прически

Къса прическа с дълъг бретон за жени, тънки, дебели, къдрава коса, къс врат, асиметрия. Снимка

Къса прическа с дълъг бретон за жени, тънки, дебели, къдрава коса, къс врат, асиметрия. Снимка

Къса коса са привлекателни, което прави момичета профил вальяжно. Така че във всеки сезон можете да намерите на няколко модни къса прическа с дълъг бретон. Именно благодарение на нея, можете да използвате една ръка, в непрекъснато да променя начина си.

Кои прически са наречени къса

Кратко се нарича тази прическа, дължина на косата, която не достига до нивото на рамото и рядко се затваря врата. Тези прически скрие недостатъците на лицето. Например, може да се отклони вниманието от ассиметричными черти на лицето (високо челото или голям нос) на гърба, раменете и врата.

Успешно избора на прическа, може лесно визуално да се отървете от няколко години, за да получите стилен и достатъчно просто да се сложи на косата си с ръце или с помощта на гребен коса.

Освен това, къса коса много по-лесно да се поддържа: поради необходимостта редовно да се коригира тази прическа — подстригване по-рядко, а при миенето на главата отнема много по-малко шампоан и други средства за грижа.

Но има и недостатъци къса коса: те не са универсални, а се избира въз основа на формата на лицето (например тези, който има кръгло лице и голям брадичката, като по-добре прически, напълно да се откажат). Не е подходящ къса прическа, а собствениците на кудрей.

Pixie с дълъг бретон

Отличителна черта на pixie Прическа — дълга глава обръсна и уиски с затылком. Прическа подчертае привлекателните черти на лицето и отворената врата.

Благодарение на дългия бретон, pickawillany динамичната и женствена, създавайки контраст с останалата дължина. Тя може да помогне да скриете пълнотата и недостатъци кръгло лице. Дължина на бретон може да бъде от скулите до края на брадичката. Вариант инсталация зависи от избрания образ.

Боб с дълъг бретон

Прическа боб е бил популярен в продължение на почти 100 години. Тя изглежда елегантно, простотата на обслужване и гъвкавост, тъй като е подходящ за всеки тип лице и коса. Дълъг бретон крие огромен челото, и отклонява вниманието от недостатъци във външния вид. Момичета с асиметрични черти на лицето ще се изгладят недостатък с помощта на серво бретон и степен направления.

Единственият човек, че тази прическа не е подходяща момичета с къдрава коса. За тях това ще изглежда разхвърляна.

Сервитьор с дълъг бретон

Основни характеристики ножици сервитьор или „момче“ се нарича:

    • минимална дължина;небрежност при инсталиране, ясни и изчистени линии;оригиналност прическа, която фокусира вниманието върху волеви характер момичета.

Въпреки минимална дължина и визуална небрежност, тази прическа изисква постоянна грижа и стайлинг. Тази прическа е подходяща крехка с овални лице, красива врата и правилни черти на лицето. Къса прическа с дълъг бретон в този случай ще изглеждате женствена и елегантна, крие широки скули и чело, за привличане на вниманието към очите.

Каре с дълъг бретон

Сред къса коса, дълъг бретон боб-това е чудесен избор, за момичета с красива врата, широки скулами и правоъгълни или овални лице. Косата омекотява груби черти на лицето, придавайки им женственост.

Сред предимствата на – създаване на максималния размер.

Затова се препоръчва, за тези, които имат тънка и чуплива коса. Луксозно изглежда кратък боб с удължен бретон на руса коса (черен, червен). Да се грижи за тези косата просто. Достатъчно сложете на косата със сешоар. По-късно, можете просто да ги поправи с върха на пръстите, за да придадат на косата желаната форма и обем.

Каскада с дълъг бретон

Каскада на къса коса — универсален вариант прически, особеност на които е, че всяко ново ниво на косата повече, отколкото предишните. Тя е подходяща за всички типове коса, като придава им обем. Каскада коригира формата на лицето и не се нуждае от дневна стайлинг. Важен аспект при това става естествена небрежност.

Дълъг бретон в комбинация с каскада изглежда перфектно за жени с овални и вытянутым лице. Обикновено той отива в една страна или попада в една обща маса, по-добавяне на пищност на косата.

Тютюневи изделия с дълъг бретон

Характеристика на късата прическа стъпка — творчеството си. В този случай, косата, максимално теглене, нарязани на секционни. Това създава ефект на небрежност и непредсказуемост. Впечатляваща прическа изглежда страхотно с дълъг бретон. Тази прическа е подходяща за момичета с тънки и слаби коси.

Благодарение на специална техника на подстригване, грижа за косата колкото е възможно по-лесно. Достатъчно направления, да се повиши, за да се определи Styler и зачесанной на рамо.

„Шапка“ с дълъг бретон

Името на прическа е получил въз основа на външния им вид, тъй като ще около главата като шапка. Тя е подходяща за всички жени, независимо от възрастта. Полагане не отнема много време и сили, а също така ви позволява да експериментирате, като изображение в зависимост от ситуацията.

Къса прическа „шапчица“ с дълъг бретон изисква напред върховете на косата навътре. В такъв случай, прическа прилича на чаша.

Дългите уши, с дълъг бретон

Момичета, които не са доволни от формата или размера на ушите, можете да ги скриете с помощта на прическата с издължени на „ушите си“. Тези прически са перфектно съчетани с дълъг бретон, да се скрие не само изпъкнали уши, високо чело, като се обръща внимание на изразителни очи или устни.

Грижи за такова намаляване не е трудно. Достатъчно е след измиване на главата, подсушете косата с помощта на укладочные средства. По-късно ще определи бретон ръка, за да си върне косата първоначалния си вид.

Дълъг бретон и асиметрия

Асиметрична прическа с дълъг бретон-това е най-лесен за почистване. Той е подходящ за създаване на лек и романтичен начин. Този вариант стилисти го считат за подходящ за онези момичета, които искат да направят образ на свеж външен вид, без използване на радикални мерки.

Дълъг бретон изглежда страхотно с прическа каскада и асиметричен боб. Благодарение на многослойности, тази прическа изглежда необичайно.

Прическа с къс затылком

Прическа с къси вратове са подходящи за всякакъв тип коса. Но при избора на прическа, трябва да сте готови за това, че трябва често да посещават фризьор за корекция. Тези ножици позволяват различни варианти за стайлинг. Често зачешется бретон на една страна, което прави дори негармонического профил.

Изображения с най-дългата права бретон

Директен бретон е универсален и ще изглежда добре с почти всеки тип лице. Но собствениците на къдрава коса, трябва да бъдете внимателни с него, тъй като къдрава коса могат напълно да развалят впечатлението от общия образ.

Е с изправен бретон ще изглежда площ. В този случай, момичето ще създаде смел поглед и ще привлече вниманието към особености на лицето. Не по-малко привлекателни изглеждат преки дълга с бретон выбритыми висками.

Подправете с това по два начина:

Равна линия. За да се подобри външния си вид и да улесни грижите за косата трябва малко профилировать. Лежат равни прядки лесно с помощта на кръгла четка, повдигане на косата и заворачивая вътре;слоеве. При този направления подстригана на слоеве. Долу ще бъде по-кратък, а горната е по-дълъг. Това ще създаде ефект на обем. Всеки слой се сгъва поотделно.

Модели с дългата наклонена бретон

Наклонена бретон е подходящ за каре, pixie и Боб. Като такъв, визуален стил изменя симетрията на лицето, суживая, той ще бъде идеален за момичета с квадратна или правоъгълно лице. Но за собствениците на малък и тесен лице е по-добре да се откаже. За да се постигне визуален рисуване на лице, наклонена бретон съчетани с обемна горна част.

Изглежда стилна прическа, която отваря задната част на главата или на сб. Бретон в този случай, той ще се затвори за вежди и очи. Което прави тази прическа, master выстригает предните кичури във формата на триъгълник и ги поставя в страната. Но имайте предвид, че на кичури, които са изрязани под остър ъгъл, се нуждаят от редовно корекция, тъй като при повторен растеж на леторастите, грозно и лошо подредени.

Прическата с дълга страничен бретон

Тази прическа ще бъде добра за тези, които са решили да расте бретон, и все още сте стилни. Някои къси прически, например, асиметричен боб, край бретон напълно в сравнение с основната дължина на косата. Но за тези, които се разтяга лицето, този вариант не е подходящ.

В допълнение към боб има, той може добре да се вмести в квадрат, или дори прическа „шапчица“.

За дълъг бретон, уложенная на една страна, да не пречат на видения, се препоръчва да се закача с помощта на специални инструменти.

Снимки с дълга асиметрична бретон

Дълги асиметрични бретон е добре да се започне моделиране на върха. Асиметричен вариант диагонал е по-подходящ за тези, които гъста и права коса. Но с кудряшками тя ще изглежда по-добре. Дълги асиметрични бретон в хармония с каскада, каре, боб и прическа pixie.

По-добре изглежда кръг, квадрат или овал на лицето, крие своите недостатъци и като я прави визуално по-млади. За да направите бретон по-лесно и по-меки, използвайте перушина избирателните. Сложете го на рамо и зачесанные назад.

Прически с бретон за овалния лице

Собственикът на овал на лицето предпочитат прическа боб. Тя е гладка, текстурирани и асиметричен. Боб е подходящ за всеки тип коса – права или къдрава. Бретон трябва да бъде избран в зависимост от височината на челото, а понякога и пряко, така и скъсани или нарязани. Тази прическа може да направи лицето си визуално по-млади.

Вторият вариант – на каре. Тънка коса е за предпочитане да се заобикалят каре. Козметика почти не изисква инсталация и е прекрасно запазва формата си. За жени с овални лице подходящ pixie, по-голямата част на косата, не трябва да бъде повече, отколкото на ушите си. Тази прическа изглежда стилно и спокойно.

Прически с бретон за триъгълна лице

Широко чело и малка брадичка, често е трудно да се намери прически за къса коса. Избора на прическа за такава форма на лицето, е важно да се дължината на косата е около 4 см под – точка на брадичката. Забранено Неделя и твърд асиметрия.

Идеален вариант за тези момичета ще Боб, сервитьор или каре. За да отклони вниманието от брадичката, те се комбинират с прави или лежеше на една страна бретон.

Прически за момичета

Днес модните тенденции се основават на естественост, женственост и сексапил.

За младите момичета, спешно ще бъде такава прическа:

Кратко ассиметричное каре, при която в краищата се оформят под формата на пера, което ви позволява да създавате различни варианти за стайлинг;Боб нека момиче всеки ден да експериментират с модата;ултра-къса прическа ще бъде избор на смели и уверени в себе си жени;каскадни къси прически за круглолицых момичета;Момичета с перфектни черти на лицето може да изберете гарсон или pixie;разкъсно прическа.

Модели за жени до 40 години

Всяка къса прическа привлича вниманието към кожата и особености на лицето. Затова, при избора на прическата, жените на средна възраст трябва да бъдете сигурни в тяхното качество.

Къса прическа с дълъг бретон е идеален за всяка възрастова група жени.

Модели за жените след 40 години

За жените над 40-основните от тях са на удобство и гъвкавост прически.

Така че, стилисти препоръчват да се избират такива възможности допустими отклонения:

Каре с бретон. Въпреки своята простота, тази прическа е универсална и се фокусира върху очите. Асиметрично каре изглежда стилно и мистериозно, което ще спаси жена си от няколко години;Боб каре съчетава предимствата на двата метода. Благодарение на гладкото линии изглежда необичайно и кара жената да изглежда по-млада;

Theme by Anders Norén