стил

Татуировки ръкав за момичета: черно и бяло, цвят, пространство, биомеханика, Япония, Полинезия, дракон, гори, цветя, чикано, вълк, старата школа самурай. Колко струва да се направи татуировка

Татуировки ръкав за момичета: черно и бяло, цвят, пространство, биомеханика, Япония, Полинезия, дракон, гори, цветя, чикано, вълк, старата школа самурай. Колко струва да се направи татуировка

Татуировка за момичета-това е начин на изразяване и разкриване на личността. Татуировки за съвременните жени не се различават от мъжете. В статията се разглеждат най-популярните скици ръкави за жени.

Характеристики на tattoo ръкави

Думата „ръкав“ – това е татуировка, която напълно се затваря на ръка. Фигура започва от рамото и завършва на китката. За да създаде ясни и красиви ръкави за една сесия е невъзможно. Това отнема от 5 до 10 посещения на татуировка-кабина, в зависимост от сложността на избрания скица.

Не се препоръчва да направи татуировка на цена под 1000 .. / час работа на майстора. За тази цена да се работи за начинаещи. В резултат на това, татуировката може да се различава от скица, в най-лошия случай. Най-добрият начин да се спестят на процедурата произвежда частична ръкав.

Разновидности на tattoo ръкави

Пълен ръкав

  • започва от рамото и завършва на китката. Изображението може да бъде отпечатан на гърба на китката и пръстите. Пълен ръкав не е подходящ за момичета, които работят, не е забранено да имат татуировки. Това може да е забележим дори в дрехи с дълги ръкави, ако те леко се плъзга нагоре.

Половината ръкави

  • може да отнеме от лакътя до рамото или от рамото до лакътя. Вторият вариант е подходящ за офис работници в бизнес костюм на татуировки ще бъде невидима.

Четвърт ръкав

  започва от лакътя и завършва в средата на предмишницата. Предимството на този вариант, всички татуировки се вижда, когато носите дрехи с къси ръкави.

Популярни стилове ръкави

Tattoo ръкави за момичета (скици и склонни към модата, както и дрехи или грим) е най-популярният през 2018 г.:

Биомеханика.

  Татуировки в тази категория кара жената да изглежда като киборг. Фигура имитира механична ръка. Направени майстор фигура с къси разстояния, не се отличават от този на протезата.

Полинезия.

  • Черно-бели татуировки на базата на етнически модели полинезийски индианците.

Старата школа.

  • Имитация на първата си татуировки, които са се появили през XIX век. Първият разкрасяване на кожата картини започнаха моряците, така че олдскул скици често присъства оръжия, кораби, морски чудовища, русалки.

Готически.

  • Тъмни татуировки със скелети, вампирами, червени рози и прилепи.

Реализъм.

  Портрети и картини на битови теми. Създаване на татуировки в стил реализъм в тясното пространство на ръцете е трудна задача за учителя. По този начин стойността на работата е над средното ниво на цените.

Символика на татуировка-ръкав

Изображения на животни и геометрични фигури имат символичен смисъл. Символи се възприемат на нивото на подсъзнанието, а не на разума. По този начин, носители на татуировки околните приписват определени черти на характера.

Избора на татуировка, която съдържа в себе си някакъв скрит смисъл, важно е да се отчита този факт.

Символни значения популярните татуировки за жени:

  Пеперуда – развито въображение. Вълк – кураж, на духовна сила. Очите – доброта и търпение. Дракон – мъдростта и силата. Еднорог – доброта, милосърдие. Змия – властен характер. Карти за игра – любов към живота. Комплект – спокойствие, увереност. Crown – стремеж към власт. Пространство – блян. Лъв – щедрост, лидерство.

  Лисица – ум и лукавство. Бележки – любов към творчеството. Перо – доброта и бълнувания. Роза – любов и красота. Рис – финес и предпазливост. Сърцето, романтични, истински. Ръководството на тигър. Цветя, романтика, женственост. Череп – свобода, бунтарство, егоизъм.

Съвети Преди да нанесете tattoo ръкави

Преди да пишете в студио за татуировки и трябва да планирате вашите финанси. Средната цена на ръкав – 50 000 рубли. Ако имате финансови проблеми, можете да останете с недостроенной татуировки. Седмица преди сесията, за да се овлажнява ръцете подхранващ крем за тяло. Нанасяйте крема 2 пъти дневно. Слънцето на тази седмица трябва да се избягва. Ден преди сеанса е препоръчително да се откажат от чай, кафе и други напитки. Ако пиете само чиста вода, кожата ще бъде добре навлажнена. Това ще опрости процеса на нанасяне на татуировка, като мастило ще се накисва в кожата. Ден преди сесията, ако е възможно, трябва да се откаже от аспирин и други лекарства, разжижающих кръв. В противен случай, по време на сесията ще бъде обилно кървене.Трябва да се носят удобни дрехи – жилетка или топ. Всички други дрехи не трябва да бъде неприятно, тъй като по време на сесия в продължение на дълъг период от време ще трябва да седя на едно място. Ако в ръцете си обилно косата расте, трябва да се обръсне. За този художници на татуировки се препоръчва непосредствено преди сесията. Ако обръсне ръцете си предварително, то след ден под кожата се появяват нови косми. Преди сесия трябва да отговарят на всички естествени нужди: да яде, да пие, да посетите санитарна стая. Ако планирате дълга сесия, може да вземе със себе си на закуска. За 3 — 4 часа магистър “ ще си вземе почивка, за да се отпуснете.

Тигър на татуировка

Татуировка ръкав (за момичета татуировка, не се различават от мъжки) с месоядни животни, се считат за подходящи само за мъже. Но съвременната мода не заличава тази граница.

  Тигър-силно и красиво животно, което обича свободата. Благороден, обаче, интелигентни и хитър звяр. Татуировка оскаленный тигър, символ на храброст и смелост. Скачане тигър означава активна жизнена позиция, стремеж към лидерство. Седнало или легнало положение тигър означава мъдрост, спокойствие, чувство за собствено достойнство.

Татуировки знаци на зодиака, тяхното значение

Момичетата често мислят, че татуировка със знака на Зодиака носи късмет и добавя характер на скица ръкави. Според астролозите, при съставянето на скица на зодиака татуировки трябва да се вземат предвид някои съвпадение.

Зодия
Цвят
Елемент
Завод
Талисмани

Овен
червен
огън
карамфил
овце, оръжие

Таурус
жълт
земя
Роза
бик, слон

Близнаци
розов
въздух
Момина сълза
маска, змия

Рак
зелени
вода
лавандула
Полумесец, сърце

Лъв
оранжево
огън
Зюмбюл
Лъв корона, скиптър

Дева
сив
земя
Жасмин
ангел, цветя

Везни
сини
въздух
това ще бъде името му
Везни, книги, вентилатор

Скорпион
лилаво
вода
Orchid
Скорпион скарабея

Стрелец
гранат
огън
Хедър
лък и стрели, подкова

Козирог
кафяви
земя
Мимоза
котка, костенурка

Водолей
бял
въздух
бор
кана за птици

Риби
лилаво
вода
мента
риба, кораб

Пространство

  Пространство символ на могъща и безгранична сила. Татуировка с изображение на космическото пространство често избират момичета, които обичат фантастика. Слънцето олицетворява доброта и любов към живота. Луната символизира мистерията и бълнувания. Смята се, че една голяма звезда носи късмет, а точка на съзвездието до недосягаемым идеали. Изображението на астронавтите и самолети говорят за активната жизнена позиция.

Триизмерен образ ръкав татуировки за момичета могат да бъдат създадени само от опитен майстор.

Красива татуировка с изображение на космоса може да се извършва само от опитен майстор, тъй като тя съдържа много сини и виолетови цветове. Ако татуировка ще направи общодостъпен, отдалеч той изглежда като голям хематом на ръка.

Дракони

  Tattoo ръкави за момичета: скици на дракони, изберете една романтична и мечтательных натури, които са пристрастени към фентъзи. След излизането на филма „Момичето с татуировка на дракон“ история стана още по-популярен.

  Драконът символизира комбинация от агресия и ярост с красота и елегантност. С татуировка на дракон могат да бъдат изпълнени в Европейския или източния стил. Смята се, че драконът привлича добър късмет, предпазва от врагове. Изображението на дракон, седнало или легнало положение на златото привлича богатство в живота на едно момиче.

Боговете и духовете на японски татуировки ръкави

В Япония татуировките са негативни, тъй като членове на престъпни банди якудза-щедро украсена с тялото си. Хората с татуировки са често страдат от дискриминация, така че повечето японски татуировки постоянно да ги крие под дрехите.

Татуировка с изображение на японските богове и духове все по-популярни сред чужденците, отколкото в Япония. Смята се, че изображението е дух или божество дарява носител на татуировки с неговия характер и помага за защитата на избрания обект.

Аматерасу

  • богинята на Слънцето и владетел на небето. Според легендата, учи японски, за да отглеждат ориз и коприна. Е богинята-покровителка на императорското семейство в Япония.

Куан Ин

  • – богинята на доброта, състрадание и милосърдие. Понякога се нарича „японски на Дева Мария“. Се смята за покровителка и адвокатка на всички жени.

Ема

  • – това име звучи като жена, но това се отнася за тежки японски бог на смъртта. Описва, с червено лице, големи очи и брада.

Хачиман

  • – Бог на войната и ковачество, покровител на самурай.

Райдзин

  • – Бог На Гръмотевиците. Често е изобразяван с барабан, който го бие, създаване на гръм.

Kagutsuchi

  • – Бог на огъня и вулкани. Описва начина на изгаряне на човека.

Сусаноо

  • – Бог на водата и морето. Често е изобразяван с морския дракон.

Эбису

  • – Бог е добър късмет и покровител на малките деца. Това се нарича „да се забавлява на Бога“.

Кицуне

  • Лисица-върколак, надарени с интелект, хитрост и предателство.

Юки-Онна

  • Снежна Жена в бяло кимоно.

В бакэнэко

  • котка с раздвоена опашка, може да приеме формата на жените.

Нуре-Онна

  • – дух с глава на красива жена и тяло на змия.

Кирин

  – японски еднорог, символ на просперитет и успех.

Гората

  Татуировка ръкав изобразени горски пейзаж. Често татуировка на гърдите или гърба с една ръка, не е достатъчно, за да нарисува картина. Гората татуировка може да бъде цветен или черно-бял. Черно-бели картини изобразяват мрачна гора с дървета без листа. Често, в картината там летят гарваните.

  Цвят татуировка, често включва в себе си изображението на мечка, вълк, лисица или елен на фона на дърветата. Гората татуировка може да бъде фантазия. Такива скици включват изображение на елфите, дриад, пелион и други магически създания.

Чикано

Думата „чикано“ в американския жаргон може да се нарече мексиканци, които живеят в Съединените Щати. Първите татуировки в стил Чикано започнаха да правят членовете на мексиканската престъпна. Татуировката служи като отличителен знак, по който може да се определи принадлежността на човека към една или друга улична банда.

С течение на времето, мода на татуировките, чикано се разпространява във всички слоеве на населението, а след това излезе извън пределите на Съединените Щати.

Вълк

  Смята се, че татуировка вълк изберете умни и смели момичета, които имат силен характер и активна жизнена позиция. Изображение на вълк, символизира свободолюбиви дух, но в същото време вълкът означава вярност, като тези на птиците образуват двойки за цял живот. Скици ръкав татуировки с образа на вълк, може да бъде цветен или черно-бял, реалистичен или символичен.

  Ухилен или скачане вълк-това е символ на защита, който предпазва носител на татуировки от неприятности и врагове. Воющий на Луната, вълкът символизира самота и копнеж за съмишленици. Белият вълк е символ на мъдрост и духовен хармония.

Theme by Anders Norén