стил

Татуировки самурай значение, скици и снимки на готови творби

Татуировки самурай значение, скици и снимки на готови творби

Татуировки – изкуството на носене на изкуството, който постоянно се развива и расте, тъй като броят на дестинации и техник се увеличава толкова много, че всеки може да намери най-доброто решение, за да направи тялото си по-привлекателна и секси, изразявайки своята оригиналност. Днес популярен образ изпълнена е в реалистичен начин, е в състояние да изненада своята правдоподобностью. В последно време много популярни изображенията става самурай татуировки, за които ние говорим.

Самурай-благороден японски войн на честта, който се почитат и уважават характер. Основните понятия за самурай преданост и вярност, способност да служат като техен покровител. Татуировка с изображение на самурай има алтернативни тълкувания, да бъдат информирани, преди да направят татуировка по тялото си.

Татуировки самурай смисъл

Ако се вгледате в историята на Япония, ще видите, че там е имало няколко големи военни подсъдимите – нинджа, шпиони, генерали и войни-самураи. Нека по-подробно разгледаме последният вариант, разберете, че означава татуировката с неговия образ и чието тяло той ще изглежда подходящо. Както е известно, самураи-това е дума, която произлиза от глагола, samurou (да служи). Въз основа на това следва, че самурай-това е служител или войници. Друго значение – Busi (воин).

Самураи-древни воини, които са съществували през цялата история на Япония. Първо, те са слуги на аристокрацията, по-късно, обаче, самураят да получи независимост, своя собствена военна и политическа власт. В този контекст, В първото значение на татуировка с изображение на самурая – власт, свобода и независимост. В продължение на много години самураи от различни кланове воюват помежду си, за да спечели титлата на сегуна клан, управляващ цялата страна.

Идеология на японските войници слезе от дзен-будизма и е бил създаден на няколко века. Следвайки тази идеология, самурай е трябвало да бъде подчинен, послушно изпълнявайки заповеди на господаря си, но в същото време той не е длъжен да направи нищо от своя домакин. Например, ако поръчката е била престъпна дейност, тогава самураят може да се откаже от него или да се опита да възпре домакин от злоба. Ако ви убеди собственика се провалят, самурай в състояние да откаже да изпълнява работа, но той е извършил ритуалното самоубийство. В този контекст, друго значение татуировки самурай – преданост към идеи и правилността на избрания път, без да броим наказателни дела.

В Япония, за да се определи силата и силата на самурая може да се определи по две основни параметри – брой на издадените към него, може да му донесе доход и на броя на конете. Както знаем от историята, самураи-не само воини, но и прекрасни хора с чест и голяма сила на духа. Следователно, самураи татуировка показва уважение към морала, преклонението пред величието на тези воини, а също и желание да отиде до края.

Татуировка на самурай: избор на приложения

Традиционно татуировка на самурай в гърба, този избор има две положителни страни:

    Татуировка ще има по-големи размери, което позволява ефективно да се показват всички елементи. Задната част е с ниска чувствителност към болка, поради което е възможно да се създаде ефектен цветен.

Обаче, върти-това не е единственият подходящ вариант за тази татуировка. Също е добър самурай татуировка ще изглежда на твоята гърдите, раменете, ръцете, краката или в областта между плешките. При избора на стил по-добре предпочетете ориенталски стилове в татуист.

Дизайн на татуировка самурай и цветова гама

Както е известно, татуировка с изображение на самурай рядко се използва от момичетата, тъй като воин се смята за мъжки характер, които могат да се подчертае мъжествеността. Преди нанасянето на рисунката върху тялото ви, трябва да изберете техника татуировки за определяне на броя на дребните детайли. Например, изглежда привлекателно татуировка, изпълнена в автентичен стил, с помощта на образи на войници от древните японски картини или щампи.

Не по-малко привлекателно изглежда татуировка на самурай източна или реалистичен начин, с 3D ефект. Такива изображения са много популярни, тъй като те удари на невероятната истинското, се създава впечатление, че татуировката оживяват. Самураи в тази версия няма да остане незабелязано, но трябва да се помни, че тази работа се извършва само от квалифициран специалист.

Samurai-това е много сложна фигура, която изисква много внимание и време, и, за да се справят само с него добър майстор за създаване на татуировки. Преди да изберете определен майстор, да се грижа за неговия портфейл, изучаване на неговите способности.

Що се отнася до цвета, татуировка на самурай може да има класически черно-бял или пълноцветен палитра. Много оригинално и реалистично тя ще изглежда татуировка на самурай изпълнени в една цветова схема, където да се съсредоточи върху отделните елементи ще се случи с помощта на игри нюанси. Въпреки това, повечето предпочитат цветни снимки, защото те имат редица предимства.

Елегантно решение е да татуировки в японски стил, той използва следните цветове – оранжево, бяло, синьо, розово и сиво. Също се използва зелен, но количеството трябва да е минимално. Цветовете, използвани в създаването на татуировки, не само за да направите изображението по-истински и привлекателни, но и да се създаде изображение, което ще бъде „жив“.

Самурай татуировка: видове и скици

Когато изображението на самурая може да се използва като пълен път на воин, и на неговите отделни части, например на главата, ръцете, броня или каска. Също така самурай татуировки, могат да бъдат комбинирани с различни елементи, сред които най-популярни са:

    Бамбук-това е олицетворение на вечната любов и дълъг живот. Сакура. Листенца от рози. Локва кръв. Червено на диска на слънцето и Луната. Японски къща.

Се използват популярни миниатюри за създаване на татуировки самурай

    Битката на два самурая. Самурай и дракон – олицетворение на мъдростта. Маска на самурая. Каска на самурая. Популярният японски самурай (Тайра-но Киемори, Наомаса, Нагакутэ и т.н.).

Theme by Anders Norén