопес

Любителите на червения цвят в зимния период трябва да се даде предпочитание на тъмно червено-кафяв винен оттенък, тъй като това се прави на Дженифър Лопес.

Мадона

Черно антипод на хладно синьо и бяло зимния оттенък, затова той е толкова изгодно, че изглежда добре на ноктите си в студеното време на годината.

Khloe Кардашиан

Красива цветова схема в зимен маникюр – бледо лилаво, пастелни цветове. Особено добре това покритие изглежда страхотно на продълговат миндалевидных нокти.

Кейти Пери

Цвят студен сапфир синьо е идеална за къси нокти. За да се даде по-бар, детски маникюр ще рисунки очите на ноктите си.

Рийз Уидърспун

Абсолютен хит за сезона маникюр в стил нюд на къси нокти.

Кели Озбърн

Обикновен френч може да се извърши по-специално, като се фокусира на Кели Озбърн. Дайте нокти остри форми и бял лак за върха на ноктите, нанесете във формата на сърце.

Дженифър Лин Лопес

Заточени дълги нокти и лак за нокти пастельного цвят – перфектната комбинация. Ноктите пръстен разкрасяване пръст елементи на действителното метален цвят.

Сандра Бълок

Гол-маникюр на дълги нокти с овална ще създаде ефекта на натурални френски. Да се грижи за белотата и здравето на вашите нокти.

Холи Бери

Не забравяйте, непобедима класиката – традиционния френски маникюр. Той, както винаги, от конкуренцията.

Кели Озбърн

Френски маникюр „обратното“ е изпълнена в черен цвят, очертайте обърнато сърцето към остри нокти. Ви готически вариант на модел, напомнящ карта върхове.

Theme by Anders Norén