маникюр

Ноктите с прехода цвят: фото цвят комбинации. Дизайнерски идеи: bicolor, трикольор, цветни

Ноктите с прехода цвят: фото цвят комбинации. Дизайнерски идеи: bicolor, трикольор, цветни

Капитанът на дизайн на ноктите, за всеки сезон и предлага възможности за съвременния маникюр. Ноктите с наклон, снимки от които са представени в излишък, е метод за преминаване от един цвят към друг.

Характеристики на лак за нокти с нюанси на ядки

Дизайн наклон има функции в сравнение с други методи:

    • за работа ще ви се наложи от 2 до 5 нюанси на лак за нокти;посока прилагането на материала може да бъде всеки;техника включва плоска граница между цветовете, за да се види преход;наклон-това е универсален вариант за маникюр, който е подходящ както за ежедневна, така и за празничен начин;преход може да бъде между съответните или контрастни цветове;готови за маникюр включва лъскав или матиран вид работа;изпълнява градиентный принт вписва като обикновен гел лак.

Ноктите с прехода цвят: фото цвят комбинации. Дизайнерски идеи: bicolor, трикольор, цветни

Ноктите с прехода цвят (Снимки Стъпка-по-стъпка за изпълнение ще бъде представен по-късно) могат да бъдат създадени различни начини. В работилници има възможности за хоризонтален, вертикален или диагонала на прехода. Друг начин-това е, когато всеки ноктите боядисани с плътен, наклон се прави с палеца до малкия пръст.

От омбре техника има няколко предимства:

    модерността, бързина и лекота на изпълнение маникюр;гъвкавост, разнообразие от идеи.

Методи на ноктите: Омбре, и наклон

Цвят на прехода може да бъде изпълнена в техники омбре или градиент. Една дума е от латински произход в други гръцки. Много хора не споделят тези понятия, като от тях. И двете се използват за характеризиране на вида маникюр, което предполага преход между цветовете, но разликите между тях. Омбре – хоризонтален преход на цветове, която също се нарича „извличане“.

Ноктите с прехода цвят: фото цвят комбинации. Дизайнерски идеи: bicolor, трикольор, цветниСнимка на ноктите с прехода на цвета на наклон

Градиента, за да разгледа по-смели решения, това са вертикални или диагонални преходи на цветовете. Работа не се различава. Ако ще е конкретно за понятия, омбре се характеризира с маникюр, който не вижда границите между цветовете, преминаването е много мек. Градиент ще позволи дори и добре определени, ясни ръбове не оперены.

Инструменти за рисувани нокти с прехода на цветове

Защото маникюр привлича вниманието, трябва да ногтевая плоча е добре поддържан. Ноктите с прехода цвят: фото цвят комбинации. Дизайнерски идеи: bicolor, трикольор, цветни

За изпълнение на омбре имате нужда от някои инструменти:

    портокалова пръчка, стригане на кожичките;пяна с ниска порьозност;фолио;пискюл;цвят лак или гел-лак;лакиране на Баба;клечка за зъби или игла;

Ноктите с прехода цвят: фото цвят комбинации. Дизайнерски идеи: bicolor, трикольор, цветни Ноктите с прехода цвят: фото цвят комбинации. Дизайнерски идеи: bicolor, трикольор, цветни Ноктите с прехода цвят: фото цвят комбинации. Дизайнерски идеи: bicolor, трикольор, цветни Ноктите с прехода цвят: фото цвят комбинации. Дизайнерски идеи: bicolor, трикольор, цветни

    течност за обезмасляване на повърхности;препарат за премахване на лепкав слой.

Основният инструмент за работа – четка, гъба. Именно поради тези неща може да осигури такъв идеален наклон. Пяната трябва да бъдат нарязани на малък площад, на кубчета, малко по-големи от нокът.

От предмети от бита, които са подходящи за тази цел, може да се отбележи, гъба за съдове, Гъба за грим. Някои майстори казват, че е нужен плавен преход не може да се случи с първия материал се дължи на твърде големи пори.

Как да използват гъба, за да се постигне ефекта на наклон?

За да се гарантира ефект на фигурата, трябва да практикува малко.

Техника работи като това:

В пластмасова повърхност се нанася слой след слой от желания цвят. Между тонове, размывают границата с помощта на четка или игла. Капитанът взема парче пяна, приложете го в пластмасова палитра. Материал за печат в допълнение към ногтю, натиснете и задръжте в продължение на няколко секунди.

Когато работата перфектно се получава, можете да спестите време и да започнете да представят последователността на цветовете директно върху гъба. Друг начин-когато част от бисквити така, че назъбени ръбове. Ноктите с прехода цвят: фото цвят комбинации. Дизайнерски идеи: bicolor, трикольор, цветни

Основният цвят на капитана причинява на ноктите, след което краищата на пяна потопени в контрастен цвят. Когато основният слой изсъхне, гъба разтърка мястото, където трябва да бъде в различни цветове. На границата На различни части нужда от няколко пъти резки движения нанесете материал на повърхността.

Как да направите прехода цвят с помощта на четката?

Вторият начин на работа, с наклон, с помощта на четка. Има специален инструмент за работа с наклон, но излезе и обикновен дизайн.

За да стартирате използвайте омбре фолио, където можете да се смесват цветове. С четка се нанася лак на панела с помощта на клечки за зъби смесете прилежаща зона. Ноктите с прехода цвят: фото цвят комбинации. Дизайнерски идеи: bicolor, трикольор, цветни

Което усложнява задачата, master започва да работи веднага на пръста си. За това имате нужда от кръгла четка, която трябва да се простират на всеки цвят в избраната посока. Когато е близо до предишния цвят се нанася следващият, на границата на сянка с помощта на фина чиста всеки път, премахване на излишния лак. Този метод ви позволява да не развалят кожата около ноктите с лак.

Инструкции със снимки за създаване на преливка на ноктите си обикновен лак

Ноктите с преминаването на цвят (на снимката е един от вариантите е представена в) най-добре да започне да изпълнява работа с обикновен лак. Шансовете са, че за първи път не се получи желания ефект, голям. С помощта на обикновен лак за нокти, можете да промените работа. С гел това не е възможно и маникюр ще бъде развалена.

Това е една от работните места с контрастен цвят с помощта на пяна. При подготовката трябва да се премахне или избутване на кожичките. Втората стъпка около плочи нанесете мазен крем, специален продукт на базата на вазелин или PVA лепило, което позволява лесно премахване на излишния материал. Ноктите с прехода цвят: фото цвят комбинации. Дизайнерски идеи: bicolor, трикольор, цветни

На ноктите се нанася основно покритие, бял лак за нокти, съхнене. Нарежете пяна се нанася на няколко слоя на двата цвята. На ноктите се нанася порест материал, къси движения, постигане на желания ефект. Отстранете излишния лак за нокти. Покритие защитно средство.

Маникюр с гел лак с цвят на прехода

Функции за работа с гел-лак за нокти се състои в това, че всеки слой поотделно се суши под лампа. Използването на този материал е по-лесно да се полират до безупречно състояние на повърхността.

Ноктите с прехода цвят (снимка фази на работа с гел лак за нокти не се различават от предишните версии) е лесно да се направи. За да се подготви печката трябва да се отложат или да изрежете кожичките, за нокти. Това е необходимо за по-добро сцепление на гел-лак на повърхността.

Работа преминава през няколко етапа:

Чиния, покрита с основен слой, за да изсъхне под лампа. Филм се нанася с ивици различни цветове, с помощта на игла или клечка за зъби размываем край. Триене на палитрата, за да изрежете гъба, напоена с вода. Пяната се нанася върху ноктите няколко пъти резки движения. Ако интензитетът на цвета се постига, то се прилага материал се суши под UV лампа. Покритие трябва да бъде по-дебел, се нанасят няколко слоя от гел, всеки път, чрез насочване на ноктите под лампа.

За всяка плоча трябва да се вземе нова гъба, защото статистически са различни и на цвят са подредени нестабилна. Ако ноктите фигура неравномерно поставен, след това първо трябва да прикачите пяна с лак върху фолио, и след това се опитва пръст.

Френски маникюр омбре

Техника френски маникюр включва нанасяне на бяла или други полски линия усмивка, тънка ивица. Ноктите с прехода цвят: фото цвят комбинации. Дизайнерски идеи: bicolor, трикольор, цветни

Френски омбре превърна в мода през този сезон 2018-2019.

Вариантите са няколко:

    извършва маникюр върха на ленти в контрастен цвят се нанася тънка линия по ръба на нокътя;плоча оцветени в 2 цвята, от основата до ръба на въпрос за бяла, границата е неясна.

С помощта на този метод може да се създаде лек омбре. Обикновено работите с пастелни неяркие цвят лак.

Омбре с кристали

Наклон изглежда интересно, затова не се нуждае от допълнителни декоративни елементи. Комбинация от стрии с кристали може да изглежда неуместно, защото това привлича ненужната внимание. Ако една жена иска да добави блясък на изображението, тя може да се използва средният размер на кристали на 1 нокът. Ноктите с прехода цвят: фото цвят комбинации. Дизайнерски идеи: bicolor, трикольор, цветни

Тъй като една от областите на дизайн е нанасяне на разни рисунки на всеки пръст, след това границата се променя цвета може да се опише с помощта на декоративни камъни. Кристали се използват за създаване на геометрични изображения. Са разрешени за показване на единен пирон.

Идеи, в два цвята, трицветна, многоцветен маникюр

В сезон 2018-2019, вертикален градиент са минали на втори план, се заменя с хоризонтална конструкция. От плавнее преход ще бъде предадена на капитана, толкова по-модерни ще маникюр. Но ако една жена иска да възпроизвежда идеята за преминаване диагонал на цвят, той трябва да експериментирате и да опитате различни посоки наклон.

Ето няколко идеи за използване на различни цветове:

Същността се състои в използването на 2 покритие: черно и бяло. Палец на крака е оцветена в ярки чисти цветове, в следващия — се смесва в палитрата си с няколко капки ярък цвят. Останалата част на ноктите са боядисани с цветя, постоянно разреждане на предишната смес на белите. Например, на палеца се прилага оранжев лак, а кутрето ще е светло прасковен. На същия принцип разреждане на основния цвят може да се прилага при работа с наклон на всяка табела. Друг вариант е прехода към вертикална фигура на всяка ногте няколко цвята, като не забравяме за плавном прехода. По този начин, можете да приложите 5 нокти 10 цвята. Изглежда това може приблизително така: голям за прилагане, с помощта на гъба, бордо и червено, така че един от тях се 2/3 площад. След това в произволно съотношение, за да сложи червено и розово, лимон и портокал, нежна салатовый, мента, синьо и лилаво на цвят. Тенденции на сезона позволяват смели решения, когато на всеки ногте с помощта на хоризонтален температурен градиент с помощта на нюанси с различна тематика: Аква и мента, а до тухла и розово или лилаво-оранжево. Преход 3 цветове могат да бъдат използвани в едно за нокти, смесване на основни нюанси на други: на показалеца си са боядисани в жълто, средно розово, цвят на заинтересуваните лица отправят мотивирано искане. След това на ринга нокти наклон комбинация от тази палитра. Красива използването на съответния диапазон 4 тон на плоча със средна дължина. Например, с помощта на жълти, оранжеви, червени и приглушенно-червен. Ако нарисува цвят, за да гарантират плавен преход, ноктите имат красиво преливане на цветовете. Цвят на прехода по диагонал не е задължително да са еднакви на всички листа. Наклон може да се комбинира с кристали на границата нюанси, обикновена ноктите, промяна на посоката на местоположението на лакове.

Маникюр може да каже много за една жена, защо толкова много внимание се отделя на тази тема. Боя ноктите с преминаването на цвят е много лесно, още повече, че в интернет е пълно с снимка с инструкции стъпка по стъпка действията. За перфектен резултат ще ви трябва малко практика, но с овладяването на основите на една жена отваря пространство за неограничен брой възможности образ за всеки ден.

Theme by Anders Norén