маникюр

Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюр

Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюр

Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюр

Френски маникюр в продължение на повече от 30 години не излиза от мода. Това е гъвкав и практичен дизайн за всеки повод.

Главната особеност на класически френски маникюр (френч) – бяла ивица, която се отличава с върха на нокътя може сега да се направи във всеки цвят, и да направи ноктите, украсени с красив дизайн интериор и декорация.

Как да направим френски дизайн нокти

Гел ноктите са най-удобно и ето защо този метод често се използва не само в интериора, но и у дома.

Инструкция за удължаване на ноктите френч:

За дезинфекция на ръце. Обработва ноктите. За това трябва да ги изчистите от нокътя, избутване на кутикула, изрязване на свободния край на ноктите с пила за нокти и ноктите. Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюрОбезмаслени ноктите с помощта на кърпа без кърпа за почистване, премахване на излишната влага, което води до дегидратор. Целия нокът, включително връх, покрит с праймером. Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюрНоктите започва с определяне на специални форми-шаблон. Това е необходимо, леко се притискат, за да влязат под ръба на ноктите, без да оставя никакви пропуски. Край форми широчина съответства на ширината на основата на нокътната плочка. На следващо място, внимателно покрити с базов слой гел придайте желаната дължина и формата на ръба. След подготовка на основата основата трябва да се извършва процеса на втвърдяване на UV лампа за 2 минути. Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюрНанесете гел-камуфлаж естествения цвят на основата на нокътната плочка и плавни движения разпределете по цялата повърхност на нокътя. След гел внимателно разпределени и всички дефекти бъдат отстранени, повторете сушене под ултравиолетовата лампа в продължение на 2 минути. След изсъхване на основния слой се нуждаят от повече време, за да се уверите, че няма нередности и други недостатъци. Ако те има, след това се нанася втори слой камуфлаж и отново се изсушава същото време. Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюрКогато недостатъците да бъдат отстранени, за да премахнете лепкава дисперсионный слой с помощта на специални кърпички без кърпичка и да се отървете от шаблон. Отпилить повърхност, долната и страничната част на нокътя, което му придава желаната форма. За да „усмивка“ е гладко и ясно, а боята не се разпространява върху свободния край на нокътя трябва да подобрявам баффом абразивностью 180-240. Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюрНачертайте линия „усмивки“. Може да се направи всеки материал, гел-лак, специална боя или перманентным гел. За начало нужда от тънка четка за рисуване на контурната линия „усмивки“, която определя нейната форма. Краищата му трябва да влезе в студените си нокти. След това внимателно нотки на закрасьте очерченные ръба и в края на нокътя и се суши под лампа в продължение на 2 минути. Нанесете слой от седеф гел за гланцов блясък, ако това е необходимо. Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюрТова е финала-гел от върха към кутикуле, като се избягва контакт с кожата и винаги се отнасяме към края на нокътя. Подсушете под UV лампа за 2 минути. Премахване на лепкав слой обезжиривателем или кърпа без кърпичка. Да се прилага масло за укрепване на кожичките. Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюр

Цветен френски ноктите: снимка до 2019 г., нов

Бял френски на ноктите си. Снимка

Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюр Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюрЧерен френски на ноктите си. Снимка

Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюр Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюрЧервен френч на ноктите си. Снимка

Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюр Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюрРозов френски маникюр за нокти. Снимка

Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюрЦветен френски маникюр за нокти. Снимка

Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюрЯрък френски маникюр за нокти. Снимка

Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюр Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюрНай-красивите квадратни нарощенные ноктопластика френч. Снимка

Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюрНай-луксозен маникюр Френски 2019. снимка

Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюр Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюрКак да направим френски маникюр в домашни условия

За да направите френски маникюр без посещение на салон, може да използвате един от няколко начини за избор на ръбовете на нокътя.

Преди процедурата е необходимо да обработите ноктите и кожичките:

Премахване на стар лак за нокти със специална течност. Лечение на ноктите пила за нокти, което им в желаната форма и дължина, полиран. Да се направи вана и да се фиксира пръста в продължение на 5 минути. За вани нужда от малък леген, пълен с гореща вода, добавете 1 чаена лъжичка. морската сол, малко течен сапун и няколко капки етерично масло (по избор).Myut ръце и премахнат всички примеси. След това избутване на кожичките пушер или пръчици от портокалово дърво, ако е необходимо изрежете кожичките маникюрными ножица. Също така трябва да се режат закалени кожата, омекотени след баня. Отполируйте ноктите до матова блясък пила за нокти за полиране

Удобно да се използва готов комплект за френски маникюр, в който има всичко необходимо – прозрачен, бял и натурален розов или бежов лак. Също така в тези комплекти има специални етикети шаблони.

Постепенно, процедурата за френски маникюр шаблони-етикети изглежда така:

Плътно запечатва тиксо върху повърхността на нокътя, като оставя правилните линии „усмивки“, внимателно, като се уверите, че той е навсякъде еднаква дебелина и на огъване. Линията не трябва да бъде твърде висока, и между газа и нокти, За да не се остави празнина. Покриване на върха на нокътя, отделен ивица шаблон, лакиран, цвят-бял, напълно изсушени. Внимателно отстранете ивици. В резултат на нарушение на козметични чиста покрива с памучна свещ пръчка и лак за нокти. Да горното покритие на цялата повърхност на нокътя, включително лице, напълно и закрашивая край. Лечение на епидермиса и кожата около нокътя масло, правя масаж.

Има още един начин. Това отнема повече време и изисква много търпение. Границата бял връх и повърхността на ноктите ще бъде малко приплюснута, че ще е по-естествен маникюр.

Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюрЗа да придадат на ноктите здрав и естествен външен вид, можете да използвате този метод:

Нанесете база върху цялата повърхност и задника на ноктите, го оставете да изсъхне. Здраво залепете ивица на ноктите, оставяйки правилните линии усмивка, внимателно, като се уверите, че дебелината и огъване той навсякъде е един и същ. Линията не трябва да бъде твърде висока, и между газа и нокти, За да не се остави празнина. Покриване на върха на нокътя, чрез шаблон бяла боя и напълно изсъхне. Внимателно отстранете ивици. В този случай, няма да можете да премахнете подутини с използване на течност за премахване на лака, така че не може да се бърза, трябва да се изчака пълно изсъхване на бял лак. Покриване на ноктите прозрачна лак естествен цвят, изчакайте пълното изсъхване. Нанася се топ покритие на ноктите и до края на нокътя, разглаживая всички останали нередности. Лечение на епидермиса и кожата около нокътя масло, правя масаж.

Край на нокътя може да се направи не само с помощта на ленти шаблон, но по-фини или обикновена четка от флакона с лак.

Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюрЗа начинаещи, този вариант ще бъде по-достъпна:

Поставете бял лак по ръба на нокътя. Регулиране на линия плоска четка с лакочистител. Покриване на ноктите прозрачен лак или топ покритие. Обработва епидермиса. Тънка четка лак за нокти се нанася от краищата към средата. За удобство, сложих 3 малки точки по ръбовете на линия 2 и 1 в средата, след това ги свържете заедно и закрашиваем край на нокътя под изготвянето на нов ред. Когато „усмивка“ старателно проследени и изсуши, както и в предишните начини, при стартиране на лак или защита емайл се обработват ципа.

Красив френски маникюр на ноктите може да се изготви специален бял молив, който се нанася върху вътрешната страна на свободния край. Този експрес-метод позволява да нокти в ред навсякъде и по всяко време. Дръжте молив няколко часа, така че трябва периодично да се актуализират. Ноктите ви ще изглеждат спретнато, ухоженно и елегантно.

Френски маникюр с гел лак (как да)

Френски боядисани гел-лак, изглежда красиво и естествено. Маникюр, направен с помощта на този тип лак, позволява дълго запазване на цвета и спретнат външен вид на ноктите.

Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюрПред покритие нокти, гел-лак, задължително си измийте ръцете, за да изпълнява основните процедури за обработване на ноктите и кожичките, както и обезмасляване.

Следващия маникюр се извършва в следната последователност:

Нанесете грунда, сушени си. Прилага се основно покритие и се суши UV лампа за 2 минути. Нанася цветен лак, сушат в продължение на 2 минути. Начертайте линия „усмивка“ на специална или обикновена четка за зъби. Използвате специални шаблони, трябва да лепкав слой с помощта на препарат за Почистване или кърпа без кърпа. Изсушените готови линии под лампа в продължение на 2 минути. Да горното покритие на цялата повърхност на нокти, изглаждане на неравности. Можете да приложите няколко слоя, докато не бъде постигнат желания резултат. Всеки слой трябва да изсъхне под лампа в продължение на 2 минути. Махнете черупките дисперсионный слой от специална материя. Лечение на епидермиса и кожата около нокътя масло, правя масаж.

Френч с кристали на ноктите – дизайн на ноктите

Планински кристал производители предлагат огромно разнообразие от продукти, която не е подходящ само за специални случаи и вечерна маникюр, но и за ежедневието. Кристали са направени от стъкло, кристал, пластмаса, акрил и Цирконий най-популярните кристали Сваровски.

Майстор за нокти дизайн препоръчват де безименния пръст, за да даде на маникюр, краткост, това правило се отнася не само за рисуване, но искрящи кристали. За французите има много варианти на декорация на нокти. Можете да покриете целия нокът изцяло, като използвате кристали с различни размери и цветове.

Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюр

Закрепване на кристали върху нокътната плоча по три начина:

Украсата е представена в последния етап, веднага след като най-горния слой, без да се чака изсъхване. Веднага след това нанесете втори слой боя. Лак за нокти в този случай не е трайна и след два дни, Crystal ще изчезне. Лепило лепило за нокти. За да изсъхне лепилото кристали трябва да се извърши с помощта на маникюрных инструменти, след това се нанася горния слой. Кристали се нанася върху току-що нанесени на гел-лак, след което съставът се суши в UV-лампа, поставете горния слой и отново просушивается.

Изглежда особено празнично ноктопластика френч дизайн и красив завършек кристали. Можете да украсите всеки нокът по същия начин или казано по друг начин, с акцент върху безименния пръст, или да украсяват само на безименния пръст.

Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюрЕлегантен кристали за алом фона ще ви даде възможност да се почувства принцеса

Френски маникюр с модел: идеи

Майстор за нокти дизайн препоръчват повече да експериментират с лак за нокти, не се страхува от промяна на оборудването, се прилагат плъзгачи, щанцоване, боди арт, картини, Шиморское покритие. Действителния цвят за всеки ден на маникюр и управление: кремаво, бежово, розово и млечни цветове база.

Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюрЗа по-ярък образ може да се използва нюанс на лилаво, жълто, оранжево, зелено, червено, синьо и злато, можете да използвате тези цветове, за да направят ноктите френч Дъгата модел, красива червена ломбер.

Идеи за френски маникюр в остри нокти

Форма на ноктите „Шило“, се считат за неприложими и сексуални намеци. Тези нокти са сами по себе си привличат изглежда, но специалистите препоръчват ярки и смели якета.

Дантела, панделки, кристали и лъкове – игриво решения за развитие на остри нокти.

Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюрНа върха на ноктите често се допълват обемни фигури и много страз, пайети, фолио и други блестящи. Красив френски маникюр с прозрачен картини на цветя, създадени с помощта на водни етикети. Водни етикети позволяват да се създаде зашеметяващ състава на върха на нокътя, ограничени само от въображението на майстора.

Френски за къси нокти

За къси нокти класическият френч не винаги е необходимо, тъй като линията „усмивка“ визуално укорачивает на ноктите, промяна на пропорциите, да се развалят целия имидж. В този случай, цветен яке ще е удобно.

Майстор маникюр предлагат модницам да се използват цветове от една палитра. Сиво и черно, жълто и оранжево, синьо и синьо – комбинация от цветове база и ръба на нокътя ще помогне за създаване на ярки и творчески път. На нокътната плоча не изглеждаше непропорциональной, класически френски маникюр за къси нокти допълват тънки надлъжни линии. Те могат да бъдат прави, заоблени и извити.

Не забравяйте, че на къси нокти лесно елементи, претоварване, така че не е необходимо да се обърне специално внимание на големите фигури и отдават предпочитание на миниатюрни и скромност. Френски маникюр в класическия вариант, допълнен 1-2 обзаведени ноктите ще искрят с нови цветове и освежите скучния всекидневен имидж. Яке с красив дизайн. Дизайн на гел-лак за нокти Френски маникюр

Theme by Anders Norén