мода

Кожена пола 2019-2020. С какво носите кожена пола?

Кожена пола 2019-2020. С какво носите кожена пола?

Ефектно, стилно и провокационно – изглеждат кожени поли сезон през 2019 година. Спорове стилисти и дизайнери, предлагащи всички нови опции , за да носите кожена пола, не се случват във вакуум. Твърде ярка и самостоятелна част от всяко изображение, за да получите този предмет на гардероба и, разбира се, изисква внимателен подбор и комбинации.

Нека да разгледаме основните тенденции и модни тенденции:

Елегантен модел „молив“ с дължина до коляното и смели мини днес се считат за истинска класика. В сезон 2019 година дизайнерите са изведени на модели писти, А-образни и изгорени стил в текущия миди-дължина.

Но най – важното- боя кожено облекло с всички цветове на дъгата. Традиционните за тези модели, черен и кафяв цвят, днес активно притиска ярката гама синьо, зелено и всички нюанси на червено, оранжево и жълто.

Правила за стил: с какво носите кожена пола?

За да започнете е да се изясни, какво да се носят кожена пола абсолютно не от гледна точка на каноните на стила.

Преди всичко – кожени изделия – якета, сака или палта, особено ако не се създаде образ на „приятелка на колоездач“.

От друга страна, с откровено провокативни неща – прозрачни или dekolirovaniya блузи, окото, чорапи в комбинация с туфлями на висок ток. Според днешните стандарти, много демократична мода такъв вулгарен начин.

Гуру на модата смятат, че носенето на кожена пола само с неща от благородни материали. Вие трябва да бъдете готови за това, че самият модел е скъпо, а състоянието със сигурност ще бъде „солировать“ в образа.

Затова по-добре е да изберете продукти, произведени от естествени материали, като вълна жилетки и сака, блузы и ризи от естествена коприна. Като горната дреха, костюм кашмир или туид палто – в момента се счита за връх на елегантността.

Луксозно прилича на комбинация от кожа с естествена кожа жилетка или палто, или кратък стриженого кожа ще бъде чудесен компаньон.

Помня не само за сочетаемости на материали и цветове и стилове.

Така че най-новата тенденция-midi-дължина необходимо е кратко, добре прилепнали блузи. Няма значение, че това е пуловер или яке – те трябва да балансират силуета, и в никакъв случай не добавя обем.

Но средната дължина до коляното или мини перфектно съчетани с интериора и съкратен топ. Тази роля се справят отлично буйни блузи или свободни панталони с дължина малко под кръста.

Кожена пола 2019-2020: правила за подбор на аксесоари

Най-трудният въпрос е изборът на обувки и аксесоари. Ток или равна подметка, клатч или чанта? Най-важното – стил, цвят и текстура. На помощ тук идва едно от основните правила на съвременната мода – комбинаторность.

За да направите модно, но не и „претоварен“ начин на комбинират кожена пола трябва да контрастът в цвят и да се избегне една и съща комбинация от текстури. Традиционната черна модел в комплект с един и същи цвят от ботуши и чанта-това е нещо, което трябва внимателно да се избягва.

Преге, гравиране, принт, лак палто покритие, и, разбира се, контрастен на цвета на кожата обувки и аксесоари – основни техники за комбиниране и създаване на елегантен начин.

Стилни и атрактивни ансамбли дизайнери създават днес е най-лесният метод – бране не само неща-другари, но и аксесоари в различни нюанси на един цвят.

Действително тюркоаз или бордо кожени модели изглеждат чудесно в тези ансамбли в комбинация с всички нюанси на бежово или сиво.

Колкото по-къс модел, толкова по-високи могат да бъдат ботуши. С миди-дължина и дължина до коляното, изглежда страхотно ботуши или обувки в зависимост от стила, в който вие създавате изображение. Но в съчетание с „мини“, особено в расклешенного силует изглежда страхотно с високи ботуши и широк голенищем.

Кожена пола снимка: колекция 2019-2020

Theme by Anders Norén