стил

Зеленият цвят в облеклото. Върви, че интересите, които отиват на това, с което си облечен. Снимка

Зеленият цвят в облеклото. Върви, че интересите, които отиват на това, с което си облечен. Снимка

След годишното парижкия модно ревю, много жени изпадат в объркване, защото моделиране на всеки сезон диктува новите правила на модата.

Зеленият цвят в облеклото. Върви, че интересите, които отиват на това, с което си облечен. СнимкаУниверсален зелен цвят хармонично изглежда по никакъв начин

Въпреки, че тенденцията на цветова комбинация, при избора на дрехи и аксесоари трябва да отговарят на определени класически правила. В този случай изображението се превръща в най-хармонично и стилно, да останем актуални в продължение на доста дълго време.

Стойността на зелен цвят в облеклото. Психология на имиджа

В зелен цвят, според дизайнерите, са подходящи такива прилагателни като спокоен, естествен, хармоничен, приятно и удобно. Същите тези думи може да се опише човек, който предпочита да се облича в зелено.

Това е най-вече уверени в себе си личност, с една ясна, положителна жизнена позиция. Те знаят какво искат от живота, и целенасочено да постигне своето. Образование в областта на комуникациите и културата.

Тъй като зеленият цвят се свързва с природата, успокоява, облечени в този цвят бързо дойде на разговора.

Зеленият цвят в облеклото. Върви, че интересите, които отиват на това, с което си облечен. Снимка Зеленият цвят в облеклото. Върви, че интересите, които отиват на това, с което си облечен. СнимкаВ зависимост от нюанса, зелено цвят може да се комбинира с всички цветове на дъгата

В зависимост от нюанса, зелено може да предизвика безпокойство, ако това е по-лесно и по-светло; спокоен, ако тя е по-плътен, с сизоватым оттенък.

Кой е зелен на цвят, външен вид вид

Какво е зелен е подходящ за млади момичета, се определя въз основа на цвета на външния вид:

Най-хармонично изглежда зелен цвят избрания от вас дрехи по цветотипу

  Пролет кожа костюм на светли, топли нюанси на зелено. Те подчертават нежната, невесомую красотата на момичетата с такъв тип външност.

Зеленият цвят в облеклото. Върви, че интересите, които отиват на това, с което си облечен. СнимкаПролет кожа костюм на светли, топли нюанси на зелено

  За летния цветотипа подходящи са студени светли и наситени тъмни тонове. Те подчертават цвета на косата и да направите изображението по-дълбоко и по-благородно.

Зеленият цвят в облеклото. Върви, че интересите, които отиват на това, с което си облечен. СнимкаЗа летния цветотипа подходящи са студени светли и наситени тъмни тонове

  Топли есенни цветове тип са подходящи такива цветове като: каки, фъстъци, маслини, приглушени нюанси на блато. Той ще подчертаят и допълнят съществуващите яркостта във външния вид, нали са разположени акцентите.

Зеленият цвят в облеклото. Върви, че интересите, които отиват на това, с което си облечен. СнимкаТопли есенни цветове тип на блато са подходящи променливи нюанси

  За зимния цветотипа подходящи са студени нюанси на зелено: emerald, нефритови, салатовый. Те придават на образа чар и мистерия.

Зеленият цвят в облеклото. Върви, че интересите, които отиват на това, с което си облечен. СнимкаЗа зимния цветотипа подходящи са студени нюанси на зелено

Стилисти твърдят, че никоя жена няма да бъде зелен. Намери своя собствен индивидуален оттенък.

Начало-популярните нюанси на зелено

Огромно количество зелени нюанси дава възможност за творчески личности, за да бъде индивидуално и стилно. Сredi много от най-популярните цветове:

Зелени

  . Положителен, топъл нюанс на зеления цвят, който се получава при добавяне на жълто към него. Цвят на млада зеленина на пролетта. Облекло светло зелен цвят концентрати, успокоява, настройва на желаната от вас начин.

Зеленият цвят в облеклото. Върви, че интересите, които отиват на това, с което си облечен. СнимкаПоложителен, топъл нюанс на зелено, много положителни

Мента

  . Мек, хладен нюанс на зеления цвят, който се произвежда, като към него син. Много свеж, лек цвят. Идеален за лятото на образи. Този цвят балансира, насърчава релаксация.

Зеленият цвят в облеклото. Върви, че интересите, които отиват на това, с което си облечен. СнимкаМентов цвят в облеклото добавя лек лекота

Аквамарин, тюркоаз

  . Ярки, но са студени нюанси на зелено, които са добавили син и тъмно син цвят. Не по-малко популярна е в пролетно-летния сезон, от мента. В дрехи на цветя в горещо време ще е по-хладна и по-добре. Предполагаемата прозрачност, цвят, за да дарят момиче лекота, финес.

Зеленият цвят в облеклото. Върви, че интересите, които отиват на това, с което си облечен. СнимкаАквамариновые и тюркоазени нюанси са особено популярни в пролетно-летния сезон

Смарагд

  . Студен цвят, символ на стабилност, просперитет и възстановяване. Добър изумруд и дрехи, и аксесоари. Всеки цвят, като се започне от дрехи и завършва с топла горната дрехи. Важното е с този цвят не се прекалява.

Зеленият цвят в облеклото. Върви, че интересите, които отиват на това, с което си облечен. СнимкаСтуден благороден оттенък символизира богатство и стабилност

Маслини и фъстъци

  . Топли тонове, много слаб и спокоен. Ги получават чрез смесване в различни пропорции, зелено, жълто и червено. Отлични нюанси за такива съоръжения, като струящиеся рокли и поли, класически блузи. В този случай, цвета трябва да бъде преобладаващ.

Зеленият цвят в облеклото. Върви, че интересите, които отиват на това, с което си облечен. СнимкаПровансалски зелен цвят трябва да бъде основен в начина на

Има много други зелени нюанси, но те са производни на тези четири основни цвята.

Правила за съчетаване на зелено с други цветове

Формирането на изображението в естествени цветове, важно е да се знае, кой цвят е подходящ за по-зелени.

Зеленият цвят има много нюанси. Има универсално комбинация, когато цвят отговаря на всеки нюанс на зелено, и има цветове, които изгодно изглеждат само едно или няколко определени нюанси.

Зелено и бяло

Белият цвят се смята за универсален. Това е абсолютно се съчетава с всички цветове, включително зелен.

Комбинацията от тези цветове в облеклото добави начин на статус и достойнство. Съчетавате бяло и зелено, може във всяка част, на всяка възраст.

Зеленият цвят в облеклото. Върви, че интересите, които отиват на това, с което си облечен. СнимкаСъчетавате бяло и зелено може да бъде всеки, съотношение

Примери много и разнообразни:

  Бял бизнес костюм и зелена риза-това е правилният нюанс може трайно да привлекат вниманието на жените. Мента лятна рокля и бяла чанта и сандали идеална за първа среща и отивате на кино с приятели. Бяла рокля оттенит аксесоари и обувки фъстъци, ментов или билков цвят. Този вариант е подходящ за сватба облекло, особено през пролетния и летния сезон. Изображението ще символизира единение с природата.

Зелен и червен

Зелен и червен цвят трудно се комбинират, тъй като ярки и контрастни. Въпреки това, когато са съчетани начин на оригинален и неповторим. Особено добре на тези два цвята изглеждат страхотно на момичета с цвят на есенен тип.

Ако съществува несигурност, т.е. е съставена от тези цветове ансамбъл ще изглежда твърде сложен, можете да използвате един доказан метод. Основната облекло да се направи един цвят, а другата-да използвате аксесоари.

Зеленият цвят в облеклото. Върви, че интересите, които отиват на това, с което си облечен. СнимкаПравилното съчетание на контрастни цветове ще създаде уникален образ

Примери на изображения могат да бъдат следните:

  В Бургундия са отлични такива аксесоари като бижута или зелен клатч. Обувките също са съчетани по цвят торби. В тъмнозелени панталони и фисташковые риза идеален червена жилетка или съкратен палто oversize. Аксесоари и обувки е по-добре да изберете неутрален цвят, като черен или бежов.

Зелен и черен цвят

Черен в комбинация със зелен правят имидж на сложни и дълбоки. И най-печеливши пропорция, в която и двата цвята са в равни количества.

Зеленият цвят в облеклото. Върви, че интересите, които отиват на това, с което си облечен. СнимкаЗелени елементи на изображението в комбинация с черен ще строг офис стил е по-свободен

Тайната, която носи в черно, и в съответствие със степента на мъдрост и на тъмно-зелени тонове. Чудесен вариант е да се носят тези цветове могат да бъдат:

Зелени и кафяви

Кафяв в комбинация със зелен може да преобрази всяка жена. Основното правило комбинация е правилният избор на цвят.

Например:

  Фисташковые или маслинови панталони се съчетават добре със светло-кафяв пуловер. Ярко зелена рокля-пуловер ще изглежда добре с тъмно-кафяви bottomtime и чанта. Дънки, за щастие, каки там гледаш с кожени байкерские якета шоколад.

Мач кафяво и зелено и в различни пропорции.

Зеленият цвят в облеклото. Върви, че интересите, които отиват на това, с което си облечен. СнимкаЗелени и кафяви-практично решение за есента

Отново – всичко е в нюанса на цвета. Ако пасва много на зелен, после кафяв цвят, ще трябва да работят, но резултатът си струва.

Зелено и бежово

Бежов цвят се смята за един от основните. Много деликатен и ненатрапчив. Той не се дърпа към себе си, като червено или оранжево. Го допълва. Бежово смеси в различни пропорции и почти всички нюанси на зелено.

Зеленият цвят в облеклото. Върви, че интересите, които отиват на това, с което си облечен. СнимкаДобавете зелен елегантност мек бежов тон

Примери на изображения:

  Бежови панталони, и всеки елемент отгоре зелени. При промяна на цвета красотата на изображението да намалее, но ще стане по-късно. Бежевое вечерна рокля перфектно засилва аксесоари и обувки сочно, тъмно-зелен цвят. Бежовата кожена пола и сатен зелена риза или тениска с дълъг ръкав – отлична работа. Допълни начин може сако в тон или малко по-тъмна от ризата.

Етерични бежово аксесоари и обувки. Корабни обувки визуално удължават краката и да отидете, с каквото и да било.

Зелено и синьо

Какъв цвят е най-подходящ зелен, а не син? Защото синьо е майка на зелено при добавяне на жълто към него. Се състои от тези две цветя, изображения на място през цялата година и в различни ситуации.

Зеленият цвят в облеклото. Върви, че интересите, които отиват на това, с което си облечен. СнимкаИдеалният син погледна със студени нюанси на зелено

Примерите включват:

  Тъмно сини панталони и билкови цветове жилетки. Ако размени цветовете, красотата и простотата на изображението няма да се промени. В ежедневен вариант, панталони могат да бъдат заменени с толкова популярни за тяхното удобство сини дънки. Синьо един коктейл рокля и зелена чанта. Допълни начин ще обеци с изумруди и обувки на висок ток, които са близки по цвят с чантата. Зелена пола ще изглеждат страхотно със синьо-Bodycon дантела блуза (може да бъде съкратен). За да завършите поглед с неутрален бежов или сребрист цвят (сив) аксесоари.

Зелени и оранжеви нюанси

Доста популярен и привлекателен комбинация е комбинация от зелено и оранжево. Ярък образ, подходящ за пролетно-летния сезон и есента. Да се съчетаят тези два цвята в различни съотношения.

Зеленият цвят в облеклото. Върви, че интересите, които отиват на това, с което си облечен. СнимкаНай-добрият избор за ярки личности — комбинация от зелено и оранжево

В зависимост от интензивността на orange избран нюанс на зелено. Колкото по-ярко оранжево, толкова по-малко трябва да бъде. И колкото по-богата и мека трябва да е зелен.

Това ще направи изображението по-хармоничен баланс до ярко оранжево. За тези, които търсят неон оранжев цвят, най-добрият вариант ще бъде да го използвате аксесоарите, строго се измерва.

Примери за съчетаване на тези цветове могат да бъдат следните:

Зелено и жълто

Комбинация от зелено и жълто, вдъхновен от природата. На такива растения, като глухарчета, слънчогледи в своя пример да докаже, че 100% съвместимост. И между другото може да надделее, като жълто и зелено.

Например:

  Ярко-жълто отгоре (топ, суитчър, пуловер), и е малко по-тъмен, отколкото изумруд, нефрит – клеш (пола, панталон.Жълта рокля и зелени аксесоари (обувки, чанта, бижута). Не си струва да събере всички аксесоари в зелен цвят, може да се прекалява. Важно е да се направи акцент на този цвят. При избора на облекло от полза изглежда жълто обрезанное палто със зелен шал, чанта. Чудесен начин да се открояват в тълпата и да се измъкне от есента хандры.

Зеленият цвят в облеклото. Върви, че интересите, които отиват на това, с което си облечен. СнимкаКакъв цвят отива зеленият цвят е по-добре, отколкото жълто? Тази комбинация създава най – „Слънчев“ на картината

Голямо предимство е това, че цветът на дъното и на върха в изображението може да бъдат променени, за красота не намалява.

Зелен и лилав

Лилаво и зелено могат да се комбинират в различни пропорции. Печелившият тандем-тъмно зелен, на изумрудения цвят, с дълбок, наситен лилав.

Зеленият цвят в облеклото. Върви, че интересите, които отиват на това, с което си облечен. СнимкаЛилаво най-добре се съчетава с дрехите зехтин и билкови нотки

Въпреки това, комбинацията от тези два цвята са много повече, отколкото изглежда на пръв поглед. Примери могат да бъдат:

Зелен и розов

Зелен и розов изглеждат доста неординарно. Те придават на образа Квалинести. В основата на такива съоръжения предпочитат момичета до 30 години. Но стари комплекти, с помощта на зелен и розов цвят може да изглежда страхотно на една жена.

Зеленият цвят в облеклото. Върви, че интересите, които отиват на това, с което си облечен. СнимкаЗелено с розово —
най-нежната комбинация на цветовете в облеклото

Theme by Anders Norén