маникюр

Най-добрите идеи за сватбен маникюр за булката. Модни тенденции, дизайн, снимка къси, дълги, натрупване, гел за нокти, френски

Най-добрите идеи за сватбен маникюр за булката. Модни тенденции, дизайн, снимка къси, дълги, натрупване, гел за нокти, френски

В центъра на сватбената шествието на булката, така че тя трябва да изглежда перфектно от главата до върховете на ноктите. Маникюр трябва да бъде чист, красив и стилен, отговарят на общия имидж. Вдъхновени от идеята чудесен маникюр фото-помощ и съвети от професионалисти.

Модни тенденции в маникюре

Маникюр булката, за да бъде модерен и красив, ако се прави внимателно. Не винаги натурални плочи изглеждат доста приятна в естетически план, така че майстор маникюр предлагат на почивка, за изграждане на ноктите с гел, акрил или други съвременни материали.

По този начин на оптимално специалистите наричат гел.

Защото тези неща могат не само се увеличи, но и за укрепване на естествени нокти. Този маникюр е постоянен, невен не ще да се счупи в най-неподходящия момент и в сватбени ръцете изглеждат добре поддържан и чист. Най-добрите идеи за сватбен маникюр за булката. Модни тенденции, дизайн, снимка къси, дълги, натрупване, гел за нокти, френски

Независимо от това, че устройството ще носи конструкция (естествени или изкуствени), булка може да изберете класически сватбен маникюр и оригинала: с дантели, с пайети, Bulk, и т.н. (следващата снимка идеи за всеки вид маникюр).

Сватбена Френч

Класика в жанра-френски маникюр, с участието на боядисване бял цвят само върха на нокътя, а останалата част е покрита с плочи от естествен оттенък. Най-естествено и красиво изглежда добре обмислен дизайн за къси нокти, подобрява нейната естествената привлекателност. Най-добрите идеи за сватбен маникюр за булката. Модни тенденции, дизайн, снимка къси, дълги, натрупване, гел за нокти, френски

Въпреки това, съвременен френски маникюр може да бъде изпълнена в цвят от тънък полупрозрачен розово, прасковено тонове до ярки и гъста червено, синьо, лилаво нюанси.

За разнообразяване на сватбен френч може да се снимка (монограми, цветя, грах), кристали (като обемът на големи скали и малки россыпью пайети) дантела. Освен това, необичаен дизайн придава матиран бял или цветен лак.

Лунен маникюр

Лунен дизайн последен писък на модата. Такъв маникюр изглежда необичайно и оригинално, има множество варианти: кладенци могат да бъдат отворени, т.е. пълни с всичко плочи, с изключение на леглото, или затворени, и когато той е изпълнен само дупката. Също така помислете за маникюр могат да се комбинират с френския: легло и на върха на плоча, покрита с един цвят, а останалата част остава естествено. Най-добрите идеи за сватбен маникюр за булката. Модни тенденции, дизайн, снимка къси, дълги, натрупване, гел за нокти, френски

Лунен дизайн е впечатляващ сам по себе си, но той може да бъде издаден:

    добавяне на големи кристали и ги поставя на ръба на отвора във формата на Айфеловата кула, да направите обемни цветя на безименния ногте, нарисувай на плочата ventilatierooster геометрични мотиви.

Маникюр с кристали

Какъв сватбен маникюр ще изглежда брилянтно, ако го украсяват с кристали. Счита, че камъните могат да бъдат направени от кристал, акрил, пластмаса, или цирконий. Цветовете са много разнообразни: от прозрачни до оцветени. Най-добрите идеи за сватбен маникюр за булката. Модни тенденции, дизайн, снимка къси, дълги, натрупване, гел за нокти, френски

В този случай, специалистите препоръчват на булката да избере прозрачни или бели кристали, можете да използвате цветни, но не трябва да бъдат много, за да впечатли цветни дърдорене на ноготках.

Експертите предупреждават, че ако продуктът е бил избран кристали, не си струва да се прибягва до други методи: чертежи, триизмерни фигури, и т.н., за ноктите не изглеждат вулгарно.

Маникюр с дантела

Романтични костюми на булката ажурни маникюр, това ще направи образ на въздушен, чист и прозрачен, че е присъщо на дантела. Дантела могат да бъдат декорирани или 1-2 нокти и маникюр не се вика. Деликатен фигура се препоръчва да се извършва в бял цвят, печки могат да бъдат оцветени в естествени или пастельного оттенък. Най-добрите идеи за сватбен маникюр за булката. Модни тенденции, дизайн, снимка къси, дълги, натрупване, гел за нокти, френски

Дантела елегантна изглежда светло лаке, това ще успокои бляскав цвят, разрежда го.

За създаването на дантела по няколко начина: с помощта на релеф (специален печат с ажурным картина), маникюр ще бъде гладка и красива, точка или слайдер дизайн, четки (с умението да рисува).

Маникюр с чертеж

Сватбен маникюр (фото-идеи за булки по-долу) модел-това е най-популярният вид декорации на нокътната плочка. Художествена живопис традиционно се извършва под формата на годежни пръстени, сърца, лебеди (гълъби). Най-добрите идеи за сватбен маникюр за булката. Модни тенденции, дизайн, снимка къси, дълги, натрупване, гел за нокти, френски

Освен тематични рисунки, в този тържествен ден са подходящи растителни мотиви, символизиращ женственост, красиви пеперуди, като символ на нежност и лекота, лъкове за романтиците, геометрични фигури, за смели и стилни булки. Всяка фигура може да бъде допълнен с кристали или това не е боя, а на огледалото прах.

Подходящ за празничен маникюр и слайдер дизайн, който ви позволява да вземете стикер с всеки подходящ модел. Такъв начин да декорирате ноктите могат да бъдат и самостоятелно, без професионална помощ.

На едро сватбен маникюр

Съраунд или 3D дизайн няма да остави не забеляза ноктите на булката, позволява украсете чинията основните компоненти. Въпреки това, този дизайн трябва да бъдат внимателни: голям брой триизмерни форми утяжеляет ноктите, и изображението като цяло може да се окаже вулгарно.

Най-добрите идеи за сватбен маникюр за булката. Модни тенденции, дизайн, снимка къси, дълги, натрупване, гел за нокти, френскиСватбен маникюр за булката аксесоари, цвят рокли и т.н.

3D-форми с помощта на цветята (една голяма или россыпь малки цветя), дантели, раковини, геометрични мотиви. При създаването на том с помощта на лепнины или специален гел, получен фигура, украсена с пайети, мъниста, кристали.

Добре е да използвате за съраунд маникюр – безименен пръст: и не спира, и точно показва най-подходящия пръст за годежен пръстен.

Блестящ маникюр с пайети

Ако булката иска да свети, е необходимо да направите празничен маникюр с пайети. Особено добре се разглежда дизайн с лъскави декоративни елементи на сватбената рокля. Въпреки че стилисти препоръчват: блясък от нокътната плочка трябва да съвпада с цвета на вашата рокля. Най-добрите идеи за сватбен маникюр за булката. Модни тенденции, дизайн, снимка къси, дълги, натрупване, гел за нокти, френски

Бял, светло розово рокли са идеални студено-сребърни пайети, и рокля цвят шампанско, разтопено прясно мляко – топло-златен.

Големи блясък идеален за създаване на обемно изображение. Тук е уместно традиционни сватбени пръстени, сърца, цветя. Разглеждания материал може да се използва върху целия нокът, най-важното е правилно да изберете неговият цвят, който трябва да бъде в тон с роклята, обувки или друг аксесоар.

Къси нокти – Как да изберем сватбен маникюр?

Къса ногтевая плоча-това не е причина да се откаже от красивия сватбен маникюр. Булката, за да се създаде празничен начин, вие трябва да изберете минималистични бижута и естествеността в покрития (покажи на повече снимки стилни дизайни). Къси нокти, преди да нанесете лака върху тях, трябва да се подготви, за да се даде подходяща форма. Най-добрите идеи за сватбен маникюр за булката. Модни тенденции, дизайн, снимка къси, дълги, натрупване, гел за нокти, френски

Добър овални, заоблени плочи или под формата на пуантов. От дизайн се препоръчва да се предпочитат: френски маникюр, дантела, картини с флорални мотиви, геометрични фигури. Цвят може да бъде всеки: и нежни, романтични и ярки, екстравагантни.

Но с бижута, бижута трябва да бъдат внимателни: обемни фигури, големи кристали закалит вашите нокти ще изглеждат вулгарно.

За да бъде в центъра на вниманието на булката трябва да се грижи за всички детайли на изображението, в това число и на ноктите: за да изберете правилната форма на чиния, за да се определи цвят и дизайн нокти, изберете бижута и рисунки на нокти. Най-важното, във всички знаят мярката, тогава сватба начин ще бъде незабравим.

Theme by Anders Norén