стил

Комбинация от синьо и кафяво облекло за жени и мъже. Снимки, мостри, снимки

Комбинация от синьо и кафяво облекло за жени и мъже. Снимки, мостри, снимки

Винаги да изглежда красиво и стилно, важно е да се научат да съчетават цветовете в гардероба си. За да се разбере в нюанси на синьо и кафяво, и да добре да вземете комбинация от изкуство. С овладяването на нейните тайни, можете да създадете перфектен имидж и получи възторжени погледи и комплименти.

Син и кафяв цвят в облеклото, психология на имиджа

Браун не спектрални цветове се образуват от смесването на зелено с червено, синьо с оранжево и т.н. получава името си от думата „канела“, „кора“ и е свързан с пясъчник, глина, земя, шоколад, и през есента на цветове на природата. Комбинация от синьо и кафяво облекло за жени и мъже. Снимки, мостри, снимки

Неговото присъствие в облеклото носи начин на величие, елегантност и стабилност. Популярни сред хората, които се нуждаят от утеха и спокойствие, защото според психолози, в кафяви костюми човек се чувства сигурност, тъй като цветът помага да се изравнят емоционален фон. Благороден цвят, подходящ за бизнес контакти и да представи на служител в шоколадов тон, като сериозен човек.

Синьо, означава късмет, това е знак за небето и вечността. Се свързва с честност, стабилност, доброта и вярност. Това е символ на сериозност, концентрация, значителни мисли и чувствителност към промените.

Комбинация от синьо и кафяво облекло за жени и мъже. Снимки, мостри, снимкиГо избират меланхоличен, спокойни и се нуждае от почивка, за хора, альтруисты и обичат да четат. Тъмни на цвят символизира постоянство и строгост, и ярък романтизъм и височината. Дълбок и наситен син цвят означава хармония и спокоен човек.

Кафяв цвят и неговите нюанси

Нюанси на кафяво се делят на тъмни и светли, всяка от които студени (има сив или зелен отлив) или топла вода (с добавяне на жълта боя).

Основните нюанси-кафяво, както следва:

  тъмно кафяв цвят, напомнящ за кафе или тъмен шоколад. Се отнася до класическата цветова палитра и придава тоалетна благородство и величие. Допринася за визуален ефект хармония и стречинг. Червено-кафяви, подобен на махагон. Изглежда богато, скъпо и е с добро качество. Чудесно за вълна, кожа, козина. Жълто-кафяв цвят, близък до жълто, но това е по-тъмна и приглушеннее. Използвайте го, за да направя акценти в облеклото. Аксесоари червени тонове придават начин да бъдеш весел и оптимизъм. Сиво-кафяво, прилича на мех на животното. Ниско-ключ, който му дава правото да бъде един от основните цветове в гардероба. Светло кафяв цвят олицетворява мир, спокойствие и общителност. Съчетава добре с повечето цветове на цветя.

Синият цвят и неговите нюанси

Вярно е син се отнася до основните цветове и се проявяват под формата на обикновена настинка, но цветовете му са по-топли, които се образуват чрез добавяне на жълтеникав цвят.

Условно определяме студени нюанси:

  • тъмно синьо;

Комбинация от синьо и кафяво облекло за жени и мъже. Снимки, мостри, снимки

  ултра морско синьо;военно-морски флот;кобалт;Индиго;сапфир;небето;Лазурно.

и топъл:

  син;тюркоаз;лазурит;деним;ЦИАН;бензин.

Светло синьо и кафяво

Комбинация от светло синьо и кафяво ще изглеждате елегантно и красиво, като ясно докосване ще бодрост мрачно тъмно-кафяви дрехи. Препоръчително е да следвате правилото за правилния избор: светлите нюанси на синьо, препоръчително е да се свържете с на тъмно кафе.

Творчески комбинации-това е комбинация от черен шоколад със синьо или тюркоаз.

Комбинация от синьо и кафяво облекло за жени и мъже. Снимки, мостри, снимкиКомбинация от светъл и студен цветова схема-синьо с кафяво подчертава всеотдайност, достойнство и чистота на мисълта на човека. Стилен начин може да се създаде, след като неутрален цвят дънки, светло синя риза и сако с цвят на кафе. Първоначално ще изглежда, определени от Васильково расклешенной пола и просто блуза кестен.

Тъмно синьо и кафяво

Тъмно сини нюанси, в съчетание със светло кафяво. За да се подчертае опазване на околната среда, прагматизъм и решителност може да бъде комбинация от студено синьо и светло кафе тонове. Ефектно ще изглеждат тандем с червен ультрамарином или с плътен деним.

Комбинация от синьо и кафяво облекло за жени и мъже. Снимки, мостри, снимкиТъмно син цвят в съчетание с бежово или светло-кафяви нюанси отлично подходящ за всекидневна употреба. Партия носи интензивен „индиго“ ще бъде страхотно с бежевыми аксесоари.

Класически кафяв и син

Класическата комбинация от синьо и кафяво-това е отлично решение за бизнес стил. Едновременното им присъствие е свързано с единството на земята и на небето. Неутрален кафе омекотява наситеност дъна, намалява степента и прохладность и дава по-топли тонове.

Комбинация от синьо и кафяво облекло за жени и мъже. Снимки, мостри, снимки Комбинация от синьо и кафяво облекло за жени и мъже. Снимки, мостри, снимки

Основна роля в комбинацията им играе синьо и кафяво са второстепенни. И двата цвята са естествени и натурални и създават хармоничен тандем. Тази комбинация ще наблегне на благородство, елегантност и добро чувство за стил.

Кафяво и синьо

Съюз на шоколад и синьо — контрастни топлина и яркост, което идва в 10-ку-хубави комбинации. Естествено, приятни за окото комбинация дава усещане за спокойствие, релаксация и безпристрастност. Такъв спокоен цвят връзка ще бъде добър избор за всеки ден.

Мек светло синьо в комбинация със светло-кафяви тонове. Този цвят помага да се слеят в една хармонична композиция, цветни и създават един уникален и нежен вкус. Например, светло син деним и кафяво кафе пуловер или яке с бяла блуза за всеки повод.

Кафяво и тюркоаз

Комбинация от тюркоаз и кафяв, необходим е нов поглед към остарял гардероб. Лазур възстанови скучен кафе, което, от своя страна, намалява агресивността син цвят. Такава цветова тандем създава много по-ярък контраст. Това е класическа комбинация често се използва в облеклото.

Синьо-зелените тонове са свързани с лекота, прохлада и допълни кестен, по-практични и традиционните спектър. Доста елегантни тоалети, в които тюркоаз в комбинация с жълто-кафяв или тъмно шоколадов цвят.

Комбинация от синьо и кафяво облекло за жени

Комбинация от шоколад и синьо се радва на популярност сред жените и е подходящ за бизнес и вечерно облекло, а също и в стилове кэжуал и бохо. Консервативен кафяв цвят дава синя гама от изключителни здравина.

Комбинация от синьо и кафяво облекло за жени и мъже. Снимки, мостри, снимкиТези и двата цвята са с различна наситеност и могат да бъдат използвани в такива комбинации:

  кафява пола и синя блуза;гащички бледо кафе на тонове и ризи, Индиго, сини панталони, бяла тениска и светло шоколадов яке.

В комбинация с палитра на синьо-червен нюанс или цвят на камилска вълна. Предимства на деним от този тандем, и дами отдавна обичали комбинация от червено-кафяви ботуши и кожено яке цвят канела. За младите момичета, които предпочитат всекидневен стил, придават романтичен образ, препоръчително е да се комбинират кафе с леки нюанси на синьо.

Комбинация от синьо и кафяво облекло за мъже

Популярни цветови комбинации в мъжкото гардероба се смятат за кафяво с рубини или кафяв с ултрамарин.

Комбинация от синьо и кафяво облекло за жени и мъже. Снимки, мостри, снимкиМъжете предпочитат да съчетават тези нюанси в следните варианти:

  тъмно синьо сако и светло кафяви панталони;класически светло кафява козина, стомана, сапфир костюм и риза;естествен и класически вариант на това джинси и кафяв кожено яке и ботуши.

Какви аксесоари са подходящи за синьо и кафяво гардероб

До синьо и кафяво на дрехите са подходящи аксесоари в същите цветове. Ако облекло се състои от блуза от сянката на Индиго, шоколад пола и палто, те могат да бъдат допълнени с обеци с петна от кафе, червени обувки, сиво-кафява чанта kupovini ръкавици и лак. Комбинация от синьо и кафяво облекло за жени и мъже. Снимки, мостри, снимки

В допълнение към по този начин можете да пояс цвят канела със синьо катарама. Ще се съчетае с това тандемом аксесоари, ярки цветове, кафяво и синьо, като чанта, ръкавици, очила, обувки, шал или мъниста.

В хармония ако син цвят дрехи и аксесоари кафяви

Принадлежности кафяв детайли на облекло — шапка, чанта или колан перфектно и хармонично ще се впишат в сини дрехи. Кафяв цвят в тази комбинация си остава добър вариант за бизнес срещи и официални рокли. Това е достатъчно, за да имат един чифт обувки, една чанта и класически колан кафе тонове. Комбинация от синьо и кафяво облекло за жени и мъже. Снимки, мостри, снимки

Комбинация от декори и костюми, трябва да спазват едни и същи принципи, че и в подготовката на комплекта дрехи — тъмно син костюм, светло кафе цвят, и обратното. Например, красиво ще изглежда по-дълга синя рокля с кафяви мъниста, очила, клатч и колан.

Кафяви дрехи и синьо аксесоари

Тъмно шоколадови екипировки, подходящи за декорация светли нюанси на синьото. Основната задача в тази комбинация, за да създадете контраст. Ефектно ще изглеждат аксесоари тъмно-син цвят. Не е добър вариант: кафяви дрехи и сини обувки.

Примери за успешни комбинации:

Орех велур сарафан + светлина кафе+ сандали в светло синьо поло и чантата си. Млечен шоколад рокля, ботильоны и тюркоазени обеци, чанта и гривна.

Когато не може да се комбинират синьо и кафяво

Комбинация от синьо и кафяво облекло за жени и мъже. Снимки, мостри, снимки

Въпреки че безброй комбинации от тези благородни цветове, понякога на тяхното проектиране не е желателно.

Се препоръчва да се избягва комбинирането на студените тонове в класически стил, да не изглежда блекло, или хмурый. Дизайнерите съветват внимателно комбинира сочни UV нюанс или електротехник с топла кафява гама.

Ако искате, можете да се обличаш в дрехи, които съдържат тъмни тонове, допълнени начин на ярки обувки или цветна чанта.

Атрактивен запомнящ се акцент в състояние да се отдели от общата маса и усещането за празник дрешки няма да изглежда прекалено екстравагантно.

Не са запознати, но призовава интерес представлява комбинация от синьо и кафяво препоръчва да се прилагат както за зимен, така и за летен дизайн на изображението. Той се използва не само на световни подиуми, но и в ежедневното ни облекло.

Theme by Anders Norén