прически

Прически за къса коса за жени на тържество, сватба, рожден ден, стилни вечерни

Прически за къса коса за жени на тържество, сватба, рожден ден, стилни вечерни

Завършен образ невъзможен без правилно подбрана прическа. Жените с къса коса, а също така обладательницам луксозна дължина, ако вие изберете полагане, трябва да се обърне внимание на няколко фактора, които влияят на успеха на външния вид.

Характеристики на полагане на къса коса формата на лицето

Най-важният критерий за подреждане на избор е формата на лицето.

Реши да разпредели 7 вида форма на лицето:

Овал. Най-много късмет на тези, които могат лесно да се свържат форма на главата, с овални, защото те са подходящи за почти всяка прическа. При избора на подходящ за полагане в този случай, ще трябва да разчитат на други анатомични особености, а също така се вземат предвид общите характеристики на изображението и собствените си предпочитания.

Кръгло лице изисква визуално удължаване. С тази задача успешно се справя всяка асиметрия: серво раздяла, дълга извозването на бретон, прически, с голяма глава и дълги кичури на слепоочията, асиметричен боб. Но къс бретон и гладко зачесанные коса прави лицето по-кръгли.

Правоъгълната форма на главата е различно прекомерно ангуляции,ще помогне да се определи този недостатък прически, които фланг на лицето. Актуални тук е асиметричен боб, гъста кос бретон край. Лошо-това е дължина на косата до брадичката и всяка симетрична форма.

Прически за къса коса за жени с квадратна форма на главата, предназначена за изглаждане на резки черти и да се предостави на лицето по-продълговата форма. Най-изгодно ще изглежда прическата лесенкой, буйни къдрици, дълги кичура от двете страни.

Основният проблем на собствениците на формата на лицето по вид на триъгълник твърде високо чело и остра брадичка. Тези недостатъци ясно за стайлинг, което прави долната част на лицето е по-широк. Например, прическа-pixie със странично почистване бретон големи къдрици.

Сърце-форма на лицето-това е една от разновидностите на триъгълна форма (разликата растеж на косата на челото си), така препоръки тук ще бъдат същите. Лицето, като таблетка или таблетка, трябва да се коригира, твърде активни на скулите. За да се справят с меки къдрици или бретон.

Въздушни къдрици с помощта на ролките

Победител къса коса, може да организира романтични холивудски къдрици, защото къдря проведе най-добре на къси и косата. Къдрици може да се превърне ежедневни прически за по-скъп вариант, ще направи прическата по-обемно.

Усилия и пари, за да създадете къдрици на къси косата ви трябва най-малко. Това е достатъчно, за да използват маши за коса и оформяне на всеки продукт, подходящ за вас. За постигане на естествен вид на къдрава коса е по-добре да ролки с диаметър повече от 3 см.

Мальвинка

В продължение на няколко сезона мальвинка прическа остава на върха на популярността. Този прост и най-важното, е много удобен начин на плитка коса може да се изпълнява не само по-дълги косите си. Къса коса и изглежда страхотно в тази прическа.

Впечатляващо мальвинка, ако косата си, Преди да сте я закрепете невидимками, малко начесать на темето и асансьор. По този начин, вие спокойно можете да използвате в ежедневието и да се комбинират със стил офиса. За по-тържествен повод подходяща прическа с обем в задната част на главата в стил ретро.

За тази цел можете да използвате специални накладки, които са скрити под косата, или да направите своя собствена коса, ако позволява обем: просто завъртете долния слой на косата, за да се получи пръстен, осигуряване на стелт и прикриване си под върха на къдрици.

Плетени опашка или на шиш

Прически за къса коса за жените, не изключва, плетене и плитки. Те ще ви помогнат да придадат на образа усещане за романтика и в същото време не противоречат на бизнес дрес-код. Стилни опашка може да се плитка не само по-дълги косите си.

Ето няколко възможности, които са подходящи за жени с къса коса:

Френска плитка

  Изберете тази част на главата, където искам заплетать й коса (отзад, отстрани, отгоре).Разделете косата си на три части и плитка, обикновена плитка, постепенно бране на свободни кичура, като ги добавите към основния.

Френски водопад

Най-добре е да съчетаете този стил с вълнообразен коса. Създаване на изпълнете следните стъпки.

Направи страничната част (на нивото на очите).Кичур от челото, разделя се на 3 части. Кичур, който се намира по-близо до средата на кръста с Централно, го хвърли крайности. Продължаваме да се плете по същия начин, чрез добавяне на малки кичури от свободната част на косата, за да завить, най-близкия от раздялата. Крайно направление винаги трябва да се оставят nezametnoe. Вместо това вземете ново направление от свободните краища на главата.

Когато той стигна до отсрещната страна на лицето, болт на ръба на панделка еластична, за предпочитане незабелязано.

На едро тесьма с гумени ленти

Такава прическа ще бъде чудесно, ако ще има някаква активност, защото той държи много здраво и не се разпада в рамките на деня. За да изпълни тази прическа, необходимо е да се подготви здрав невидими дъвка (най-добре прозрачен силикон).

  На първо опашката трябва да направите челото си и хвърли в лицето му. Втора опашка се образува от направления на косата, събрани в храмовете. Опашката конец между две половините на първия. Сега трябва да се сгъне напред, опашката номер 2.Продължавайки да тъкат чрез алгоритъм за последователно натискате на всяка нова опашка в центъра на предишния (това е удобно, за да се определи челото клип).Когато стигна до врата, оставят малко свободни косата и ги свържете с гумена лента от последния на опашката. Сега всяко парче трябва да бъде леко издърпайте с пръсти, за да направите прическата по-буйни.

Лесен начин за премахване на косми от лице, за плитка бретон в плитка. Това се прави раздяла встрани от него, вземете кичур и ширити по тип френски плитки в страна на противоположния ухото. Фиксиране на коса зад ухото може да бъде не само еластична, но и красив скоба за коса, които ще са допълнителна украса прически.

Мелирование „рибена кост“ — необичаен начин, който е подходящ дори и за тези, които имат много къса коса. За създаването на тази прическа ви трябват фиби в косата и цвета на докосване силна фиксация. Трябва да изпълните следните стъпки, за да направите това мелирование.

Как тъкат коледно:

  За да се разделят на 2 кичура на челото, на левия кичур Перечихиными право. Можете просто да ги невидимками, може да направи това, след като тъкане завършен. Сега вдигни левия кичур свободните части и я хвърли на дясната страна, кичур от дясната страна – от ляво. За продължаване на „дърво“, на стойност до тила. Последните сегменти трябва да бъдат здраво закрепени с помощта на заколок и лак за нокти.

Лента за глава на шиш. Тази плитка представлява полукръг и тъкани от едно на храма в другата, паралелна на челото. Ако искате да премахнете космите, а след това тъкане може да бъде продублирован от другата страна на главата. В този случай, 2 пигтейли образуват кръг.

Още един начин плитка коса около главата, косата „кошница“.

Последователност на изпълнение.

  Направи раздяла около главата си. В централната част на върха, за да се съберат в опашката. Започнете тъкане на стойност от ухото, след космения покривка. Плете плитка, използвайте 2 нишки от свободна зона, пресичане с един кичур от опашката. Дебелина на спиралата, която се произвежда от централната зона, трябва да бъде такава, за да има достатъчно за цял кръг. Когато тя достигна основание за нетиране и с помощта на всички косми от опашката на останалите косата на плитка в обикновена плитка и я закрепете на ластик. Този сегмент от проводници, скрити под косата. „Кошница“ е готов.

Алтернатива на плитки може да прически от косичек. Най-лесният вариант, който може да се изпълни на къса коса – 2 страни на кабели.

  Трябва да разделите косата си на раздяла на 2 части. Отделяне на една част на слепоочията. Мамят всеки един от тези направления на пръст в посока на лицето, може да завърши, когато ширити да достигне задната част на главата. Закрепете въжето с заколкой или гумена лента.

Този начин на плетене може да бъде в съчетание с обикновена конска опашка, Ако искате да премахване на всички косми. Върховете цяло и за това ние трябва да увийте около опашката и заключете фиби.

Опашката за къса коса

Най-гъвкавият начин за фиксиране на косата в опашка. На къси косата ще изглежда игриво и закачливо. Освен това, дори такива прости стайлинг Има много версии. Опашката може да се направи високо на главата, или да го постави на шията си.

Опашката отстрани за повече романтика, а в комбинация с начесом ще модерен злоупотреби.

Опашката може да се допълни с гъвкави проводници или на плитки, за да го направи от големи къдрици (прическа, все по-често може да се види на модни ревюта), или гладка. Необичайно изглежда на възел опашка. За да създадете тази прическа, вие трябва да се разделят цялата маса на косата на две равни части, плитка им в общ възел и заключете лак.

Повторете възел може толкова пъти, колкото позволява на дължина. Оправя прическата по-добре шипове.

Черупки за къса коса

Прически за къса коса, за жени, което можете да направите сами, без помощта на професионален фризьор може да бъде както вечер, така и ежедневни. Полагане на „Shell“ – това е класическият вариант, който е подходящ за всеки повод: за официални събития и работа в офис.

За създаване на прически ще ви се наложи делът на изработка. научете как да направиш косата си в „шел“ е най-лесно, като се започне с традиционния вариант.

Той работи като това:

  Суха (това е важна предпоставка за това, че полагане) косата се събира на опашка в задната част на главата. След това трябва да я огъвате от опашката на плитка и се наведете с панти. На върха на впрегне трябва да бъде пъхната вътре в резултат на кравайче. Полагане се поправи с помощта на фиби, в случай на необходимост, приглаживая с пръсти и се поръсва средство за стайлинг на коса със силна фиксиране ефект. За да направи процеса на работа „,“ Шел “ е по-прост, можете да използвате специален ПИН код.

Вечерен вариант на Тази прическа предполага, че връх теглене на кабели е свободен, а не е скрит вътре в „охлюв“.

Този безплатен направления може да се предене, се разделят на малки къдрици и оставя свободно разположена на върха. Тези, които вече са постигнали добри резултати в създаването на такъв стайлинг, можете да експериментирате и да направите двоен корпус. Коса за тази цел трябва да се разделят на пряко пробором на 2 части.

Всяка част от крутя линия в посока от вътрешната част на ухото, така че „охлюви“ са обърнати един към друг.

Гръцка прическа

Най-важното условие за полагане в гръцки стил са къдрава коса. Така че, преди да се пристъпи към създаване на прическа е добре да се използва всеки метод на вълна коса. Освен това, за изпълнението на гръцката прически нужда от панела.

Прически за къса коса за жени, създаден е в гръцки стил, дават на дамите елегантност и уникален стил

Зализанные назад коса

Косата, зачесанные обратно-това е една от видове прически за къси косми, която не е за всички жени. Тя е подходяща само за притежатели на овална форма на лицето и ушите си спретнати. Така че въпреки факта, че зачес изключително популярен в последно време, за да прибегне до тази подреждане е изключителен.

Вечерни прически и стайлинг за всеки ден

Прически за къса коса за жените могат да бъдат случайни и лесни за изпълнение и могат да се различават сложна многоходовую начин да се създаде, за да се носи на специално събитие. Изтеглят през нощта и нужди въз основа на характеристиките на прически.

Theme by Anders Norén