стил

Татуировка на китката за мъже. Снимки, скици, от значение татуировки

Татуировка на китката за мъже. Снимки, скици, от значение татуировки

Татуировки за мъже на китката от древни времена е от съществено значение при определянето на активността на човека и неговата жизнена позиция.

С нарастването на популярността на нательной живопис в областта на китката е необходимо за разбиране на характеристиките на татуировки, препоръки за избора на правилното тълкуване на символи и знаци. Знаейки, че тази информация ще помогне на бъдещите собственици да направят правилния избор и да не съжалявате за онова, което сме татуировка.

Характеристики татуировка на китката мъжки

Китката е част от тялото, която мъжете често избират за своите бъдещи татуировки. От древни времена хората използват областта на китката си за татуировки.

Татуировка на китката за мъже винаги са на мода

Първият боди-арт, ще се отнасят до дейности, извършвани от човека в съвременния свят татуировка е придобило друг смисъл – това е отражение на душата, свобода на изразяване. Ето защо татуировка може да каже за характера, жизнена позиция и дори годишнини на собственика.

Китката е идеалното място за тези, които се осмеляват да не залагате на ръката на триизмерен образ и иска да украсява тялото си-това е един малък, но атрактивен татуировки.

Гледай

Гледайте специален символ, който въплъщава в себе си дълбок философски смисъл. Всеки човек тълкува в съответствие със своите възгледи, но най-често под изображението означава съдба и преходността на живота. Тази стойност е в модерния свят от Древна Гърция, където часовников механизъм отразява на боговете, които управляват съдбите на хората.

Кръст

Кръст – древен символ на много култури и народи, в който има няколко значения:

  символ на християнството;отразяват четирите краища на земята;символ на природните елементи;знак на елемента на Вселената.

На кръста е изобразен на китката, често означава търпение и сила, подем чест.

Мъж с татуировка под формата на кръст може да инвестира в него, както в религията, и проява на атеизъм във формата на рыцарского кръст.

Гривна

Такава гривна татуировки често предпочитат жените, но и мъжете намират за доста привлекателна. На китката на представителите на силния пол често причинява гривни, които отразяват важен и отговорен момент от живота му.

Котва

Символ на котвата се появява повече от две хиляди години. Моряците са нанесли татуировка след успешното преминаване на Атлантическия океан, а след това и символ става талисман, който е помогнал да се избегне смъртта по време на морското пътуване.

Паяк

В момента съотношението на паяци доста неясни. Въпреки това, много хора се поставят на китката на паякообразни изображения на базата на стойностите, известни от древността.

Например, в Древна Гърция, паяци означава хармония, спокойствие и баланс. Това е свързано с мит разказва за Арахна, момичето умело орудует тъкане. Богинята Афродита е убил собствената си сожительницу от ревност, но по-късно се е покаял и е превърнал Арахну в паяк, вечно в състояние да тъкат красива платно.

В християнската история, паяци играе огромна роля, когато, според легендата, е спасил от смъртта на Исус в детството. По този начин, паякът татуировка на китката-това е символ на хармония, скромност, точност, внимателност, скрупулезности и отговорност.

Делфин

Татуировка с изображение на делфин не губи актуалността си в продължение на много години. Татуировки бозайници първо накалывали моряците, пътниците и спасителите, но поради своята положителна стойност, Делфините се превърна в популярен сред хора, които не са свързани с морето.

Череп

Стойността на изображения на черепи известни хора от фолклор, легенди, исторически събития и религиозни истории. Например, в християнството, череп казва за прошка. Това е свързано с историята на измиване Исус от костите на Адам, което означава, че прощението на греховете.

Келтите вярвали, че в черепа е затворена душата на народа, и на мексиканската култура, черепа отразява мъжественост, сила, възраждане. Татуировка на череп на животно, се считат за амулет срещу злите сили и талисман.

Мъжете с черепа татуировка на китката, свързани с байкерской култура, която включва свобода, вяра, съдба и мъжественост. Тези татуировки изобразяват, за да ви напомня за вашата цел и смисъл на живота.

Верига

Значение на татуировките на веригата в древните култури са почти идентични и да отразява отношенията, които могат да доведат до кабале:

в християнството

  • услуги оное пороци, а именно: похот, суета, зависимост от алкохол и хазарт;

в Европа

  • този образ се говори за зависимост от мнението на другите;

в Древен Рим и Гърция

  • верига е връзката между физическата дееспособност на света и божественото;

массоны

  мислех верига-символ на братство, така и след срещата те са свикнали да ставам от масата и се хванаха за ръцете.

Мъжете често са татуирани на китката си под формата на веригата. Такава боди-арт често означава цялостност, единство, благоденствието и религиозност. Също верига понякога символизират желанието да се освободи от зависимост и свобода на притежателя си от болести на човечеството.

Музикалното атрибут

Днес е много модерно да се поставят на китката на татуировка с музикалната атрибутикой. Тези татуировки са често срещани сред музиканти, но и любителите на определен жанр или феновете на групи и изпълнители, често украсяват тялото си с определени музикални знаци.

Има няколко варианта на татуировки с атрибути на изображения, музика:

Троен или бас ключ.

  • Снимка скрипичного ключ е по-добре известна, и затова се нанасят върху тялото си татуировка на този знак често. Троен ключ – основни елементи на музиката, които знае всеки музикант. Но този знак има и друг смисъл – лишаване от свобода за кражба, така че с участието на скрипичного ключ трябва да бъдат внимателни.

Бележки.

  Построен от ноти на мелодията, и затова има огромен брой вариации на изображения и групирането на тези музикални елементи, които ще носи в себе си особен смисъл.

Например, често са татуирани с музикални ноти, начинаещи любими или са запомнящи се мелодии. Музиканти могат да прикачите снимки от спомени за годините на обучение, запомнящи се концерти, повратен момент в нейната музикална кариера.

Музикални инструменти.

  За всеки музикант има собствен инструмент, който играе важна роля в развитието на неговите музикални способности. Ето защо любителите на музиката по-често се изобразяват телата в любимия си инструмент.

Също така феновете на групата често се причиняват подобни татуировки, които отразяват вашата любов към звука на определен инструмент или изпълнител, който свири на него.

Двойна безкрайност

Татуировка с двойна Безкрайност-един от най-необичайните от разнообразието от ценности, голяма история и особен философски смисъл:

в Китай

  двойна безкрайността означава, късмет, така че някои хора, разглеждайки този начин, надявайки се, че за успешното финансово състояние, планиране на живот и успешното запознанство;

в културата на източните страни

  • двойна безкрайност-тя е символ на безсмъртието на душата, връзката на прераждането;

безкрайността във формата на кръст

  • искам да кажа, религиозност, но и символ на единение с висшите сили;

от гледна точка на философията

  • човек в двойна безкрайност е в състояние да преминават от един цикъл в друг, като по този начин се движат в пространството и времето;

комбинация от бесконечностей сърцето

  • една татуировка означава вечността любовни отношения;

начин на Безкрайност, заедно с надпис

  говори за дълбок смисъл, се прилага мисли, нейното значение и вечността.

Препоръчително е да се постави тази татуировка на китката в черен цвят, което ще даде образа на краткост и дълбочина. Двойна безкрайност могат да бъдат представени под формата на животни като змия или дракон. Като цяло, има много начини, за да представят този герой, така че всеки човек може да украсяват тялото с такъв талисман във вашия собствен стил.

Селтик

Татуировка на китката на келтски мотиви, се считат за по-подходящи за мъжете, за сметка на техния стил.

Тези модели приличат на тъкани нишки, които се състоят от специални шаблони. Той е бил използван като начин на общуване с божествения свят, и просто като украса на оръжия, предмети от бита.

Но същността на древните модели, тъкат съществуване. Всяка структура, дърворезба, декорация означавало определени периоди от живота, и събиране на преждата-това е сложен перипетий и неочаквани обрати.

Има основни символи на келтите, които се използват в татуировки:

Кръст в кръг.

  • Този знак може да се обозначи елементи на Вселената, на светлината и комбинация от християнството и езичеството, това означава, кръст и слънце. В келтската култура, се е смятало, че този знак може да предпазва от тъмните сили и носят мъдрост.

Пеперуда

  . Този символ представлява човешката душа, я прераждането и желание за живот.

Надписи на латински

Татуировка на китката за мъже под формата на надписите на латински са най-популярни сред другите видове татуировки в този момент. Латински-древен език, на който говорят много хора, така нательных надписите на латински са от особена важност и мъдрост.

Този тип татуировка ви позволява да създадете свой собствен уникален звук, а също и ефектен известните пословици в латински, които добре предават отношение към живота и неговите аспекти:

  „Ессе Квам videri“ да бъде, а не изглежда.“Те Facta вербис potentiora“ — дела, по-силни думи.

1. „Дойдох, видях, победих“. 2. „Пръв сред равни“.

  „ВИАМ supervadet vadens“ — път осилит работата“.Бързо ЮВ винтить винтить“ — най-трудната победа е победата над себе си.“За ardua ад Астра“ — През тръни към звездите.

Герои

Героите винаги са привличали вниманието на любителите на татуировки с вашите мечти, с необикновената си форма и скрити значения. Нтой най-популярни са китайски и японски йероглифи, въпреки че има и корейски и виетнамски, които избират за татуировки по-малко.

Мъжете носят на китката често една малка татуировка с прости, но от голямо значение за собственика на разум. Понякога можете да срещнете картина на живота във формата на знака на ръката си, а понякога малък знак на източния език може да означава цяла фраза.

Процесът на прилагане на тази проста фигура, размер на татуировки, рядко е много голям и не надвишава размера на кутия от кибрит. Има версия символи мастило, заедно с основния модел на съответните теми (например, японски дракон). На разположение също така има случаи на нанасяне на тялото знаци със знаците на зодиака японската или китайската култура.

Жестоко

Някои мъже не се стремят да се отрази на моята татуировка е дълбок и сериозен смисъл, и просто искат да покажат своята жестокост, за да изпъкват сред останалите и да се привлекат привлекат по-голямо внимание на обществеността.

За това има определени варианти за изображения, които със сигурност няма да останат незабелязани:

  гривна на китката с бодлива тел (за съдимост, наркотици, любов, трагедия);верига на ръка от черепи (смърт, за опрощение на греховете, свобода);

  месоядни животни в кельтском стил (сила, смелост, агресивност);митични същества в 3D (цената зависи от качествата на някакъв митичен герой).

Паметник татуировки

Татуировка на китката за мъже често се прилага, за да заснемат някои моменти, моменти от живота, които са променили мъж, го накараха да се замисля за важните неща, да осъзнават собствените си загуби и да се учат на ценен опит.

.

Символичните татуировки

Символични татуировка трябва да отразява по-дълбок смисъл на картината. В древността чрез образите на хора, които се опитват да предадат скрити значения и послания.

В съвременния свят съществуват голям брой символични татуировка, но най-популярните от тях и да разкрие онзи смисъл, който те правят в момента.

Татуировки
Смисъл

Дракон


мистерия, упоритост, благородство, сила, вярност, красота

Вълк


сила, смелост, интелект, вярност, преданост

Змия


мъдрост, сила, скрита опасност, изкушението

Орел


свободата, упоритостта, безсмъртие, сила, величие, твърдост

Слънце


силата, мъдростта и вечността, Съюзът на Земята и небето

Тигър


мъдрост, сила, страст, сила, гняв, ярост

Ин-Ян


баланс, живот, борба

Theme by Anders Norén