прически

Красиви и лесни прически за момичета за средни коса за училища, отдих и почивка. Инструкции със снимки

Красиви и лесни прически за момичета за средни коса за училища, отдих и почивка. Инструкции със снимки

Средна дължина, наречена дължина на косата до средата на плешки. Това ви позволява да създавате прости и красиви прически за всеки ден. Повечето прически, изчислена за средни коса. Красиви прически за момичета-развитие на вкус и стил на модата.

Лесно полагане с бантиком

За прическите ви трябва:

    2-3 шнола лък;1 гумичка;гребен с гъсти зъбци и тънка дръжка.

Инструкции:

Разделете косата на прав път (на косата). За да accesati косата му изглежда храмът на една опашка до средата на дължината на косата. Плитка косата си с другата страна. В областта на шията, за да се съберат на плитки и вратовръзка Заедно, оставяйки краищата свободни. Украсете лъкове косата: или в храмовете или в храмовете, и на кръстопътя на Кос.

Френска плитка

Дори и за тънка коса, Тази коса ще изглежда триизмерна.

Инструкции:

Направления на лицето (бретон) трябва да accesati назад, това е централна част първа корица. Вземете две странични кичура с еднаква дебелина и да направят. Важно е, че в него да не влезе, се намира по-долу на косата. За покриване на следните вземете два кичура от двете страни, като ги добави към основното. За да обвърже, се добавят още два кичура от двете страни. Продължете, докато всички косми не ще заплетены. За храбростта на косата си по обичайния начин, или да съберете косата в опашка.

Прическа „Змия“

Тъкане на гайтани започва от дясното виска и наляво.

Инструкции:

Трябва accesati тънки кичура и френска плитка на косата си, вземете една нишка само от едно лице. Когато spit достигне до ухото, трябва да го разположи от другата страна и плитка коса, докато не дойде отново на дясно. Брой обороти зависи от гъстотата и дължината на косата. На върха на шиш трябва да намерим ластик или увити в пръстен и поставете с помощта на заколок.

Колкото по-тънки косичка, толкова по-привлекателна прическа.

„Рибя опашка“

Тази прическа се нуждае от внимание и грижи.

Инструкции:

Косата трябва да гребен гребен и леко навлажнена. Добива назад, оставяйки тънки нишки безплатно в храмовете. Вземете ги и кръст на върха. Задържане на конци от една страна, в една стая в непосредствена близост до направление, се пресича с предишната направления, така че дъното обърната нагоре. Следващото направление на другата страна и отново да влезе в плитка, така че тя е отгоре. Продължете, докато не бъдат заплетены цялата коса.

Право на плитка се състои от множество тънки нишки, гладка, и прилича на рибешки перки.

Лента за глава плитки

Красиви и лесни прически за момичета на средна коса не изисква много време. Тъкане на гайтани лента за глава ще работи в продължение на 10 минути.

Лента за глава на шиш-един от най-красивите и лесни прически за момичета на средна коса.

Тя е следната:

Трябва accesati тънък кичур коса зад ухото. Заплетать прости опашка. По същия начин, за да се разделят и плитка коса, от друга страна. Хвърли коса от ляво на дясно и от дясно на ляво. Закрепете ги фиби. Останалата част от косата леко завить и гребен, добавяйки им обем. Можете да украсите с лента за глава с ярка заколкой.

Чист колани

Лито:

За да се срине в ароматна плитка, трябва да accesati коса от челото до тила. 3-8 бъдат разделени на две равни кичура от броя на бъдещите връзки. Закрепете направления невидимками за коса не спутывались, и крайни. Разделете на две равни части и да започне да плете челото си. За пресичане на Стренг, леко се дърпа, и преплитат кабели, както е френската плитка, добавяйки пред всеки покрие с тънък нитям страна на косата. Когато сбруя с пробором на гърба, за да го повали и плитка останалите нишки. Останалата част от косата оставя косата си или да се съберат в ниска опашка.

Обемът на колан

Bulk колан тъкани същия, както и ароматен, но издърпайте проводниците не е необходимо. Ширити трябва да бъде свободен. Когато ел. инсталация изпълнена с пръсти или писалка гребени дразни направления от една за друга и леко дръпна настрана. За да действа предпазливо и внимателно, ширина елементи са еднакви.

Прическа Охлюв

„Охлюв“ – това са две различни прически: spit, заплетенная в кръг и просто пакет, увит във формата на раковината на охлюва.

За първия вариант прически ще ви трябва:

    гребен с тънка дръжка;дъвка;5-6 клипове.

Ширити започва от върха.

Инструкции:

За да се разделят на централната част, останалата част от косата вземете клипове. Започваме да се плете на плитка в кръг, постепенно премахване на скоби и odplata на косата. Това е първият кръг на снаряди. Когато той е готов, трябва да продължим с ширити наоколо, постепенно бране на нови направления. По време на плетене, капитанът трябва да се движат около модели, за да ширити е спретнато и симетрични. За да завърши ширити трябва ухото. Когато ще бъде последната свободна част, защото трябва да се тъкат на плитка и проденьте го между макари „охлюв“.

Вторият вариант прически се прави за 2 минути:

Косата се събере в задната част на главата до опашката. Гребен от нея, и е трудно да се държи в ръка. Увийте краищата на дръжката на гребен и бавно накручивает косата си, като се образува възглавница. Натиснете клип към главата си с една ръка и внимателно извадете гребен. Пин-код „охлюв“ невидими. Ще трябва най-малко 3 клипове отгоре и отдолу, че косата не разбрасывали.

Розата от косата

Тази красива прическа е лесна за изпълнение.

За него ще трябва:

    ластик;скоби;шипове;гребен;лак за нокти.

Инструкции:

Косата се събира на опашка в задната част на главата, затегнете здраво ластика. За да accesati тънък кичур от горната част на опашката и започва да се формира в средата на рози: нежно обгръщат замък в кръг, стопорные щифтове, всеки нов завой. Останалата част от косата да изберете ролки, за да не пречат на плетению. На върха на първата нишка се тълпят и фиксиране на карфица. Следващото направление първото листенце. Трябва да я закачите в основата на опашката, се извади косата си, за да получите заоблени инверсия и закрепете на друг прът. На върха на увийте около опашката. Продължи да се оформят листенца, докато всички косата няма да бъдат вплетени. Поръсени прическата с лак.

Лъч ажуре

Деликатен кок коса, завързани на опашка в задната част на главата.

Инструкции:

Разделете го на 4-5 кичура коса и плитка ги в проста хлабава плитка. Безопасно. Направления на всяка ножницата леко дръпна, което ги прави нежни. Във всеки повиве трябваше да дърпа дълги кичура с една ръка, а другата poddelnosti до венеца. Трябва да бъде нежно цвете с конска опашка в центъра. Направете същото и с други плитки. Направи триизмерен лъч ажуре. Опашките трябва да се тълпят вътре, за да те не стърчаха от гредата.

Прическа „Статив“

Най-лесният вариант ежедневни прически в училище, се извършва така:

Бретон accesati назад и събрани в опашка на темето. Разделете опашката на половина и да направи всеки кичур в отделна опашка, като добавите във всяка една от половината от оставащите свободни коса.

Коса лък

Сред красивите и лесни прически за момичета особено популярни лък от косата. Той дори може плитка коса със средна дължина.

Прическа с лък подходящ само за права коса – Къдрава, тя ще е мръсно.

Инструкции:

Завържете опашката и го разделете на 2 части: дебели и тънки. Мазнини се разделят на половина, издигнат на краищата на косата с ластик и осигуряване на втория ластик, така че двете половинки на опашката са били от двете страни. Безплатни тънък кичур коса скриване на дъвка и поставяне на коса, фиби.

Обратна обърната, пещи

Spit или обратна spit „отвътре-навън“ изглежда, че това е оплетена отгоре-надолу.

Инструкции:

Трябва да разделите косата на 3 направления. Остава да се обобщи под средната и отгоре в дясно. Място в горната част на средния. Продължавайте да плете на плитка, като се уверите, че крайната направление винаги е била по-висока от средната.

Панделка от 4 направления

Изостава:

Косата се разделя на 4 равни кичура и психически номер: 1, 2, 3, 4.Да започнем с ширити направления 1. Направи го с 2 нишки.4 поставя на върха на 3. Сега 1 и 4 ще бъде в средата, а 2 и 3 – по краищата. Средни направления на кръст – за да получиш първо, на корицата. Повтаряне на действия, плитка на косата си до края и да се фиксира на ластик.

Прическа „Водопад“

Ширити започва от дясното виска и се движи хоризонтално.

Инструкции:

Левия кичур се поставя в средата, след това десния кичур постави в средата. Повторете. Останалите долните кичури, за да отидете и да вземете от общата маса на нови косми. Направи 2 на корицата. За да се вдигне, за да добавите нов. Продължи, докато кос не е достигнало до най-ляво на виска. Фиксирай тънък невидим ластик. Останалите свободни косата завить еластични къдрици.

Прическа „Сърце“

Инструкции:

Косата са разделени вертикални пробором, едната половина, за да вземете заколку. На втория accesati с полукръгла раздяла от короната към храма. От мястото, където проборы започват да тъкат френска плитка до ухо. За разполагане на тъкане и се носят с наклонена на дъното на вертикални пробора в задната част на главата. Готови около низ, за да го повали. Повторете същото и с другата половина на косата. Свобода косата да се съберат в опашка или на храбрия там плюене.

Лъч на ластик

Инструкции:

Завържете опашка с помощта на широка ивица тъкан. Увийте косата с около дъвка, за да не се види. Поставяне на щифтове. Вие не трябва да се опитва да направи всичко внимателно, така китка изглежда по-добре, когато косата му бяха леко растрепаны.

Прическа „Рога“

Удоволствие на коса с два рога косичек са подходящи за много малки момичета и млади жени по-възрастни.

Това е:

Косата се разделя на половина и се поставя в два опашка на темето. От опашките плитка опашка. Увийте наклонена основата на опашката, образувайки плътен „дулька“.Краищата на косата са скрити под кръгла оплеткой и здрава конструкция фиби. Повторете с другия записано.

Създаване на прически – вълнуващ процес както за самите момичета и техните майки. Тя не изисква специални умения и инструменти. За най-красивите и лесни прически за средна коса изисква само четки и гума. Ширити, като правило, отнема от 2 до 15 минути, а резултатът радва малката модата през целия ден.

Theme by Anders Norén