стил

Стилни сутиени 1 Размер: изберете модел

Стилни сутиени 1 Размер: изберете модел

За жените с големи гърди вземете бельо е много по-лесно, отколкото жените, чиито гърди не е много голяма. Като цяло, жените с буйна гърдите, сутиен трябва да държи гърдите си, а жените с малки гърди, за да я подкрепят, днес няма нужда да събере стилни сутиени 1 размер не ще бъде трудно.

Модели на сутиени, подходящи за 1 размера на гърдите

За да изберете сутиен с малък размер, който би бил идеален, трябва да знаят какви модели сутиени, бельо подчертае размера на гърдите А. разгледайте модели на сутиени повече за:

Силиконов сутиен

Този сутиен приподнимает гърдите и измества към центъра. Този модел е най-подходящ за коктейлни рокли. Но за всекидневна употреба, той не е подходящ. Плюс, че увеличава размера на гърдите и почти незабележим под дрехите.

Повдигащ

Сутиен план, визуално правят гърдите по-големи, поради факта, че чаши в долната част на сгъстено, и издигане на гърдите нагоре. Но това не се дължи на малка плътна гърдите. Ако носите риза или фланелка на върха на лифчика, тя ще се придържаме и гръдния кош могат да бъдат видими за околните.

Сутиени с чашки чашки

Този сутиен може да е много удобно, защото костите може да окаже натиск върху организма и е вредно. И вътре чаша може да се образува празнота.

Сутиени с цип отпред

Отличаващ се с цип отпред, чаши, разположени далеч един от друг, и прилепва плътно.

Безшевните сутиени

Най-добрият вариант за гърдите — сутиен, на която костите се намира на ръба на чашата, и могат да бъдат без костилки. Тези модели са много леки, подходящи за ежедневието.

Спортен сутиен

Този сутиен без чашки, закопчалка на гърба. Сутиен визуално увеличава гърдите и е много удобно.

Проблемът с малки гърди

Жени с буйни гърди смятат, че момичетата с малки гърди е много удобно да нося сутиен не се изисква. Но момичетата с малък размер на гърдите имат свои собствени проблеми:

    Често се случва, ако гърдите и здраво зърната, които стърчат, и този факт привлича вниманието на околните. А също и зърната са видими през тънка и широки дрехи и чрез пуловер, затова по-добре е да изберете сутиен с чашка монолитен или пяна. Жените с малък размер на гърдата трябва да прекарват часове в магазините, търся сутиен, но опитен продавачът винаги ще ви помогне да изберете подходящия модел. И сутиен може да бъде пришита на поръчка. Сутиен за малки гърди трябва да го увеличи, придават обем и хубаво да седне.

Изберете размер

Да знаете какъв размер сутиен е подходящ трябва да се измери обемът на гърдите под гърдите и по най-изпъкналата част. Ако в чашките на сутиена са разположени на малко разстояние един от друг, то това ще даде на обема на гърдите, трябва да се обърне специално внимание. Дори когато жените са взели всички мерки, при покупка на сутиен често питат за търговците „и това е нещо, което размер сутиен“, холдинг вече избрания модел. За да разберат размери на сутиена не е трудно. Размерите са маркирани с цифри и букви. По този начин цифра е обиколката на гърдите, а буквата-пълнота чаша. На някои модели може да се срещнат и такива с размери 32 А, 32 в. тези американски размери, така че, ако на въпроса „какъв е размерът на бюста 32 А, 34, 36 А?“ струва си да се забравя, че размерът на САЩ, според Европейската, който основно се посочва върху модели на сутиени.

Изберете правилния сутиен

Ето няколко правила, които трябва да се спазват при покупка на сутиен:

Дори ако размерът е известен, за да си купя сутиен без монтаж не е много сутиени са вложки пяна, за да увеличите визуално гърдите си, но с всичко, което е необходимо, за да си купя точно момичето, малката, в гардероба си, могат да бъдат различни модели: с оглед на и без пяна, чашки, спортни сутиени и безпроблемно. Всяка жена е уникална, и вие трябва да изберете такива дрехи, за да се чувствате комфортно по време на монтаж, трябва да се обърне внимание на сутиен не е раздробяване и спретнат в гърдите и ще бъде ли тя да се движат свободно. Ако браь поне малко натиск навсякъде, или дава, макар и на най-малкия дискомфорт, по-добре да се откаже от покупката на такова бельо, така че по-късно няма да имате проблеми със здравето.

Снимки на модели бельо

В този раздел е представена снимка на красиво бельо малък размер

Theme by Anders Norén