стил

Най-красивите сватбени рокли на известни личности (снимка)

Най-красивите сватбени рокли на известни личности (снимка)

Сватбени рокли на знаменитости-това е не само източник на вдъхновение за булки по света. Най-красивите сватбени рокли на знаменитости даде тон в тази модна индустрия за дизайн. На тази страница можете да видите снимки от сватбени рокли звезди и ги прочетете кратки описания.

Сватбена рокля на Виктория Бекъм и неговите снимки

Виктория Бекъм сключиха брак през 1999 година. Роклята от вера Уанг превърнал се в един от най-известните шедьоври на сватбената мода. По-долу показва сватбена рокля на Виктория Бекъм На снимки от различни ъгли:


Americanstates и модел Меган Фокс е избрала сватба на плажа. По този повод тя носеше красива рокля на „Армани“.

Като говорим за най-красивите звездни булки, не можете да пропуснете Иванку Тръмп и неговата Божествена роклята от вера Уанг.

Хилари Дъф, американска певица и актриса, също спря своя избор на роклята от вера Уанг, но тя избира модели с русалкой.

Криси Тейджен, един от най-секси модели в света, на тази снимка, буйни, като лек облак, сватбена рокля.

Криси избра за нея три сватбени рокли. Най-успешните от вярата Ван.

Въпреки че бракът Ева Лонгория не за дълго, му булчински рокли винаги ще се помни. Шивашки това е лукс, Ева доверяла Анхел Санчес.

Кейт Босуърт, американска актриса и модел, порази всички сватбена рокля от талантлив Оскар де ла Рента.

Американска актриса и певица и Ан Хатауей също е обявен за най-красивата звезда на булката заради нейната рокля от Valentino.

Сватбата на Кейт Мос в стил бохо през 2011 г. – рокля, специално избран Джон Галиано.

Сватбена рокля на принцеса на Монако

Charlene, Принцеса на Монако, статут трябва да бъде скромен и стилен. Сватбена рокля на принцеса на Монако, направени в класически стил и привлича внимание с лукс.


Принцеса на Монако избра рокля на Армани, който се произвежда за 2500 часа. Той е украсен с множество кристали Сваровски и перли.

Булчинската рокля на Ким Кардашиан СНИМКА

Ослепителна красота булчинската рокля на Ким Geri: снимка на облекло можете да видите на тази страница. Въпреки, че това е нейният втори брак, към избора на рокля на булката били отговорно.


Рокля на Ким Кардашиан от Givenchy стойност около половин милион долара.

Снимка на сватбената рокля на Анджелина Джоли

А това е скица на сватбената рокля на Анджелина Джоли.

Анджелина Джоли на завесите – рисунки на децата си. Не една булка, които вече имат деца. Предложени нататък снимка на сватбената рокля на Анджелина Джоли, за да илюстрира цялата елегантност празнично облекло.

Амал Аламуддин е ново допълнение към списъка на булки известни личности. Тя спечели сърцата на модните критици със сватба рокля на Оскар де ла Рента.

Сватбената рокля на Кейт Мидълтън Снимка

Рокля на Кейт Мидълтън за сватбата на принц Уилям остава в историята като един от най-запомнящите се и най-красивите сватбени рокли. Рокля на Кейт Сара Бъртън, която от 2011 година е дизайнер на марката Alexander McQeen. За да гледате снимка на сватбената рокля на Кейт Мидълтън: като украшение на всяка булка може да направи кралица.

Theme by Anders Norén