мода

Кожено дамско яке марки

Кожено дамско яке марки

Балансира на ръба на популярност и приличен вкус не е просто, а е много просто. Най-известните марки предлагат кожени якета като предизвикателство, като следвате стриктно каноните на стила.

Кожени якета от водещите модни Къщи

Малки, с дължина до линията на талията с миниатюрна мълния или нитове. Този модел няма да напусне подиума в продължение на много години и е един от основните сезонни образи.

Кожено дамско яке марки

Кожено дамско яке марки

Кожено дамско яке марки

„Гучи“, „Прада“ и Шанел, тези марки не се нуждаят от насоки, но все по-малко всяка година те пусне нова серия от кожени якета, маркови дамски, решен по този начин.

Кожено дамско яке марки

Тези модели никога не ще престанат да бъдат обект на поклонение за всяка мода, както и задължителните за създаване на индивидуална сезонен гардероб тя не ще престане да бъде никога. Въпреки разликата от стилове от водещите модни къщи, стил на такива модели са сходни.

Кожено дамско яке марки

Poluprilegayuschy (така че можете да се облечете с пуловер, ако е студено) стил ясно определя достойнствата на фигурата. Релефни шевове, красиво подчертава линията на бюста и талията – неизменен късмет от най-добрите модели.

Кожено дамско яке марки

Тези стилове се прилагат в същите модни къщи, като Том Форд и Дарлинг английски моден дизайнер Стеллы Маккартни. Те са по-демократични цена, но не по-малко стилни. Непроменено Останина качеството на материала-това е само тънка, мека и еластична кожа.

Кожено дамско яке марки

Днес извън тенденция – количеството на яки и маншети, дълги и широки фасоны, съраунд не са популярни в мода за кратко на кожата, много сбито, с малко допълнителен декор, и дори по-добре. Ето какво кожени якета от известни марки.

Кожени якета на известни марки и техните отличителни характеристики

Модели от ограничени количества от Александър Маккуин – мечтата на всички fashionistas. Скандално маестрото предложи да се преразгледа идеята и се присъедини към много женствена и секси разрез – негова запазена марка – с интериор в секцията за мъже.

Кожено дамско яке марки

А именно, нитове, шипове, луксозна бахрому. Дизайнерът е известен с факта, много стилна комбинация от абсолютно несъвместими и марки якета не са изключение.

Кожено дамско яке марки

Тази идея е взет от млада марка, без име, като на младостта си. Специални ефекти в такива модели добавя цвят (просто се зачеркне черно и кафяво) от женски диапазон фиолета, vukcevich и нюанси на карамел.

Кожено дамско яке марки

Водещите световни марки на кожени якета няма да обърна внимание на една нова класика. Тази линия активно се развиват и да се развиват като личности, като H&M и Долче & Габана. Техният модел е минимум декор и стилни допълнения под формата на мълния, с шевове на раменете и удобни джобове. Матова кожа и локални, но ярки цветове приоритети. Няма специални ефекти под формата на свещи „хищник“ или россыпью страз – елитни модела са направени в крехката стил.

Кожено дамско яке марки

Дамски кожени якета известни марки Келвин Клайн и Ралф Лорън днес повече приличат на якето. Този женствен вариант на сако, който не може да бъде объркан с нищо друго.

Кожено дамско яке марки

Кожено дамско яке марки

Полуприлегающий силует, тесни лацканы, малки яки, анатомично оформени джобове и перфектно коригира линии, намаляване на – отличителни черти на тези модели. Но дори и великаните не могат да се откаже от тривиален цвят: нюанси на кафявото – от червени до кафе и канела, и всички нюанси на благороден зелен цвят са основните цветове на колекцията.

Кожено дамско яке марки

Марки като mango, Zara, не е могъл да устои на изкушението да отиде против правилата, и, колкото и да е странно, доста класически стилове „черни кожени якета“, стана свеж в черен цвят. Мат мека кожа, изобилието на метални мебели-това е връщане към корените.

Theme by Anders Norén