прически

Прически с плетением за средни коса с бретон, с къдрици, от къдрици, кок, лента

Прически с плетением за средни коса с бретон, с къдрици, от къдрици, кок, лента

Внимателни прически с плетением елегантно изглеждат на средни косата. Има много варианти за плетене, за момиче украсен и е добавил в своя образ. Дълги жени заплели си коса в разнообразие от плитки и ги украсени с цветя, панделки, мъниста. С течение на времето мода се е променила и прически с плетением расте в популярност.

Характеристики прически ширити косичек

На пръв поглед, мелирование коса може да изглежда много сложно. Но като следвате инструкциите и за овладяване на технологиите, попадаш на Плитка, можете бързо и лесно да създавате шедьоври. Плетением кос, както къси, така и дълги коси. Най-добрата дължина се смята за средна коса.

Те могат да бъдат различни дебели, права, къдрава.

    • За да прическа смотрелась красиво и спретнато плитка коса трябва да бъде равен, гладък косъм. Опашка може да се комбинира с различни елементи от коса, бижута. Заплитане на косата за жени на различна възраст и тип. За овална форма на лицето са подходящи френски, гръцки плитки, колоски, африкански опашка. Косата може да бъде заплетены като отделни елементи или прически оплетаться.

Притежателите на кръгла и квадратна форма на лицето, идеалното тъкане на водопад.

Тъкане може да се види и при мъжете. Те носят своите уши.

Различни видове косичек

Spit-това е универсална прическа. Може да се носи както случайни, така и на официални събития. В съвременния свят се формира култура прически с плетением. Тези прически включват в себе си различни видове плитки.

Схема на плетене на руски коса

    добре косата расчесываются;отделяне на брави, на 3 равни части, десен направление трябва да бъде поверена в Близкия десен направление ще бъде в средата, от ляво направление наложи на средата и да се прави;на преплитането на нишките, се повтаря контура;в края на шиш фиксиране на ластик или заколкой.

Руска коса се счита за класически и най-лесни за изпълнение. Може да тъкат като в задната част на главата и отстрани.

Схема на плетене на френски плитки:

    косата трябва да бъде претърсена;да гребен цялата коса назад;на върха, за да изберете 3 равни кичура;направления са усукани заедно;на десния кичур коса пада на средата и да пропуснете под лявата;лявата направление става по-добре, средно, премества под дясното;конци, прикрепен към дясната страна на кичур и се наслагва в средната и лявата страна на нишка се преплита безплатен чанта и се разпространява по средата;цялата схема се повтаря до края на нетиране;в края на шиш се поставя с използване на лепило или стяга.

Френска плитка можете да плитка и от горе на долу, започвайки от тила. Това ще изглежда много оригинално и стилно.

Тъкане на косичек с панделки:

    всички косми се събират в разгара на опашката, основата на опашката обвързани лента;косата е разделена на 3 равни кичура;дясната част на лентата виси над средната направления, левия кичур с лента се разпространява чрез средната заключване;ширити продължава по схемата;в края на шиш, уложенная лък на лента.

Прически с плетением на средна коса можете да украсите не само фиби, но и разноцветни панделки

Ленти могат да бъдат вплетени в руски и френски плитки. Лентата може да бъде с различни ширини, за тънка коса на лентата трябва да бъде тясна. Ако косата ви е гъста, всички ширини на лентата изглеждат много красиво.

Африкански пигтейли:

    косата се разделят на зони, започвате да плете плитки трябва да бъдат париетални области;останалите направления nakalyautsya скоби;с помощта на гребен с опашка, разделени от тънки слоеве направления;spit-вплетени в класическия вариант от 3 направления, всичко косата трябва да бъде заплетены в малки плитки, всички плитки, разделени на равни проборы;в края на шиш осигурени с гумени ленти.

Африкански опашка изглеждат добре на средни и дълги косите си. Ако дължината на косата, не е достатъчно, може да тъкат допълнителни направления. Опашка на главата трябва да бъде от 100 броя или повече.

Коса с бретон

Прически с плетением за средни косата изглежда особено интересно с гръм и трясък. Това е много удобен вариант и има много варианти на тази прическа. Всяко момиче може да фантазират и експериментират с неговия образ.

Схеми за плетене на косичек с бретон:

Прическа е подходяща за всеки тип лице. Бретон може да бъде гладка и асиметрични. Преди косата, главата трябва да се измива с помощта на балсам или маска. На влажна коса нанесете пяната и изсушете със сешоар. Изправете бретон с помощта на сешоар и кръгла четка или маша за привеждане в съответствие. Косата се разделят на зони, времеви и теменните. Теменните трябва да се върже с метода на четката superovaya. След теменните зона гребен, стаб bouffant невидим. Останалата част от косата заплела в френската плитка. На базата На косичка в 3 направления избран. На десния кичур виси над ближните и преминава под лявата. И лявата направления и изгарят през средата и пропусна под дясната. За всяка нишка, от своя страна, се добавят свободни косата. Също направления с времеви зони също са вплетени в косата си. Spit се определя на ластик или заколкой. Свободният край на шиш могат да се огъват под косата в областта на врата и го закрепете с помощта на фиби. Прическа сбраживается малко количество лак на разстояние 30 см

Характеристика на опашка с бретон е нейната гъвкавост. Плитка в опашка или да направите венец. След това останалите косми, ще бъде на свобода, красиво лягат върху раменете.

Короната

Изплитането на венец на пръв поглед, това е трудно, но това не е така. Има няколко разновидности на тази прическа. Класически вариант е тъкане от 3 направления на базата на шиш.

Класически короната, схеми на изпълнение:

Вие трябва да миете косата си, нанесете мус и изсушете със сешоар. Косата разделени равномерен пробором от горе до назад. Сплит гребен с тънка опашка. Да започнем с лявата половина на косата, вдясно къдрици бъде убит клип. Изплитането се извършва по метода на френски плитки. Вие трябва да изберете 3 направления в тилната област. Започнете ширити от пробора, а след това направление трябва да бъде с дебелина 3 см. десния кичур трябва да се прехвърли през средата и под лявата направления. Левия кичур и да изгори през средата и се минава под дясната. Постепенно към плетению добавяне на свобода косата. Тази техника е плитка на раздяла в теменните зона. Когато свободните коса ще остане с плитка на косата си до края и втвърдяване на тънки ластика. Дясната половина на коса панделка, като на лявата страна. Когато пигтейли готови на теменните зона или челото пресичат в формата на кръг. Свободните краища трябва да бъдат поставени в близост до плетением косата и я закрепете с помощта на фиби. Прическата трябва да се поръси с лак.

Има и диференцирани корона, която се извършва в 2 броя дантела. По думите й, има различни опции за плетене.

Spit-водопад

За нежен и романтичен начин да плете плитка-водопад. Той предлага на момичето за лекота и нежност. Прическа е проста и в същото време, изглежда, е трудно. Особено добре се комбинира с рокли от въздушния шифон.

Схема на плетене:

Косата трябва да бъдат чисти и сухи. Окото изглежда добре на плосък и увивни къдрици. Добре гребен косата си, започнете да ширити на дясната страна. Направления не трябва да бъде много по-дълго, те ще падат надолу като водопад. Плитка започват да тъкат с времеви зони, разделени с наклонена раздяла. Изберете 3 нишка с дебелина 3 см. Десния кичур виси над ближните и преминава под лявата. Левия кичур и да изгори през средата и пропусна под дясната. Но краят остава свободно падане на косата. Нататък направления се добавят само в горната част на короната. Ширити продължава по загривку и завършва в лявата времеви зони. Долните къдрици под наклонена остават свободни. Те могат да вкручиваться в косата. Я закрие къдрици на задната част на главата. Допълнителни направления внимателно nakalyautsya, долни направления са разделени на плавен пробора и редуващи се върти в къдрици. Всеки кичур се фиксира с лак. Когато всички коси са увити, те могат да бъдат добре поставени.

Прически за средна коса можете да направите няколко кос, които тагове заедно един към друг.

техника на френския заместник-плитка обратното. Край на шиш се образуват в цвете. Можете също така да плитка няколко кос, дърпа линия и да се постави в буйни, нежно цвете.

Кок от плитка

Кок коса от кос-добър избор за специални поводи. Това е елегантен и дискретен, но и много практично. Това може да се извърши по два начина.

Технологии:

На чиста коса се нанася пяна и добре расчесываются. Всички проклети къдрици, разделени от гладка радиални проборы на 6 равни части. Всяка част от скручивается във френската техника ножницата. Този прием ще обем греда. Всички опашка на краищата се фиксират с помощта на силиконов каучук цвят на косата. Опашка се събират на опашка в задната част на главата. Във всеки повиве тайна основата на опашката и добре разположени, ключалката на края на невидима. Когато всички опашка, подредени, се получава връзка съраунд, който може да бъде украсена с помощта на декоративни игли.

Можете също така да да се направи на кок страна, техниката е същата, както и на главата. Прическа е подходяща обладательницам гъста коса. Ако косата ви е тънка, а под косата, за да се обърне около валяк пяна. Той е опашка с помощта на игли. Валяк ще даде желания обем на косата.

Прически с плитки и косата си

Прически с плетением за средни косата може да бъде оригинален всеки ден. Персонализиране на вашата прическа с косата си е възможно ушите на височную област. За да направите това лесно.

Схема за прически:

Чисти за коса и гребен гребен и се разделят на времето и париетални области. Косата трябва да бъдат разделени с хоризонтален пряк пробором с помощта на огледала. На времето области ключалки, за да го разделете на 3 равни кичура и плитка френска плитка. Косичка трябва да бъде дълга 10 см, в края фиксиране на фина силиконов ластик. Когато пигтейли заплетены, направете bouffant в теменните зона. Изберете направление 1 см на темето и начесать, да движите четката отгоре надолу с кръгови движения. Вържете кичур, за да се свържете с останалата част от косата, докато цялата началото не руно. Горната част е добре претърсена и се полага така, че косата изглеждаше чист. В района на горната част на главата руно се закрепва с невидима. Свобода косата на равни подложка и сбраживается лак.

В зависимост от височината на власинките ширити с косата си, ще изглежда по-екстравагантно. Плитки могат да бъдат украсени с панделки и мъниста.

Кок с плитка

Избора на сватбена прическа, е препоръчително да спрете на кок с плитка. В основата на прическа е конска опашка, която заплетается. Връзка може да се направи както на високо, така и ниско в задната част на главата.

Технологии:

Чиста коса, гребен, лекувани със спрей за лесен стайлинг. Косата ще станат покорни и лесно плитка. Искате да се разделят на къдрици на 2 части, се движат в кръг. Средната част съберете на висока опашка и набута дъвка. Започнете ширити с тила, като кичур от опашката с дебелина 1 см рохкава коса на опашка, да клипс, за да не пречат. Къдрици, които бяха останали в кръга на глави, разделени на кичури. Плитка следва от 3 направления в кръг, френска техника ножницата. Когато ширити свърши, свободният край на шиш да се определи и скрити под косата.

Се научат да правят прически, с ширити е много просто. С постоянна практика, можете да плитка опашка на средни косата всяка трудност. Прическите с плитки са универсални, с тяхна помощ можете да създадете всяко изображение, което искате. Те са подходящи не само за дневна стайлинг, но и за специални случаи.

Theme by Anders Norén