прически

Красиви прически за средна коса не се изисква подреждане, бретон, каскада, кръгло лице

Красиви прически за средна коса не се изисква подреждане, бретон, каскада, кръгло лице

Косата, както нищо друго, повдига настроението и понякога дори значително да променят имиджа си. Красивите прически са в състояние да се подмлади и визуално да завърши образ. Средната дължина на косата е оптимален за изграждане на почти всяка прическа, която ви дава възможност да експериментират със стила, сменяйте страна.

Модни тенденции прически за коса със средна дължина-2018

Красиви прически за средна коса лесно и благодат. Перфектен стил, можете да не се притеснявате — просто разгильдяйство и стил „таблата“ на модата. Тя изглежда просто и секси. Момиче с коса с дължина малко под раменете тенденция този сезон.

За брави тази дължина е лесно да се грижи, може да се промени стайлинг.

Популярността не губи прически:

  Боб;каре;каскада.

Основни прически

Красиви прически за средна коса признати:

  класически боб;каскада;удължен боб.

Тези, които предпочитат класиката и простотата, достатъчно ще бъде точно отрежете краищата на косата си или да ги намалят в полукръг. Важно е да не забравяме и отрежете връхчетата, за да се предотврати тяхното разделяне, приложена към нишки овлажняващи средства, след вземане на душ.

Каскада — универсална прическа за всяка форма на лицето. Можете да опитате с различни начини и методи за нейното създаване (с прореженной краищата, бретон или без) и стайлинг техники (апартамент, раната, нишката). „Боб“ е просто изглежда на Том, гладка непокорни къдрици. Каре остава в тенденция към намаляване в продължение на много години.

Хаотично дължина — оригинално решение за преобразуване на тънка коса. Прически, изпълнени в техниката на градуировки, направете по цялата дължина на косата, подстригване на косата, като слоеве, увеличава стъпка. Стъпка се определя като разлика между дължината на отделните направления. Различна дължина на косата създава пищност къдрици и изглажда контура на лицето.

Удължавам каре

Размерът / видът на предните кичури до раменете, характеристика на удължавам каре от нормалното. Тази прическа е спечелила популярност сред много, тъй като той е подходяща за всички видове лица.

Той скрива недостатъците на:

  размерът / видът на предните дълги кичура скроют широки скули, визуално разтяга лицето, кръгли бузи, за да се омекоти леки къдрици: не се препоръчва парикмахерам, за да направите къдрици, извори, те изглеждат не на място, един млад човек, най-добре е напълно да отвори врата, удължена каре до раменете, без бретон крие угловатость гимназия;тънък лицето каре с дължина под брадичката ще ви помогне да добавите пищност.

Каскадни прически

Каскада подходящ обем и тънки къдрици. В първия случай ще облекчи натоварването и създава ефект airness. Втората ще увеличи обема на къдрици. Ако дебели къдрици, трябва да бъде широк дълъг интервал (стъпка) и тънки, плавни преходи на косата и точност, които придават обем.

Най-късите кичури се пада точно под нивото на брадичката. Това се нарича Контрол, който фризьорски салон формира дължина на всички направления. Специална маркирайте прическа каскада ще даде оцветяване.

Модни асиметрия

Красиви прически за средна коса могат да добавят и усещане за екстравагантност. Пример за това е асиметрия. Асиметрична прическа се препоръчва за всички видове лица, с изключение на кръгла и триъгълна форма. Момичета не се различават по плътност на резба, за да направи липса на симетрия, трябва само малки вълни, под формата на количеството, който винаги къса коса.

Косата еластични, не знаят трудности с инсталацията. Асиметричен боб се нуждае от специални грижи, да миете косата си, трябва ежедневно да се поддържа впечатлението прически.

В противен случай стилна прическа ще се обърне наляво падне на косата.

За запазване на прически в привлекателна форма трябва да се веднъж на 2 месеца посещаване на фризьор, или по-малко, в зависимост от скоростта на растеж на косата. Боб — в основата на всяка асиметрични прически. Вече въз основа на това, фризьор прави липса на симетрия.

Помия гръндж

Красиви прически за средна коса може да варира лека небрежност, елементарно. Гръндж прическа, съответстваща на спортни дрехи. Достатъчно е дори само една нишка, за затягане на опашката и превръща косата в този стил. Плитки тъкани ленти, лъч, светлина, пухкави, къдрици, също са в стил гръндж.

Най-популярните прически, изпълнени в този стил:

  грозно леки къдрици с ефекта на мокрите коса;ассиметричный боб;отворени уиски с една ръка или дори обрили половина на главата.

Да растат с различна дължина на косата и от двете страни на главата ще изглежда много разхвърляна. Трябва редовно да посещавате фризьор, за да се поддържа постоянна прическа. Яде нужда, за да расте косата, трябва да вържете косата в страната се увеличава два пъти и се връзвам на опашка, равенство шал лента на главата си, тя скроет асимметричность растежа на косата.

Чуплива, тънка коса няма да изглежда такава прическа). Прическа придава им натуральности. Прическата отнема малко време за полагане. Бързо да се направи прическа, взбив с пръсти косата си, използвайте пяна или друго средство за стайлинг. Гръндж крие възраст, създавайки палава и без морални задръжки.

Гарсон

Гарсон прическа с късата дължина на косата, така че тя ще бъде хармонично изглеждат не на всички. Минимална дължина на главата ще разкрие черти на лицето. Сервитьорът може да подчертае недостатъците отговаря. Леко изпъкнали уши или грубо брадичката, по-добре да се скрие под удължавам каре.

Гарсон-прическа, която е подходяща за всеки типажа. Смел начин да се провали, ако момичето е с тази прическа стройна фигура и лице в овална форма. Тази прическа може да се прилага като зло и младостта си, и е доста строг вид бизнес.

Следните типове думи:

  класическа;ултра-тънък;удължен.

Първият тип се характеризира с минимална дължина на косата. Вторият стил има плавни преходи с къс бретон. Третият сервитьор дава дълги меки кичури.

За тези, които не е готов да се промени коренно, но все пак искат да експериментират. Не само младите дами, но жените над 45 и по-горе предпочитат Гарсон. Жените на средна възраст и по-възрастни прическа освежава и молодит.

Прически с бретон

Красиви прически за средна коса с бретон. Търсене са толкова популярни като удължен каре. Достатъчно е да изберете подходящата форма на бретон тип, за да изглеждате 100%.

На снимката са показани красиви прически с бретон за средни и къси коси. Изтрий закръгленост на лицето бретон, выбритые с наклон. Гъста гладка бретон вежди съкрати дълга лицето. Висящи краища на челке смекчи лицето във формата на квадрат.

Фризьорите смятат идеален за овалния тип човек — момиче с помощта на настоящата форма можете да експериментирате с дължината и стил, бретон. Боб и каре с бретон, се считат за класика и е подходяща за почти всеки тип. Допълни стълба ресни на 2 страни, разделени с наклонена пробором. Така лицето ще бъде визуално удължава.

Тренд на сезона — кръгли бретон. Правилните черти и строг овал ще ви позволи да изглеждате стилно. Бретон уместно изглежда като на средни почиства косата и стройни каре или боб прическа. Къс бретон ще направи женствена и загадъчна. Дълго, това ще даде сдържаност и строгост в разговорния стил.

Pixie

Pixie — още един интересен вариант за средни и къси прически. Това е къса нишка на гърба си, отворете ушите си и издължена къдрици на темето и отпред. Отличителни характеристики на косене pixie отворени врата, ушите (дължина на косата в тези зони възможно най-кратък) и дълъг бретон.

Между другото тази прическа живенько и може да се подмлади дори престъпления. Тази прическа е подходяща отворени, решителни, момичета, с малко овално лице, изразителни черти и тънки. Твърде къс дължина на косата за пълна момичета ще наруши форма. Pixie с дълъг бретон — Тренд на сезона.

Удължен Боб

Основното предимство на удължен боб (или това се нарича дълъг боб) е гъвкавост. Косата е лесна за инсталиране, не изисква специална ежедневна грижа.

Дългият боб се случва на различни видове:

  с бретон и без нея;с прави кичури и кудрями;с утоненными, висящи краища почиства или гладко.

Модерен удължен боб се характеризира с гладки, прави линии и плавни форми. Оптималната дължина на права коса до ключицата или на рамо. Красиво ще изглежда дълъг боб с различни видове мелирование или многоцветное оцветяване на косата.

Боб-Боб

Боб-Боб-това е по-дългите къдрици около лицето, но кратко почиства в задната част на главата. Прическа създава красива форма на полукръг, придава обем на косата, обрамляющим лицето. Боб-Боб, ще се скрие в продължение на няколко години. Той е подходящ за жените на възраст 45-50 години и момичета с тънка коса.

Прическа за да растат косата ще изглежда спретнато, постепенно превръщайки се в дълъг боб.

Прическа в техниката на бала за къдрава коса ще даде образ, лекота и романтика. Опитен магьосник може да се изрежат така, че на сутринта ще бъде достатъчно, за да изсъхне косата с сешоар и те влизат в желаната форма, без да се трупат.

Градуированный Боб

Градуированный боб е подходящ за овалния лице с правилни черти. Благодарение на тази техника, тънка коса не изглежда близо до главата, те ще имат малък обем. Повече блясък, можете да им се даде с помощта на кръгла четка и специални инструменти за монтаж.

Градуированный боб за жени:

  прави или къдрави, тънки косми, които имат възможност да правят полагане всеки ден;чието лице трябва да удължение;чиято форма на лицето е близо до овална и квадратна-това е най-подходящия вид за градуированный боб;които имат нужда от подмладяване и освежаване стил.

Боб с выбритыми затылком

Чист обръснат главата си и дълги кичура отпред помага за постигане на максимално асиметрия и да добавите повече индивидуалност по начин, който ще бъде едновременно елегантен и нестандартен. Популярността на бритвенных различни модели или ивици на гърба.

Предимства на „голи“ на главата.

  оригинален и стилен;за поддържане на естетически прическа може да се използва машината, възможност за промяна на прическата си в зависимост от дължината и структурата на направления, вид на човека.

Избор на прическа по формата на лицето

Коя прическа за предпочитане за жените след 30, 40, 50 години

Един от методите за визуално удължаване на младостта е правилната прическа. Косата трябва молодит и ще изглежда подходящо за всяка възраст.

За жени, след като на 30 и 40 години, отговаря:

  удължавам каре;боб;каскада.

Тези прически коригира формата на овални форми. Стил, например, каре или боб, ще привлече внимание отличен стил и подчертават възрастови промени. Косата на жените над 50 години, като правило, вече доста изтощен и отчаян.

Прическа трябва да затвори и ушите си, не е излишно малко обема на короната. Препоръчително е да се направи къса коса обем, те дават свежест и да се скрият възраст. За активните и модерни жени, можете да се опитате да отрежа косата в стил pixie. Създаване на точността на градуировки и рязане.

Добавяне на изображение правилно избран цвета на боята

Естествения цвят на косата винаги е по-добре, отколкото изкуствено създадени. Ако къдрици от природата скучна, вяла или сиви, вие трябва да ги боя на всеки цвят. Ламиниране и цветове са популярни този сезон.

Брондирование-това е частично пребоядисване на естествените цветове, с изключение на осветлението на косата по цялата дължина. Обикновено, с различен цвят се нанася върху краищата до средата на дължина. Корените остават естествен цвят. Бронд-това е светло кафяв мелирование или черни кичури в ярки цветове. Тази техника позволява на жените за облекчаване на част от скручиваемости

Theme by Anders Norén