прически

Прически с bouffant на средна коса с бретон и без. Как да направите стъпка по стъпка, със собствените си ръце

Прически с bouffant на средна коса с бретон и без. Как да направите стъпка по стъпка, със собствените си ръце

Правилно подбрани прическа е гаранция за успешен начин на всяка жена. Да му се локонам обем и плътност, може да се използва руно. Тази универсална технология създава прическа на къси, средни и дълги къдрици. Прически за средна коса перфектно bouffant, направени по различни технологии.

Какво ще ви трябва за създаване на прически с bouffant

Прическите на базата отвътре изглежда елегантно и винаги е от значение, независимо дали това е абитуриентски бал, сватба или вечеря. Руно е подходящ за коса с различна дебелина. Към това се добавя обемът на рядка коса и дебели и тежки коса заради него.

За да направите bouffant, ще ви трябва набор от инструменти:

  спиколи (тънък гребен с метална или пластмасова опашката);гребен с редки зъбци;четка за начеса с естествена четина;лак и пяна за коса;щипки;невидимки, шипове, щипки за коса;сешоар;плойка;изправяне на косата.

В зависимост от прическите могат да се използват различни набори от инструменти. Вие не трябва да използвате силни прислужници — bouffant ще изглежда мърляв.

Технология за създаване на прически с начесом

Руно може да бъде изпълнен в две техники. Общо superovaya на косата. Topilovka работи под корен, да започне с една и постепенно се свързват всички останали. Руно в отделните направления е идеална за създаване на прически с локонами, къдрици, пръстени. Всеки кичур насасывать отделно, след това под формата на необходимия къдря.

Прически за средна коса се извършват в техниката tuperware.

Класически bouffant е необходимо:

  Косата преди косата трябва да бъдат измити и подсушени сешоар с гребен. Може да се прилага за облекчаване на вържете направления. На върха на избраното сечение коса, четки от корените bouffant. Блокиране трябва да бъде перпендикулярна на главата. Трябва да се движат от корените на косата до края на постепенно necesita цял кичур. Гребен се движи надолу, за да не се наранят косата. Гребен направление лак се нанася на разстояние от 30 см кичур надолу и да преминете към следващия. След срешете всички къдрици, можете да ги редактирате и да даде желаната форма. Отгоре руно за точността на изображението трябва да отидете с помощта на гребен с фини зъби за фиксиране с лак.

За да косата остава здрава и красива, не са изложени на повреди, купчина трябва да се прави само върху суха коса.

Универсален и много удобен начин да се направи обем на средна коса с помощта на Styler — пулсации. Styler е популярен, и придава на косата необичаен и елегантен външен вид. Добър за тънка коса, както класически руно може утяжелить къдрици и косата ще е по-бързо да се руши.

Техника вържете с косата Styler – пулсации:

  Добре измийте косата и подсушете със сешоар. Нанесете балсам или маска. Преди прилагането на styler за прилагане на протравителя, което предотвратява увреждане на косата при висока температура. Плойка – пулсации трябва да се нагрява до максимална температура, е добре да се използва чучур на средни вълни. Изберете коса с помощта на огледала и progovarivat в корените. Кичур се притиска между ухватами, време гофрирование, на около 10 секунди. Всички направления на косата се обработват подобно на първото. Най-горния слой остава непокътнат, той внимателно разгреб, подредени в правилната форма и да се фиксира с лак. Косата изглежда обемно, но обжим корени са скрити.

Пулсации много добре се държи на косата за желаната прическа може да се подобри себе си и гребен направления. Руно с помощта на ролките ще даде образ, лекота и романтика. За него да се използва за полагане на малкия диаметър. Изпълнението на руно на отделни кичури.

Руно с помощта на плойки:

  Къдрици измиване и сушене. Нанесете защитно средство. Styler се загрява на максимална температура. Косата са разделени на зони и поставете маншети. Тила, за да изберете направления и движейки се от корените до средата на къдря, за да bouffant. Кичур се фиксира с лак, след това ввернул Styler. Всички направления на necesitada отделно. Къдрици добре поставени косата и да лак.

Прически с бретон има много възможности за избор. С помощта на вълната, може да се създаде неустоим начин от сладък момиче до бизнес жени. Bouffant с бретон за изпълнение на прост и лесен. Важно е да спазвате всички инструкции.

Изпълнението на технологии bouffant с бретон:

  Измийте косата, нанесете балсам или маска, подсушете със сешоар. Отгоре се разделят на кичур с дебелина на сантиметър и направете bouffant. Всички последващи направления насасывать на време. Руно се извършва по техника на tuperware. Горната част се опаковат красиво и гребен гребен с редки зъбци. Това ще грижа за косата. Бретон се полага с помощта на сешоар и кръгла четка, като придава им обем. Ако бретон гъста, по-ниски от косата под бретон, се препоръчва да се върже. Отделяне на кичур с дебелина 1 см, начесать и фиксирате с лак. Най-горния гребен на кичури, за да прибират бретон в желаната форма. Цялата прическа определя лак.

Бретон в руно може да се подредят по различен начин. Тя може да бъде пряка, асиметрична бретон, можете да я повдигнете нагоре.

Класически ниска опашка с bouffant

Прически с bouffant на средна коса е подходящ за всички жени. Важно е да се избере този, който ще изглежда привлекателно и да се подчертае достойнствата на външен вид. Класически ниска опашка, идеален за момичета с овална, кръгла и квадратна форма на лицето.

Овал на лицето универсален, този тип момичета са подходящи различни прически. Ниска опашка, за момичета с кръгла форма на визуално удължават лицето, и небрежно пусна къдря ще даде образа на лекота. Ниска опашка, за да се омекоти изображение момичета с квадратна форма на лицето.

Направете ниска опашка с bouffant може по този начин:

  Измийте косата и подсушете със сешоар, ако къдрици къдри, използвайте кръгла четка. С помощта на кръгла четка се изтегля нишка, те да станат гладки и послушни. На върха На гребен с опашка, за да изберете кичур с дебелина 1 вж. за да се разделят космите трябва да бъдат гладки проборы. Ако къдрици в страна, трябва да бъде убит скоби. Избрания кичур трябва да е перпендикулярна на главата си под ъгъл от 90 градуса. Направление трябва да бъде опъната, това руно ще бъде подредено и точно. Трябва да гребен четка, като се започне от корените, техника superovaya. Четката трябва да се движи в една посока отгоре надолу. Първите направления за да се свържете с конци постепенно други на върха. Когато всички косата на темето, гребен ги прибират, фиксирате с лак и да невидима. Странични кичура, които са останали, да гребен на гребен с редки зъбци, за да ги леко нехаен вид. Странични кичура, от своя страна, монтирани върху задната част на главата, образувайки ниска конска опашка. Косата може да бъде украсена с фиби или шипове декор. Ако имате бретон, го поставете я сешоар и кръгла четка, ако е необходимо, може да се вдигне, които ще обрамлять лицето. Всички косми трябва да бъдат закрепени в лак, пръскане му на разстояние не по-малко от 30 виж

Класически ниска конска опашка изглежда страхотно с директен и асиметрична бретон. Също с мрежа, която ще обрамлять лицето.

Кърли направления с начесом

Прически с bouffant на средна коса с завитыми кичури е подходяща за жени с различни типове лица. Всичко зависи от това, в каква форма те да бъдат установени. Най-важното-да се създаде ефект на обемни къдрава коса.

За да направите прическа с локонами, ще ви трябва:

  Косата трябва да бъде чиста и просушены сешоар. Маша плойки нужда от среден или по-голям диаметър. Маша се загрява на максимална температура. Косата трябва да се разделят на зони, гладка проборы с помощта на гребен с опашка. Започнете накручивать косата трябва с тилната зона. Къдрици така, че да бъде убит скоби. Изберете направление, начесать от корените и да се обърне плойку. По този начин образува всички къдрици. Всеки кичур на косата се фиксира с лак.

Прически с bouffant на средна коса за увеличаване на размера, дори и при липса на гъста коса

В зависимост от диаметъра на плойки, къдрици могат да бъдат навити в различни посоки. За по-масова вълна от къдрици ютията трябва да бъде с по-голям диаметър. Малки кичури завиты на плойку малкия и среден размер.

Опашка с начесом и плетением

Плитки и тъкат правят имидж на ярки и неустоим. Варианти на прически с плетением много. Това е вид прическа като класическа плитка, рибя опашка или овце. Ширити могат да бъдат допълнително украсени с панделки, мъниста, камъни.

Техника прически:

  Косата трябва да бъде чиста и просушены сешоар. Да споделя равен път (на косата) на зони. Теменните техника начесать superovaya. Космите се събират и форма на опашката. Опашката гребен на гребен с редки зъби и заплетать си косата с главата надолу. Цялата прическа определя лак.

Панделка с начесом е подходящ за всички жени. За триъгълна и имоти на лица, ширити трябва да е триизмерен. Жените с кръгла форма на лицето е по-добре да пусне няколко направления, те ще направят образа по-мек.

Руно в гръцки стил

Прическа в гръцки стил я прави женствена и привлекателна. Повечето акценти расставляются на превръзка, панел или лента. По този начин, украсени с косата подчертава стил. Можете да използвате няколко ленти или ленти.

За да създадете прическа в гръцки стил е много проста, вие трябва:

  Разделете косата на зона, гладка проборы, ако искате да направите раздяла и да започне почистване на короната. Раздяла може да бъде пряк или зигзагообразным. Това е направено spiculum. На върха, за да изберете кичур и го сложете перпендикулярно към главата, направление трябва да бъде добре опънато. Четка с гребен кичура от корените, да се закачат, за да се запълни цялата коса на темето и заключете фиби. Косата през времеви зони, за да се съберат в ниска опашка. Направления трябва свободно да лежи, без да се напряга. Опашката я закрие в плойку на средния диаметър, или да вземем от него, се образува връзка. Главата на краси един или няколко притежатели. Те лесно се разполагат между косата. Косата трябва да фиксирате с лак.

Косата трябва да бъде замъци във въздуха, не струва много да се бавя. Някои брави могат да бъдат освободени така, че да те свободно обрамляли лицето.

Прически с начесами и ресни

Прическа с буйни прически за средна коса и бретон са подходящи за различни събития. Бретон от полза изглежда страхотно на всяка форма на лицето.

За прически с бретон ще ви трябва:

  Измийте косата и подсушете с помощта на кръгла четка. В зависимост от формата на бретон, изправяне на него. Изберете направление в основата на бретон и гребен в корените. Всички последващи направления в теменните зона и начесать. Bouffant на темето бъде убит фиби и фиксирате с лак. Прически опции могат да бъдат много. Косата може да се събере в опашката или да направите косата си заплетенные. Добре ще изглежда мальвинка. Кичур коса на времето области, трябва да се събере в задната част на главата, а останалата част се оставя косата си. Всички на свобода косата я закрие и да се образуват красиви къдрици. Цялата оправи прическата с лак със средна фиксация на разстояние 30 см

Варианти на прически с бретон са много. Важното е да се избере този начин, който е най-подходящ за тях.

Theme by Anders Norén