стил

Татуировка на ръката за мъже, момичета. Снимки, рисунки, надписи, картинки с разум, идеи за татуировки и тяхното значение

Татуировка на ръката за мъже, момичета. Снимки, рисунки, надписи, картинки с разум, идеи за татуировки и тяхното значение

Татуировка на ръката за момичета и момчета, за да изразят позицията си, за да се отрази вътрешни чувства или просто да украсяват тялото си и да привлече вниманието. По-рано четки са били поставени изображения амулети и амулети (на юмруци – за увеличаване на здравината). По този начин древните хора, защитава себе си от зли духове.

Трябва ли да се прилагат татуировките на четки?

Ако човек е скромен, мълчалив, абсолютно спокоен, и с нисък праг на болка, не е необходимо. Фактът, че това е украса води до редица трудности. Човек, който е взел решението за поставяне на шаблон трябва да е готов не само похвално, но и критика и недоволство.

Характеристики татуировка на ръката

Такава татуировка нужда от специални грижи. Ние трябва да помним, че изцелението ще настъпи бавно, тъй като ръцете винаги са в движение.

Освен това:

    • Тъй като това е открит участък от тялото, тя се натрупва постоянно внимание. Трябва да сте готови за любопитните погледи, насочени в ръцете му.

За наблюдение на състоянието на татуировки се извършват непрекъснато в продължение на 1 седмица.

    Кожата е нежна, така че болката ще придружава през цялото време. Татуировка на ръката ми едва ли ще успее да спаси „сочност“ в продължение на много години. Ръце, изложени на постоянни външни влияния – слънце, студ, вятър, вода. Така че картината бързо губи първоначалния си вид, но не и факта, че това ще унищожи го.

Предимства и недостатъци

Плюсове
Минуси

Привлича към себе си внимание.
Това е болезнена процедура. Повече за това защо по-долу.

Обявява за независимост и смелост на собственика.
Тази татуировка е винаги в ума. За да го скрие за устройство на официална работа или упражняване на такъв план ще бъде изключително трудно.

Татуировки са маски, белези и изгаряния. В ръцете си те се срещат доста често.
Тъй като ръцете постоянно са изложени на вода, на слънцето, татуировки, са направили тук, ще загуби яркостта.

Може да служи като талисман, тъй като той е бил в древността.
Фигура бързо може да се деформира, тъй като кожата тук е тънка.

Татуировки на четка е подходяща както за жени, така и мъже.
Татуировка на видно място и скоро може да бъде досадно на собственика.

Татуировка на ръката си Роза

Татуировка на роза еднакво добре изглежда като в женски тела, и мъж.

Помеси си четки по един от следните начини:

Зона под палеца. Малко изображение на цвете с дръжка и украса на изящната женска дръжката, и голяма мъжка ръка. Важното тук е да изберете стил (акварел, скица, размазване, минимализъм) и цвят. Татуировка може да бъде украсена с надпис или лента.Цялата задна част на ръце. Роза не може да бъде един – често е създаден цял „букет“ или „венец“, която е точно на предмишницата. Черно-бяло популярни варианти на цвят.На пръст, по цялата му дължина. Този изискан фигура е подходяща за момичета. Много често с тези татуировки, хората започват. Те са малки, не е непосредствено очевидна – това, което ви трябва скромни натури в първия съд. Въпреки това, роза на пръста изглежда красиво и подредено.На китката. Това може да бъде като оригинала цвете гривна, много нежно и сладко и жестоко украси с бодли и тръни. Червени рози за да добавите драма в скица.

Тигър

Изображения на диви зверове са предназначени за това, за да изплаши врага. В древни времена хората са използвали за да изплашат врагове и показа силата на духа. Смятало се е, че лъвове и тигри, които се заселват в тялото си ще ви помогне в лова. Интересен вид татуировки, в което основната част е изпълнена в черно-бели и цветни, акцент се прави върху очите на хищник.

Тигър главата изглежда много контрастиращи разгледаме по-смело. Той символизира сила и решителност и независимост на собственика. Обикновено тези татуировки избират мъжете.

Татуировка на ръката за мъже възможност да покаже своите. личност

татуировки, могат да бъдат направени във всеки диапазон – от реализъм до сюрреализма.

Лъв

Лъв-това е знак за лидер. Това на тялото ви пичкают хора, независими и уверени в себе си. Човек, който е поставил изображение на лъв в ръка, казва на другите за неговото величие и вътрешната сила. Глава на лъв с отворена пастью, който се намира на ръката-това е доста агресивни татуировки. На миниатюрни момичета това ще изглежда малко странно.

Подчертава цветни лъв татуировка на ръката си:

Въпреки че, ако крехка дама призовани смелост, за да направи татуировка на лъв, откъдето идва и неговото вътрешно състояние зависи от външния вид.

Череп

Татуировка на ръката за любителите на байкерской култура, сигурност на черепа. Не мисля, че това е чисто мъжки скица: момичета също се радват на пълнени с костите на ръцете. Обикновено череп се намира на външната страна на ръката. Най-малкото, грубо вариант на черепа е концертът му в мексикански стил.

Украса с цветя, цветен венец и цветни модели ще направи татуировка готически в положителна.

Вълк

Вълкът, както и лъв символизира смелостта и силата. Дори вълк-това е символ на абсолютната свобода. Това е диво животно, му образ, преди ръцете му бяха поставени воини и ловци. Днес волчью главата може да се види в женски китките. Отдавна този път от грубо и агресивно се е превърнал в романтичен.

Допълват картината обикновено са пълнолуние или един месец.

Кост

Интересно решение за тези, които не се страхува да изглежда странно и дори страшно – tattoo-рентгенова снимка. Това предполага тънка правилното анатомично рисуване на човешки кости, които всъщност са в тези места.

В татуировки на ръцете си за тези „изроди“ има различни допълнения:

    татуировки в цвят, с добавянето на мексикански мотиви (цветя);татуировки, имитиращи открита рана.

Обикновено тези татуировки се отнасят към категорията „не е за хора със слаби сърца“.

Орнамент

Украса избират любителите на загадки и мистика. Странно повторение на еднакви мотиви-това е уникална картина, в която авторът се крие някакъв сакрален смисъл, известен само на него. Много такива вдъхновяващи татуировки някой, за да донесе мир.

Има хора, които се успокои, гледаше в повтарящ се модел. Затова той е поставен на ръка – така е по-лесно да се види. Често за декорация, които се крият зад религиозни мотиви. В близост до тях се намира изображение на Буда или на друго божество.

Етикети

Татуировки на ръцете си, за двойки-това е още един начин да се призная за чувствата си. Напишете „обичам…“ на тялото си, за радост любимата си – на какво може да бъде по-романтично? Тази фраза обикновено се поставя на китката като гривни. Повече двойки пишат помежду си имена (или ники) в зоната между пръстите.

За да запълни тази татуировка е трудно, но така наистина ще бъде индивидуален.

Вместо имена на пръстите на краката или на китката, може да бъде поставен цитат, цитат. Мото или напомняне, че пътят към собственика на татуировката. Да се каже, че от един поглед на етикета се чувства прилив на сили и мотивация за действие. Но карикатура на писане на писма до пръстите на краката, които се формират в думата или името, което отдавна заброшено.

Сега това изглежда странно и грубо. Същото е положението и със ставите. Смята се, че това не е най-доброто място за татуиране.

Малки татуировки

През последните години особено популярни сред младежите започнаха да получават малки татуировки. Те са разположени на достатъчно тихи места (под ребрата, на китката, на шията) и като цяло е доволен от външния си вид само на собствениците. Да се постави малка татуировка на китката-това е чудесен начин да спестите за нещо особено запомнящо се и важно.

Някои любители, като например, увековечивая тези чувства в боя на венчален пръстен безименен пръст.

По-малко романтични природата изберат нещо по-класическо. Флорални мотиви, малки изображения на планети и звезди-всичко това се поставя или в пръстите, или в центъра на четката. Също така много често пълнени татуировка на китката. Тук фантазия майстори позиция към минимализма.

Често скици, прости геометрични фигури, символи или знаци за пунктуация.

Татуировка на ръката за мъже

Татуировки на ръцете си, за мъжете-това не е необичайно. Популяризира техните представители на силния пол, на вътрешна свобода и независимост от обществото. Те са колоездачи, рок-музиканти, бармани и любители. На ръцете и китките, имаше цялата картина. Татуировки са големи и ярки – всичко да се обръща внимание.

Оттогава малко се е променило. Мъжете все още предпочитат да изпълни своите четки огромни татуировки доста тежко съдържание – на черепа, на главата на животните. Срещат се сред тях и цветя – на почит байкерском миналото. Надписи свободолюбивых и философски жалби също не е необичайно.

Но малките романтични татуировки, жестоки мъже, ще изглежда нелепо. Те просто са загубили.

Татуировка на ръката за жени

Жените по-често от мъжете предпочитат да очертае в формата на цветя. На ръцете обикновено се поставят рози и божури. Големи, ярки снимки от разстояние изглеждат като необичайни ръкавици. Малък, едва забележим татуировки, изберете достатъчно скромни момичета или тези, които тепърва започват своя път в този свят. Карикатурите могат да бъдат най-различни стилове и теми.

Като примери могат да бъдат предложени:

    начин на герой на комикс (един от най-популярните е диснеевский герой Мики Маус, а именно, го уши);снимка на животните;снимка без смисъл — картина от сърца, пеперуди, една усмивка, плодове или горски плодове, също нещо, което е лесно и забавно;нежен модел с цветя (рози, божури);сложен състав под формата на мрачен гора/дърво (лесно боя на четка, можете да използвате пръстите и предмишниците);надпис на китката.

Също са популярни сред момичетата-близнаци татуировки. Това е същото изображение или надпис, направени за различни хора. Смята се, че тези цифри представляват силна невидима връзка между партньорите. Те обикновено са пълни на сайта под палеца или китката.

Цена татуировка на ръката

Цена за татуировка в професионално студио за татуировки в големите градове започва от 3 000 рубли.

Това включва:

    консултации с учителя, беседа скица;разработване на скици;такса за консумативи (мастило);за изпълнението на татуировки.

Естествено, цената ще зависи от обема на работа и професионализъм на майстор. Можете да намерите възможности за по-евтини жилища, но в този случай е гарантирана сигурност, стерилитет и точност на изпълнение.

Специално внимание

Татуировка-това е увреждане на кожата, в рода си, и рани. Затова е много важно в първите дни, за да следи за неговото състояние и грижи. Свеж майстор на татуировки лежеше фолио, а отгоре се заключва всички превръзка. Потеглям трябва не по-късно от 8 часа сутринта.

Една картина трябва да се измиват с вода и смазване на лечебен мехлем на рана (специално за грижа за татуировки). Той се продава на татуировка-салон. След нанасяне отново крем на ръцете, трябва да се обвива с фолио или с еднократни детски пелени (по препоръка на майстор). Тувал трябва на всеки 8-10 часа в продължение на 4 дни.

След това покрийте с компрес на ръцете не е необходимо, но продължават да намажете трябва поне още 3 дни.

Татуировка на ръката-това е пробив и на преодоляване на себе си за някои хора. Това им носи чувство на свобода и независимост. Често четки са важни ключови думи или скъпи на сърцето дата. Така те винаги ще бъдат пред очите ви, и ще служи като приятен спомен.

Theme by Anders Norén