прически

С удължаване на каре с бретон. Къси, дълги, асиметричен боб. Снимка

С удължаване на каре с бретон. Къси, дълги, асиметричен боб. Снимка

Kare-това е един от най-популярните и универсални допустими отклонения. Трудно е да се намери момиче, че тя няма да дойде. Формата за удължаване на първата година е на върха на прически в модата, и, изглежда, няма да се отдръпва. Така че, ако решите на този експеримент е да отида на това, в този случай, косата няма да съжалявате![съдържание]

Разширяване на Kare-това е вариация на класическия боб. Само с каре за удължаване, за разлика от класическия вариант на прическа, отличаващ се с факта, че дължината може да варира, в зависимост от предпочитанията и не се свежда до технологиите.

Дължина на кичура, обрамляя лице може да бъде познато, брадичката нагоре, може да достигне линия на раменете, но и за тези, които обичат да се открояват от тълпата, можете да се опитате да направите рязък преход между ултра-къса шия и много дълги предните кичури.

Причини за популярността на прическа каре

Тази популярност каре се дължи на факта, че на практика няма нито едно момиче, чийто тип на външен вид не може да бъде в хармония с тази прическа. Каре подходящ за всички: собственици и подпухнали квадратна форма на лицето.

Подходяща прическа за жени с овални контурите на бузите и брадичката, и тези, които природата е овластена триъгълни параметри на долната част на лицето.

Разширяване на каре с бретон е подходящ за къса коса

Варианти на прически не са неограничени. Каре могат да бъдат с бретон и без нея, могат да бъдат европейските страни симетрична или е прав. Тази прическа може да се носи като къдрава момичета, и тези направления, които се намират на гладка коприна. Що се отнася до цвета, и тогава той може да бъде ограничен само от въображението.

[кутия тип=“info“ ]за тези, които не може да се похвали с гъста коса, удължаване на багажник е идеалният вариант. Изберете дължина до брадичката или до меката част на ухото. Комбинация от правилната дължина и елегантен парче предоставят впечатление за плътност и обем на къдрици.[/област]

Още един плюс-това е невероятно количество варианти за стайлинг на коса. Добре, дори и с разширение, изгодно изглежда и права коса, и холивудски къдрици; необичайно изглежда и с калибриране, разположени в художествен безпорядък.

Моля, обърнете внимание! Ако е повредена много бои за коса, горещо полагане и други експерименти, каре ще ви помогне да спаси положението и да върне външния вид на обжалване.

Не се страхувайте, че по време на рязане ще трябва да се сбогува с дължина. Поради факта, че в процеса на рязане е загубил голяма част от разделяне на връхчетата, косата ще стане по-скъпа и добре поддържан външен вид.

Формата за удължаване без бретон и с бретон

Формата за удължаване, формулирани бретон ще отговарят на почти всяко момиче. Такова съчетание позволява да се въвеждат в начина на елегантност и мекота. Единственият нюанс, който трябва да се обърне внимание на формата на бретон. Ако лицето квадратна форма, бъдете сигурни, че директен бретон не е вашият вариант. Изберете гладка линия.

Момичета с угловатыми черти на лицето най-добре да се предпочитат наклонена челке – това почти всички са подходящи. Наклонена бретон може да бъде осигурено в никакъв оригинален начин. Това могат да бъдат откъснати или отрязани с прави, геометрични или във формата на арка. Ако не искате да отрежа бретон, можете да опитате да се посочат някои направления, обрамляя лице под формата на стълби или с ефект отросших бретон. Това ще помогне на обрамлять лицето и придават обем.

Класически вариант на каре без бретон е по-подходящ за момичета с овална форма на лицето

По-гъвкав може да се нарече формата за удължаване, без бретон. Той се превърна в класика. Този тип е по-лесно да оформите каре или, ако дължината се събират на опашка.

Подходящ за косене удължавам каре с бретон

Ако искате да спрете на вариант с бретон, трябва да се обърне внимание на няколко важни точки.

Първо: трябва да се започне от естествена плътност на косата. На второ място, трябва да се вземат предвид структурата на косъма. И накрая, не прическа ще бъде красиво изглеждат повредени, лишени от блясък коса.

Момиче с гъста коса, можете спокойно да отсече удължавам каре. Той ще изглежда страхотно с бретон и без нея. Бретон в гъста коса нужда от правилния профил, в противен случай, това няма да добави елегантност към външния вид.

За тези, които имат меки и тънки косъмчета, по-добре не прави резки преходи, тъй като това само ще акцентират на разположение недостатък. Но бретон най-добре да изберете асиметрични форми. Това ще осигури правилното количество. Носят този вид бретон на една страна е по-добре.

[кутия тип=“инфо“ ]интересен факт! Момиче, чиято коса плътност беден, си струва да се предпочитат гладко рязане на парче. С тази маневра, може визуално да направите косата си по-гъста и умерено тежки.[/област]

Заострена категорично е противопоказан. За да придадат допълнителен обем, предпочитам колорированию. Опитен майстор colorist правилно подреждане на цветови акценти, за по-голяма визуална пищност прически.

Добре подбрани форми на имоти на квадрата зависи от формата на лицето:

Овал на лицето.

    • За тази форма на лицето е доста трудно неправилно подбрани прическа. Момичета, с овална форма на лицето отива на почти всичко, и няма ограничения за експерименти.

Триъгълна форма.

    • По-добре да изберете квадрат с постепенен преход от врата до кичура, обрамляя лицето. Повече на предните направления, толкова по-вытянутым ще изглежда лицето. Не забравяйте бретон. Меки или скъсани наклонена бретон ще ви помогне да балансирате черти на лицето.

Квадратна форма на лицето.

    • Удължавам каре в този случай трябва да бъде под скулите, линията трябва да бъде гладка, ароматна. Това ще помогне за смекчаване на тежки скулите. От бретон е най-добре да се откаже.

Правоъгълна форма.

    • В този случай също не може да прави резки преходи. Но ассиметричная бретон „трябва да има“ акцент в грижите за тези момичета.

Кръгло лице.

    Удължени предни кичури коса, ще ви помогне визуално да се извади, лицето, прикривайки подпухнали бузи.

Сред младите хора популярен е удължен асиметричен бретон боб, като на снимката

Не забравяйте възраст. Правилно подбрани прическа ще помогне за освежаване на външния вид, в противен случай, това само ще добави допълнителни години. Младите момичета могат да си позволят всякакъв вид експерименти. Например, можете да отсече удължавам каре, на крака с къс затылком и повечето удължени предни кичури. Можете да добавите творчески цвят.

По-възрастните жени са подходящи по-класическите варианти, които изискват минимална поддръжка и не изискват чести корекции на прическата.

Още един важен момент, който не може да лиши внимание-това е структурата на косъма. Показани момичета с прави коси Тази прическа. Те са подходящи за всички вариации на удължен каре. Също така е идеален за тази прически за хора с къдрава коса. Леки естествени къдрици ще добавят изключителна мекота и женственост.

Какви са особеностите на прическа боб с удължаване на

Боб-Боб с разширение има много форми и видове. Също така, както и в разширен каре, боб каре няма ограничение фантазия. Всичко зависи от личните предпочитания и умения на фризьор. Отличителна черта на Боб купируются в задната част на главата.

Размерът / видът на предните кичури коса в този случай е по-добре, ако те са добре подредени. Що се отнася до бретон, тогава в този вариант, рязане трябва да профилирана или скъсан.

Формата за удължаване как да намалят (верига)

Прическа каре, която не търпи грешки. Задължително трябва да се реже, отделяне на тънки кичури. На проборы и ъгъл на наклона трябва да са гладки, като по състав.

Каре на удължаване (схема)

Всеки кичур трябва да бъде по-дълъг от предишния, за да краищата на крайния режат отвътре навън. Довършителни площад в къщата едва ли. Изберете внимателно майстор, на когото можете да се доверите на този коварен процес.

Отрежете под каре, ще ви трябва:

— гребен „опашка“;
— Pen;
— фризьорски ножици;
— пулверизатор с вода.

Инструкции стъпка по стъпка за това как постричь каре коса с бретон

Инструкции стъпка по стъпка за това как да направите прическа каре:

За да стартирате съветника, трябва да разделите косата на четири зони (тилната, времеви, теменните и бретон).Като за начало трябва да прическа с тила, като тръбопроводи. Контролна направление трябва да бъде посочено в теменните части. От контрол на кичури коса трябва да се режат арка, постепенно удлиняясь. За да бъдат отрязани под ъгъл от 45°от линията на пробора. В края на краищата, ако е необходимо, капитанът трябва да изпълни перушина избирателните или степен на кичури.

Начини за разширяване на каре

Преди началото на оформяне на косата да изсъхне около 80%. В този случай, направления на послушни, за да отида. Стил ще работи по-добре и по-дълго. За да завършите стила ми е такъв, поръсва се с него лак за коса средна фиксация. Но не прекалявайте, излишната укладочных средства ще тегло стайлинг.

Преди горещо полагане, не забравяйте да използвате специални предпазни средства за топлинна защита. Можете да го купите във всеки магазин за козметика. По-добре да изберете термозащиту за професионална употреба, тъй като степента на защита от такива средства над средното ниво. Това не само ще помогне за поддържане здравето на косата, но също така и увеличава продължителността на чорапи на вашата прическа.

Най-лесният начин на подреждане каре е сушенето с помощта на специална кръгла гребен (четка). Това попрядно. Краищата могат да се скрие вътре, като в класически боб, и можете да изсъхне, и по този начин за разнообразяване на обичайното полагане.

По-строги и в същото време елегантен вариант на подреждане на удължен каре полагане с ютия. Леко дръпна кичура за прядью. Това трябва да се прави на суха коса, расчесывая всеки кичур коса.

Създаване на романтичен образ с меки локонами. Те могат да бъдат оформени като с помощта гладене, плойки и маши за коса. Преди да започнете процеса на полагане, нанесете върху косата си малко количество пяна или мус за стайлинг на коса за придаване на обем и фиксация на замъци.

За любителите на художественото елементарно, за да отговарят следния начин – суха коса, увиснали главата надолу. В заключение, използвайте восък или гел за набиване в хаотичен ред. Най-изгодно ще изглежда по този начин за създаване на прически за дълги структурирани Боб.

Не забравяйте за мрежа. Проста коса ще изглежда много романтично и необичайно. Готовата прическа може да бъде украсена с красива заколкой.

Кой не е подходящ удължавам каре

Формата за удължаване предполага здрав вид на косата. Така че, ако косата ви е повредена, първо доведи ги в ред.

Категорично не се прави такава прическа обладательницам къдрава и къдрава коса. Полагане отнема много време и едва ли ще продължи дълго. Във всеки случай, общата форма ще бъдат лишени от медицинска помощ.

Има и друг недостатък на външен вид, че удължавам каре само подчертае – това е достатъчно широки или къс врат. В този случай е по-добре изберете друга прическа.

Удължавам каре – идеална прическа за тези, които са решили да променят радикално начин и за тези, които все още не са готови да жертват дължина на косата. Важното е да се намери добър майстор, който учтет всички нюанси и желанията на клиента, за да ги прилагате в живота си.

Theme by Anders Norén