мода

Модни бански костюми едно парче 2019

Модни бански костюми едно парче 2019

Плажната мода този сезон е богата на изненади. Никой, изглежда, не очаквах, че успехът в този сезон ще слитные бански костюми. През 2019 г. те са в основата на колекцията от водещите и най-известни марки. Нова тенденция обещава да се превърне в хит не само този сезон. Така че, какво е модата?

Затворени или плътни модели на фона на масовата мода на откровени стилове са станали тренда, който се е променила плажната мода. Те избират не само дамите с пищни форми, но много добре сложен момиче. Защо? За да изглежда стилно и много ефектно.

В днешните тенденции няколко стилове, които привличат вниманието със своята оригиналност. Тънко обмислени декори и цветови решения ви позволяват да създавате ярки образи от плажа, но е идеален, да се въведе фигурата на всяка част.

Модели слитных бански костюми 2019

Ярък и много стилен модел, честно казано, наподобяващи корсет – „bandow“. Заставам на вырезе и напълно отворени рамене перфектно подчертават линията на бюста, а „висока“ линия преди бутона на бедрата ще изглеждат безупречно.Всяка снимка модни слитные бански костюми 2019 ще ви направи кралица на плажа.

Алтернатива на този стилен и много смели стомана модел „СУИМ-нагоре“ — това е миниатюрни плажни рокли къси закачливо поли. Те позволяват да се създаде малко наивен и много закачлив начин, който няма да остане незабелязан сред твърде откровен модели.

През този сезон представиха нови версии на класически модели, като например елегантен „вляпаться“ с двойно дълбоко деколте върху гърдите и гърба, която перфектно се допълва от експресивни зъба на бедрата.

И, разбира се, монокини – тези модели е доста трудно да се нарече затворена, сутиен и бикини, към тях се присъединиха широки, но тънки ленти. Стил, между другото, добре симулират фигурата на всяка комплекции.

Новост за сезона са почти напълно погребли спортен стил „висока врата“, стилът им, заимствованный от професионално плуване и има доста затворена гърди – просто на ключицата, широки и удобни презрамки и напълно отворен гръб.

Цвят модни бански костюми едно парче

Всеки един от тези стилове в прогнозата колекции на водещите марки е бил пребит в рода си. Първо, има различни цветове и щампи. Маркиране в този сезон на мода цветовата гама е проста – това е тропиците. Толкова ярки, сочни нюанси на зелено, Водни и екзотични цветя.

Безспорно достойнство на този спектър – той добре се съчетава с едно докосване на още незагорелая кожа и красив златист тен перфектно оттенят.

Като основна тема за картини и декор дизайнери избират сложни щампи, многоцветни, както и на свързани с почивка на тропически курорт. Екзотични птици, цветя и плодове – абсолютен тренд.Винаги актуални морска тема в този сезон са класически тънко райе в синьо или червено-бели цветове и декорации във формата на фини котви или вериги.

В колекциите на тази година не се намери място за дълбоки тъмни нюанси — цялата гама е изпълнен в светли, слънчеви тонове. Те са от една голяма подкрепа не само сложни модели са подходящи като „СУИМ –нагоре“ или „вляпаться“.

Ярък и запомнящ се, аксесоари и декорация днес тръгват на заден план – драперии, дизайнерите на работа. Красиви и сложни гънки могат да бъдат разположени в горната част на гърдите и на бедрата.Модни бански костюми едно парче 2019 идеални за различни видове фигури.

Theme by Anders Norén