маникюр

Красив маникюр с кристали: 100 свежи идеи снимка

Красив маникюр с кристали: 100 свежи идеи снимка

Желанието на момичето да се подобри имиджа на външния си вид и да изглеждате по-привлекателни, елегантно и оригинално никога няма да свършат. Съвременните постижения в модната индустрия, за да може в пълна степен отговарят на очакванията на модата, като предлага различни орнаменти и инструменти за изпълнение на модни идеи.

В едно хармонично и стилен начин е важна всяка подробност, най-важният от които е на маникюр. Модницам вече не е достатъчно просто Нийл-арта, те се опитват да диверсифицират своите кристали, к, камифурано, 3-D елементи и гипс.

Френски с кристали: обичай класика

Кристали и други украшения, които са само един допълнителен елемент на ежедневна Нийл арт, но използването им се превръща дори най-простия дизайн. Френския маникюр е любимо предпочитания на жените, по-често е на мода дори за ежедневието, украсени с малки кристали Размер. Тях се открояват най-базальное дупка или на страничната стена на нокътя. Ако използвате декорация по ръба на нокътя, той бързо ще се развали, а само ще пречат.

За типична класическа френска защитени плафонами, които кристали изглеждат най-забележително и впечатляващо. Момичета, предпочитайки по-богата цветова палитра може да се покрие ноктите в червено, синьо, тъмно бордо цвят и ги украсяват с лъскави „капки“.

Днес на мода Оригинални и иновативни решения. Френския маникюр е отлична платформа за реализация на най-смелите идеи. Тенденции за Нокти-арт с много нюанси и цветове, райета, щампи, цвят, наклон. Много артисти се съчетават с френски малахитом и дизайн леопард, да създадете матов оттенък в тъмни и пастелни цветове. Това изобилие не е пречка пред дизайн на гардероби с кристали.

Лунен маникюр с кристали

Класически лунен маникюр става все по-празнично и елегантно, ако направите главната дупка россыпью малки страз. Този Нийл-арт е подходяща за ежедневно носене.

Създаване на дизайн на Луната с камъни може всяко момиче. В специализирани магазини представен на голям брой аксесоари и инструменти за маникюр.

Кристали в кореновата зона, прави маникюр е по-изтънчен и изискан. Не си струва декориране на всички пръсти, повечето модата често са украсени с пръстени.

Ажурни маникюр с кристали

Деликатен дантелен модел все по-често се срещат на невен модата, независимо от модерен и елегантен начин за декориране на пръстите. Ако в последните сезони ажурни маникюр е допълнен с парчета плат, но сега ги замениха с лъскави пайети и камъни.

Тънки „вени“ и панти със специални четки и дадами, използването на които е фигура не се различава от реално дантела.

Деликатен модел често се извършва в черни и цветни цвят бледо розов, бежов или прасковен фон. Кристали придават на тази спокойна и кратък маникюру по-празничен вид. Ако стартирате „дантела“ в сребърен или златен цвят с няколко блестящи дантела, тогава ще се окаже печеливша опция за гала вечерта.

Маникюр „котешко око“ с кристали

Оригиналният дизайн на „котешко око“ е достатъчно популярна, но истински скок на модата той преживя през този сезон. Майстор на ноктите услуга работа с гел-лак за нокти върху метална основа и магнитам, аз забелязах, че дизайнът напомня на котешко око.

Планински кристал маникюр „котешко око“ всеки използва по свое усмотрение. Те могат да направят цялата нокътната пластина, за да украсят своите базално-клетъчен дупки или ъгъла на нокътя.

Важно е да се избере оптималния размер и форма на камък, не прекалявайте с тяхното количество. Ако добавите „котешко око“ малки кристали, ще излезе нещо съвсем случаен дизайн.

Сватбен маникюр с кристали

Избор на маникюр, за най-важните събития в живота на всяко момиче трябва да бъдат особено внимателни. Всичко това на венчален пръстен на палеца носят пръстен, така че пръстите на краката трябва да изглеждате перфектно.

За да направите своя собствена страхотен сватбен маникюр е малко вероятно да успее, по-добре да се обърне към опитен образец, който има голям опит в тази област.

Маникюр за сватбеното тържество трябва да бъде направено с прости бели камъчета. Никакви цветни кристали, които абсолютно не се вписват в бяла рокля. Много дами се изпълни сватбен маникюр в технологията на рибарска мрежа. Той използва парчета от булчински рокли или фаты.

Кристали за къси нокти

Къси нокти не по-малко подходящ за украса с кристали. На малко пространство на нокътната плочка не позволяват да се постави дори и малки камъни.

Важно правило за маникюр за къси нокти – използваме твърди дизайн, без излишни шарки. Абсолютно не е подходящ за бижута, кристал френски и лунен маникюр като откриване на ръбове и дупки заемат значителна част къси нокти.

Кристали за дълги нокти

Дълги нокти, след кратко забравата, отново стават популярни сред модата. Тази красива ковчег „“““ създаване на стилни модели с кристали, дори и най-големите.

Като цяло тенденцията композиции от кристали във формата на завитушки, лъкове, зигзаг и прави линии, които изглеждат невероятно свежи и интересни дори и в по-спокойна начин.

Значително предимство на дълъг нокът – способност за създаване на художествени картини и оригинални щампи, понякога със скрит смисъл. Маникюр с флорални мотиви, дантелени орнаменти, фигури на животни перфектно рамо до рамо с блестящи камъни, които не само красят ноктите, но и са част от състава. Например, се използват, за да подчертае очите на животните, имитация на оросяване и т.н.

Как да направим маникюр с кристали

Първо подготви основата, покриване на нокътната плоча два слоя лак. По-нататъшни действия зависят от размера на кристали. Ако това се дребни камъни, те са приложени все още не са сухи, лак. Те по-лесно да вземем напоена с вода или прозрачен лак с помощта на клечки за зъби.

За монтаж на средната камъни Размерът е прозрачен лак, който падна на мястото, където планирате да прикачите кристали.

Големи кристали изискват по-здрав Начин на закрепване. Тя използва специално лепило, което сигурно придава камъни за нокти пластмаса. След полагане и закрепване на всички елементи на ногте, покриване на ноктите прозрачен лак покритие.

Дълъг планински кристал престанал да бъде член само на сватбата Нийл-арт. Все повече дами красят случайни маникюр малки светещи камъни, който се вписва идеално във всеки случай. Промяна на броя на кристали, можете да създадете уникални рисунки на различни събития в живота си.

Theme by Anders Norén