стил

Модели на рокли за малките жени. Снимка: мода, вечерни, елегантни, къси, красиви за пълни и слаби

Модели на рокли за малките жени. Снимка: мода, вечерни, елегантни, къси, красиви за пълни и слаби

Жените малък ръст не е лесно да изберете подходящия рокля, добре подчертавайки достойнствата на външен вид. Въпреки това, снимките от съвременни списания за мода и стил дори не особено големи модели изглеждат чудесно на всички рокли.

Фирмата твърдят, че това не е тайна. Да се намери перфектната рокля е възможно за всеки тип фигури, които имат основни познания за тъкани, дължина и стил на този дрехи.

Какви рокли не си струва да се носи

Има няколко съображения при избора на рокля за малки жени (на снимката е приложен).

    • Сред основните грешки при покупката на рокля с ниска талия, тъй като те просто правят краката по-къси. При избора на неща трябва да предпочетете рокли с талия империя. Следващата грешка – широки рокли (те само придават обем, а жената-това е мазнини).

    Освен изображения често са аксесоари, сред които са колан и ремъци. Ако момичето не е висока, за това не е препоръчително да се купуват рокля с широк колан, и за предпочитане е да се даде предимство на тънка каишка. Не се препоръчва да се избере рокля с дълги ръкави, които правят ръцете по-къси. Къси дамски рокли са противопоказани при всички хоризонтални ивици.

Избор на рокли за момичета малък ръст, в зависимост от вида на фигурите

Критерии за правилния избор на рокли за жени с грушевидным тялото вид следното:

Трябва да се обърне внимание на рокля с аксесоари в горната част. Допуска в този случай, малки хоризонтални ивици (само в гърдите) и широка масивна ръкав. Вие трябва да изберете нещо така, че долната част е колкото се може по-малко. Ами ще видите масивна надмощие и слаб долната част на молив.

Съвети за жени с фигура на „apple“:

Важно е да се даде предимство на рокли с дължина до коляното. Това е добре, за да се отклони вниманието от корема може да е V-образно деколте. За предпочитане е да се откажете от неща, с колан и лямками. Противопоказно хоризонтални ивици на роклята. Вариант дълги рокли в пода (по-тъмен цвят), които визуално ще направят фигурата по-тънък.

За фигура „пясъчен часовник“, също има някои препоръки:

Момичета с такъв тип тяло са подходящи рокли с акцент върху талията. Отлично седят на чертежа приталенного монохромное рокля с V-образно деколте. Тези момичета трябва да си купите поне една рокля фасона „калъф“, който веднага се кара на момичето изглежда по-висок и по-тънък.

Жените с този тип тяло като „правоъгълник“ трябва да се придържаме към следните принципи:

Избягвайте рокли с колан и ниска талия. Трябва да си купите неща, с висока талия и не са тесни. Сред стилове, трябва да се обърне внимание на силует и рокли с пола — лале, която визуално увеличава бедрата.

Момичета с типа на фигурата на „обърнат триъгълник“ трябва да се вземат предвид следните моменти:

За да добавите обема на бедрата, трябва да си купите рокля с буйна подгъва. Визуално да се постигне идеална фигура може да се използва рокли с баской. Топ и баска помага да се създаде ефект на фигурата „пясъчен часовник“.Ярки рокли trapeze прикрива ханша и бедрата.

Какъв плат е подходящ за рокли ниски момичета?

Има няколко съвета за избора на тъкан за шивашки рокли за малки жени (снимка, прикрепена):

Препоръчително закупуването на обикновена, не много плътна тъкан. Ако има печат рокля е най-добре да правите снимки, които ще бъдат по-малко. Сред материал е по-добре да изберете естествени материи. Трябва да се обърне внимание на свързващи тъкани – bitty жените трябва да изберете плат вертикална задължителни.

Щампи и декорации: това, което е подходящо и какво да се избягва?

При избора на рокля момичета нисък растеж трябва да се обърне внимание на нейната украса.

    • Трябва да избягвате големи шарки и джобове на рокли. Не се препоръчва да се купуват неща, с яка и хоризонтални линии. Лъкове, къдри и големи бутони на различни само визуално намаляване на растежа.

    Отделно трябва да се обърне внимание на аксесоарите като чанта. Момичета дребен на ръст са противопоказани носят огромни и неудобни торби. Това е по-разумно да купя малка чанта с дълга каишка. Носят такива чанти за предпочитане не през ръката и рамото.

Оптималната дължина

Един от ключовите моменти правилен избор на рокли за малки жени дължината на дрехата. Оптималната дължина на рокли в този случай-това е пола с дължина до коляното, както се вижда на снимката. Дължина на късите момичета забранено. Категорично невярна дължина е midi. Модел мини рокля плътни цветове и обувки на високи токчета.

Рокли за жените след 50

Дизайнерите препоръчват внимателно да избирате дрехите си след навършване на 50 години. Трябва да се откаже от рокли с дължина на мини. Най-доброто в този случай е с дължина до коляното. Малки жени трябва да се придържат към строг cut с минимален декор.

Неподобающе ярки, цветни и пъстри цветове. Препоръчително е да изберете и дискретни пастелни нюанси, универсален класически вариант (черен, бял, бежов).

Най-често срещаните модели на рокли:

    консервативно рокля-калъф, които визуално удължават фигурата си и скрий недостатъците; – популярните рокля-риза, която е подходяща за всеки тип фигура и възраст;лесно рокля с мирис, което може да се носи върху панталона или леггинсов.

Сред основните критерии за избор на рокля за жените след 50 години трябва да се обърне специално внимание на качеството на продукта, плат и цвят. Е Допустимо да се носят рокли с ръкави, дължината на които трябва да бъде под лакътя.

Дневен и вечерен вариант рокли за ниска

В гардероба на всяко момиче трябва да бъде рокли както за ежедневието и вечерния вариант за важни събития. При покупката на рокля, трябва да се мисли предварително, какви аксесоари ще отговори. Препоръчително е да се обърне внимание на всички детайли декор и стил.

Позволено купуват леки неща, като рокли-ризи и мини-рокля. Ако към роклята има и презрамки, – те трябва да бъдат по-тънки, а нейният цвят трябва да съвпада с чанта и обувки. Дължина ежедневни рокли могат да бъдат различни, но трябва да знаете, че на рокля под коляното с визуално подценяват фигура, така че най-добрият рокля до коленете.

Вечерен вариант да бъде избран правилно. За такова малко момиче прекрасна рокля в пода, която трябва да бъде облегающими. При покупката на рокля трябва да гледате на дължина изделия.

На такава рокля трябва да затвори обувки почти цялата височина. Вариант с леко разширение в долната част, без страст в извита форма. Цвят на роклята може да е от ярко червено до очарователния черен цвят. Идеалното решение-да си купите рокля с V-образно деколте, който да подчертае линията на бюста. По-очарователен вариант-рокля с отворен гръб.

Ниска жените трябва да знаят много нюанси за правилния избор на рокли. Сред основните критерии за избор на неща, експертите наричат дължина рокли, плат, цвят и стил за всеки тип фигура (на Снимката). Преди да си купите рокля, трябва да се запознаете с това какво е и какво не е подходящ за вида и особеностите на фигурата.

Theme by Anders Norén