прически

Красиви прически с бретон за средни коса. Как да направите модерна прическа за всеки ден или тържество със собствените си ръце, за това как ще изглежда

Красиви прически с бретон за средни коса. Как да направите модерна прическа за всеки ден или тържество със собствените си ръце, за това как ще изглежда

Средна дължина на косата почиства с бретон-той е гъвкав и удобен вариант за прическа. За да направите ежедневието по-полагане или прическа за вечерно излизане може да е в домашни условия, без да губи много време. Вие трябва да помните основното правило: всички манипулации се извършват с чиста коса.

Ретро прически

Ретро прически може да се направи за всеки ден и за специални случаи.

Как да създадете свой собствен:

За да придадат обем на чиста коса. Да го поправим в най-високо опашка на темето. Странични кичура човек може да бъде освободен. Венците се отдръпват от основата на опашката. В пространството, образованном между главата и ластик, пропуснете опашка, като ще елиминира отвътре навън. Опашката се прибират линия, така да го докосна върха на главата, за да го повали в това положение. За разпределение на нишки в гредата в различни страни, разширява го.

За да прическа изглежда завършен, трябва да го украсяват с голяма игла, с помощта на която можете да премахнете случайни направления.

Опашка с начесом

Опашка с начесом-това е една от най-модерните модни тенденции.

Когато направите bouffant майстори препоръчват да следвате някои правила:

    не трябва да се върже мокра или влажна коса, в това състояние лесно да ги нарани;чупливи и секущиеся косата начесать с повишено внимание и да видим дали те са останали на гребен;да не се правят на bouffant на немити коси, той не удержится и ще падне;руно задължително трябва да се заключва укладочными средства.

Изпълнението на опашката с начесом:

Чисти и сухи коси старателно претърсена. Гребен цялата коса назад. В предната част на главата, челото, остави кичур с дебелина около сантиметър и сигурно, за да не пречат. Да се разделят направление и начесать от корените до върховете. Повторете същото и с няколко направления. По-начесывать направления, толкова по-голям размер. Фиксирате с лак. Гребена направления внимателно пенирани назад. Покриване на козината, първата е прикрепен към замъка (точка 3), да коригира своята фигура отзад и поставяне на щифтове. Останалите свободни коса се събира на опашка на нужната височина, планина с ластик, която може да бъде скрито под отделни направления.

Опашката може да се оправи или да я закрие и гарнирайте с панделка.

Усукани опашка: опашката е интересен вариант на прост прически

Опашка-и най-простата прическа. Но ако тя е уморена, може за разнообразие да направите усукани опашката.

Изпълнение:

Косата леко гребен, нанесете малко пяна или мус за стайлинг. Събира опашка под венеца на желаната височина. Събрани косата се разпредели на две равни части. Всеки един от тях да оправят в тегли обратно на часовниковата стрелка. Направления трябва да бъде, в противен случай те ще се изплати. Два получени впрегне закрутки по посока на часовниковата стрелка. Имам върха на опашката я закачите на ластик.

Пищен букет

Прическа „обемен кок“ е лесно да се изпълняват у дома не само за дълга коса, но и на средни. С бретон, тя ще изглежда още по-елегантен.

Буйни връзка — прическа с бретон за средни коса в домашни условия, който е много лесно да се направи.

Направи куп различни начини: с помощта на специални шипове („Кагами“, „софист“ туист“), ролки, гумички за триене. Но ако няма специални инструменти, можете да използвате само тик-так, невидимки и дъвка.

Изпълнение:

От косата направят опашката. Подходящи обичайните група, както и със специални куки (те се продават в професионални фризьори магазини).Върти опашката на плитка, увийте около венеца на опашката. Клане игли резултати лъч. Свободните краища не могат да бъдат отстранени, тогава косата ще изглежда спокойна.

Прическа с плитки „рибя опашка“

Полагане с наклонена черта „рибя опашка“ може да се види от стилисти, на модните подиуми, известни личности. Тези прически са подходящи за всякакви поводи. „Рибя опашка“ най-добре в чисти, сухи направления. Ако косата ви е палав, леко навлажнете с вода.

Изпълнение:

Разделете всички косата на две подобни части. (Първо, те могат да се събират на опашка — това ще направи опашка).Отделете тънък кичур от външния край на дясната половина на косата, смени я на лявата. Повторете с кичур от лявата половина на същия, като го насочва надясно. Повторете БР. 2 и 3 до края на коса, поставяне на коса с гумена лента.

Можете да плитка отстрани на две опашка, друг вариант скручивается от двете страни на пигтейли, които са свързани на гърба и поставете в кок или опашка.

„Водопад“

Идеален за романтични срещи може да се превърне в spit-водопад. Тя се нарича наклонена с издадени кичури, ниспадающие на шиш. Името „водопад“ се появява заради това, че свободни кичура тече като водопад.

Изпълнение:

Вържете косата сплъстена на кичури. За да се разделят на три направления еднаква дебелина, от страна на челото му. Направи няколко капачки, а ако тъкане на обикновени плитки. След това направление, която вече вплетени в косата си, ляв, а вместо това добави още един от общата маса. Когато zapletina плитка до край ухото, го закрепете с помощта на заколок.

Стилисти предлагат ракита плитка поставени в цвете или да го остави да се мотае в страната. Изглежда Красиво две плитки, един под друг.

Елегантен кок от косичек

Гредата-това е прическа, която е винаги на мода. Уникалността Лъч в нейната практичност, тя подходящи за ежедневието, и има много варианти.
Много елегантно ще изглежда в куп косичек.

Изпълнение:

Срешете косата си, закрепете опашката за короната. Разделете косата на три кичура с еднаква дебелина. Като плитка проста плитка, сигурно гумена лента (най-добре да изберете невидими, цвят на косата).В една от дантела с малко по-слаби пръсти, добавяне на обем. Увийте косата си около венците в основата на опашката, поставяне на щифтове, фиби, невидим.

За тази прическа ще работи и изглежда като „въже“.

Коса в стил хипи

Прически в този стил може да бъде доста проста и у дома. Друго предимство е в това, че такава полагане изглежда страхотно на дълги и средни косата и прическа с бретон.

Има няколко основни правила, за да създадете най-подходящия стил прически, бохо-шик:

    • доста прост безгрижни стайлинг, фиксиране и стилизиране на косата, сложни фигури, различни аксесоари и бижута за коса, може да използвате и удобни материали;тъкане на различни косичек.

Класически „хипи“ прически:

Небрежно свобода косата си с превръзка или с лента през средата на челото. Заплетенная на челото си две тънки опашка, закачен на задната част на главата. Две плитки с вплетенной лента. Опашка с начесом, украсена с плитки, панделки, шнурове.

Събрани косата си с превръзка

Най-известната и популярна прическа с превръзка гръцки. За да създадете нужда от превръзка във формата на гума, и в края на краищата, той трябва не само да украсяват косата си, но това е добре, за да ги задържи.

Изпълнение:

    косата леко завить, придават обем;носи превръзка (бретон трябва да остане под него);коса от двете страни на загнуть под венеца;събере останалите косми и прибрани под превръзка (може да направите това постепенно, направление за прядью);краищата на косата под превръзка, за да го фиби.

„Шел“

Прическа „shell“ (или „охлюв“) барес врата и удължава силуета и придава елегантност и женственост. Тази прическа е идеална за права коса, но къдрава коса трудно увити в завой, защото по-рано те най-добре се оправям.

Изпълнението прически:

На косата нанесете укладочные средства за суха, срешете направления. Направете опашка в задната част на главата, и осигуряване на гумена лента, не трябва. От опашката да се направи турникет, скрий го в една линия, краищата на косата, за да се скрие вътре в косата. Поставяне на щифтове, фиби, за да се скрие отделни жилами.

„Китайската стълба“

Тази тесьма чудесно за момичета с дълги или средни коса.

Изпълнение:

Срешете косата, за да се измести настрана. Леко начесать горните направления. Оставете предния тънка нишка. Останалата част от косата на ниска странична опашка. Кичур увийте опашката веднага, переходящую в една линия между опашката и нишката. От опашката вземете още една тънка нишка, най-първата и отново увийте опашката. Повтаря до желаната дължина. Косата не спутываются и трябваше да пригладить направления, а след това може да нанесете малко гел за коса.

Нисък кок на една страна

Китка, направена в гърба — това е класическия вариант. Ако той наелся и иска да покаже въображение, може да се направи връзка на страната.

Създаване на:

Вържете косата, създават ниска странична опашка, обезпечаване на ластик. Опашката скрутите в турникет, ръководен от себе си. Скрий колан, е получил в кравайче, за да скриете краищата на косата по средата. Оправи прическата си с помощта на игли и невидимок.

Можете да добавите тази прическа романтика, правейки куп плитки или плитка на една страна с фантастични колоске.

Оригиналната прическа „лък“

Най-лесният и бърз начин за извършване на:

Да се събере в опашката на неизмита коса с помощта на дъвка. Върхът на опашката на дъвка не се оттегли. Резултатът лъч се разделя на две равни части. На върха на опашката заемат между двете части на гульку и поставяне на щифтове.

На базата На лук може да излезе с много и различни прически. Можете да направите няколко бантиков, по този начин можете да украсите опашка или плитка, или да лук коса.

Елегантен кок „балерина“

Снопове могат да бъдат високи, равнодушен, строг, но най-важното е, че всички те са лесни за изпълнение. Най-често за извършване на тази прическа има специална дебела гумена лента („поничка“).

Изпълнението прически:

За да направите опашката, събиране на косата под ластика. Да носят „поничка“, за да се разпределят равномерно върху косата по цялата му площ, консултациите на ластик. Края на теми скрити под гредата, а и увийте около него, ако те са дълги. Закрепете резултат фиби, невидим.

Прическа в гръцки стил

Не всички момичета имат възможност да избират прически с бретон за средни коса. Лесно у Дома да се направи една от голям избор на прически в гръцки стил. Това може да бъде лесна инсталация или сложни вариации с плитки, панделки и други аксесоари.

Лесен вариант:

Косата му леко завить и леко начесать на темето. От пробора дясно и ляво плитка две тънки опашка. Изпрати опашка назад и да ги свържете в задната част на главата невидим. Можете да украсите стил с цвете или декоративна заколкой. Останалите направления оставите косата си.

Връзка с френската наклонена

Изпълнение:

Наклонете главата си напред и срешете косата си. Да се нанесе върху тях укладочные средства. За да подчертае основата на шията и косата. Разделете го на три части. Френска плитка коса, прикрепив кичура отстрани. Кос трябва да бъдат достатъчно плътни. За храбростта на точното време (обикновено корона) и затегнете ластик. Останалата част от косата, да се заключва в опашката. Еластичната плитка могат да бъдат отстранени, и опашката купиран. От опашката да се направи на кок по обичайния начин.

Theme by Anders Norén