мода

Рокля с отворен гръб: видове, стилове и цветове. Какво е модерно да се носят

Рокля с отворен гръб: видове, стилове и цветове. Какво е модерно да се носят

Прости форми и неутрални цветове са в основата на женски гардероб. Но за добавяне на жар, може да се използва необичайна и оригинална дреха. Например, това може да бъде рокля, открита на въртене. Дизайнерите предлагат като вечерни модели на рафинирани и просто случаен за летен туризъм.

Особено рокля с отворен гръб

Открита върти, контрастная горловина, символизира сексуалност, която умело граничи със сдържаност и строгост. Дори и деколте до кръста няма да изглежда вулгарно, ако други части от изображението, които няма да крещи.

Сам по себе си облекло не само дрехи, но и орнаменти, че не се нуждаят от много аксесоари за всеки, дори и най-прост модел. Неговите функции рокля с отворен гръб от други стилове, които изискват завършите поглед.

Предимства рокли, обнажающее гърба:

Богат избор на разнообразни

  • — от отваряне само нож, който е подходящ дори за града), за да е с него.

Рокля с отворен гръб: видове, стилове и цветове. Какво е модерно да се носят

За кого е подходяща рокля с отворен гръб

Рокля с отворен гръб-това е много деликатна част от гардероба на жените. Тя е взискателна и не толерира грешки в изображенията.

Независимо от това, какъв вид е избрана на случаен облекло за почивка или вечерен коктейл, трябва да се вземат предвид следните моменти:

1. Добре поддържан обратно. За момичета, страдащи от акне и кожни, за съжаление, това е рокля-това е тема табу. Качеството на грижа ще помогне да се справи с проблемна кожа, но трябва да се започне предварително, а не както преди „разходки“ рокля. Рокля с отворен гръб: видове, стилове и цветове. Какво е модерно да се носят

Здрава кожа може да придаде блясък с помощта на специални кремове или лосиони.

2. Добро състояние на мускулите. Рокля с отворен гръб не мога да понасям гънки и неподтянутая обратно. Ако откриете правилния стил и дълбочината на среза, може да вземете дрехи, частично отваряне на острието. Тя е подходяща за тези, които са с наднормено тегло.

3. Правилна поза. Навеждане момичета рокли с деколтета на гърба и са противопоказани. Сгорбленная се върти и отпуснати рамене не се подчертае елегантността на женската фигура. Така че, когато носиш рокли важно е да се следи за лора и периодично расправлять раменете.

Как да изберете рокля?

Рокля, отваряне на гърба — не е параметър, който може да избирате само от личните предпочитания. Въпреки факта, че деколте на гърба, а не лицето, облеклото може визуално да развалят пропорциите на фигура и ръст.

Високи момичета с тънки фигури мога да си позволя някакви тълкувания рокля с отворен гръб — къси, Дълги, midi. Това включва в себе си всички варианти на деколтето, която може да доведе само рамото или да се покаже цялата гърба си на опашната кост.

Ниски момичета трябва да внимават с дължината и дълбочината на рязане. Роклята е подходящ само оборудвана силует, който протича из тялото. Къси модели подли, особено поли, които могат да утяжелить спускане и скъсят краката си. Рокля с отворен гръб: видове, стилове и цветове. Какво е модерно да се носят

Този метод работи и по отношение на дълбочина силует. Колкото тя е по-дълбоко, толкова по-удължават торса. Във всеки случай, дребничка момичетата трябва да носят обувки с високи токчета.

За да изберете стил в облеклото ви параметри в пропорциите на фигура:

1. „Пясъчен часовник“

Собствениците им ще отговарят на всички модели на рокли — напълно монтиране, директен, расклешенный, с активна долната или горната част.

2. „Триъгълник“

За фигура с широки рамене и тесни бедра са противопоказани рокли с акцент на горната част. Нека раменете са украсени с тънки джапанки. Полата трябва да бъдат пухкави или изгорени, за да добавите обем на бедрата. Рокля с отворен гръб: видове, стилове и цветове. Какво е модерно да се носят

3. Круша

Ярко изразени ханш и тесни рамене позволяват да се носят рокли с активен езда. Може да се отваря напълно раменете, или ги покрие с волани, които мигновено преобразят фигура и изравняване на пропорциите на тялото. Клеш и съраунд звук от спускане ще бедрата са по-закръглени, клякам форма.

4. Правоъгълник

Рокля с отворен гръб и без колан, така че този метод няма да работи тук. Преди да можете да създадете кръста благодарение на трапециевидным деколте. Около бедрата, са били разкроена пола.

Рокля с отворен гръб: видове, стилове и цветове. Какво е модерно да се носят

Избор на тъкани

Тъканта, от която сшила рокля с деколте на гърба, трябва да бъдат с високо качество. За ежедневните модели използват лек памук, лен или коприна. Пуловер подходящ за формата монтиране стил.

Вечерни и елегантни рокли са пришити от коприна, шифон, сатен и органза. Те могат да бъдат мат, блестящи, плътни или въздушни. Има един шнур. Този материал е подходящ за модели на коктейл.

Рокля с отворен гръб

Наистина луксозен костюм, подходящ за обществени прояви-това е една рокля в пода с отворен гръб. Той може да бъде допълнен с отвор отстрани или отзад, и дори влак. И еднакво добре изглеждат като модели без излишни украшения в един цвят и различна тапицерия. Рокля с отворен гръб: видове, стилове и цветове. Какво е модерно да се носят Рокля с отворен гръб: видове, стилове и цветове. Какво е модерно да се носят

Рокли са подходящи за всички, тъй като те могат да прикрият недостатъците на фигурата. Особено красив изглеждат високи, стройни жени. Момичета с нисък растеж на нуждите на високи токчета, и подгъва на роклята напълно затваря обувки.

Булчинска рокля с отворен гръб

Много сватбени рокли дизайнери предпочитат да ги направи не само да се съсредоточи върху деколтето и гърба. Най-добрите деколте на гърба си изглежда в рокли-империя, а-линия, русалка. Това могат да бъдат украсени с пайети, дантели, панделки, различни вложки. Рокля с отворен гръб: видове, стилове и цветове. Какво е модерно да се носят

За тези, които искат да изберете скромна рокля, костюм в стил с струящейся пола и деколте, разкривайки само нож или изцяло покривам раменете.

Сватбена рокля с отворен гръб изглежда особено красиво на смуглых булки с тесни рамене. Обладательницам буйни форми трябва внимателно да изберете дрехи, тъй като ярките цветове могат визуално да увеличи звука, и парче развалят пропорциите на фигура.

Дълги рокли

Този вариант, заедно визуално удължава силуета и модели в един цвят или с вертикални детайли правят фигурата по-тънък. Ниски момичета не се препоръчва да се избере рокля с контраст дизайн, горната и долната част. Високи могат да си позволят всякакви варианти на довършителните работи. Рокля с отворен гръб: видове, стилове и цветове. Какво е модерно да се носят

Дългите рокли са подходящи не само за вечерта. Марки предлагат множество модели за ежедневието. Най-често те се допълват прости овални или V-образно деколте на гърба си и имат лаконичен форма.

Деколте с отворен гръб

Рокля с отворен гръб и дълбоко деколте-той е смел вариант, който ако е написал грешен начин може да изглежда вулгарно и предизвикателно. Тя е подходяща само за притежатели на подтянутой фигура и красива кожа. Рокля с отворен гръб: видове, стилове и цветове. Какво е модерно да се носят

За това, за да не се шокират околните, подходящ рокля с дълбоко деколте на гърба или отпред. Таблата може да бъде украсена с панделки или дантели. За този стил не е подходяща къса дължина. Поне малко над коляното. Също така е добре да с А-образна или леко расклешенной пола.

Черна вечерна рокля с отворен гръб

Това е класически и елегантен вариант, който най-често се носят за специален повод. Тя е също толкова елегантно и скъпо изглежда в пода и дължина на midi. За оформянето му може да бъде избран всеки тъкани — коприна, дантела или нещо по-плътно. Но в никакъв случай не може да се спаси чрез закупуване на черни рокли, тъй като този цвят е лесно да се дава на разходите за облекло. Рокля с отворен гръб: видове, стилове и цветове. Какво е модерно да се носят

Друго предимство е възможността за изглаждане на недостатъците на фигурата. Но вие трябва да изберете стилове, които струи по тялото, подчертавайки силуета и не го улеснява.

Роклята може да бъде допълнено със златни или сребърни елементи, ръкави, цепки на пола.

Бяла вечерна рокля

Рокля с отворен гръб: видове, стилове и цветове. Какво е модерно да се носят

Бял, като и други, има и някои нюанси. Ако погрешно изберете, кожата може да стане сив и уморен вид, и открито се върти, няма да спаси ситуацията.

Тази рокля не изглежда като на сватба, а след това е добре да изберете модел с по-прости кроем — като път преди секс, дантела midi, или с дълга облегалка пола.

Бял може да се изпълни, особено момичетата с фигура на „боксова круша“. Те трябва да изберат прави или леко приталенные модели без активно фокуса на бедрата.

Когато крехко тяло, можете да си позволите рокли с волани на гърдите и ръкавите.

Дизайн на задната част

Отвор на гърба и може да се различават не само дълбочина, но и във форма. Най-популярни:

заоблени

  • — класически и универсален вариант, който може да бъде дребни и малко по-малко цялата гърба;

Рокля с отворен гръб: видове, стилове и цветове. Какво е модерно да се носяттриъгълни

  • — отваря само част на гърба, по-често малко по-долу плешки;

трапецеидальная

  • — изглежда добре в ежедневни рокли с расклешенной пола;

V-образно деколте

  • — отлично издърпайте горната част на тялото, това е един от най-сногсшибательных деколте;

фигура.

  • — може да бъде под формата на капка, сърце или се отварят само в центъра отзад, закривайки част на раменете;

състезател

  — открити раменете и плешките, за дома, облекло плат се използва, които лесно драпируются и красиво падат върху гърба на тесни ленти.

Силует може да има отделен дизайн. Вечерни рокли украсени с дантела с камъни или мъниста, шнур, верижки, панделки. Контур може да бъде украшение.

Ръкави: да бъде или да не бъде?

Рокля с отворен гръб може да има ръкави. Те покриват раменете и да се скрият отпусната ръка, ако има такива.

Но освен практичност, те са чудесен декоративен елемент:

  • Дългите прилепнали придава строгост и елегантност, по пътя няма да загубят своята сексуалност. Накратко-това е по-универсален вариант, те могат да облегать раменете и се движи плавно преминава в деколте на гърба, например, във формата на сърце.

Рокля с отворен гръб: видове, стилове и цветове. Какво е модерно да се носят

Вариант с тънки или широки бретельками за тези, които не чувстват стягане в отношение на външната дреха.

Обувки

Печеливша обувки за вечерно облекло-това е помпи, минимална необходима честота на висок ток, сандали. Цветът им ще зависи от облекло, но най-универсален-това е гола, близък до тона на кожата. Той удължават краката и са подходящи за всеки цвят рокли. Рокля с отворен гръб: видове, стилове и цветове. Какво е модерно да се носят Рокля с отворен гръб: видове, стилове и цветове. Какво е модерно да се носят

За дневна рокля с отворен гръб, в зависимост от неговия стил са подходящи сандали на среден ток, или танкетке, и отворени espadrilles.

Прическа

Косата завършва всяко изображение. За демонстрация на отворен гръб е подходящ висока полагане — небрежен греди или черупка. Да му високомерие този начин можете да освободи няколко увивни направления. Рокля с отворен гръб: видове, стилове и цветове. Какво е модерно да се носят

Също така може да я закрие къдрици и да ги събират на една страна, да не се затварят всички изкушения на облекло. Това се отнася и плитки, но плитки по-добре хвърли напред.

Theme by Anders Norén