стил

Кой цвят съответства на жълтия цвят в облеклото за жени. Значението на интересите, с което да носят, снимка пермутации

Кой цвят съответства на жълтия цвят в облеклото за жени. Значението на интересите, с което да носят, снимка пермутации

Една от основните палитра от цветове-жълт. Комбинация от жълто на цвят и неговите нюанси и други цветове-това е една популярна и актуална тенденция в съвременната мода. Използват жълти нюанси в облеклото обичат много дизайнери.

Значението на жълтия цвят и го психологическо възприятие на другите

Повечето хора традиционно се свързват с жълт цвят със Слънцето. Също така се срещат често в асоциация с жълто злато. Психолозите определят този цвят като много позитивен, радостен, весел, привлекателен външен вид.

В психологията жълт цвят са доста положителни. Хората, страдащи от депресия, обикновено в стресови условия, психолози и психотерапевти препоръчват да се обграждат с жълт цвят: изберете ярка слънчева дрехи. Известно е, че депресивни хора губят здравето си, стават летаргични и сонливыми.

И жълт цвят подобрява концентрацията и насърчава развитието на интелектуални умения при деца от началното училище. Дори и жълти нюанси подобряват апетита. Повечето хора жълт цвят се възприема положително, което води до щастие и радост. По същия начин, хората, облечени в жълто, впечатление весели и ярки личности.

Много модницам интересно, с какво се комбинира с жълт цвят в облеклото. Снимката показва, че този цвят може да се съчетава с други нюанси.

Обикновено са жълти на цвят дрехи предпочитат да носят лидери, уверени в себе си хора и тези, които иска да привлече към човек внимание. И психолози казват, че жълтият цвят привлича вниманието, точно както и червените.

Ако в жълто-любимия цвят на човек, това означава, че човек е лек характер, може да се адаптират бързо към новите условия, не повече отговорност и свободолюбивая личност.

Жълто като база и като добавка към други цветове

Жълто, по мнението на много стилисти, може да се използва като основа и това не е трудно да се комбинират с други цветове. Отличителна черта на основните цветове, че те са неутрални, върви добре с повечето други цветове и нюанси, има и бели. Това е основния цвят „разбеленные“ и пастел.

Жълта палитра от нюанси включва:

    сметана;праскова;опал;слама;пясък;бледо;светъл, горчица;опал;бледо жълто на кожата или биволско;круша;гуммигут;жълт пластилин;криологии кайсия;червен пясък;пшеница;старо бельо.

Всички основни нюанси на жълтото прекрасно се съчетават с други цветове и неутралните. Избор на основен цвят за основа на цветовете в основния нюанс почти се слива с нея. Комбинация от жълто на цвят, с други цветове, най-често се използва като акцент в образа.

Ярък и сочен жълт цвят върви добре с дълбоко синьо, зелено, нюанси на бордо.

За фокусиране трябва да използват един, максимум два предмета дрехи. Доста често стилисти неутрален начин с акценти под формата на жълти чанта или жълти обувки.

Разрешава използването на два фокуса: ярки кофточки и обувки. Но те, със сигурност, трябва да се допълват и подчертават взаимно. Например, суитчър може да бъде цвят персийски люляк и обувки приглушенно-жълт. Ярко розово, лилаво, лилаво червило и жълта чанта, гривна, или сандали.

Важно е да запомните, че ако една жена е студена tsvetotip, можете да използвате топли жълти нюанси, но те трябва да бъдат колкото е възможно по-далеч от лицето си. Например, носенето на жълта пола, обувки и добави в образа на жълто клатчи, чанти.

Правила за съчетаване с други цветове жълто

За да знаете как правилно да се съчетаят цветовете е крайъгълен камък в стил. Жълтият цвят е достатъчно сложен в комбинация, така че за нея заслужава да се отнасят с известна предпазливост. Белият цвят е основен, той доста добре се съчетава с жълто.

Най-успешните дуети двойки: бял + жълт, бял + маслина, бял + хакове и т.н. на Бяло може да се използва в горната част на тялото (тениска, тениска, пуловер), и нюанс на жълто в долната част (на обувки или панталони). Като стилен акцент в бяла рокля, се препоръчва да изберете чанта жълт цвят.

Комбинация от жълт с черен цвят е неясна. Ако оттенък на жълто-ярки и наситени, комбинация от дрехи в този цвят с черни дрехи вече създава акцент в образа. Трябва да се грижа се отнасят за комбинация на черно-жълти ивици, може да не се прекалява. Жълт + черен-това е една добра комбинация за тези, които искат да скрият излишните килограми (внимание, жълт отгоре, черно – горе).

Ярък топ и черна пола от което се нуждаем.

Сив цвят има много нюанси, заедно с кафяво и бежово. Да комбинират в едно подобие на сив и жълт цвят, нюанси на жълт цвят трябва да е меко, като например лимон или бледо жълто. Облекло с тези цветове, подходящи за офиса и делови срещи.

Комбинация от жълто с червен или оранжев цвят привлича очите, защото той е твърде ярък. Вие не трябва да носи такива тежки екипировки за офис или бизнес срещи, тъй като вероятността за това, че една жена ще възприемат като несерьезное. Но това е отлична комбинация за почивки, екскурзии, карнавали, на всички фестивали и извънредни събития.

Важно е да бъде внимателен към червено-жълто комбинация, защото ако не държите своя баланс, можете да получите artsy. Жълто и всички нюанси на синьо и синьо са просто създадени един за друг. Богат жълт (цвят оперения Ориолс, например) идват тъмни и покори син. А „разбеленные“ жълто – пастельно-синьо и деним цвят.

Комбинация от ультрамаринового, кобальтового или на берлинската лазурен със слънчево-жълто са идеални за празнични премени и летен гардероб. Комбинация от зелено и жълто, създава усещане за пресни горски сутринта. Тези съединения са подходящи блондинки. Особено заслужава да се отбележи фактът, че красив и модерен комбинация е дует emerald и златен цвят.

В зелено е подобен на цвят, листа, стъбла, билки подходящи са неяркие нюанси на жълто. Лилаво и жълто също са отлични. За деня, Вие трябва да изберете по-леки нюанси на лилаво: лавандула, люляк, лилаво, нюанси на орхидеи, Ириси, трън. За една вечер-това е нюанс на лилаво, Георгина, слива, вино, червено, лилаво.

Жълто може да бъде всичко, освен неонови цветове.

Комбинация от жълто с кафяво е свързан със Земята и слънцето, мед и дърво. Нюанси на кафяво са подходящи нюанси на жълто, съдържащи горещи вълни охра, зелен, бял, сив, бордо. Изображения на такива комбинации, подходящи за стила етно, бохем и миллитари.

Аксесоари и обувки в жълто

Ако изображението съдържа облекло, жълто, избор жълти обувки или аксесоари е непростительной грешка. В този случай, обувки може да бъде всеки, но не и жълт.

Аксесоари, които могат да бъдат жълти цветове, включват:

    чанти;шалове и получи нерегламентиран достъп;копринени шалове;часовници;обеци;очила;каски;ръкавици.

Всички тези аксесоари са необходими, ако липсата на богатство, яркост, фокусируясь в детайли. Например, тъмно-синьо сако, бяла риза и тъмни панталони можете да изберете часовник със златен или жълта каишка и клатчем. За ежедневна начин, състоящ се от панталони Денисович, жилетка и бели маратонки, можете да изберете тънък дълъг жълт шал от вискоза.

За лек акцент червено червило на устните си по-добре от носенето на очила в жълто гнездо или големи жълти обици. В ансамбъл със сиво или синьо рокля добра жълти сандали или обувки и шапка. Но опитайте се да изберете само един елемент от облеклото, да не се прекалява с акценти.

За по-строг офис костюм, включително черно и бяло, е позволено да вземете жълти аксесоари. Например, мрежи, шал, обеци, часовници и обувки.

Че не се съчетава жълто

Жълтият цвят е доста универсална. Защото той добре се съчетава с кафяво и с червени и зелени. Изключение е класическото съчетание на жълто с други жълти. Това изображение е трудно да се разбере, и твърде сложно в плана.

Трябва да се грижа се позове на комбинация от неонового жълто с други жълти цветя. Обикновено такива комбинации изглеждат прекалено екстравагантен и pretentiously. Заслужава да се отбележи, че независимо от това, че жълтото е съчетано с черно, дуо не е желателно. Тя е неясна във възприятието и често изглежда дръзко, провокационно и неочаквано.

Комбинация от всички цветове, включително и жълто с други цветове и нюанси – това е наука. Стил наистина е сложна и може да се каже, капризна. Често е комбинация от един цвят с нюанс на жълто цветове, изглежда доста добре, но с друг нюанс изглежда доста неудобно. Малко търпение, практика, смелост и ще трябва да добавите към гардероба си по-жълти нюанси.

Theme by Anders Norén