мода

Кой очила котешко око

Кой очила котешко око

Елегантен модел изпълнена с докосване на екзотика винаги е на мода. Очила „котешко око“ неизменно изглежда стилно и леко провокативен. И като всяка оригинален модел изискват внимателен подбор и умение да го носите.

Първият такъв модел се появи през 40-те години на миналия век, законодательницей на модата в тях са американски.

Набира сила е много женствена и секси стил е подчертано, че тези аксесоари, като очила на котка очи.

Очилата във форма на котешко око: стил аксесоари

Като всяка добра идея на мода, тази форма на рамки не просто се връща в тенденция.

Промени от неговия силует – тесни, леко изтеглени, с малко по-остри външни за сядане.

Благодарение на него, тези кадри са получили името си и здраво се настани в женската мода.

Стилът на тези аксесоари е добре и ние поддържаме активен стил.

Бижута, кристали, мъниста инкрустирани, и дори приложения не може да е по-добре оттеняют ги закачливо и елегантен външен вид.

Декор, дори екзотични, под формата на пера и листа, която по традиция се поставя на външен ъгъл на обиколката. Този акцент само засилва ефекта.

Непроменени са останали също особеност на този модел е тънък, елегантен лък тел точки – те действат като допълнение към оригиналната форма и декорация на активния прозорец.

Дизайнерите активно използват контрастни решения, като се използват цветни стъкла, а не само в черно или кафяво, но лилаво и оранжево и дори розово.

Много стилно изглеждат очилата във форма на котешко око в оригинална цветова комбинация от стъкла и рамки.

Строги правила за стил за тези модели също не е налице – Fleur-леко докосване винаги е било отличителна черта.

Обърнете внимание на снимките, котка на очите очила даде тон начин:Дизайнерите експерименти, които не спират и до ден днешен. Пластмасови, прозрачни и непрозрачни, се използва за създаване на дограма, отличен поддържа стила си.

Класика се считат за „Възбудена“ или да е направен от матирана пластмаса тъмен оттенък.

Но най-смелите възможности, тенденции, днес от прозрачна пластмаса, отлично контрастиращ с цвета на лещите.

Избор на котешко око Слънчеви очила под вид на лицето

Както и всички ярки и изразителни модели, тези очила ще изисква много прецизен избор на вида на личността и стила на изображението. Кой котка очила? Тази форма на рамки ще бъде перфектно балансира тесен, малко се простира до брадичката, формата на лицето, подчертават доброто линия на скулите. Но тази форма е строго противопоказан собствениците заоблени. ясно изразена линия рамки за очила, чрез създаване на акцент върху уиски, в този случай, само създават контурите овална, в този случай трябва да изберете рамка по-трудно.

Модел красиво и почти с всички черти на лицето, но тя не изглежда особено добре в съчетание с тънък и дребничка.

При избора си, е необходимо да се гарантира, че рамката не отменя вежди, но каза само си линия и форма.

Също така си заслужава да се помисли стил на облекло. Стил 40-те години на миналия, много актуална и нов поглед подколоть — сега последен писък на модата, те буквално ще се възползват от тази комбинация.

Тези модели са отлични и ще се превърне в ежедневна изображението ще е достатъчно, за да ги поддържа някакъв ярък детайл – чанта, обувки или шал.

Стилисти казват, че тези аксесоари не обичат конкуренцията и да ги направи активни големи обеци или колие, не си струва. Харесва ми да съчетават ярки цветове, рамки и орнаменти, декорация в различни стилове. Слънчеви очила котешко око – самодостаточное украса, която дава тон на целия образ.

Theme by Anders Norén