прически

Модни прически за къса коса на празник за жените и момичетата. Как да се направи, стъпка по стъпка у дома. Снимка

Модни прически за къса коса на празник за жените и момичетата. Как да се направи, стъпка по стъпка у дома. Снимка

Прически за почивка-това е винаги нещо вкусно и красиво за къса коса, за да съответства на дизайна е малко по-трудно, отколкото на дълги. Въпреки това, намирането на печелившия вариант е възможно, ако се прояви въображение.

Прическа в гръцки стил

Гръцки стил не губи актуалността си в продължение на няколко години. Има много методи, за да създават такива прически, които се различават един от друг, обаче, имат обща изтънченост, елегантност и простота.

Къса коса разкрасяване полагане в гръцки стил с помощта на лента:

  • косата трябва да се измиват;нанесете в корените на пяна за стилизиране и подсушете къдрици;леко начесать короната;специална лента, за да постави на главата си, така че тя се намира точно над веждите;на косата, които да търсят под венеца, внимателно поставете рамката му, като се започне от страничните направления;

  останалите направления в задната част на главата да се съберат и да се постави под лента, проследяване на лак за коса и гарнирайте с готини аксесоари.

Творчески каша

Къса прическа-това е много лесно да се направи на официални, ако се положат малко усилия и си косата в стил „творчески бъркотия“. Особено добра за полагане на тази прическа pixie.

За да се създаде творчески бъркотия, трябва да:

  косата си чисти, измиване;малко сухи кичури, нанесете пяна за стилизиране и пръстите разпределете по цялата повърхност на косата с помощта на сешоар, за да изсъхне на всички къдрици, за насочване на струята от врата до върха на пръстите на четката за коса, създавайки бъркотия;темя и бретон нужда от малко растрепать;поръсете с получената полагане на лак.

Плюе на Гумички

Прически за къса коса на празник не може да съдържа плетене. Плюе, винаги е на върха на популярността, а къс дължина, не е пречка за тяхното създаване. Особено интересно изглежда плитка, закрепени с помощта на дъвка, за да се създаде достатъчно направления къса дължина, и акт аксесоари, елементи за закрепване.

За създаване на прически:

  измийте косата и подсушете ги с прилагането на укладочных средства;като взе кичур от виска, за да започне да плете на плитка;след два реда кичура коса, поставяне на коса с гумена лента, конска опашка и плитки плъзнете коригирана в следващата нишка, намираща се малко по-долу;продължавайте да тъкане на този принцип, а не достигане на линията на главата (или до края на дължината на косата);за фиксиране на опашка с ластик;повторете от друга страна;в заключение може да се запечата цялата прическа с лак за силна фиксация.

„Зачес“

За жени, които са с дължина ultrashort коса трябва да отговарят на празнична полагане на „зачес“.

За да го създадете, направете следното:

  измийте косата си, подсушете къдрици;с пръстите на капки восък, внимателно триене между дланите си и нанесете на косата, по takesimana назад, за да изсъхне косата ми, поръсва се с прическата с лак.

Важен момент: за създаването на тази прическа ви не трябва да се използва гребен, в противен случай резултатът ще изглежда „прилизанным“ и изкуствен.

Плитка лента за глава

Ширити винаги изглежда изгодно, дори на къси косата си, за да може да се използва както за коса За украса на главата на празник и в ежедневието. Тази техника премахва косми от лицевите линии, разкрива нейната красота и подчертава индивидуалността.

Къса коса-не е пречка за създаването на тази прическа, вие трябва да следвате следните стъпки:

  чиста коса расчесываются;да се разделят на няколко кичура коса на челото и уиски, други брави за закрепване скоба в задната част на главата;височные косата са разделени в 3 направления;сега можете да започнете да ширити по захлеста конец един до друг алтернативно, при постепенното добавяне на пресни кичура коса от двете страни на основни плитки;как само spit ще достигне противоположния край на главата, трябва да се доближава до ухото си и монтирани гумени ленти, ширити;освен това, можете да украсите с един прекрасен аксесоар за коса, коса, които выбились от плитки може да фиксирате с лак и красиво обрамлять ги космения покривка;създаване на допълнителен обем, леко се дърпа преплетени нишки и разхлабване на напрежението ножницата;заплетать се фиксира с лак останалите косата, ако имате дължина, можете да я закрие плойкой;опашката на шиш, скрити под косата невидно.

Spit-водопад

Тази прическа е много приятна предимства:

  • изглежда страхотно и е лесно да се създаде на косата с къса дължина;украсява косата с вълни или без тях;това не води до трудности със създаването;подходящ за тънка коса, които изискват само незначителна предварителна ДРЯМКА;подчертават мелированные направления, давайки им необходимия обем.

Създаване на шиш-водопад изглежда така:

Прерови направления. Завить ги с клещи или сешоар и дифузер. Да се разделят един кичур коса на виске, разделете го на 3 части. На обикновена плитка плитка 2-3 см надолу. Във формата на водопад: горна част остава в сила; вместо това, да вземе кичур отдолу. Резултатът трябва да се задържат на ластик и се украсяват аксесоар.

Стил може да има няколко възможности:

  разположен между висками;в края на обикновения плетене на плитки;да стъпи на ваша страна;връзка горе;създадете два водопада, когато започва втори.

Тъкане на страната

Френска плитка заплетенная от една страна, е в състояние да пакости на собственика на къса коса и къдрици, за да украсяват за празниците.

Това не е трудно:

  косата гребенкой;гребен къдрици на една страна;направление се приема от виска е разделен на 3 части;за да се започне кошница, вземете в допълнение към основните, на борда на брави и махате ги на дъното;когато spit ще достигне тила, тя трябва да бъде защитен с помощта на дъвка и украсят цвете или брошью.

„Малвина“

Този класически вариант страна стил извън времето. Смел стил има много разновидности и изглежда добре дори на къса дължина на косата.

За да създаде това, вие можете да:

  косата се измие и суха;да гребен направления на малкия размер на линията на върха;поръсва се с къдрици лак;широк кичур, която започва от челото, трябва да се вдигне и да го вържете на част от косата, осигуряването на конци невидимо, човек трябва да фиксирате с лак няма да попречи на украса под формата на шипове или голямо цвете.

„Палава къдря“

Този тип прическа, винаги ще бъдат на церемонията.

Тя се създава така:

  да гребен за коса в задната част на главата;Плойка за измама къдрици в руса коса;бретон и странични направления, които фланг на лицето, да се оправям утюжком;разбийте къдрици с пръсти;поръсва се с лак.

„Права линия“

Жените просто природа, не priemlimie несериозни къдрици, ще оценят тази прическа:

  • измиване на косата;шлиц се разделиха;

  прилага стила на продукта;използването на ютии за изправяне направления;за украса шнола или превръзка.

Куп къса коса

Дори къса подстрижка може да се комбинират заедно, създавайки строг и тържествен начин.

Процесът на създаване на пакета е много проста:

  окосмяване на четки;събиране в опашката, тъй като е възможно;бездомни направления фиксирайте с лак или стелт;обрат от опашката на кок и консултациите щифтове.

Двойна опашка

Този тип презентации се създаде безгрижен начин, който е подходящ под всяко облекло:

Да гребен коса. Прядки начесать, че се намират в задната част на главата. Разделете на космите на горната и долната част на витекс свещен заключване на ластик, като действа предпазливо, да не се губи bouffant. Долната част затегнете със сешоар, отдаване под наем се прекратява. Около лицето, за да се освободи 2 конеца и да ги замъци. За да се определи резултат на прическата.

„Таралеж“

Дори много къса прическа в стил мъже, можете да направите празнична.

За да направите това:

  след измиване на косата, нанесете гел;подсушете със сешоар;реактивен барабан насочи нагоре, повдигане на косата от корените;всеки кичур коса, започвайки от върха, за да вземете индивидуално, поставяйки ги в детайл;фиксирате с лак за цялата прическа.

Гладка коса

За тези, които обичат строг минимализъм, можете да изберете опция за полагане на:

  • косата се измие и не се сушат;

  се прилагат за топлоизолация;сухи корени, за да приведе в съответствие направления утюжком, поставяйки ги точно на линията на главата.

„Колан“

Прически за създаване на почивка, не забравяйте за системата за къса коса.

Такова подреждане е лесен за изпълнение и изглежда много впечатляващо.

Прически за къса коса за почивка и за ежедневието лесно да направите и сами, ако следвате стъпка по стъпка инструкциите от професионалисти.

За създаване на поредици:

  чисти сушени косата;перо;поръсва се с къдрици пяна;вземете малък кичур от пробора и перекручивать я в опаковка;слизаше надолу по линията на растеж на косата, за да продължи да направи турникет, последователно да привлича съседните на кичури;на гърба си, за да закачите върха на невидима;повтаря с всички косата, че рамката на лицето къдрици-малка дължина;фиксирате с лак.

Ретро вълните

Вълни в стил ретро, предназначени за къси коси, за да им е лесно и те продължават по-дълго време. Тази прическа ще бъде идеалното решение за почивка в този стил.

Изпълнение:

Косата трябва да се измие, суха, но не напълно. Нанесете пяна за стилизиране. Вземете широка кичур от ръба на главичката и я повдигнете, образувайки вълни. Определяне на мястото, премахване на скоби. Повторете с всички коса. Подсушете къдрици сешоар. Внимателно отстранете скоби. Фиксирайте с лак за коса.

Прическа с панделки

Лента на различни стилове и дизайни могат да красят къса коса. И за да се направят някои моделиране, не е задължително. Достатъчно измийте косата си, подсушете го и постави обичайния начин. По линията на челото, за да се разположат лента, бране на вашия стил на обличане.

Ефект мокра коса

Тъмен цвят на косата ще изглежда добре, ако им се даде ефект мокри кудрей:

  • веднага след измиване на главата се нанася върху кичура коса с помощта на специален гел;на главата по време на полагането наклон надолу и се разклаща на кичури с пръсти;

  оформят бретон и изолиране на отделни кичури коса;суха коса.

Прически с bouffant и панели

Този тип инсталация ще красят рокля в класически стил и подчертават елегантността на притежателя си:

За да почистите косата се разделят на 2 направления от износител и да ги фиби. Начесывать под косата си и нанесете в корените на мат лак. Приглаживая коса с помощта на гребен и заключете с помощта на специален инструмент. Странични кичура клещи маша. Носенето на превръзка.

Опашката, полу-сглобени, с завитыми локонами

Това изображение е идеален за къса къдрава коса, той ще красят една жена е не само празник, но и в делничен ден.

Изпълнение:

На измита, леко влажна направления, се прилага за полагане под формата на мус. Да събере в задната част на главата в малка опашка. Косата в опашка, поради късата дължина, podite пинсети. За да се определи резултат лак.

Направи прическа за къса коса на почивка не така, както това може да изглежда на първо трудно. Най-важното, изберете подходящите аксесоари и да отделя специално внимание към детайла.

Theme by Anders Norén