мода

Модни идеи как да връзвам орар на врата по различни начини. Инструкции със снимки

Модни идеи как да връзвам орар на врата по различни начини. Инструкции със снимки

Стимулира се нарича оригинална дреха, представени като голям шал, навързани около врата. Тя е изработена предимно от леки материи за да използвате в топлия сезон, и от вълна, ако използването предполага в студено време.

Характеристики на орар чорапи по време на годината

Говори се носят орар на шията и го вратовръзка, за да се разделят на сезонността време на годината. Можете да го носите през лятото, когато якета представляват два тънки тениски, ризи, блузи или ризи. В същото време директно на врата му може да се свърже през есента и пролетта.
Модни идеи как да връзвам орар на врата по различни начини. Инструкции със снимкиТова е всичко за палта и якета от кожа яка или без него. Дизайнерите споделят тези понятия, когато говорим за това, как да връзвам орар на врата по различни начини.

Въпреки че и в двата случая той се свързва на шията, а не на върха на дрехи. За хора, които не вникают в излишни подробности мода, няма никаква разлика за какви дрехи да носят орар.

Интересен факт! Рамото пелерини са използвани от жените с древни времена. Голяма популярност са придобили сред модата в Европа в началото на XVIII век. Този елегантен елемент от облеклото зашити от различни тъкани: кожа, дантела, брокат, кадифе, кашмир, шифон, широк шал.

Според историците, първата жена започна да се използват орар, за да защитите кожата си от студа, стана херцогиня на Бавария (истинско име е Изабела небные), която е съпруга на Филип Орлеан.
Модни идеи как да връзвам орар на врата по различни начини. Инструкции със снимкиСъдът жените имат удоволствието изискан ивица Sable, така че мода на кожени ленти бързо се разпространява в Париж, а след това и в цяла Европа.

Как да връзвам топло орар на шията

Сред разнообразните начини да се завърже вълнени покривала за врата, има прости и сложни:
Модни идеи как да връзвам орар на врата по различни начини. Инструкции със снимки

1. Орар накидывается на раменете, на гърба, на единия край (по ваш избор) , за да хвърлят през рамото си, за да може той висеше на гърба си.

В случай, когато празнословие, че кърпичка не се отваря, можете да го брошью или допълнителен аксесоар на врата.

Вторият край на които виси отпред, трябва да се простират по цялата ширина, че да покрие половината от тялото.

Този метод не само ви предлага естетическа красота и топлина в мокро време.

2. Включва дантела, подобна на първата. Единствената разлика е в това, че опущение предната орар се събира в хармоника и оставя тънка линия по протежение на краката си, така че той разположени-един от друг по дължината на рокля или панталон.

В „Рим“ орар, която заобикаля врата, се събираме в подобие на „хармоника“. В този случай, орар около гърлото се поставя игла отвътре, за да не я види.

Ако ширината е откраднал не е достатъчно за образуване на гънки „меки“ под гърлото, може да се допълни това пространство с висящим край, осигуряването си и с игли от другата страна.

Модни идеи как да връзвам орар на врата по различни начини. Инструкции със снимкиС помощта на съвети и идеи как да връзвам орар на шията на една страна, можете да експериментирате с различни образи и стилове

3. Орар навивам около шията, са в няколко линии, а краищата останаха висящи. Има няколко вариации. Краищата може да се остави отпред, отзад или от страна, на лична преценка.

Те могат свободно да виси или да кука, на кръст между тях. Да ги поправим, може да бъде красив аксесоар отвън, и обикновена игла отвътре.

Когато вие изберете как да връзвам орар на врата по различни начини, трябва да се уверите, че верига около врата, не е здраво. Висящи съвети при пътуване в обществения транспорт може да се дължи на нещо е вярно.

4. Връзване орар със същите увиснали краища, можете да направите една голяма линия отпред, а краищата са оставили за кратко тура.

Ако този метод се прилага в орар на върха на яке или палто с къс яка, можете да премахнете края на основния цикъл, за портата на дрехи, така че визуално не ги вижда.
Модни идеи как да връзвам орар на врата по различни начини. Инструкции със снимки
5. До завързване на врата , може предварително я огъвате и орар в голяма плитка, а след това да създадете основна линия на гърдите.

От края на орар можете да направите по различен начин: оставете един предни, един заден.

Хвърлят двата края на гърба, за да се скрие завършва под дрехите, фиксирайте двата края под големи панти, жени или скоба двата края на горната линия красива игла или брошка.

6. Когато се свързвате с орар предварително усукване в теглене на кабели, висящи краища може да я закрие около главния цикъл, и всеки от тях, за да прикачите отвътре.

В този случай орар ще изглеждате елегантно и необичайно себе си като едно парче колан и меки гънки.

7. През пролетта, когато дрехи има каишка на яке, което можете да завърже орар на врата, използвайки посоченият по-горе метод. И дълги висящи краища сезон под колан, широко разпространение на онази част, която върви покрай тялото от шията до кръста.
Модни идеи как да връзвам орар на врата по различни начини. Инструкции със снимки
8. За използването на лента като халки на челата на орар, може и в случай, ако го просто трябва да се пресече в основата на гърлото и с увиснали краища, както и за попълване на колан и внимателно се простират по-голямата част.

Как да се свържете годишна открадна врата

Лятото се различава по това, че то да отговаря в други тайна, тънки, ленени, копринени и сатенени тъкани. Ето начините на завързване около врата значително се различава от описания по-горе:
Модни идеи как да връзвам орар на врата по различни начини. Инструкции със снимки
1. Включително байковые тъкан може да бъде едностранно модел, в този случай може да се носи асимметрично, че било основна част от тъканта се затваря с едно рамо.

Той е свързан в този случай на шията: отпред, под виеща се образува малка дъга, и опашки орар свързан към другата страна на врата, за да възел е под кърпа и погледна в коридора.

Ето възел, може просто закрепете краищата открадна с игла.

2. Сред възли за фина орар са най-популярни люлки. Те са създадени по следния начин: две остриета наведнъж в един стегнат и здрав възел, и орар защелкнул на шията кратни на дъг.

Между напречни дъг възел виси над дъга, така че не го виждаше. Или напротив, това възел може да се поставя отвън, в средата между двете дъги.
Модни идеи как да връзвам орар на врата по различни начини. Инструкции със снимки
Дизайнерите предлагат!!! Ако желаете да оставите възел орар на улицата, по-добре да не се връзвам ги здраво, а напротив, правят мека и голям.

След това цялата „конструкция“, създадена орар ще изглежда по-стилно и елегантно. Това е един от уникалните възможности , като може да се завърже орар на врата по различни начини.

3. За да се създаде мек, голям възел на шията орар, за да не затегнете го здраво, и по-нататъшното разпространение на по-буйни и насипно състояние.

4. Под красива вечерна рокля е идеален орар, навързани на кръстовището на шията във формата на бантика.

За да направите това: епитрахиль носи на шията си, й ляв край, се сгъва наполовина (наполовина). Наведете сгънати на края трябва да се расправлены, че да се образува буйна ъгъл от двете страни.
Модни идеи как да връзвам орар на врата по различни начини. Инструкции със снимки
Сгънете левия връх в лявата ръка, която ще продължи да го точно по средата. Дясната ръка на приема десния край орар. Нататък в десния край се спуска надолу, поставяне под лявата „опашка“, който виси отдолу нагоре през средата на левия край.

След това се виси на опашка, започнете от основата открадна, поместени на шията. По този начин, фиксиран възел лук. Под врата вдясно се поставя отгоре до долу. Този лък може да се носи в средата на врата и страна.

Опашки banta може допълнително смазване или обратното, да се направи тясна. Дизайнерите обръщат внимание, че кривата форма лук изглежда много по-интересно.

5. Най-лесният и оригинален възел около врата на орар по тип „жабо“. Орар висеше около врата му, че я завършва, висящи от двете страни равномерно. Левия край се поставя върху дясната и тыкает през долната му.

Важно е, че шия от ляво на леко peeking в средата на площадката. След това трябва дръпнете стърчащи върха на левия опашката на малка дължина. В центъра на у вас се образува нова опашка, заоблени в АРК. Той трябва да бъде спред.
Модни идеи как да връзвам орар на врата по различни начини. Инструкции със снимки
6. Създаване на красиви и симетрични точки помага начин „косичка“. Орар се сгъва наполовина и скочи на врата.

В същото време, плисе ще бъде от лявата страна, и съвети са правилни. В една линия просовываем отдолу нагоре на лявата ръка (само на четки за рисуване).

С лявата си ръка вдигна единия край на палантина и го сръчква в съществуващата линия, с наближаването на върха на ляво. Сега лявата ръка се плъзга в една линия отгоре (а не отдолу).

И отново, лявата ръка се вдига останал на върха на дясната ръка и издърпайте я в една линия отдолу нагоре. По този начин имате два възела орар в областта на шията. Съвети на този дизайн е да може да се остави висящи или се тълпят вътре възли, така че те не висеше.

7. Ако използвате два или повече тайна, може да се създаде прост и ефективен възел: „издувам“. Вземете две орар, свържете краищата, заедно с двете страни, за да направите голям пръстен или скоба. Тази струбцина каза врата в средата на един от свързани тайна.

След това, тя започва да поворот фордевинд през врата няколко пъти: 3,4,5. Хвърляне се случва до тогава, докато не изтече определения дължина на клипа. В резултат слоеве разравниваются, че цветът на две жени, се редуват помежду си.

8. Елегантно връзвам на орар, които използвате „френски възел“, което е страхотно за врата. Това се прави чрез добавяне на два орар и хвърляйки го през врата.

След това висящи краища, минаваща в съществуващите условия. Като цяло, сайтът е готов. По този начин се връзвам на орар на шията дава свобода на въображението.
Модни идеи как да връзвам орар на врата по различни начини. Инструкции със снимки
Самият възел може да се направи като буйни и ароматно. Завършва можете да скриете в яката на горната дреха, или обратното отгоре. На сайта можете да намерите оригинален аксесоар под формата на брошки.

9. Яка скоба, един от начините е като красива и оригинална вратовръзка орар в областта на шията. От орар около врата създава редовни пръстени, висящи от предната опашки. Само опашката допълнително се увиват по цялата дължина около съществуващ пръстен и в двете посоки.

10. Орар-това е плитка. Трябва да се приключи шал около врата на един път, за да ми гърлото на възел и буйна коса, красива панделка с два клона. Това е оплетка по аналогия с обикновените косичкой.

Единственият нюанс — след преминаване на единия край на орар, с друга, в края на който пресича отдолу, преминава над възел на централната възел. По този начин, всеки пръстен на бъдещето на шиш се засилва и става силна.

11. Ефирен – огърлица. Този метод е подходящ само за лятото, особено тънък материал тайна. В продължение На дълъг шал трябва да завърже възли. Те могат да бъдат разположени на еднакво разстояние един от друг, или различни.
Модни идеи как да връзвам орар на врата по различни начини. Инструкции със снимки
Някои сайтове обвързани здраво, някои напротив остане по-свободна и обем. Краищата открадна и да общуват по между си. След това той се увива около врата на няколко пъти. На гърдите се състои от няколко дъг (нива) ново и различно огърлица.

Theme by Anders Norén