маникюр

Маникюр за къси нокти. Снимка, дизайн, с гел-лак Котешко око, френски, класически, мирис, зима, пролет, лято, есен

Маникюр за къси нокти. Снимка, дизайн, с гел-лак Котешко око, френски, класически, мирис, зима, пролет, лято, есен

Къс маникюр-това е красиво и практично, освен това, той има редица предимства, осигурявайки му на водеща позиция в нокътната.

Основните предимства на маникюр и къси нокти следните:

Ноктите изглеждат леко и стилно. Тази дължина на ноктите най-подходящия дизайн, подходящ за всеки повод. По-малък риск случайно се съборят нокти. Всеки цвят за маникюр, няма да изглежда агресивно и предизвикателно. Недостатъци на по-малко забележими на къси нокти, отколкото на дълги, например, е олющена. Къс маникюр за по-практични за ежедневно носене. Чувство за вътрешен комфорт: не се страхувайте да се извършват различни действия. Ами основният аргумент. Мъжки поглед нокти маникюр къса дължина изглеждат по-привлекателни.

Проекти за къси нокти-гел за нокти

Френски маникюр

Техниката на „френски маникюр“ – класически нийл-арт. Гъвкавост в комбинация с точност и женственост дизайн, подходящ за всяко облекло. Френски език в традиционен вариант е създаден с помощта на нюанси на розово, праскова цвят като основен нокътната плоча, и бяло в горната част на нокътя.Маникюр за къси нокти. Снимка, дизайн, с гел-лак Котешко око, френски, класически, мирис, зима, пролет, лято, есен

Монохромен маникюр

Тези, които не обичат да експериментират и откриват красотата, без излишни украшения идеален монохроматический маникюр. Тя допълни ежедневния начин и подчертават спокойно красиви ръце. Подходящи са естествени цветове, особено впечатляващо те ще изглеждат с матова текстура. Обикновена тъмните нюанси подчертават формата на ноктите и визуално удължават краката.Маникюр за къси нокти. Снимка, дизайн, с гел-лак Котешко око, френски, класически, мирис, зима, пролет, лято, есен

Ярък маникюр

Засилването на ярък маникюр за къси нокти. Снимка дизайн на тази технология е вече бунт от цветове. Могат да се комбинират 2-3 близки нюанса или напълно различни цветове боя за 1-2 нокти или изберете един цвят за всяка ръка.

Най-смелите могат да изненада всички и да рисува всеки пръст с различен цвят! Цвят блокиране и лак за нокти в. „Ню Йорк“ стил – най-впечатляващи технологии в проектирането.

Цвят-блокиране. Техника (3 цвята):

Основният слой и сушене. Изберете три контрастни цвята. Повече контраст, отколкото са те, толкова по-ефективно ще бъде крайният резултат. Първи слой-най-светъл нюанс от Полша. Те покриваха цялата нокътната плоча. Този слой е в основата на други цветове. Сушене. Вторият слой, първият цветен блок. За да създадете шаблон на блоковете, с помощта на лепенката или фина четка. Сушене.Маникюр за къси нокти. Снимка, дизайн, с гел-лак Котешко око, френски, класически, мирис, зима, пролет, лято, есенТретият слой, втори цветен блок. Сушене. Топ покритие и сушене. Супер блестящо покритие-това е важен детайл в конструкцията на блока: това ще даде наситеност на маникюр и подчертават контраста. Премахване на лепкав слой.

Градиент

Градиентный маникюр, или техниката омбре за създаване на плавни цветови нюанси. Тя може да се използва повече от два цвята, които благодарение на мекотата на преходи, ще направи маникюр за къси нокти са изключително атрактивни и таинственен.

Дизайн с ефект омбре може да се получи по няколко начина: с помощта на гъба, четка (с пряк или края на фен), аерограф.

Наклон позволява да експериментирате с цветове и да изберете посоката на скока: хоризонтални, вертикални, или с пръст по пръст. За тези, които за първи път се опита тази техника, много снимки на наклон ще ви помогне да намерите необходимите вариант. Дизайн с ефект омбре може да се получи по няколко начина: с помощта на гъба, четка (с пряк или края на фен), аерограф.

Техника (гъба):

Прилагането на основния слой. Сушене. Създаване на цветовата фантазия. Избрани щастливци сместа върху фолио или боядисани ивици на гъба. Да спя гъба с лак върху фолио.Маникюр за къси нокти. Снимка, дизайн, с гел-лак Котешко око, френски, класически, мирис, зима, пролет, лято, есенЛеко пружинистые на движение с помощта на гъба нанесете лак. За суха (за по-наситен цвят, добавете няколко слоя с прекъсвания на сушене).Прилагането на горните покритие. Сушене. Теглене на лепкав слой.

Някои нюанси на червилото и може да се нанесете дебел слой върху ноктите, които са следвали перушина избирателните с помощта на гъба.

Дизайн в черно и бяло

Маникюр в черно-бели тонове, въпреки класически цветови комбинации са вдъхновили много майстори на ноктите е услуга за създаване на най-страхотните и оригинален дизайн. Ефективно подобряване на контраста нюанси ще помогне на наклон, геометрични шарки и с различни декоративни елементи, кадифе пясък и т.н., Особено атрактивен е черно-бяло сако, или на Луната.Маникюр за къси нокти. Снимка, дизайн, с гел-лак Котешко око, френски, класически, мирис, зима, пролет, лято, есен

Черно и бяло сако:

След изготвянето на ноктите, нанесете основен слой и оставете да изсъхне. В 1-2 слоя нанесете черен лак. Всеки слой се суши. Очертайте горния край на нокътя от бял лак, както и в изкуството, френски маникюр и суха. Нанесете финишно покритие и подсушете. За премахване на лепкав слой.

Геометрични фигури

Ноктите геометрия – изключително смели и запомнящ се дизайн, който ще бъде валиден в следващите 2018. Това дава простор за фантазията, но в същото време изисква внимателен подход към избора на модел, тъй като някои от тях, като квадрати и кръгове, може да скъсите визуално ноктите и цифри задръстванията направи маникюр е много тежък.

Създаване на геометрични шарки по различен начин: с четка, с дълъг дрямка, тиксо, плъзгачи, лента, дотс, листове.

Създаване на геометрични шарки по различен начин: с четка, с дълъг дрямка, тиксо, плъзгачи, лента, дотс, листове.

Фина четка:

Основният слой. Сушени на слънце. За да нанесете основният тон. Сушени на слънце. Четка рисува геометричен модел. Сушени на слънце. Получената конструкция е монтирана в горната част и изсушени. Салфетки премахва лепкав слой.

Маникюр за къси нокти. Снимка, дизайн, с гел-лак Котешко око, френски, класически, мирис, зима, пролет, лято, есенСамозалепващи ленти „покажи“:

Нанесете основен слой. Сушени на слънце. Триъгълни ленти са залепени на ноктите и притиснати към нокътната плоча. Безплатни сайтове са покрити с цветен лак. Ноктите отиде под лампата. Ленти са заснети. Маникюр за покриване на горната и оставете да изсъхне. За премахване на лепкав слой.

Отрицателното пространство – това е новата тенденция мода геометричен дизайн. Ако създадете модел на ногте оставя на котлона небоядисана зони, което в крайна сметка ще добавя оригиналност на целия маникюр.

Котешко око

Магията на „Котешко око“ — ефектен маникюр за къси нокти. Фотография, дизайн и всеки цвят, за да привлечете вниманието на околните. За да създадете маникюр с помощта на уникален гел-лак, в състава на метални микрочастиц. В фантастични мотиви, те се свързват с помощта на специален магнит, който просто достатъчно, за да скочи над повърхността на ноктите.

Най-популярните цветя в техника „котешко око“ — малахитово, бордо, златно, кафяво, тъмно синьо, черно и кафяво.

Максимален ефект се постига, ако държите магнита на минимално разстояние. „Очите“ универсален дизайн котка, тя е подходяща за всеки повод и изглежда невероятно в гланц и мат.Маникюр за къси нокти. Снимка, дизайн, с гел-лак Котешко око, френски, класически, мирис, зима, пролет, лято, есен

Маникюр с tirkai

Се появи миналата година модерен маникюр за къси нокти с помощта на tirki. Многобройни снимки на тази техника, за да представляват различни варианти: „голография“ и „призма“ с лъскави блестящи, като огледало, метална мультигород „Меланж“, „хамелеон“ или „май бръмбар“ и „Северно сияние“.

майстори на ноктите дизайн се препоръчва да се прилагат достатъчно Вирки че цвета се получи много по-силен.

Необичаен дизайн и ярки, но има фантастични решения за специални случаи и за всеки ден. Най-малките частици, от които ще пране, изискват специален подход. За да маникюр оказа с равномерен блясък и без дефекти трябва да се подготви внимателно ноктите.Маникюр за къси нокти. Снимка, дизайн, с гел-лак Котешко око, френски, класически, мирис, зима, пролет, лято, есен

Маникюр с кристали

Кристали всички форми, размери и цветове, маникюр невероятно привлекателен и луксозен. Обикновено искрящи камъни красят ноктите 1-2, но в специалните случаи на нанасяне на кристали на всеки пръст. Инкрустирани кристали на къси нокти трябва да бъде минимално, тъй като претоварването на декоративни елементи, може да развали целия дизайн.

Има няколко класически варианти на закрепване на кристалите: „риза“, „френски език“/“френски двойна“, „пирамида“, „лунен маникюр“, „геометрия“, „вълна“, „Лукс“.

Има няколко класически варианти на закрепване на кристалите: „риза“, „френски език“/“френски двойна“, „пирамида“, „лунен маникюр“, „геометрия“, „вълна“, „Лукс“.

Маникюр за къси нокти. Снимка, дизайн, с гел-лак Котешко око, френски, класически, мирис, зима, пролет, лято, есенМного красиво изглежда маникюр с кристали на къси нокти. Има различни възможности за дизайн, снимка, които могат да се намерят в Интернет.

Маникюр дизайн „Хамелеон“

Постоянна игра на цветове – акцентът маникюр „Хамелеон“. Дизайн мобилност придават микрочастици, съдържащи се в състава на гелове и реактивна нюанси промяна на светлината и температурата. Цветови преходи може да изберете контрастиращи или по-малко изразени, да се запознаят с информацията на флакона лак.Маникюр за къси нокти. Снимка, дизайн, с гел-лак Котешко око, френски, класически, мирис, зима, пролет, лято, есенМаникюр за къси нокти. Снимка, дизайн, с гел-лак Котешко око, френски, класически, мирис, зима, пролет, лято, есен

Изпълнение:

За покриване на базовите ноктите слой и се изсушава. В един или два слоя, в зависимост от дебелината на лак, боя ноктите с гел-лак „Хамелеон“ на правилния цвят. Всеки слой се суши. За да завършите маникюр завърши и оставете да изсъхне. Специални кърпички за премахване на лепкав слой.

Дизайн маникюр с до

Мъниста „мъниста“ е удобен и практичен елемент на декора на ноктите. Малки (не повече от 4 мм). цветни топки лесно се съчетават с други декоративни елементи, например, кристали и пайети. С тяхна помощ нийл-майстори красят готови чертежи и създаване на различни проекти: „хайвер“, омбре, лунен.

.Маникюр за къси нокти. Снимка, дизайн, с гел-лак Котешко око, френски, класически, мирис, зима, пролет, лято, есен

Дизайн маникюр с разбито стъкло

Очарователен имитация „счупено стъкло“, създаден с помощта на парче от полиетилен фолио, целофан голографическим ефект. Цветово съчетание на „не“ могат да бъдат различни, но надмощие черно със злато и сребро. „Счупено стъкло“ успешно се комбинира с други техники, например, френч и наклон.

„Счупено стъкло“ успешно се комбинира с други техники, например, френч и наклон.

Маникюр за къси нокти. Снимка, дизайн, с гел-лак Котешко око, френски, класически, мирис, зима, пролет, лято, есенВ конструкцията на „счупени стъкла“ нийл-майстор предлагат да не публикувате големи парчета лента по ръба на ноктите, защото те могат да люпи. Да постави фигурата на „фрагменти“ най-добре е не по-малко от 1 мм, и как може да се кликне част на нокътя.

Дизайн на ноктите мрамор

„Marble“ дизайн – модерен и ефективен метод, който имитира каменна фигура. Маникюр може да бъде изпълнена в класически цветове – бял, сив, черен, бежов и ярки цветове – зелено, циан, синьо, червено. Мрамор техника се състои от следните три възможности за оцветяване: на вода с помощта на тънка четка, с пластмаса или с фолио.

Маникюр за къси нокти. Снимка, дизайн, с гел-лак Котешко око, френски, класически, мирис, зима, пролет, лято, есен

Дантела на къси маникюр

Дантела красиви и женствени бижута по дизайн на ноктите. „Лито“ дантела по различен начин: с помощта на тънка четка, дотс, игли, етикети, щамповане, или да използвате завързана кърпа. Дантелени мотиви могат да са самостоятелен елемент, и допълнителен стайлинг маникюр.Маникюр за къси нокти. Снимка, дизайн, с гел-лак Котешко око, френски, класически, мирис, зима, пролет, лято, есен

Техника кракле на кратък маникюр

Crackling – ярък дизайн нокти с ефект „пукнатини“ лак за нокти. Важното в тази техника правилно, за да получите цветни гелове за основите на самите трескают. По принцип, съществуват разнообразни нюанси покритие „кракле“ – бяло и черно.

По принцип, съществуват разнообразни нюанси покритие „кракле“ – бяло и черно.

2-3 минути се суши без лампи. През това време пукнатини. Дебелината на пукнатини зависи от дебелината на слоя. Колкото той е по-малко, толкова повече светлината на получените изображения.Маникюр за къси нокти. Снимка, дизайн, с гел-лак Котешко око, френски, класически, мирис, зима, пролет, лято, есенЗаключение прави маникюр на най-горното покритие в два слоя, всеки от които трябва да изсъхне. Последен щрих-теглене на лепкав слой с помощта на специални кърпички.

Реални снимки за вашия маникюр

Маникюр за къси нокти не изключва шаблон за дизайн, а напротив, дава простор за творчество. Има много модели, от минимализъм и големи. Но най-вече можете да видите на снимката, къс маникюр с геометрични фигури, флорални мотиви, плодове и щампи.

Най-важното правило — да не се претоварвайте фигура ненужни подробности (той може просто да се слеят) и се опитайте визуално да удължите нокътната плоча, например, вертикални или диагонални линии. За варианта зимен маникюр приятен модел снежинки, като на снимката.Маникюр за къси нокти. Снимка, дизайн, с гел-лак Котешко око, френски, класически, мирис, зима, пролет, лято, есен

Theme by Anders Norén