стил

На носа, пиърсинг за момичета: видове пробиви, голям избор на бижута, грижа

На носа, пиърсинг за момичета: видове пробиви, голям избор на бижута, грижа

Пиърсинг на носа може да се конкурира по популярност с пункция ухото, така че декорация-това е най-изпъкналата част на лицето става популярна сред мъже и жени от всички възрасти. Ако пиърсинг на ушите не предизвиква силни емоции и не е нещо обичайно, пиърсинг на носа, особено екстравагантни видове, които ще бъдат включени в този преглед изглежда много странно.

Пиърсинг на носа: характеристики и препоръки за процедурата

Украсете чучур с обеци и други бижута на метал в нашата страна започна сравнително наскоро. Първият експеримент с външния му вид се впуска млади хора, с непокорен и свободен дух. Първоначално момчето или момичето с пирсингом в носа автоматично причислялись към представители на субкултурата и радикални музикални дестинации. Днес оригиналната украса в носа украсяват своите появата на всеки, който иска да изглежда необичайно и стилно.

Има много начини пункция на носа: на носа, на преграда, на крилото. Те се различават по външен вид, местоположение и болка по време на процедурата, и в периода на оздравяване. Предлагаме ви да се запознаете с всеки от тях.

Пиърсинг на крилото на носа

Пункция на крилото на носа-най-разпространеният вид пиърсинг. Той е най-безопасно. Докато собственикът на пиърсинг има избор на пробива на лявата, дясната или двете ноздри. Зарастването на пункция в крилото на носа се случва в продължение на 4-6 седмици.

Местоположение на дупки избира индивидуално. Най-болезнено място за крилото на носа е най-високата точка на страната. Пункция изглежда интересно и привлекателно, но пиърсинг се лекува много по-дълго и на риска от инфекция при неправилна грижа. Като украса се използват оригинални обеци, карамфил и други аксесоари.

Пиърсинг на носа септум

Септум пиърсинг на носа преграда. Пункция се извършва чрез тъкан на кожата и хрущялите, или чрез хрущял. Болката може да продължи няколко секунди по време на пункция сайт, така че с това пиърсинг, не се използва упойка.

При подходящи грижи, с помощта на антисептик за лечение се осъществява в рамките на 6-8 седмици. Като украса се прилагат щанги, халки, полухалки.

Пиърсинг на носа преграда

Septel – пункция на носа право надолу. Тази процедура изисква голям опит и повишено внимание, тъй като висока вероятност от увреждане на хрущялната преграда. Ако хрущяли още боли лечебния процес ще бъде труден и продължителен.

На носа, пиърсинг на преградни стени доста болезнена процедура, така че не е нередно да се употребата на аналгетици под формата на инжекция. Като украса пиърсинг Septrin се използва барабани.

Пиърсинг на моста на носа

Пиърсинг на моста се прави в горната част на носа. Пиърсинг се прави на нивото на очите, без да докосвате на хрущяла. За изпълнение на моста може да се вертикално или хоризонтално. От бижута, за да съборят моста, можете да използвате пръчки.

Пиърсинг на носа пистолет

Пистолет помага да направи процедура за пиърсинг на носа безболезнено, доколкото е възможно, ще помогне за намаляване на вероятността от възникване на възпалителен процес и усложнения. Пробива носа пистолет за овладяване на само няколко секунди.

Когато използвате пистолет, не е нужно да се притеснявате за замърсяване и прах в раната, защото използването му осигурява стерилитет процедури. Оръжието се използва само в случай, че пункция има малка дебелина.

Пиърсинг на носа у дома

Пиърсинг на носа се препоръчва в салони за красота или клиники, където процедурата минава безболезнено и без риск от заразяване. Ако услугите на професионални майстори, изглежда, че са скъпи за вас, и вие не се страхувате от инфекция и възпаление, се опита да пробива носа в домашни условия.

Следвайте линка по-долу последователност от действия и ще можете да направите пиърсинг на носа:

    На първо място, купите пиърсинг на носа. Бижута, намерени в бижута или сувенири магазини, татуировка зали, интернет-магазини. Изберете малки бижута от неръждаема стомана, поликарбонат, титан. На предполагаемото място на инжектиране не трябва да бъде черни точки, акне и гнойников. Ако лицето има някакъв обрив, а след това за отлагане на процедурата. За пробиване на крилото на носа е необходимо с помощта на специален нова игра, диаметърът на който отговаря на диаметъра на продукта. Ако игли за пиърсинг не използвайте шевни игли, на катетъра, обеци, жени. Важно внимателно да бъдат санирани инструмент за пиърсинг антисептик, например спирт. За това по-долните играта си и декорации в алкохол, а след това се вари. Инструменти поставят върху чиста кърпа, измийте ръцете си със сапун и вода, нанесете с алкохол. Отпечатък на крилото на носа до точката на предполагаемата пункция. Лечение на спирт участък от кожата. За домашно облекчаване на болката да използвате лед. Кожата ви ще стане по-малко чувствителен, но по-плътна. Пробива носа с иглата вертикално към повърхността на кожата в отмеченном място. Важно е да действат в едно уверено движение. Веднага след пункция възможно най-скоро вграждане на декорации в дупката, докато раната не започне да се лекува.

Пиърсинг на носа е готов. Вашите по-нататъшни действия за пункция шампоан хлорхексидин или мирамистин от двете страни. В случай на зачервяване и възпаление се използват в лечението. Ако в рамките на 10 дни зачервяване излиза, а на мястото на убождане се образува коричка се появиха отделяне на жълт или зелен цвят, трябва да пиърсинг и да се обърнат към лекар за консултация.

Как да изберем бижута за пиърсинг на носа

При избора на бижута трябва да се съсредоточи върху мястото на убождане. Ако пиърсинг се прави на крило на ноздрите, не е задължително да изберете украса във вид на пръстен. Най-добрият вариант ще бъде ароматните карамфили.

За украса на пункция в центъра на носа ще отговарят на гредата и пръстени. За пиърсинг на крилото на носа се използват лабрет, тунели, nostrily. За разделители се съберат банани, пръстени, полухалки, свързващ лост.

По-долу убождане не е възпалена, ще трябва да използвате само качествени бижута. Специалистите препоръчват бижута сайт citata хирургическа сплав, Биопласт. След зарастване на раната да променят своите накити от злато, сребро, платина, или дори дърво.

Пиърсинг на носа изглежда оригинално и стилно. Разнообразие от декоративни елементи прави този вид пункция лесен и атрактивен начин за промяна на външния вид.

Theme by Anders Norén