прически

Къса коса с страничен бретон за момичета и жени. Снимка, модни тенденции, новости 2018

Къса коса с страничен бретон за момичета и жени. Снимка, модни тенденции, новости 2018

Къси прически, които имат екстравагантни добавянето на бретон на една страна – винаги печели в конкуренция с равен бретон, поради своята лекота, сексуалността и любовта. Разновидности на тази прическа има много, всеки от тях се различава със своите характеристики и предимства.

Разновидности на бретон на една страна

Всички странични chelochki има важни предимства по косата без него или с негово пряк аналог:

  избор на всеки вариант на подреждане (от орудуя невидими, за да приключи, с цел получаване на допълнителни обеми);лекотата на полагане (без инструменти или с помощта на сешоар или гладене);гъвкавост (тя изглежда страхотно с косата всяка текстура);възможност да ходят, тъй като тя, и с открито чело, просто премахване на бретон с заколкой на темето или abramiv лицето си с една ръка, разнообразие от видове (разкъсно, наклонена, дълга или къса).

Видове бретон на една страна:

Наклонена страна има следните характеристики:

  отлични кадри къса коса;балансира пропорциите на лица с тежки форми (квадратни или правоъгълни);не е подходяща за тези, които имат много къдрава коса се дължи на способността бързо разлучницу;в зависимост от начина на рязане може да даде различни образи: графично, ако ще използвате остър инструмент и на въздуха, ако се прибегне до рязане.

Трън:

  • създава образ на непослушно момиче;тази опция е в състояние да съживи всяка, дори и най-скучния прическа;силно изтъняване правят имидж на екстравагантно, а слаб – сантиментален и романтичен;възможност за добавяне на повече агресия, дори и най-лек начин.

Удължен:

  достига долната част на ухото или до линията на брадичката придава на целия начин на малко блясък;омекотява ъглови черти на лицето;има много варианти за стайлинг: тя може да бъде разделена на 2 части, зачесанная настрани, поставете във форма навийте или да направите продължение на период.

На кратко:

  ще навреди дори и най-скучен прическа;често избор на младите хора, принадлежащи към някоя субкултура, придава на образа на смелост, оригиналност и ексцентричност;тя не изисква инсталация.

Къса коса с страничен бретон.

Къса коса с страничен бретон могат да отговарят на всяка жена за всеки тип лице може да изберете своя модел:

площ

  • серво вариант премахва скованост, което е твърде тежък лъскав челюстта и скулите. Най-важното, за да се постигне плавен преход без ясни граници;

кръг

  • : страничен бретон визуален образ стеснява лицето ще бъде изтрит твърде обемни бузи. Това е достатъчно, за да направя снимка с дълга нишка, които покриват половината от лицето;

овални

  • : собственици на остри брадичката ще се изправят всички форми на модел. Връхчетата може да се отреже на нивото на носа или до брадичката, и разкъса я форма ще даде лице злонамереност;

удължен:

  • за балансиране на черти на лицето има смисъл да изберат наклонена бретон с по-голяма плътност, която ще има ясни ръба на сечението;

триъгълни

  • ето, раздел трябва да бъде както на остри кичури, които се намират в близост, трябва да имат различна дължина. Една вежда може да бъде открита, а втората е напълно затворен. Този трик ще линията на брадичката и меки корици тежък челото;

във формата на сърце

  • : кликнете тук той изглежда кратък, не е прекалено дебел без наличието на висящи краища;

с дребни черти на лицето

  : дълги модели не са подходящи, но е много кратък, с много наклонени срезами ще изглежда хармонично.

Важно условие е наклонена бретон дълги дължина визуално намалява лицето, освен това тя трябва да е редовно (1 път на 14 дни), за да даде форма в салона.

Прическа боб с страничен бретон

Това Суифт е невъзможно да си представим без необходимите добавки под формата на бретон. Тази прическа придава лекота на целия образ и подобие, като му е динамичен и просторен.

Функции за създаване на бретон:

  действа с различна дължина: удължен до супер къса;порванный вариант да придадат на обема за цялата прически;комбинация от високо на шията и наклонена бретон предвижда удължаване на шията и придава женствен силует;дълъг вариант е от едната страна, а къси — успешно се отправиха на тампон или подсушете със сешоар, за да придадат мекота на ъглов с лице, прическа трябва да се направи със средна и от една страна бретон да отида, не по-висока линия на брадичката.

Кратко пряко каре

Такава прическа дава всяка жена изобилие от възможности за създаване на бретон, лежи на хълбоците. Най-важното-изберете модел, който ще акцентират най-добрите черти на лицето и да се скрият недостатъците.

Характеристики на страничен бретон:

  подходящи за формата на лицето на квадрат, овал, таблетка или правоъгълник;странична опция ви позволява да съживи строг начин на каре се прави на косата къса дължина, тази прическа предлага стайлинг варианти, всеки от които да придадат образ на свежа нотка (гладка косата и игриви удари страна или обратно, е много кратък боб и скъсани модели chelochki).

Таралеж прическа със страничен бретон

Къса коса винаги може да се възстанови, ако пуснете ги със странични удари. Таралеж се отнася до динамични модели, които дават предпочитание на модерни, млади жени, които водят динамичен начин на живот.

Този модел е създаден, за да:

  разграничение от други;проява на индивидуалността;услуги.

Разреждане на тези странични подстригване бретон ви позволява да намерите много нови възможности за стайлинг, създаване на образи, от жена-вамп нежна романтична особа.

Прическа шапчица

Тази прическа има важни характеристики:

  • косата се обработват на принципа на полукръг, започвайки от челото, а след това в тилната област, формирайки разрез във формата на топка, която обгражда цялата глава;на линия очертаваща могат, обикновено в долната част на контура;раздяла-това е такава прическа не е създадена;бретон старт от короната, е различна дълбочина;подходяща за почти всеки тип на лицето, единственото изключение е, квадратни, кръгли, с тежки челюсти;добре изглежда за млади дами;са в състояние да придадат нежност вдигане на горната част на лицето.

Че в челото прави тази прическа уникалното лице е почти напълно ще се промени, ако вие направите това наклонена версия:

Асиметрия отлично крие големи възможности. Усъвършенствана версия ще определи излишно е пълно лице. Кратка форма ще улесни пътя и да му ентусиазъм. Разкъсно ще изглеждат страхотно с класически cut няколко инородно, но в пълно съответствие с изображение, също има право на съществуване.

Страница с страничен бретон

Тази прическа вече много години е на върха на модата. Това придава динамика на изображението, женственост и полет.

На страницата има своите характеристики:

Заоблени форми. На челото коса ще бъде по-кратък, отколкото на гърба. Прическа е една окръжност. Традиционен вариант включва създаването на равен бретон, но тя е много освежаващо тълкуване на образа като цяло.

Гарсон с страничен бретон

Тази мека прическа с ясни линии, изработени по калибриране Стренг, наложени един върху друг. Малко изтъняване за получаване на необходимата мекота и нежност вълни. Различни видове прически създаде напълно различни образи, които са обединени от едно: в долната част на тила коса с минимална дължина, а в горната му област ще бъде създадено максимално количество.

Предимства на косене:

  тя подчертава женствеността си обладательницы;за почистване, наборный и се изсушава в продължение на няколко минути, не се изисква използването на голям брой средства за коса и стайлинг;предоставя възможност за избор на различни варианти за стайлинг на косата;придава на косата допълнителен обем, при условие, че всичко е направено правилно поставяне;подмладява лицето и начин като цяло и изглежда страхотно, тъй като младите момичета и дами в напреднала възраст;перфектно комплимент към всеки начин, започвайки с най-строг и завършва с нагло и озорными.

Не и без тази козметика и недостатъци:

  изисква доста чести корекции в салона;не е подходящ за момичета, които имат широк нос, уши неправилна или къс врат;да изискват от капитана на определени умения за създаването му.

Комбинация от Гарсон прическа с бретон може в такива варианта:

Косите са дълги, може да покрие част на челото или само едната си вежда. Идеален за жени с високо чело. Къса страна ще бъде отлично допълнение към ультракороткую дължина. Но ще развалят имиджа на собственика, високо чело и големи черти на лицето. Наклонена черта придава динамичност, баланс големи възможности и ще дръпне с кръгло лице или квадратна форма. Много хармонично изглежда в тандем с удължен Гарсон. Асиметрични, разкъсани от: придава жизненост, ще направи образ на смел. Големи и дълги и кратки Гарсон.

Прическа Аврора

Тази прическа се счита за образец на стил и изящество, които не изискват дълъг стайлинг, тя винаги украсява своя обладательницу. Косата в художествен безпорядък, с нотка на лека небрежност.

Характеристики прически:

  наличие на капака в горната част, която създава ефект на съраунд звук;смели бретон;в задната част на главата-това са вълни, които каскада надолу;красив силует се създава за сметка на намаляване на дължината на косата, които в кратък вариант завършва в задната част на главата, леко екраниране на шията.

Характеристики на косене Аврора:

  разкрасяване на всеки тип лице, с изключение на кръгла;добре се съчетава с страничен бретон на една дължина: като съвсем кратки или по-дълги;прическа аврора не всеки може да си майстор, за да не разваля косата, трябва да се намери специалист;страничен бретон разкрасяване подстрижка, което му придава завършен вид и малко чар. Това може да бъде направено и с окъсани ръбове, асиметрични, косите или продълговати.

Гаврош със страничен бретон

Прототип на този начин е момче-мъжкарана, на главата неочаквана копной на косата. Направите помия случайността, нарочитая бъркотия – всичко това са характерни черти на Гаврош. Този вид прическа е идеална не само на дамите, но и на силната половина на човечеството. Това е нейната гъвкавост.

Тази опция трябва да се избере жена, която има свободен характер, бунтарский дух и оригинален начин.

За да подчертае индивидуалността, трябва да се вземат предвид някои особености прически:

  класически подход включва триъгълник, който се формира чрез свързване времето на кичури и бретон, асиметричен вариант предполага наличието на различни дължини на косата-износител и наклонена бретон;и двата варианта прически ще ви позволи да се направи в посока на взрив, само в първите един – тя трябва да бъде на челото, с възможност да се носи на техните страни;Гаврош са подходящи момичета с всякакъв вид лица: асиметрия скрие кръгло лице, леко с разширяване на възможностите, а класика ще бъде добър избор за жените с квадратни форми на лицето.

Pixie с страничен бретон

Момичета, при които има мъжки черти на характера, не искали да се натоварят с дълги кудрями. Много по-ярък вкус, те ще живенько, ултра-къса прическа придава на злонамереност. Тези прически не изискват допълнителни грижи, освен да ви спести време за дневна старание стайлинг.

Къса коса с страничен бретон винаги да остава в тенденция към намаляване.

Чудесен вариант къса прическа, която няма да загуби женственост и стил прическа pixie. Бретон, особено асиметрична форма – задължително украсете тази прическа, като му пикантность.

Същността на прическа pixie:

  на главата, оставяйки кичури с различна дължина, предимно къса коса не трябва да се достигне до ушите, а голяма част е на нивото на короната.

Предимства:

  дори е много тънка коса, Тази прическа изглежда богат и обемен;къса дължина на кичура коса подчертава красотата и елегантността линии на шията;прическа не изисква полагане на еднакво добре изглежда през зимата, след отстраняване на прическа е, в разгара на лятото, под панама, както и в извън сезона: тя не е страшно, нито на дъжд, нито на вятър;няма нужда от закупуване на големи количества укладочных средства, е достатъчно да имате под ръка восък, която ще ви помогне да отделят отделни направления, или да се акцентира върху бретон;дълъг бретон съм сигурен, че те ще изразителни черти на лицето;асиметричен вариант скроет всички недостатъци на лицето;ултра-къса дължина на бретон, разположена на ваша страна, ще бъде чудесно допълнение към pixie, като се подчертава динамиката и оригиналност прически.

Прическа Стъпка

Тази прическа изглежда много оригинално, той е на върха на модната вълна и създава директен, категоричен и леко нехаен начин. Стъпка превежда като „корморан“, което предава същността на прическата.

Theme by Anders Norén