мода

С какво се носят вземем това космато шапка?

С какво се носят вземем това космато шапка?

Кожа шапка е незаменим по време на студения сезон. Ето защо в модните колекции на есенно-зимния сезон, почти винаги са имали предмет на женски гардероб. Вижте снимки на шапки от кожа и ще видите, че можете да носите този прическа в студено време.

С какво се носят вземем това космато шапка?

Шапка ще изглежда страхотно с шуба от естествена кожа, шуби или зимно палто. При избора на облекло обърнете внимание на дължината на козината. Не разбърква се и среща кожа лисици или песца с големи якета, палта от същата кожа. Той идва в вълнена или кашемировое сака и палта с гладка козина.

С какво се носят вземем това космато шапка?

Кубанка от кожа идеално се съчетава с горната дрехи в стил „милитари“. Ако предпочитате зимно палто с елементи на военния антуража, най-подходящ за стила на осп това. Много дизайнери успешно използва тази комбинация, и този вариант вече няколко години присъства в новите колекции зимни дрехи.

С какво се носят вземем това космато шапка?

Кожа взема – това е много популярен гладен парче, който е предпочитан от много стилни дами. Този стил е идеално подчертава женствен и романтичен характер, така че е идеален за стилен норковый полушубок или кожено яке без качулка и яка.

С какво се носят вземем това космато шапка?

Хет-качулка подходящо за спортен стил облекло, така и класически. Нося тази прическа може да бъде елегантно палто или сако. Не е подходящ чепчик облечен с палто и други обемисти неща.

В най-новите колекции за есен-зима много чести шапки от изкуствена кожа в ярки цветове. Модерен и стилен майки предпочитат млади момичета и енергични жени. Ярка шапка добре се съчетава с къс изкуствена кожа боядисване на вълна в тон на убора.

Ако вече сте решили, че ще носите любимата си вземем това космато шапка, че е време да отидете на пазар. Но не забравяйте едно просто правило — няма значение, какво ще носят тази прекрасна шапка е гладен, той трябва да се обърне към особеностите на вашата кожа. За кръгло лице с едри черти, добре е да изберете продукти, които са с дълга козина. С малки черти на най-добрата комбинация от гладка капак.

Theme by Anders Norén