стил

Короната татуировка на ръката за момичета на китката. Стойността на скици, снимки. Дешифрирането на короната с буквите А, Б, Д, М

Короната татуировка на ръката за момичета на китката. Стойността на скици, снимки. Дешифрирането на короната с буквите А, Б, Д, М

Татуировка момиче с изображение на корона е станал много популярен в днешно време. Опитайте се да запълни откритите части: ръце, крака, рамене, гръб, тъй като това определя символ на власт, лидерство, сила.

Crown Royal и княжеска атрибут, потвърждаващи качеството, което е позволило повишаване на тези хора над население на империята си, да им даде ролята на лидер и защитник. Но, в зависимост от околния фон, държава, религия, класа, crown, тълкуване на символа широко варира.

Символ стойност crown

Crown-това е благородно символ на властта. В древността култури за божествен произход и е знак от боговете. В Древна Гърция, венец е бил Аполон, той представя себе си венец от лаврови листа. В християнството, диадема е нимбы на ангелите и светиите, но основната короната венец от тръни на Исус Христос.

Стойността на короната за момичета

Короната татуировка показва силата и възнесението му на собственик на над останалите. Момичета, кой прави татуировки, представя себе си като силна, доминираща и непокорни личности. Също такава рисунка може да означава слаба, нежна и романтична натура. Татуировка смисъл могат да бъдат различни, всичко зависи от това, в какъв стил е направен и където тя се прилага.

Стойността на корони на ръка

  Властта е в моите ръце — ето какво той казва за себе си татуировка с корона. Момичета предпочитат тази картина така, че всички наоколо са виждали символ и знаех, че тя е кралица. Често младите жени избират малки и спретнати короната, той внимателно погледна ръката си. Такива образи не са от сериозно значение и смисъл, те просто показват на околните, което е пред тях, момиче с чиста душа, много доверие, но своенравни, в очакване на принца.

Също така е знак във формата на корона показва повдигане на ръцете над заобикалящата околна среда, и това, че една млада жена принадлежи към сливкам дружество.

Стойността на корони на ръка в района на

  Короната татуировка на ръката на момичето в преступном света, показва, че собственикът е извършил е особено тежко престъпление и отказва да бъде коригиран. Татуировка с корона, която е по-висока от змия, показва, че момичето е определен авторитет в разположение na престъпна света. Ако изображението на короната в близост до черепа, символ на затвора определя човек, склонного към насилие.

Короната на китката

Китката е популярно място за татуировка с корона.

Повечето клиенти салони предпочитат именно този кът за илюстрация, защото:

  това място се отличава със своята гъвкавост за прилагане на короната при мъжете и жените;получаване на вашия знак на китката минава почти без болка;тя може да запази във формата на знака;

Освен това, короната на китката ще даде образа на жар момичета.

Недостатъците на татуировка на китката също са на разположение:

  Той е направил татуировка на всеки човек. Но въпреки огромната популярност на татуировки на тялото, много хора се отнасят негативно към такива неща, проблемът е в това, че фигурата на тялото може да се случи по време на работа, ако има по-строги изисквания към външния вид. Тогава е добре да се постави изображението на по-малко от видимия участък от тялото;ако в бъдеще има татуировка на китката си, за да реши, да вземе от него с помощта на лазер, той ще оставят следи и за щети, тъй като кожата там е много тънка и нежна.

Короната на предмишницата

Марка crown на предмишницата има своите предимства:

  • Ако строг дрес код, а след това този модел лесно може да се скрие под дрехите с дълги ръкави;голяма зона за печат;ако е необходимо, татуировки, могат да бъдат променени или допълнени от други елементи;татуировката винаги можете да видите, без помощта на огледала.

Минуси – процес набивания може да се придружава от леко усещане за болка.

Короната на рамото

Предимства на посещение татуировка короната на рамото му:

  • Удобно място за нанасяне на фигурата, формата на рамо, капитанът може да работи през всички цветове, сенки, форми, образи, татуировката ще привлече вниманието на околните, ако носите дрехи с открити рамене.

Минуси — при изкачване или загуба на тегло татуировка може да се деформира.

Двойката короната на ръка

Популярната двойка татуировки короната. Стойността на този знак на вярност. Най-често, татуировка короната си направите чифт или тези двойки, които имат дълги и сериозни отношения.

За такива хора, този образ символизира вярност на своята втора половинка. Освен това, тези две татуировки изглеждат много красиви, те служат като напомняне за своите клятвах и обещанията пред нас.

В други култури приписват тези образи са по-подробна информация за стойността на удвоява корона, в ръцете на хора обичащи-това е символ на силно семейство, на любовта и на дълголетие.

Надпис под короната и тяхното значение

Най-често, диадема момичета правят надписи на тяхно име или инициали.

Също така популярен израз:

  Queen, една любов, един живот;винаги е номер едно.

Всички тези команди могат да бъдат показвани на всеки език, но по-често използват латински или английски. Такива подпис под короната означава, че притежателят на такава татуировка високо мнение за себе си и демонстрира своето превъзходство над другите хора.

Короната с буквата и неговото значение

Повечето момичета посещават татуировка във формата на знака буквата на короната, предпочитайки да се направи своите инициали, любим човек или дете, като по този начин се набляга на любовта.

Но също така-разпространени са тези стойности на буквите:

  • Короната с буква „А“ символизира, че собственикът смята себе си за номер едно в безспорен лидер;

  Короната с буквата „V“ означава победа над другите, подчертава величието и господството на собственика;crown с буквата „д“ показва, самоуважение и любов към себе си.

Реализъм

Реализъм в татуист показва сериозен подход и да се възпроизвеждат с висока точност на реален обект. Снимка диадеми, изработени в такъв стил, изразява желание да контролират и манипулират другите.

Две съвети

Тази тенденция предполага, оригинален, ярък и наситен образ, отличаващ се с резки, широки и груби скици. За хората на изкуството този стил често създават произведения с известна ирония нюанси. Короната, изработени в такъв стил, показва собственик на блестящ ум, необикновена и трябва да бъде в центъра на вниманието.

Чикано

Този стил се характеризира с духовна и свята тема. Изображения, изпълнени в тъмни цветове. Рисунки изпълнени с ясни линии задължително на сянка.

Хората си мислят, че татуировка на короната на ръката в стил Чикано ще служи като амулет от различни болести, се изпраща на правилния начин на живот, и да вярват в неговата сила.

Акварел

Работата се извършва в подобен стил подчертава корявость линии и ярки цветове. Акварелни татуировки са изпълнени с чувственост, безгрижност, лекота и романтизъм.

Короната татуировка на ръката за момичета на китката изглежда нежно и подчертава силата и красотата

Тази техника ще бъде подходяща за любителите на татуировки нательной живопис. Короната татуировка момиче в акварельной техника демонстрира елегантност, оригиналност, вярност, гордост. Тази корона подчертава крехкостта на принцеса.

Златна корона със закрит джанта

Татуировки на короната затворена джанта каза безкрайни моще силата и безсмъртието на своя притежател.

Златна башенная короната

Златна башенная короната символизира свещено място, един божествен дом, който е ограден с магическа стена.

Короната с възходящи лъчи

Венец, състоящ се от посочения лъча, които са насочени нагоре, като слънцето, показва мъдрост, величие и духовно господство на своя господар над другите.

Корона със скъпоценни камъни

Скъпоценни камъни на короната, да се обърне внимание на значението, арогантност, изключителност на собственика му.

Короната с царски атрибути

Такава татуировка показва височината на ръцете върху другите, неговата арогантност и гордост.

Короната с крилата

Короната с крилата си, както и с полускъпоценни или скъпоценни камъни, е философско значение. Тази татуировка символизира търсенето на смисъла на живота. Обикновено, корони се нанася на ръка, като по този начин се подчертава тяхната сила и желание да контролират другите.

Короната на главата на Лъв

Тези татуировка дизайни на короната на главата на Лъв. Този показател показва мъдрост, сила, справедливост, смелост. Диадема подчертава царственность и благородството на хищник, декларира желание на домакинята, за да управлява другите и със своята власт, за да изглежда като на цар зверове. В татуировка на ръката на момиче може допълнително да присъстват надписи, които подчертават индивидуалността на собственика и ще ви помогне да внуши на околните смисъл слагам в изображението.

Корона с кръст

Корона с кръст, говори за това, че владика служи на Бога и живее според неговите заповеди.

Короната татуировки не се препоръчва на момичетата

Не се препоръчва за момичета, които да се прилагат тези татуировка с корона на ръка

  • Диадема с карти – тази цифра показва, че собственик на друга насоченост;короната със змия означава крадец в закона;

  Тигър с корона в лапите показва предразположение към насилие.

Съвети от експерти

Татуировки препоръчваме да се нанесе една малка фигура на китката или палеца. В противен случай, малка татуировка на голям парцел на тялото, ще изглежда като кал.

Големи изображения-добре да се направи в рамото, след това картината ще изглежда най-впечатляващо, капитанът може да предаде информация на изображението.

Преди да попълните постоянно майстор на татуировки препоръчват първо да се направи с къна и да го носи в продължение на известно време. Това ще помогне за установяване (особено начинаещ) в правилността на техния избор.

Специалисти препоръчваме да правите татуировка в специален салон, където ще се спазват всички санитарни изисквания, както и на професионални майстори.

Избор на боя трябва да се подхожда с особена отговорност. Не използвайте евтини бои, тъй като те се състоят от частици токсични пластмаса и може да предизвика много силна алергична реакция. Предпочитание се дава на известни компании за производство на професионалната боя за татуировки.

Различни варианти на татуировка короната на ръката на едно момиче, в по-голямата си част проявява лидерство, величие и въздига над другите. Всяко момиче избира този стил и темата на вашия характер, като се започне от смисъла, който вие искате да внуши на околните. Във всеки случай, тази татуировка ще предизвика обществен интерес и не ще остави своя обладательницу в сянка.

Theme by Anders Norén