прически

Прически за средна коса до раменете. Вечер, с бретон, бързо, сватба, всекидневни, светлина. Как да си направим бързо и красиво. Снимка

Прически за средна коса до раменете. Вечер, с бретон, бързо, сватба, всекидневни, светлина. Как да си направим бързо и красиво. Снимка

Важна роля в начина на всички момичета играят на косата. Ако косата изглежда добре поддържани и здрави, това веднага привлича вниманието. В последните години станаха много популярни дължина на косата, по раменете.

Те са много удобни и оставете фантазията си. Тази дължина е най-универсална. С коса до раменете можете да създадете нежни, романтични плитки и други прически, за да направите смела стил или преобразувани с помощта на къдрици. Красиви прически за коса до раменете, може да се направи не само в интериора, но и у дома.

Ежедневни прически

Винаги има няколко варианти на прически, които може да направите бързо и без нерви. Можете да ги правиш всеки ден и леко се променя в зависимост от настроението. И коса до раменете, тези варианти има много.

Варианти на прически опашката

Опашката е най-бързата и лесна прическа. За нейното създаване трябва само дъвка и гребен. И възможности за създаване на огромно количество. От обикновен опашката може да се направи луксозно празнична прическа.

Ниска конска опашка

Идеалната прическа за лятото, тъй като през горещото време, пищност коса и къдрици стоят доста трудно. Ниска опашка от дами стил, изящество и последователност, и ако го подсилят с подходящи аксесоари, и се получава страхотно.

Стъпка по стъпка инструкции за създаване:

Косата претърсена и расправлены по цялата дължина. За гладка коса може да се прилага мус. Ако искате, можете да да бъде пряко или кос раздяла, но опашката е по-добре изглежда с идеално расчесанными коса. След като косата расчесываются те трябва да се намеси на ластик или заколкой в задната част на главата.

Усукани опашката

Лека и красива прическа е класика. Изисква малко усилия, но резултатът надминава всички очаквания.

За да направите перекрученный опашката е доста просто:

    Косата е претърсена и са събрани в обичайната конска опашка. В тази прически, гума трябва да се обърне по цвета на косата. След това, над венеца при основата на опашката на косата е разделена на две части, за да образуват „безистен“, докато групата може да сползти надолу. В свободната част на опашката сръчква в средата на косъма. Така че два предене направления формира единна опашката.

Скорост на опашката

Този вариант на опашката е по-подходящ за дълга коса, но прически за коса до раменете, това също е направено. За създаването му ще се нуждаят от няколко каучук.

Стъпка по стъпка инструкции за създаване:

Вържете косата, а опашката да се направи на всяка удобна височина. Косата на опашка necesitada. 5-7 см от първата дъвка трябва да носят следната. Повторете тази процедура, докато не приключи дължина на косата.

Помия връзка

Ако дължината на косата над линията на раменете, е по-добре да греди по-близо до върха, така че направления няма да падат и запазват целостта на косата. Но ако дължината на косата е под раменете, можете да лесно да се направи нисък кок.

Стъпка по стъпка инструкции за създаване:

Косата се събират в Опашка (височина на опашката зависи от дължината на косата).Една нишка може да гребен и я закрие за допълнителен обем. Опашка поставена от пяна поничка за гульки направления и я огъвате на кръг, по него от върха на опашката до ластик. В резултат на гредата се определя фиби. Останалите или свободни кичури могат да се оправят и да сложи на кок или около него. Лесно е да се създаде обем и бъркотия в главата лъч леко опъната отделни направления. В края на краищата не трябва да се прилага силно фиксиране с лак.

Мальвинка и нейните възможности

Малинка-това е един от най-прости и лесни прически. Освен голямо разнообразие от варианти на тази прическа дава воля на въображението.

Мальвинка класически

Няма прическа за коса до раменете популярни. Той прави като малки момичета и млади момичета. Малвина — идеален вариант за разходка или фотосесия.

Плитка-това е класическа мальвинка прическа на коса до раменете

Стъпка по стъпка инструкции за създаване:

Косата при желание може да се оправям или леко завить обратното. По дяволите предните кичури на челото и да се фиксира с лак. Косата под главата закопчава с помощта на заколок и мус. Краищата на косата завить вътре или къдри.

Мальвинка с опашка

Оригиналната версия на класическата Малинки. Идеален за къси коси и със средна дължина. Не изисква много усилия и време.

Стъпка по стъпка инструкции за създаване:

Всички вържете косата и чертовом назад. Отделните кичури се извиват в плоско желязо, за да се създаде спокойна вълна. От лявата и дясната страна на главата е отделена и направления усукани в жгутики. Усукани Стренги са свързани на гърба си, със силиконов ластик.

Вывернутый опашката

Прост стил на косата, не по-малко красива, отколкото сложни, плетене и полагане. Реализацията на подобен на усукани опашката.

Стъпка по стъпка инструкции за създаване:

Косата расчесываются и кървава струя отгоре гребен или ръка отделяне на част от косата. Тази част се закопчава с помощта на дъвка. Страни на челото трябва да са няколко кичура коса. Горната част на венеца на прозореца на косата, които се влачат в резултат на опашката. Еластичен опашката е прикрито като Мальвинских или се крие зад малък кичур коса.

Лък на косата

Прическа е чудесно за срещи или тържества. Изглежда много нежно и романтично.

Стъпка по стъпка инструкции за създаване:

Вържете косата и се облегнете назад. Малко под върха на гребен разделя косата. Отделените косми вратовръзка на ластик, така, че косата се образува примка. В резултат линия се разделя на две части в средата на на бъдещите половинки лук. Половината закован на главата си с фиби. На върха на опашката отново премина под ластика, формиращи средата на лък. Лукът се определя с помощта на лак и игли.

Прически с плетением и ширитите

Прически с плитки и сложни тъче винаги много ефект подобен на дълги коси и прически на коса до раменете. Капитанът им не може всеки, но ако научите, резултатът надмина всички очаквания.

Класически ножницата

Такава коса може да тъкат всяко момиче и дори момиче. Това е един лесен мрежа и нейната практичност.

Стъпка по стъпка инструкции за създаване:

Косата старателно претърсена, ако те са объркани, тогава трябва да се прилагат за чесане. Коси, събрани на опашка в основата на главата. Опашка, разделен на три равни части. В дясната част трябва да се постави на върха на Централната, така че тя се движи към центъра. За да направите същото и с лявата Strand — той е в дясната и Централната. Така че ширити трябва да доведе до края на косата. На върха на получената плитки, перевязанные ластик.

Прекрасна плитка или рибя опашка

Много елегантен и въздушна косичка, която е популярна в продължение на много години.

Стъпка по стъпка инструкции за създаване:

Косата е била старателно претърсена, разделени на две части. На лявата страна, разделени на малки кичура и започнете в правилната посока. Повтори същата операция и с дясната страна. Това действие трябва да се повтори до края на шиш. Косата вратовръзка на ластик.

Плитка лента за глава

Плитка лента за глава в комбинация с косата си да изглежда красиво и естествено. Панделка от коса може лесно да замени истински джантата и ще изглежда не по-зле.

Стъпка по стъпка инструкции за създаване:

Космите на горната част на главата, леко necesitada за Том. От общата маса се отделят кичур коса зад ухото си и я влачи нормална коса (рибя опашка).Косичка, свързани с еластична и опъната на по-голям обем. Същата процедура се прави от другата страна на главата. Косичка с дясната ръка опъната по тип пръстени до противоположния на ухото. Същото се случва и с втората косичкой. След като опашка от двете страни, закрепени невидим, и точки за закрепване на маскирани коса.

Прическа в гръцки стил

Прически за коса до раменете в гръцки стил е трудно, но можете да опитате. Поръчайте прическа се оказа красива и елегантна, трябва да се създаде достатъчно количество и да изберете подходящите декорации.

Стъпка по стъпка инструкции за създаване:

Косата трябва да се направи току-що измита коса, в противен случай лентата ще се плъзне. Косата высушиваются и расчесываются. С плойкой къдрици гладки къдрици. На главата си носи специална лента, и се определя в челото и ушите. По един на всеки кичур, като се започне от износител, закручен около лента под формата на ролки. Когато всички косата отстранени лента на главата вид на панела от косата. Къси кичури на слепоочията и бретон може да се оправят, подредени и лента на челото, за да украсят с цветя и аксесоари.

Вечерни прически за коса до раменете

Вечерни прически се отличават със своята изтънченост и на практика. Този вид прически винаги са налице къдрите, изискан стайлинг, заплитане на плитки и всички видове декорации. Научете се да ги правя и у дома.

Бабетта

Бабетта-една от високо подреждане. Тази красива прическа Одри Хепбърн винаги е изгодно страхотно в съчетание с вечерен грим, а също така се отваря врата и гърдите.

Френска плитка с водопад

Този вариант на шиш, за да проверите за парти или рожден ден. Формата на косата, струящийся водопад и преплитане на съкращава ненужните кичура отстрани.

Булчински прически за коса до раменете

Булчински прически, различни от други, използвайки различни декорации, цветя, фиби, диадеми и диадеми. Тези прически винаги са много изящно и елегантно.

Нисък кок, Плитка

Красиви прически за къси и на средна дължина коса, състоящ се само от многото Кос.

Връзка с усукана опашка

Тази прическа е лесна за изпълнение и не изглежда толкова pretentiously, като класически изтънчен булчински стайлинг.

Стъпка по стъпка инструкции за създаване:

Косата добива и събрани в ниска опашка. Дъвка на опашката трябва да бъде леко пропуска. По-горе ленти-това е дупката, която се разпространява в горната част на опашката. Това е чудесно прикритие. Опъната косата да расте отново и да не се мине през дупка и частично да го крие. Направи проста връзка. Получената структура е фиксирана с лак и високи токчета и украсен с шипове или с декоративни щипки.

Полагане на свобода косата до раменете

Свобода косата винаги демонстрират красотата и ухоженность коса на техния собственик, както и всякакви подреждане само подчертават това.

Къдрици с bouffant

Ако косата и Перм няма време, и красива коса, което трябва да направите, тогава помогне прическа с начесом. За това ще ви трябва гумена лента, пирони и няколко заколок — бързо и лесно!

Стъпка по стъпка инструкции за създаване:

По цялата дължина на косата пяна за стилизиране. Горната част на косата над челото е отделена от останалата част на косата и дразни много. След това косата трябва да бъдат сгънати и четка за гладкост. Но това не трябва да нарушава руно вътре. Фиксиран bouffant отзад невидим и лак. Косата може да се предене, за да се създаде в безтегловност вълна. Ако имате бретон, може да бъдат поставени на една страна и затегнете площадка.

Ефект мокра коса

Ефект мокра коса придава безгрижен и лекота, като че ли момичето току-що е дошъл от плажа, и на косата си-това е естествен и всекидневен стил.

Theme by Anders Norén