мода

Плажната мода 2019. Снимка плаж покажи на лятото

Плажната мода 2019. Снимка плаж покажи на лятото

Колекция плажна мода шкаф 2019 – отговорно дело, и трябва да се започне с ключов елемент на бански костюм.

Всяка година дизайнерите предлагат много оригинални елементи, които придават разнообразие на плажната мода.

През 2019 г. на върха на популярността бански без бретелей и завязок, както и модели с отворен е доста по-дълбоки и откровени деколтето.

В областта на гърдите през лятото на 2019, трябва да се обърне специално внимание на: украсят този ъгъл с помощта на лек дантела и декоративни завязками.

Най-подходящи за бански костюми ще бъдат нюанси на розово, въпреки че не са забранени, и други ярки цветове. Дизайнери препоръчват да се обърне внимание на яркото сребърни и златни, изискани бели и люлякови модели.

Новият сезон ще зарадва модата с оригинален дизайн на фирмен принтом на бански, които се появяват, когато влиза във водата.

Абсолютен хит на сезона – бански“монокини“ — модел с декоративни отвори от двете страни. Този силует е достатъчно универсален и подходящ за всички, които нямат особени проблеми с фигурата – бански подчертават достойнството, стройна жена, и, ако е необходимо, скроет недостатъци, като малко коремче или стрии.

Обладательницам буйни форми трябва да изберете едно парче бански костюм модел, който ще изглежда подредено и хармонично.

Модни плажни аксесоари 2019

През лятото на 2019 година на плажа не може да се мине без пара, която не само модерен, но и удобно нещо. Парео може да се носи като пола или рокля, или го отнасят, като пумпал.

Ток отново ще станат плажни sundresses и рокли. Оригинално решение ще се превърне в рокля или сарафан, направени от същата материя като бански костюм.

Сандали в модерен костюм, ще трябва да изберете чист ток, или да изберете модел на танкетке. Също така е допустимо вместо босоножек да се носят джапанки. Дизайнерите се препоръчва да се избере обувки за плаж по бански – добре, ако цветовете ще бъдат комбинирани, в идеалния случай, ако картината ще бъде една и съща.

Неразделна част от плажния начин е прическа, без които не се препоръчват на слънце. В арсенала на модата-палав жилетки, шапки, изискани шапки.

При избора на такъв важен елемент на модата, слънчеви очила, трябва да се обърне внимание на лещи – те трябва да бъдат прозрачни, но от „огледално“ модели трябва да се откаже.

Имайте в предвид, че модата прозрачни слънчеви очила притежават слаба степен на защита за очите, така че ги носят през цялото лято и все пак не си струва.

За да завършите си модерен плажен ансамбъл ще помогне на внимателно подбрани чанта.

Дизайнерите наблягат на приличен модел от пръчки и кожата, но този вариант не е подходящ за пеша до плажа.

Чудесна алтернатива на модни кожени чанти не губят своята актуалност пластмасови плажни чанти, цветово разнообразие от които е безкрайно.

Theme by Anders Norén