прически

Прически за средна коса. Модерен стайлинг със собствените си ръце – инструкции стъпка по стъпка със снимки

Прически за средна коса. Модерен стайлинг със собствените си ръце – инструкции стъпка по стъпка със снимки

Това не винаги е възможно, време и пари за посещения на салони за красота. Красиви прически за средно косата си лесно в домашни условия. Това е достатъчно, за да имат средните за коса, четка за коса, няколко заколок за коса и желание за творчество.

Китка от косичек

На базата на куп косичек – няколко, от 4 до 10 ляв Кос и десен. Поставянето им в общия куп в средата на задната част на главата, поставяне на щифтове.

Фиксиране на прически, придава на косата. Трудност възниква в случай на каскадни съкращения. Те дават кабели с различна дължина и лошо се събират в един лъч.

Лъч от опашката

Перекрученный опашката — прости, но оригинални идеи за „ускоряване“. В основата на прическа – опашка, дебела гумена лента в долната част на главата. Косата се предава в една линия на свобода косата в опашката.

Дългата коса изисква сгъваеми линия на няколко слоя. Линия образува лъч, който се съхранява в пяна. За създаване на съраунд лъч ще ви помогне малък bouffant на кичура. Разкрасяваща греди в различни начина, в зависимост от дестинацията прически: ежедневни, бизнес и вечерна.

Ниска екстравагантен опашката

За моделиране на опашката искате измити и изсушени на косата, за да се запечата еластичен рубчик на гърба си. Особена елегантност на косата Гладка коса на върха.

Екстравагантност на този дизайн добавя множество възможности за неговото придобиване. Леко разрошен кичур, прикачване на опашката злоупотреби. Нишки могат да бъдат изтъкани в опашка или създаване на големи къдрици. Друг вариант-опашката е прикрепен с ластик от двете страни. Ниска екстравагантен опашката изглежда добре на гъсти и косата.

Прическа Мальвинка

Домашни условия, подходящи за създаването на прически за модели средни косата мальвинка. Тази прическа е много романтични фигури, които обичат да фантазират. Нейното предимство е универсалност за всички видове дълги и средни коса.

Моделиране на прически са много, но те се свеждат до главен: определяне на косата от храмовете на главата си. Височные направления могат да бъдат преки, събрани в плитки, кабели и лъкове. Я къдря косата коса, малки или големи, или остават прави.

Допуска bouffant коса на темето, ефектът мокра коса. В зависимост от дестинацията, мальвинка може да бъде случаен, празнична вечер. За специални и романтични случаи на косата добавено елегантен щипки за коса, лъкове от плат.

Опашка с начесом

Опашка с начесом създава допълнителен обем за тънка права коса. Той изглежда страхотно на момичета с овална форма на лицето, дълга шия.

Опашка с начесом е подходящ за тънка коса

За моделиране на опашката трябва да държат високи косата, фиксирайте ги на ластик. След това, леко размахване на косата. Отделете тънък кичур увийте ластика; край на конеца, за да нанесе удар отдолу невидима в тон на косата. Интересно е вариант, при който опашката на няколко места, за да хване гумени ленти.

Обемът На Спайк

Спайк обем представлява вариант на френски плитки. Той е идеален за средни и особено дългата коса. Редки косата си визуално по-дебел, ако до леко начесать, да я огъвате и маша за къдрене.

Размерът на косата може да добавите използването на укладочных средства. Предимства на прически в различни варианти. Спайк, можете да плитка от горе, от износител. Той може да бъде основа за греда корона.

Направите помия плитка на една страна

Предимство направите помия spit-това е нейната простота, плетене. Класическа плитка от ракита асимметрично, може да се счита за първата стъпка към придобиване на по-сложни умения за подреждане на панделка. Липсата на опит в плетении по-лесно да мине по нарочитая небрежност, която придава на косата цвят шеговитост, „младежки максимализм“.

За създаване на обем, преди тъкането, за предпочитане леко завить коса с помощта на утюжков, за да се разделят къдрици на кичура. Не си струва да дръпне здраво кичура по време на плетене. Те трябва да създават илюзията, пищност и светлина бесплатности.

Интересни рибя опашка от камшичета

Необичаен стил на плетене „рибя опашка“, което придава оригиналност. Това е тъкане подходящ за рядка тънка коса. За придаване на обем на косата, преди плетением леко къдрава коса.

На принципа на плетене на: тънки кичура от ляво се добавят към горната част на лявата страна. Тънки кичура коса от дясно се припокриват над дясната страна. В резултат на това се получава един вид „везни“. Леко издърпване на направления, може да се постигне по-голям обем. Прически чар придава лека небрежност, плетене.

Плитка около опашката

Опашката се счита за проста техника. Монотонност и сивота дизайн лесно да добавите интересни находки, например, дизайн косичку. Задължително условие за такава прическа трябва да бъде гладка горната.

Трябва да се плете с една ръка опашката на замъка в техниката „френски плитки“, с постепенен преход в друга посока. Резултатът е спирала, плитка, змия обвилась около опашката. Последният щрих трябва да бъдат скрити под краищата на опашката опашка.

Изискана Бабетта

Прическа бабетта остава актуална половин век. Много от съвременните жени се стремят към женственост, крехкост. Обем на прическата създава ефект на дълга голи врата, леко наклонил глава, точно.

Разнообразие от аксесоари, които са предназначени за украса на косата, което позволява използването на зала за провеждане на сватби, официални приеми и балове. Изискана Бабетта – прическа определен стил на 60-те години.

Този начин включва използването на грим, дрехи, аксесоари, съответните стил. Акцент на грима трябва да бъде израз на горната част на лицето и спокоен, матиран спускане.

Бабетта помия версия

Небрежност Run е една от прическа „бабетта“. Лесно Ремстройтрест-характеристика на тази прическа. Това също е сериозно предимство в процеса на визуализация. Тази прическа може да се направи дори един лаик.

Основният принцип е – разбитите леглото и сложи с валяк за боядисване на косата. В помия вариант не изисква гладкост на главата и лучем. Косата трябва да бъдат подредени небрежно в храмовете могат да останат директни направления или къдрава къдрици. Начин на момичета с непринудена Бабетта-това е една млада дама, след бурна нощ, не успява да причесаться.

Прическа с превръзка

Прически за средна коса в домашни условия предполагат използването на допълнителни декорации. Лента за глава може да стане не само моден аксесоар, но и елемент, предназначени за улесняване и опростяване на създаване на косата. Всяка прическа може да се допълни с превръзка. Комбинация от тях е в състояние да създаде образ, който отговаря на желанието на жените.

Оригиналната прическа в ретро стил с превръзка

Общи характеристики прически с повязками лесно да се създаде, като се използва минимално количество оборудване. Недостатък на приложението им може да служи като общ дисциплини ансамбъл на избрания стил. Например, за да изберете стил на 20-те години, трябва да се избере не само на косата, но и дрехи, аксесоари, обувки.

Прическа „двоен възел“

Оригиналът на „двоен възел“, сравними с конска опашка. Прическата може да направи дома си с минимални средства и аксесоари.

Двоен възел е един от най-лесните прически у дома

„Двоен възел“ и се намира в долната част на главата. Тънки права коса могат да допринесат за прически. За да придадат необходимата твърдост за коса, трябва да използвате заключване на средства. За да придадат прически елегантен външен вид ще декоративни шипове, цветя, щипки за коса.

Буйни лък на ребрата

Въпреки привидната сложност, буйни лък на ребрата е лесно да се изпълняват в домашни условия. Този вариант е подходящ за много момичета, които искат да изглеждат романтично. За оптимална фиксация, трябва да имате коса със средна твърдост. Техника на изпълнение на лък върху страна на същите, както в класически лук.

Това се извършва чрез продевания на косата чрез дъвка, нацепил на страната. В основата на лука трябва да бъдат осигурени с помощта на щипки или невидимок. Панти banta трябва да се затегне фиксирующим средство. Буйни лък на ваша страна изглежда като отделно произведение фризьорство, така че утяжелять си допълнителни бижута непрактично.

Френска плитка

Средна коса, идеално ще се впишат в моделиране на прически в домашни условия. Най-често на базата на прически – френска плитка. Чрез техниката на тъкане, това е удобно да тъкат различна дължина на кичура ниспадающие съкращения. В зависимост от ширината на дантела, трябва да бъде избран обем тъкани нишка.

За да придават пищност, създавайки ефект“, гъста коса“, първоначално може леко начесать косата в корените, както и в края на краищата да се освободи няколко кичура коса от външната страна на шиш. За да завършите тъкане може да бъде вариант на класическата плитки, или скриване на края на теми под оплеткой, закалывая фиби. Френска плитка може да се разглежда като основа за много видове прически за средна коса.

Холандска плитка

Вариант френска плитка холандска плитка. Основният принцип, плетене, полагане на кичури под косата си. По този начин, плюе се получава за насипни товари, като че ли е била обърната отвътре навън.

Този вид плетене изглежда на гъста коса. Особено красиви кичури с нюанси на цветовете. За разлика от класическата коса, холандска плитка предполага да вземете направление на ляво и на дясно от главата. Като завършек, можете да се отпуснете леко крайни странични направления, за да украсят декоративни фиби, панделки, цветя.

Гръцката короната

Гръцката crown-това е разновидност на френски плитки – колоска. Техника зависи от умения в плетении кос. Тази прическа може да се счита за високо ниво на майсторство, защото ширити започва от виска и върви по обиколката на главата.

Трябва да се вземат предвид не само качеството на тъканите, но и да се съобразят с плоска форма на кръг. За изпълнението на тази прическа отнема много умения или помощ на непознат. Момиче с гръцки короната, разбира се, трябва да се придържат към определен стил, като мека покривка в дрехи, спокойни тонове.

Косата Гнездо

Гнездо на косата може да бъде направено по различни начини. Те се различават по степен на сложност, с използване на специални инструменти.

Балерина лъч

Сред прически за средна коса, които са лесно да се направи у дома, можете да изберете класически „балерина Лъч“. Тази конструкция създава не само танцьори и гимнастички. Той е подходящ за изграждане на офис стил, елегантни вечерни дрехи, ежедневна работа, която изисква обзавеждане прически.

За разлика от лъч балет от други Лъчи, за да се изгладят горната част на главата, яснота лъч, здравината на конструкцията. За това косата трябва да бъде гладка, права, обилно третираните средства за фиксиране. Като аксесоар може да се използва рибарска мрежа за коса, декоративни шипове.

„Кръст“: прическа, събрана в половин

Незавършени проекти придава оригиналност прически.

    Класически или френски опашка са изтъкани по диагонал, от своя страна. Тъкане може да бъде изпълнено с еластична. Френски опашка могат да бъдат преплетени на кръст на върха на основните направления, краищата на фиксиране на гуми и ги остави nezamechennymi. В резултат на това, вие получавате прическа мальвинка с помощта на елементи от френския плетене. Жгутики от износител, се свързват по диагонал в центъра на главата, закрепени на ластик или заколкой. Този дизайн прически, полу-сглобени, може да се обмисли вариант на „Малинки“ с жгутиками.

Балон Лъч

Пузырьковый лъч „“ съчетава в себе си черти на „Бабетта“, „гнездо“ и класически кок. Основата на косата, срешете опашката сглобени ластик. Краищата на опашката резба през венеца, образувайки линия. Тази конструкция се образува лъч. Щипки за коса и лак за коса, създава обем и сила на косата.

Балон лъч „“ може да се извършва чрез усукване на опашката кабели. Този вариант е лек. Дайте естетиката в Лъч „балон“ декоративни шипове, цветя от плат, щипки за коса, колела, големи обеци.

Лъч „Поничка“

Дизайн „баранки“ изисква използването на накрайник за пяна кравайче или дебела гума. Накручивая краищата на опашката на кравайче, може да се получи чист, стегнат кок. Допълнителен ефект ще създаде дантели, тъкани около греда.

Класическа опашка

Повечето прически за средна коса-това е класическа опашка, която е лесно да се изпълняват у дома. Класически опашката е едно условие – гъста коса със средна дължина.

Опашката най-добре ще изглежда на косите гъсти

Theme by Anders Norén