стил

Модни дамски дънки през пролетта и лятото на 2019

Модни дамски дънки през пролетта и лятото на 2019

Дънки са се превърнали в неразделна част от гардероба на модни къщи предлагат в своите колекции от сезон на сезон. Но ако в предишните сезони, той често малко известни и на евтините марки, но тази година дънкови предложи такива вековна марки като Оскар де ла Рента, Chanel и други известни законодатели на модата.

Нека да видим какви са дамски дънки ще са на мода през пролетта и лятото на 2019 година, какви фасоны в тенденция, както и да видите снимки от модни попадения, за да се разбере, отколкото да носят модни модели.

Модерни цветове и щампи

През пролетта и лятото на 2019 г. беше белязана от появата на модния подиум дънки в класически сини сенки, цветове „варенки“, както и ярки цветове.

Сред проби, за да се обърне внимание на разликите в розово, синьо, зелено и дори сладкиши, украсени, като модели от колекцията от Paul & Joe.

Също така в дизайнерски колекции на дънки са широко представени в бял цвят.

Не по-малко популярна пастельная гама.

Щампи на дизайнери предпочитат модели с цветен модел.

В някои колекции могат да се видят дънки, украсени с красиви снимки на животни и герои от карикатури.

Скъсани, настъргани дънки и с отворотов

Един от най-важните елементи на декора дънки 2019 е ресни с ленти, като американските каубои.

Ако ви харесва ковбойская тема, това със сигурност, тъй като актуални модели от колекциите на всяка X и Detachér.

Водеща позиция в този сезон заемат големи джобове, различни scuffs, дупки, изпъкнали нишки и други принадлежности небрежном стил.

Някои дизайнери явно се опитва да докаже, че „скъсани“ дънки е, че някои модели едва ли може да се познае материал, от който са изработени.

Друга модна тенденция на сезона-2019 — това са дънки с отворотами и белезници.

Свернутая крак изглежда оптимално за случаи отделяща и придава особен чар на образа.

Интериор и тапицерия

Някои дизайнери предлагат дънкови модели с богата украса във формата на мъниста, bugle и различни мъниста. Но, може би, една от основните тенденции е станало комбинация от различни материи и текстури в един продукт. Така, Баленсиага предлага чудесни модели под формата на кратко, плавно преминаващи в панталони с живописни пейзажи. От Александър Уанг може да намерите комбинация от плат деним и плат на окото. Соня Рикель успешно играе в контрастира, съчетавайки между Черно и светло сив деним под формата на обширни вертикални ивици.

Къси дънки

През лятото на 2019 година деним модата се състои предимно от прости продукти с липсата на вычурных стилове и сложни комбинации.

Водещи позиции в много колекции има съкратен модел. Това е В основата на преки или тесни дънки с дължина до глезена или пищяла.

Някои дънки, увеличени с белезници или оригинален декор. В тандем с тези случаи изглежда са елегантни високи токчета.

Висока талия тенденция на сезона

Един от водещите дестинации в деним мода е надценка талия. А разрезът може да бъде от силна и пряка отвори за краката в просторни и широки панталони. Дизайнерите често залагат на талията с помощта на тънки или обикновена бретельки, в зависимост от цялостен начин.

Широки дънки

Любим стил дизайнери с широки штанинами тази година дънки, които можете да намерите в много колекции. В образеца на гамата от продукти се разширява от бедрата и на коляното, банани, бойфренды, класически тръби.

Най-добрите примери за широки дънки може да се намери в Брендън Максуел, Кристиан Диор, Шанел, Том Форд и други модни диктатори.

Деним total вижте

Ако не искате много време, за да намерите подходящите дрехи под дънки, дизайнери предлагат и готови комплекти, които са изпълнени в един стилевом решение. Но някои от предлаганите модели могат да си позволят да не е всяко момиче, защото някои от тях (например, деним костюм от Стеллы Маккартни) мога да си спомня работна мантията и няма да имат желания елегантност.

Въпреки това, сред дизайнерски колекции, има по-лаконичен и разнообразни варианти за създаване на деним. Много интересни модели може да се намери на Chibi и Кристиан Диор.

Както виждате, сред варианти, може да вземете пълен ансамбъл за всеки вкус и за всеки повод и дънки пролет-лято 2019 ще бъде изразителен допълнение на пролетния или летния гардероб, но и в основен елемент в създаването на модерния начин.

Theme by Anders Norén