мода

Правилният избор на слънчеви очила

Правилният избор на слънчеви очила

В навечерието на летния сезон преди всяка модницей възниква един и същ въпрос. Как да изберем слънчеви очила? Искам да намеря точно грешен модел, който разкрасяване на лицето и е идеално ще се впишат в този сезонен начин. Най-добрите от тях ще бъде този, в който успешно съчетава стил с надеждна UV защита.

Как да изберем слънчеви очила

На мода днес много от най-различни стилове и направления. Това означава, че за да се намери „своя“ модел, на първо място – рама, идеален не само за лице, но и образите, които създавате.

Цялата чар на женския костюм на базата на романтично рокля или сарафан отменя „не“ рамка която да е в класически стил, или в стила на спорта. И хипстер или годишен бизнес ще бъде лишен от съвършенство рамка, предназначена единствено за почивка на плажа.

Така че как да изберем слънчеви очила? Първата е да се оцени основни стила на вашия летен гардероб. Като правило, да го актуализират сезон започва с покупката на основни неща – рокли, сарафанов, панталони, поли и сака. Който, от своя страна, се допълват чанти, обувки и други аксесоари. Гнездо – не е един — в този случай ще бъде един от последните подробност, акцент, който ще направи образ на единно, цяло, и най-важното е универсален. Да го носят възможно във всяка комбинация летни тоалети.

Но тук има своите нюанси. Практичен и модерен стил casual ще го направи много по-ярка и эффектнее очила женски фигури в ярки цветни рамки, например, „котешко око“.

И леко брутална „авиатори“ или „капки дъжд“ пуснат интрига в много закачливо и женствени.

Като се отклони от основен начин и как да изберем слънчеви кажа само вашия собствен вкус. Но изкусен и коварен комбинация от стилове в облеклото-това е едно от основните правила на съвременните модни тенденции.

И е ограничена само за една двойка, наистина не си струва. Опция „базов“, идеална не само за дрехите, но и начин на като цяло, да се обърне внимание на най-новите модели тенденции, всеки един от тях ще направи нови нотки в вашите летни снимки.

Как да изберете правилната форма слънчеви очила

Мода – модата, но този аксесоар трябва да бъде истинско бижу. Затова като отидете в салон в търсене на перфектния кадър, трябва да знаете точно как да изберете формата на слънчеви очила.

При избора на дограма, уверете се, че горният край не перекрывала и не нарушават линията на веждите. Това правило се спазва, дори когато се купуват екстравагантни модели на „маска“ на пода на лицето, както примамливи, тъй като те изглеждат в рекламите.

Рамката трябва точно да съответства на ширината на лицето. Най-добре е, ако горните ъгли и парчета на ухото малко говорител на линия износител. Това ще ви помогне визуално да направите лицето си по-тънки и по-тънки, както обикновено, между другото, работи дори в случай на заоблени.

Формата на лицето – основен критерий за добър избор. Големи масивни детайли, рамки подчертават скулите, носа и контура на лицето като цяло, но бих искал да добавите основни функции. Ако имате нужда от обратен ефект, след това трябва да се обърне внимание на лек, но угловато – издължена за храмовете очила с широки храмове, като в речник обзаведени. Между другото, те също дават своя принос не само стил, но и добре сглобени вид.

Широки, разноцветни, украсени с рисунки или инкрустации заушники отличен „ще дръпне“ лицето, като я прави пропорциите са по-хармонични.

Тънък и елегантен кадри, особено метал подчертават елегантен фигура скулите. Във всеки случай, не забравяйте, че при флексия и завъртане на главата, те ще се определи скелета на лицето.

За да намерите „своя“ модел, за да перемерить всичко, което ми харесва на пръв поглед, достигането на идеалното „тела“. Рама, не трябва да се тъпчат, нито уиски, нито носа – това може да се превърне в главоболие.

Как да изберем слънчеви очила за защита на очите

Този моден аксесоар е предназначен предимно за защита на очите и най-деликатната кожа около тях. Колкото по-малко ще кривогледство от яркото лятно слънце, толкова по-малък риск от появата на ранните бръчки около очите и преждевременно стареене на кожата. Така че, не по-малко, отколкото стил, важен е материалът, от който е изработена лещата. Как да ги избирате?

Правилните слънчеви очила, придружени от сертификат, който посочва на Всички характеристики на лещи. Основният от тях е степента на защита от ултравиолетовите лъчи. Той еднакво добре защитени, като на стъкла със специални покрития, всички видове съвременни пластмаса. Но пластмасата има две предимства – той е много по-лесно стъкло и има висока издръжливост се счупят или одраскат му е доста трудно.

Какви слънчеви очила да изберете, зависи от това къде ще ги носят. Почивка на морския бряг или в планината, то изберете аксесоар с обективи, които имат максимална степен на защита. Но за модерен градски образи подходящи лещи по-лесно, с конвенционалните степен на защита.

Сега те са достъпни не само в тъмни цветове и да използвате цялата гама от модни расцветках, така че можете да вземете навсякъде – от розово до лилаво. Чудесен решаването на цели – фотохромичните лещи, или „хамелеон“, които променят своя цвят в зависимост от яркостта на светлината.

Разбира се, избирате слънчеви очила с подобни характеристики само в магазини оптика, където можете да намерите модни рамка на лицето, но и да получи гаранции за сигурността си. Ако вие сте сигурни в качеството на производителя и могат да бъдат достъпни в интернет-магазина, като се възползват от възможността за виртуална монтаж.

Но, така или иначе, не купувайте такива аксесоари задочно или „в настроение“, а също и да се спаси от тях. За щастие, мода, мода не е податлива на рязко промяна на курса.

Добре подбрани слънчеви очила, като правило, успешно служи като поне два-три сезона, превръщайки се не само любимите си аксесоари, но и част от личните неповторим начин.

Theme by Anders Norén