прически

Красиви прически за кучерявых коса, за жени и момичета на бала и всеки ден. Снимка

Красиви прически за кучерявых коса, за жени и момичета на бала и всеки ден. Снимка

Къдрава коса имат необичаен външен вид. Тяхната упоритост, ексцентричност, емоционалност. Тези очарователни къдрици, само да се грижат за тях и да направи полагане трудно. За къдрава коса има много красиви прически.

Прическа на Клеопатра за къдрава коса

Прическа е кръстен в чест на египетската царица Клеопатра.

Подходящ за буйна къдрава къдрици:

    • вържете дълга коса с помощта на гребен;взема в ръка цялата коса, вдигнете ги нагоре, като опашка на силата на звука;провеждане на масови брави в поднятом положение, се събират от врата на всички останали къдрици;вземете 2 ленти;щипки за коса, за да се оправя без изглаждане – къдрици трябва да се образуват буйни ореол;усукани ленти, за да се завърже около главата си, в 2 броя (там те отиват и по-близо до върха – за овърклок);падналите кичури коса се определя с помощта на игли;

Ако всичко е направено правилно, къдрите леко с главата. Прическа на Клеопатра ще изглежда добре с нощни рокли, идеално за романтични срещи.

Корона от плитки

Красиви прически за къдрава коса, са в основата на прости в създаването. Доказателство за това ще бъде венецът от косичек.

С негова помощ тя може да се подчертае скромен начин:

разделете косата пробором от двете страни на главата;на космите, за да се появи на лявата или на дясната страна, независимо от това къде е, ще бъде по-удобно да тъкат обикновена плитка;заплитане на плитки по цялата дължина на къдрици до върховете;выплевывать повече, всяка част от нея-това е малко каша с пръсти;с помощта на дъвка, за да закачите края на шиш;да rebind плитка по обиколката на главата във формата на полукръг;за определяне на получената прически използвате карфици или игли.

Създаване на косата, не ще бъдат изразходвани много време. Това е добър вариант, ако трябва някъде да бързо да се съберат.

„Канела пръстен“ spit за къдрава коса

Тази прическа е подходяща за обладательниц дълги и много кучерявые къдрици.

„Канела пръстен“, подчертава овална форма на лицето.

Това помага за премахване на косата, така че те не пречат и не създават дискомфорт при лошо време:

да тъкат на френската плитка от ухо, бране на направления в кръг движение;плитка косата си в противоположния от началото на плетене на ухото;в изплитането се движат по цялата дължина на косата и около тила, останалата част от косата заплетать като обикновена плитка и распушить пръста, за да направи венец на главата си, за да се покрие по-голяма площ;получения пръстен фиксиране на 2-3 щипки за коса;косата най-добре се съхраняват, поръсете леко с лак.

Недовършена плюе на къдрава коса

За красиви прически за къдрава коса включва в себе си опашка, не zapletanie до края. Те са подходящи за момичета с много къдрава локонами.

С тях може да предотврати постоянен контакт окосмяване по лицето:

като се започне с площ малко над-износител, да тъкат френска плитка по низходяща линия, едновременно като къдрици в тяхната посока;когато стигна до другата страна на главата, получени в френската плитка, за да използвате като основа за новия уийвинг, като на няколко направления на косата от другата страна на главата. сплит след половин плитки, процесът се прекъсва, и следователно не изглежда cabletenna изглеждаше добре с останалите кичури;за изглаждане на вълнообразни косата си, използвайте пяна или гел.

Усукана възел за всеки ден

За да създадете такава прическа, първо да направите къдрици няколко деформации, възли и косичек, тогава:

отстрани, над ухото, като плитка на косата си-тя е основата за бъдещата прическа;след преминаването от горната част на главата косата се разделя на 2 части, за да връзване на възли в краищата;в краищата на възела да използвате еластичен; събере съраунд опашка и завържете ги на ластик, малко над нивото на тила, опашката се разделя на две равни части и да ги възела;в зависимост от дължината на косата, предишната процедура, може би трябва да се повтаря няколко пъти;на съвети, които се намират в сайта, който вече не се обърне, навиват около възли.

Домакините направи обема на косата без използване на шиньонов. Полагане изглежда добре за едно момиче, когато отидете на бизнес среща.

Снопове за къдрава коса

Прическа кок става все по и по-популярни благодарение на лекотата на създаване, на простота.

Идеално подхожда за:

    строга работна атмосфера в офиса;от всяка от страните;вечер или дневна среща с човек;за спокойна почивка сред природата.

За създаването на такова подреждане не е нужно да имате специални умения.

Да се направи на кок може да бъде не само у дома, но в колата, на работа и дори на път. Висок кок изглежда по-добре на жени с лебед шията и правилни черти на лицето. На другите по-добре да се направи на кок малко по-долу, за да не се съсредоточи върху възможните недостатъци.

Можете да направите връзка на базата на два колани:

вземете косата и го разделете на 2 части, като всяка половина я огъвате на колан;малки снопове, за да се обърне голям, да се събере в снопче и да закачите няколко невидимками или фиби.

Красиви прически за кучерявых коса можете да направите сами, не се взема много време.

Ако момичето е с дълга коса и не бретон, то тогава може да се направи висок кок:

за да направите висока опашка;косата се намира в района под венците, равен, без отделяне на краищата на гребен (към края на дъвка за свързване на 2 шипове, които ще отслаби хватката си, без възможното разпадане на опашката);кравайче, за да се носи на върха на ленти;краищата на косата под направите кравайче, разпространението им по цялата му повърхност;в резултат на crossakeel с помощта на стелт.

За ниско ниво на светлина може да се прибегне, ако искате да скриете бретон не прави стайлинг:

отделяне на бретон и малък брой на предните коса от останалите;цялата задна част съберете косата в опашка с помощта на дъвка;косата на челото до ухото тесьма в ухото по цялата му дължина;от генерирания лъч, за да направи косичку;неизползвани краищата на косата скриете с помощта на невидимок.

Късите светлини могат да бъдат организирани по различен начин, като образува предната част на колоса коса, и сбруя.

Можете да направите снопче от косата на букети:

страничен кичур коса скрутите в плитка, завършва впрегне в ринга и го закрепете с фиби;точно под пръстените, за да направи още един къдря;повторете стъпки 1-3 от другата страна;от свободните на косата и да направите пръстени.

Тъкане на

Красиви прически за дълга къдрава коса, създадени с красив плетением. Те са подходящи за момичета на всяка възраст.

Тъкане на различни плитки повечето гледат само на къдрици на къдрава, защото те могат да направят лек ефект на непълнота, която е станала много популярна в последно време. Освен това, къдрава коса на плитки издържи много по-дълго.

За дълги къдрици костюм, плетене, се нарича „рибя опашка“:

ако косата се мокри, сухи;спрей за къдрици с малко количество спрей или моделирующий восък;внимателно срешете косата си, направления и прехвърлете всичко обратно;къдрици, разделени на 2 равни части, едната част да се вземе с външната страна в височную област и да го хвърлят в средата на задната част на главата, в резултат на което една част от скручиваемости трябва да затвори на друг, като всички от горе трябва да се повтаря от друга страна;дебелина на нишка за плетене, трябва да е приблизително еднаква, или прическата, в края на краищата, тя ще изглежда мърляв;на върха на шиш спрей лак за постигане на по-добро фиксиране на прически.

Това е тъкане ще изглежда по-ярка, ако го формирането на използването на прежда или лента на всеки цвят.

Горе-долу за къдрава коса със средна дължина за всеки ден

Най-проста и универсална прическа. За да направите опашка в продължение на няколко минути, като го поставите на страна, горната или задната част на главата. Фиксирана опашки, като ги къдрици, и различни аксесоари, като шипове, игли или крабика.

Можете веднага с цялата си главата коса или няколко направления:

разделете косата на три групи;тези, които от двете страни, за да го свободно, и конец в средата, за да конска опашка;направления на косата с лявата ръка, за да се засилят и увити в опашката, а след това затегнете използвайте стелт;предходната точка се повтаря с направления на косата, разположени в дясно, само увийте ги в опашката, обезпечаване, по този начин, невидим на дъното;краищата на кичура коса може да се остави в разгънат състояние – те ще се слее със средата на кичури;да се подчертае усукани кичури, може да се монтира ги фиби.

Елегантни прически

Събрани къдрава средна дължина на косата си правят имидж на момичета по-изискан. Те изглеждат хармонично с рокля с дълбоко деколте. За по-голяма красота под събрани къдрици може да се установи обемът на лента.

Това създава красиви прически за средни къдрава коса:

всички ключалки са разделени на 3 групи: 2 височные и 1 затылочную част;на гърба на добра гребен широк кичур къдрици в корените, а след това да го направи клип и го закрепете с помощта на невидимок;всяка страна съществуващи брави се изкачи на валяк и да невидима;след втвърдяване, за да се омекоти всички странични кичури, нанесете на косата с лак и я украсяват със съществуващата шипове или кристали.

Ако едно момиче има къса, къдрава коса, Коса, подчертава оригиналния им вид, ще бъде по-трудно. Към структурата на косата по време на стайлинг е плоска, трябва да се прибегне до използването на сешоар с дифузер. Къдрици кърли къдрици ще бъдат по-устойчиви и издръжливи, ако използвате специална пяна или лак.

Прически с декоративни елементи на бала

Декоративни елементи могат да бъдат използвани за различни прически, които ще дадат окончателен образ на оригиналност, женственост и финес. Продукти за коса могат да бъдат малки ярки щипки за коса, цветни апликации, шалове, диадеми, декоративни щипки за коса, дъвка, и дори живи цветя.

Ако момичето е с дълга коса, това може да създаде образа на гръцката богиня:

вземете широка кичур коса на темето, начесать го и се заключва с помощта на лак, за да се повиши и да се фиксира 2-3 невидимки;всички косата отстрани на рамо и направи фиксация с лак.

Като декоративен елемент може да се използва хубава дъвка за коса.

Тя не само ще прическа, но и осигуряват допълнителна брава:

от двете страни се разделят по тънка нишка къдрици;за да ги доведе до гърба, като се образува опашка, да го дърпа ластика;увийте опашката вътре, пусна кичура, за да прическа изглежда по-буйни;правят следните направления и повторете стъпките по-горе;къдрици, които се намират от ляво, да се започне от една страна и да се направи опашка, подходяща цялата дължина на косата;в края на краищата, всички трябва да бъдат обработени с лак за силна фиксация, произвеждащи вспрыскиванию 100-150 cm от главата.

Ако момичето има къдрава коса средна дължина, тя е подходяща прическа по следната схема:

завържете малка опашка с помощта на дъвка в предната част на главата, оставяйки къдрици от двете страни;опашката да се направи на кок с помощта на щипки за коса;косата на плитка на една страна с гъвкави проводници с различни страни, за да вземете опашка невидими на повърхността на гредата;да прическа изглежда става по-сложен, в процеса на малко издърпайте плитка на проводниците;за да вземете лак на шиш във врата, задайте декоративен елемент – раци или няколко ярки заколок.

Момиче коротковата можете да създадете прическа с панделка или превръзка:

за да отмените къдрава къса коса;закрепете ги на задната част на главата с помощта на игли или щипки за коса;носенето на превръзка или лента (за да го направи по-добре възпитани 3-5 места, за да я закачите невидим);ако искате, и да се използват цветни апликации.

Прическа „Малвина“ за момичета

Тази прическа е подходяща за къдрава дълга коса.

За да я създадете, трябва да изпълните следните стъпки:

нанесете пяна за къдрици;внимателно смесете всички коса; вземете няколко кичура коса от ляво на виска и точно;да ги свържете в задната част на главата, придавайки на картината ниска опашка, за да се определи това, което се случи, ластик;украса на заколкой или носа.

Theme by Anders Norén