стил

С какво се носят рокля тръба: правила за добър вкус

С какво се носят рокля тръба: правила за добър вкус

Дори и в ежедневните, рутинни гардероба си винаги трябва да има място за специален повод. Празници са рядкост, но се случват. Обличам като обект на гардероба, дава на своя притежател допълнителен блясък и чар. Рокля-тромпет эффектнее и са изрично подчертават женствен силует. Въпреки това, модницам трябва да знаете, че се носят с роклята на тръбата. Тъй като този атрактивен модел, определено има своите особености и правилата, които ще ви помогнат да се постигне най-страхотните преобразуване за всеки повод.

С какво се носят рокля тръба: правила за добър вкус

Характеристики на модела „тръба“

Съвременните модерни жени модел рокля тръба е наследен от жена от викторианската епоха. В края на 19-ти век, облекло, елегантно подчертава фигурата и силуета на тялото на жените се радва на невероятна популярност сред жените.

Дизайнерите в началото на 20-ти век е дал рокля ново значение: той стана по-смел, смело започнах да се упражнявам всички извивки на ръцете им. По-късно, на испанския дизайнер кристобаля Баленсиаги направи своите корекции: дискретен надмощие в комбинация с изгорени на бедрото (не на коляното), позволява да се създаде елегантен и дискретен начин за тържествен повод.

Рокля (или конус за унищожаване на плевелите) наистина по форма прилича на музикален инструмент тръба. Съблазнителен монтиране на гърдите, талията и бедрата модели с расклешенной пола. Година, или опашка на русалка с опашка рязко се разширява от коляното. Принцеса модел се разпространява безпроблемно с пищните гънки на талията. Фламенко диференцирани гънки на бедрото (или коляното) прави уникален сензорен испански оцветяване.

С какво се носят рокля тръба: правила за добър вкус

Рокля заслужава специално внимание. С дълъг ръкав или отворени рамене, модели с тънки или широки бретельками през рамото или около врата – възможности за избор са много. Освен това, особено ефектно изглеждат рокля с отворен гръб. Въпреки това, този вариант е подходящ само обладательницам идеално гладка, безупречна кожа. Видими недостатъци по-добре се скрие декоративна решетка, плетением, инкрустации от дантела или да използвате облекло със корсет.

С какво се носят рокля тръба: правила за добър вкус

Трябва да се отбележи, че не винаги модел на тръбата, разбират, както е описано по-горе. Доста често, корк рокля снимка подобни съоръжения за директно намаляване – Асоциация на съвременния човек, индустриални тръби (с еднакъв диаметър по цялата дължина) – това е разбираемо и логично. Тези модели често са изработени от трикотаж. Практични и удобни в чорап плетени рокли-тръби.

С какво се носят рокля тръба: правила за добър вкус

Сватбена рокля-тромпет

Рокля-тромпет е добър вариант за провеждане на тържества на всяко ниво. На разходка с моите приятели е трудно да го нося, но шаферките, както всъщност е млад, този модел може да бъде много полезен.

За шивашки сватбена рокля-тръби се използват скъпи платове. Най-често в рокли се съчетават в себе си множество текстури от плат, които взаимно и хармонично са вплетени и преплетени. Сатен, коприна, кадифе, леко и просто си играят със светлината. Чист размисли правят имидж на булката нежни и блестящи.

С какво се носят рокля тръба: правила за добър вкус С какво се носят рокля тръба: правила за добър вкус

Поли за сватбени рокли-буйни тръби са получени благодарение на използването на гънки и възли, органза, креп, Муселин. Биологично допълват булчинската рокля дантела кърпа.

С какво се носят рокля тръба: правила за добър вкус С какво се носят рокля тръба: правила за добър вкус

Специален акцент се поставя върху покривка и декор облекло на булката. Декоративен топ чрез бродерия, като кристали, камъни. Отвор на гърба и деколтето често було с дантела, от мрежа с бродерия и без нея, чрез шнурове, ключалката. Баской или буйни лък на кръста си, подчертават линията на талията. Долната част на роклята е бродиран с лъскави нишки, украсени с аппликацией от пайеток, камъни, пайети.

За да облича рокля

Въпреки че на външен вид изглежда очарователно в тази рокля може да не е всеки. Най-изгодно да сложи на това собствениците на модели с висока стройна фигура тип пясъчен часовник. Обаче, момичета и жени на средна растеж рокля ще ви помогне визуално да се изтегля на фигурата, ако го комбинирате с високи токчета.

С какво се носят рокля тръба: правила за добър вкус

Рокля-тръбата е внимателно да се прави разлика атрактивни бедрата, подчертае тънка линия на талията. Затова Тип на фигури „круша“ средна пълнота модели. В случай, че фигурата прилича по форма на Ябълка или триъгълник, струва си да се откаже от този модел в полза на различен стил.

Каква комбинация от модели на рокли

Изработен е от бисквити и скъпи неща, рокли, подходящи само за официални събития. Комбинират ги с високи токчета. Обувки, елегантни сандали това е най-оптималната двойка за дрехи. Добавете към него една малка дамска чанта или клатч-плик. Сложна украса ще изглеждат елегантни и женствени. Масивна гривна, обеци, колие, наглост добавете лука и гъвкави.

С какво се носят рокля тръба: правила за добър вкус С какво се носят рокля тръба: правила за добър вкус С какво се носят рокля тръба: правила за добър вкус С какво се носят рокля тръба: правила за добър вкус

Crochet модели и рокли, трико подходящ както за дрешки за топъл семеен празник, за бизнес обяд или вечеря. Добре подбран грим, аккуратная прическа или полагане (ниспадающие на раменете къдрици могат да бъдат идеални) ще хармонично завърши начин.

Theme by Anders Norén