стил

Облечен с палто: съвети за всички поводи

Облечен с палто: съвети за всички поводи

На горно облекло трябва не просто да се скрие от студа и лошото време. Това трябва да бъде направено е стилно и удобно. В топлите месеци на годината ветровка-това не е необичайно. Той предпазва от влага и поривист вятър пази от вечерната прохлада и дъжд. Всяка модата ще бъде полезно да се знае как и с какво се носи на сако, преди да го естетически възможности се отварят не е по-лошо, отколкото функционален.

Облечен с палто: съвети за всички поводи

Характеристики ветровок

Тънък, лек вятър, яке, най-често се свързва със спортни дрехи. Отрича съществуването на такава връхни дрехи, разбира се, не си струва. Това обаче е само един от видовете на съществуващите в момента модели, който е най-добрият вариант за тези, които водят активен начин на живот.

Облечен с палто: съвети за всички поводи

Основната задача на якета, за да скрият от лошото време, да предпазите от влага. Така че, шивашки на повечето модели е от Болоня, полиестер, прикриване, тъкани, импрегнирани мембрани, които имат водоотблъскващ. Сред разнообразието на гамата и се намира якета от деним, вельвета, памук. Такива якета няма да ви спаси от дъжда, но и прекрасно се справя с прохладата на лятната вечер. Велурени сака – добър, макар и скъп, за защита от дъжд и вятър.

Облечен с палто: съвети за всички поводи

За да се каже при каква температура се носи на сако-добре, е трудно. Разнообразието на модели е голям: с качулка и без него; с ватирана подплата и без подплата; кратки или дълги якета. Често се говори за подходящ сезон за такива дрехи. Той започва с топла пролет, прохладно лято, продължава и завършва топла есен.

Как да изберете ветровка

Съвременните дизайнери предлагат модницам огромен брой модели, за да изберете от. Сред тях има подходящи възможности за привържениците на класическия стил, и за офис служители, за активни тренировки. Освен това, вие винаги можете да вземете яке за ежедневни разходки.

Облечен с палто: съвети за всички поводи

При закупуване на палтото си, се препоръчва да се обърне внимание на следните моменти.

Трябва да се прецени внимателно, с каква цел правите покупка. За ежедневието е по-добре да изберете модели, които лесно могат да се комбинират с обикновени начин, налични в Арсенала на гардероба. На изхода можете да си купите сако от велур. Ако той обръща внимание на модели от лек материал, като например бял или бежов ветровка, трябва да се обърне внимание на наличието на грязеотталкивающей импрегниране, в противен случай на чести измивания не може да избегне. Важно е да се чувствате комфортно в избрания от вас модел. По време на монтаж, изолация не трябва да ограничава движението или прекомерно огъване. Всичко е добре в умерени количества и размери. Въпреки това, би било хубаво, ако под сакото може да бъде обличането на пуловер в случай на лоши метеорологични условия. Компактност и устойчивост на раздробяване. Времето се променят. Доста често, яке трябва да се оттегли и да го скрие. Важно е, че нещо не е загубил вид, а веднъж пътувал в чантата или раницата си собственик. Трябва да се провери работното състояние на съществуващите на бутоните, яке, с цип, копчета и kulisek, че в случай на лоши метеорологични условия, може да се защити срещу духа и е студено.

Как да носите различните видове жилетки

Сако може да се нарече универсална дрехи. Тази горна дреха е в състояние да допълни образа на всеки стил – кэжуал, спортен, бизнес офис, романтични, класически ориентация. Основното правило, което трябва да се придържаме към горната (всъщност яке) и спускане трябва да съвпадат, но не се сливат.

Облечен с палто: съвети за всички поводи

Ръководейки се от този принцип, можем смело да комбинирате сакото с поли, панталони, поли, рокли и дори къси панталони. Важното е, предмети, дрехи, стилово отговарят и са в хармония помежду си.

С какво се носят спортно яке? Погрешно е да се предположи, че този модел е подходящ само за тренировки. Дует с Макси рокля, в комбинация с бели кедами, изглежда много романтични и женствени. Просто и стилно съчетание с дънки или легинсами създава случаен поглед.

Облечен с палто: съвети за всички поводи

Къси поли, тесни панталони и дънки върви добре съкратен сако. На въпрос, отколкото да носят дълго яке, не е проблем, защото този модел може да се комбинира с панталони, дънки, гамаши, дължина поли, мини и миди, и дори рокли.

Облечен с палто: съвети за всички поводи

Дизайнерите предлагат модницам модели в различни цветове. По-практични, сдържаните цветове – сиво, черно, тъмно-синьо, блато, цвят кафяв лесно ще се впишат в ежедневния начин, допълни лук бизнес бизнес-дама. Ярки цветове, например розово яке, малини, мента или яке с принтом, освежава и е най-подходящо за топло романтична вечер, на гала дъждовен ден.

Облечен с палто: съвети за всички поводи Облечен с палто: съвети за всички поводи

С какво се носят сако каки? Прекрасно допълнение към оцветяване ще обичайните дънки, спортни панталони или панталони. От обувки-добре е да изберете маратонки, кецове, обувки или ботуши. Това е доста практичен цвят е подходящ за ежедневна гардероб. Изглежда много стилно ветровка-якета цвят на военните.

Облечен с палто: съвети за всички поводи Облечен с палто: съвети за всички поводи

Остава да разберете какви обувки да се носят дълго непромокаемо яке. Не се препоръчва да се съчетаят яке със сандали. В противен случай, много зависи от метеорологичните условия и ориентация на изображението. Кецове, маратонки, обувки, ботуши на ток, и без обувки, мокасини – възможности за експерименти достатъчно.

Theme by Anders Norén