мода

Рокля с бродерия от мъниста: стил и индивидуалност

Рокля с бродерия от мъниста: стил и индивидуалност

Сега, когато масовата мода се връща на темата, хората все повече и повече губят своята индивидуалност. Подобни стилове, подобни тъкани, дублиране на облицовки – това ни прави безликими, подобни един на друг. Въпреки това, има много начини, за да се открояват от тълпата, а не за сметка на скъпи дрехи или шокиращи си. Да бъде отличен от другите, украсяване на облекло със собствените си ръце. Един от начините е да се направят някои класове beading и с овладяването на поне основите, за да се опитаме да се превърне в рокля или суитчър нещо с елементи от ръчна изработка.

Влюбен мъниста-това е слугинска работа, който изисква постоянство, внимателност и превъзходен вкус. Не е достатъчно просто да шият мъниста в хаотичен ред – трябва да излезе с оригинален орнамент, който отговаря на стила на рокли. Рокля в класически стил може да бъде геометричен модел, народен модел ще съвпадне с народни мотиви, за вечерта или флорални елементи. И как да сменяте сватбена рокля, расшитое мъниста! Без г. Седмица на модата не е без демонстрация на модели с елементи на бисероплетения, и всеки уважаващ себе си модерен дом е задължително да работи квалифициран работник, способен да украсят всеки дизайн на рокли, превръщайки модела в истински шедьовър.

Това е грешка да се мисли, че се бродира с мъниста може да бъде много дрехи в романтичен стил. Украса на тези малки декоративни мъниста перфектно с дънки, рокли и панталони, така обичан от народа, и hipstercrite екипировки. Представители на тези субкултури радвам лито „фенечки“ от мъниста и ги носят под формата на множество гривни, брелков или врата аксесоари.

Мъниста също се използва в направата на сувенири. Квалифицирани майстори вышивают мъниста, рисунки и картини, ключницы и картодържатели, обложки и кутии за очила. Във представени в многобройни изложби и привличат вниманието на посетителите.

Разбира се, мъниста не е лесно. Но като прекарат няколко часа, ще можете да трансформирате дрехите си до неузнаваемост. Рокля с мъниста, приковават вниманието и да предизвика възхищение. Съществуват няколко видове и техники за плетене на мъниста, с овладяването на поне някои от тях, може би, за да направи впечатление на околните, демонстрирайки своята индивидуалност и креативност.

Theme by Anders Norén