маникюр

Маникюр с черен лак. Снимки, идеи за дизайн, с кристали, пайети, tirkai, злато, сребро

Маникюр с черен лак. Снимки, идеи за дизайн, с кристали, пайети, tirkai, злато, сребро

Капитанът на нокти се превърна в черен лак в офиса, ежедневието и за празничен маникюр. Класически черен цвят гъвкав, така че той няма да изглежда мрачно, човек трябва да знае идеи и разнообразие от доста необичайни нотки.

Маникюр с черен лак (снимки, пробиване или художествено изпълнение) — универсалната класика нийл арт, подходящ, според стилисти, като стриктен дрес-код и непринудена атмосфера на събитието.

Черен дизайн на ноктите с оригинален добавка — това е смела, елегантна и винаги модерна.

Модерен маникюр с черен лак

Черен цвят се счита за символ на тайнствен мистицизъм, цвят и елемент на изображението от висшето общество. Тя отлично се съчетава с червено, лилаво, бяло, злато и сребро, подходящи за всяко облекло, обувки, грим, сезон. Маникюр с черен лак. Снимки, идеи за дизайн, с кристали, пайети, tirkai, злато, сребро

Можете да отидете на празничната вечер, и на детската площадка. Производителите на козметика са освобождаване на стандартните инструменти за декорация на нокти: обикновени полимерна лак, гел-лак и акрилни бои.

Разновидности на обикновен черен лак:

  мат;гланц;пайети;кракелюрного;металик;емайл;блясък;магнитен;седеф.

Какъв лак да използвате, зависи от обстоятелствата и дизайн. Полимерна лак трае до 3 дни. Гел-лак, Шеллак, както и за увеличаване на срока на чорапи покритие до 3 седмици и изискват използването на uv лампи. За тънки и слаби нокти се препоръчва слой от гела, той е по-гъвкав и добре да работи в тандем с естествени нокти.

Маникюр с черен лак (снимки, френски, или художествена живопис) трябва да се усъвършенства, за да съответстват на стила на жената, защото този дизайн привлича ръце жив интерес.

Маникюр с черен лак. Снимки, идеи за дизайн, с кристали, пайети, tirkai, злато, сребро

Royal черно-червена комбинация, в този тържествен ден дава усещане за елегантност и достойнство. При желание, фигура, украсена с кристали или пайети.

Майстори ви предлагаме черен дизайн на ноктите квадрат с умерена дължина. Остри и дълги нокти за да изглеждат страшни. Трябва да имате предвид, че табелата на ноктите трябва да бъде безупречно. Черен лак ще разкрие някакви грешки.

Френски маникюр с черен лак

Френч (на Френски маникюр) е въведен през 1976 година. Той се различава от другите методи се концентрирате върху върха на нокътя, да бъде красив и практичен декоративно покритие, особено за къси нокти. Маникюр с черен лак. Снимки, идеи за дизайн, с кристали, пайети, tirkai, злато, сребро

Ноктите е покрита с прозрачен лак, а свободното му край оцветени в лъскав или матиран цвят с ясна граница. Оказва се, линия „усмивки“. Традиционен френски маникюр, с бял свободен край. Ако линията усмивки не бели, французите наричат декоративни.

Маникюр с черен лак (снимки ще ви помогне да изберете вариант, тъй като в стила на френския популярни заради своята строгост и простота. Тук е „усмивка“, боядисани в черен цвят.

„Окото на котката с черен лак“

Опитни майстори предлагат нов метод за украса на ръка — „котешко око“. За идеално гладка ноктите подава равномерно и плътно се нанася черен лак. След това идва гел лак с метални пайети. Маникюр с черен лак. Снимки, идеи за дизайн, с кристали, пайети, tirkai, злато, сребро

Докато гелът остава течен, частици се образуват в ноктите, за да подчертае чрез специален магнит, с подходяща конфигурация. Ако няма такова устройство, можете да използвате обикновен магнит. Но ефектът ще бъде по-слаб.

Дизайн изглежда красиво, когато „окото“ на всички нокти на едно място. Излъчването на котешко око добре виждал в матова версия.

Идеи:

  • Художествена картина. Черно-бяла графика. Геометрия. Блистери от камифурано. Ленти жълти конфети, с имитация на змийска кожа. Рисуване на зимния пейзаж и пътя на Луната. Начин на павлинье перо „на око“.Капчици вода на линия hilight. Затвори дизайн лак мат, оставяйки в центъра на сюжета във формата на котешки очи с отблясък. Контура на очите украса.

Маникюр с черен лак. Снимки, идеи за дизайн, с кристали, пайети, tirkai, злато, сребро

Черен лак на „котката“ маникюр допълнителни орнаменти не са необходими. Тъй като обхваща в себе си много богат. Обаче, за специални събития, дизайнери на ноктите препоръчвам ви да се прилага в някои части на страз, микробисера, за да се обърне внимание на оптичен ефект.

Черен лак се използва майстори като субстрат, за да се идентифицират други тъмни цветове палитра. Дълбок черен цвят на рамката подчертава светят „на око“.

Маникюр с tirkai

В козметологията се появи нов продукт — пране метален пигмент с перламутровым ефект, огледало, преливане на цветове, призми и други. Всеки прах може да се прилага самостоятелно. Промяна на основния слой, ако използвате един tirki може да дава различен ефект. Пигмент трае около месец и могат да бъдат лесно отстранени конвенционални средства. Най-добрата база за блестящо virku се смята за тъмен лак. Маникюр с черен лак. Снимки, идеи за дизайн, с кристали, пайети, tirkai, злато, сребро

Още лепкав слой черен лак с покритие на пигмент под формата на прах и го втрийте в роговую плоча с върха на пръстите или гъба. След това е усъвършенстване блестящ прозрачен лак. Повърхността е твърда и влагоустойчив. Лек прах пада върху обикновен лак за нокти. Пране гел-лак изисква специални подплати и помощни материали.

Идеи:

  • Френското огледало с черен лак мат. Пигмент на „призма“, „хамелеон“ и „майски бръмбар“.Черен лак и огледален пране на отделни пръсти. Прах „металик“, „хром“.

Маникюр с черен лак. Снимки, идеи за дизайн, с кристали, пайети, tirkai, злато, сребро

Маникюр с черно версия tirkai за любителите на рока. Това стилно решение за дискотеки.

Маникюр с кристали

Кристали-това са кристали с имитация на скъпоценни камъни. Те придават на интериора триизмерен вид и могат да бъдат използвани повторно. По начина на закрепване се делят на прости и с лепкава основа. Като база да се използва стандартен гел или лак за нокти.

Идеи:

  • Верига на линия“. Черно-белият маникюр с „диаманти“ в участък от линия успешните за къси нокти.

Маникюр с черен лак. Снимки, идеи за дизайн, с кристали, пайети, tirkai, злато, сребро

  Разсейване по линия на кожичките. Матиран черен маникюр с един кристал на дупката, за да бъде на Коледа. За да се подчертае фигура линия или да се съсредоточи. Френски от много малки камушков. Един пръст напълно се покрие с черни пайети.

Размер на кристалите трябва да съответства на дължината на ноктите. Злато или сребро и кристали успешно се съчетават с черен лак. Розови и червени камъни е идеално за празнични вечери и си отивам.

Дизайн с ивица

В ивичест дизайна използвани готови самозалепващи се ленти с различна ширина и цвят. Те могат да бъдат поставени в произволен положение с имитация на геометрични фигури, да комбинирате различни нюанси и дебелина. Като основа-това е нормално или гел-лак. Шарени парцелът е приложим както за матирана и гланцирана основа. Маникюр с черен лак. Снимки, идеи за дизайн, с кристали, пайети, tirkai, злато, сребро

Ивица е най-добре изглежда на ноктите умерена дължина. Фолиото ще ви помогне да скриете недостатъците на нокътната плочка. Обладательницам дълги нокти ще отговарят на хоризонтални ивици.

Маникюр с лак за нокти и пайети

Блясък (глиттер) – това е тънко фолио. На върха на лепкав слой лак с помощта на шаблон или пинсети, за да приложите шаблона. Жълти пайети в черно лаке се подчертае есента на природата, и бяло фолио и зимни декорации. Можете да използвате гланц или използвате отделна версия. За основа обикновен гел-лакове. Маникюр с черен лак. Снимки, идеи за дизайн, с кристали, пайети, tirkai, злато, сребро

Идеи:

  • Градиент на искри нюанси. Френски маникюр с пайети на свободен край. Картината На „Млечен Път“.Допълнение към шаблон за акцент. Украшение. Пълно покритие на затворите в тон с Фонда или с контраст. Декорации за нокти дупка в друга форма. Ивица или диагонално. Акупресура покритие.

Маникюр с черен лак. Снимки, идеи за дизайн, с кристали, пайети, tirkai, злато, сребро

Пайетки, трябва да се отнасят трепетно. Важното е да не се прекалява с историята и дължина на ноктите.

Градиентный маникюр

Метод наклон (омбре) създава безпроблемно границата между различни цветове. Преминаването се извършва с помощта на гъба или салон аерограф. Добра гладкост получена от съседните цветове палитра. Този метод приложението използва гел-лак и изисква много време. Вертикален наклон-това е украса за вашите нокти.

Маникюр с черен лак. Снимки, идеи за дизайн, с кристали, пайети, tirkai, злато, среброОмбре маникюр с черен лак, различен от наклон посоката на прехода. На снимката омбре маникюр

Воден маникюр с плавни модели

Маникюр на повърхността на водата-това е един вид арт-дизайн. В широка чаша вода последователно за цвета на лака. От получения кръг, с остри пръчки и създава уникални образци. В следващата стъпка пръст е потопен в съд с лак и рисунка се пренася върху ноктите. Фигура ще доминира цвета, който за първи път попаднал във водата. Маникюр с черен лак. Снимки, идеи за дизайн, с кристали, пайети, tirkai, злато, сребро

Щанцоване маникюр (със знаците)

Маникюр с черен лак фотографски ясно изпълнени в техника на щамповане. Изображението се нанася върху гел-лак за нокти шаблони с печки стъргало, печат и акрилни бои.

Акрил дебел и има ярка пигментация. Ако не успее, той се измива с вода. Излезе и обикновен плътен лак, но тази цифра може да не е съвсем ясно. Методът е много бърз, лесен и е подходящ за всички нокти.

За начинаещи се препоръчва специална боя за стемпинга. В дизайна се виждат ясно и всички детайли са видими, трябва да изберете контрастни цветове. Идеалният вариант ще бъде черно-бял вариант. Маникюр с черен лак. Снимки, идеи за дизайн, с кристали, пайети, tirkai, злато, сребро

Маникюр с микро перли

Микро перли са алтернатива на кристали. Маникюр от материал, наречен „хайвер“, защото прилича на хайвера на рибата. Яйцата се инсталира лесно и се отличава с атрактивна цена, но много бързо губят своя блясък.

Мъниста модел е изложена, покрити с един нокът или всички. Можете да смесвате различни цветове. Това ще изглежда страхотно дори ако е покрита само с един нокът. Маникюр с черен лак. Снимки, идеи за дизайн, с кристали, пайети, tirkai, злато, сребро

Картини от микро перли въз основа на черно гел:

  Снимка на червени мъниста във формата на сърце и устни. Сребърни или златни вертикални ивици в центъра на нокътя. Златен лък. Топки на линията на французите. Е дупката на ноктите е изпълнен с червен, златен или бели яйца. Комбинация от бели и черни мъниста“.Черен хайвер“ с черни мъниста.

Ако имате нужда от маникюр за една вечер, за да някой да се изненада или да се поглезите, след това дълго микробисера наред.

Маникюр със снимки

Маникюр с черен лак снимка-създаване на фигурата с помощта на специални етикети. Етикети разделителна способност, детайли и разнообразие от теми. Филмът е добър поставили на корицата обикновен лак, гел-лак и акрил. Този метод спестява много време.

Идеи:

  • Цени за основа можете да украсите с черно яке. Върху черен лак бели квадрати (шах).За печат на текст. Добави декор.

Маникюр с черен лак. Снимки, идеи за дизайн, с кристали, пайети, tirkai, злато, сребро

В салона снимка на ноктите направени с помощта на дигитален принтер. Предварително маникюр с однотонным гел-лак, след това ноктите се покриват със специален базов слой. Екран за възпроизвеждане на пръстите, капитанът на тяхното позициониране, избрани рисунки, гравюри и улавя блестящ лак. Програмата автоматично определя форма и размер на ноктите.

Theme by Anders Norén