мода

С какво се носят с пола-молив? Цвят и правилната комбинация

С какво се носят с пола-молив? Цвят и правилната комбинация

Пола-молив-това е най-доброто и елегантна штапельное, които трябва да бъдат във всяка модата. Плавни линии и ясни контури правят фигурата по-съблазнителни, която подчертава естествените извивки на тялото. Плътен материал ще се спра на проблемните места и намаляване на обема.

Тази пола ще ви помогне визуално да дърпа силует. Краката по-дълги, а талията по-тънка. Пропорциите на тялото са близо до идеала.

Как да изберем модел

При оценката на поли с участието на няколко критерии. Дължина на модела зависи от дами данни. Ако тя е с дълги стройни крака, можете да закупите всички по дължината на нещо. Леко полноватые краката не си струва да се подчертае, дължина до средата на прасците. По-добре да изберете полата е малко под коляното. Такова условие ще направи проблемную зоната на няколко по-тънък.

Тези, които природата и фитнес приноса тънка талия, можете да се отдадете на всеки един модел. Други дами трябва да избягват високите колан на дрехи. Никакви допълнителни суми в корема си ще допринесе за по-нататъшното укрепване на кръста. Всички ремъци, кабели, високоговорители и груби шевове трябва да останат на нивото на бедрата. С ниска талия пола-най-подходящият вариант.

Тъкан се избира в зависимост от сезона и структурата на тези неща, че полата планирате да комбинирате. Но ние трябва да помним, че само плътен плат е в състояние да създаде ефект на превръзки, както и за намаляване на излишни сантиметри. Тънък плат няма да помогне на въпросната корекция.

С какво се носят с пола-молив. Строги правила и общи съвети

За начало, трябва да се обърне внимание на обувките. В идеалния случай, този модел пола изискват петата. Дори и умерен ток ще създаде желаната линия на краката. Но плоски обувки може да лиши целия ефект от избрания начин. Между широк шипове, на танкетке и обувки най-добре да изберете пин-код. Те са много елегантни обувки, босоножек и ботуши.

Пола-молив черна

Първоначално тези модели са били приложени за офис облекло и се води предимно в черен цвят. Но зашеметяващ ефект от такава поли не можеше да се скрие зад масата, така че „молив“, излезе на улицата, за партита и светски събития, и е придобило широка палитра от цветове и нюанси.

Благодарение на своята история пола-молив черна изглежда по-органично в комбинация с блузи, ризи и чорапи. На ръкавите на тези дрехи може да бъде всичко. Летни поли в комбинация с топами от шифон, сатен или дантела. Студен сезон дава възможност за по-плътно горната част, но не по-строги от плат поли. Прекалени орнаменти не са подходящи за такива образи. Пола-молив сама по себе си е ярък акцент.

Под черна пола трябва да се избере обувки в тон или цвят блуза. Черна пола е подходящо не само за офиса. Той ще бъде подходящо за обществени мероприятия и бизнес вечери в ресторанти. За купоните са най-подходящи за по-добър модел.

В студен метод на сезона, за да се допълнят с дебелото яке. Аксесоари трябва да бъдат внимателни и да присъстват в малки количества. Чантата е по-добре да изберете в тон блуза.

Дантела на полата-молив

В Лука дантела нещо трябва да има само една. Тъй като този материал е много капризна, се препоръчва да се комбинира с тънък трикотаж. Освен това, тази пола изисква внимателен подбор на обувки – избраната двойка трябва да бъде луксозен и скъп. Декоративни елементи трябва да бъдат ограничени. Аксесоарите могат да бъдат използвани само тогава, когато те перфектно допълват образа, без да обръща внимание на себе си.

Пола-молив в кожена

Кожена пола-молив-това е елегантен вариант за истински ценители на модата. Кожата е един от тези материали е, че е функция на скоба и корсет, подчертавайки елегантността на женските форми.

Кожени поли перфектно се съчетава с блузками. Вие не можете да се сдържа и да изберете не само скромни мъжки ризи, намаляване, както и елегантни модели с баской, яка, рюши, ръкави-фенери, лъкове. Оригинално ще изглежда яка-часова рецепция. Създаване на алтернативен начин с кожена пола ще помогне на тениски и потници. В резултат на това се оказа прост и стилен лук, без излишни детайли. Тези образи се допълват кожени обувки с токчета. Сред аксесоари могат да бъдат златни бижута или етнически бижута от плат и конци. Чанта трябва да бъде проста и е препоръчително съраунд.

Цвят на горната част на изображения могат да бъдат в тон с полата или обратното контраст. Ако отгоре не включва декоративни елементи, тогава той трябва да бъде направен от скъпи и качествени материали. Памук и лен бъде скрит тук, тъй като това ще създаде плака провинциальности.

За студено време на годината кожена пола-молив може да се комбинира с окопами и палта. Също така, отнасящи ще изглежда якета от кожа. За да се топлят през зимата, за да остане в съчетание с поли с мека жилетка над които надета укороченная кожено яке. Алтернатива може да се превърне в кратък кожа жилетка или палто. Кашемировое палто с кожа на лечение и може облекчи на изображението.

Що се отнася до пуловери, тогава по-добре да изберете меките модели на добри марки. Внимание трябва да се спре на висококачествен акрил, трикотаж или вълна. От американските уестърни издържа на изображението момичета в кожена пола и деним риза. Основната идея на картината се запазва, само променените части. Модерна пола-молив не е украсена с ресни и има гладка форма. Риза може да бъде оборудвана, така и безплатно.

Цветни поли молив

Бяла пола-молив е тенденция на летния сезон. Изображението може да бъде случайни или формални, но той винаги ще бъде нежен и изтънчен. Приятелка поли се компенсира способността бели на цвят само. Така че в тази рокля можете да забравите за комплексите. Красивите околности на такива продукти ще бежово. Това може да бъде обувки, блузи и връхни облекла. Чанта ще стане ярък акцент, ако сте избрали от цветови модел.

Синя пола изисква черен или бял връх. Обувки по-добре да вземем в тон с полата или класически черен цвят. Избор на нюанси за лук със синя пола може да бъде проблем, ако ви заплашват контрастни нюанси. Най-добрата комбинация от синьо и черно. Разтягане може да се използва жълт или червен. Тези нюанси изискват поддръжка, така че изображението трябва да бъде минимум 2 бр. с контрастиращ цвят. Останалата палитра от цветове трябва да се подхожда с повишено внимание. Време, за да се съсредоточи върху своето отражение в огледалото.

Червена пола и ще изисква усет за вкус. Най-лесният начин да изберете черно, бяло и червено. Бежов цвят също ще направи голяма партия червена пола. Други комбинации могат да направят твърде много лук. Но това няма да бъде на пътя на истинската мода, ако изображението отговаря на случая.

Лук с пола-молив-това е винаги успех. Идеална фигура и женственост навсякъде привлече внимание и завист. Затова гардероб може да се презарежда за няколко модела и да ги носите колкото се може по-често.

Theme by Anders Norén