маникюр

Като се научите да рисувате за нокти, гел-лак, акрилни бои, игла, дизайн на фини линии, шарки, къдрите. Стъпка по стъпка със снимки

Като се научите да рисувате за нокти, гел-лак, акрилни бои, игла, дизайн на фини линии, шарки, къдрите. Стъпка по стъпка със снимки

Когато гледаш на работата си майстори маникюр, желание да се научите да рисувате по ноктите си. Как да направите на себе си, красива и оригинална, ще кажа на нашата статия.

Откъде да започнете: инструменти и материали

Преди да започнат да се учат да рисуват върху ноктите си, трябва да се знае, че този клас изисква търпение и желание да се подобри уменията си.

Първо ще са необходими инструменти:

с игла или клечка за зъби

  • идеален за начинаещи. Те лесно да рисува прости модели. Това трябва да се прави внимателно, да не се удари силно в нокътната пластина, за да се избегне увреждане;

гъба.

  • Той се използва при работа с бои перлени нюанси. Те дори направи градиентный маникюр

нож с дървена основа,

  • в края на които само нарязани. Това е по-удобно да се използват за декориране на фигурата с кристали или други подобни материали;

пинсети.

  • Вместо да използват дървени пръчки. Също така се използва при работа с платове и дантели;

точки.

  • Тя се нарича спот четка. В основата на това е двупосочен и има 2 топки с различни размери. Се използва не само, за да направи една точка, но за много модели;

четка за рисуване

  с с акрилни бои. Те трябва да се борави внимателно. След работа задължително да е чиста и суха. Препоръчително е да се съхранява в чантата си.

Четките се предлагат в няколко различни вида и всеки има своята цел:

  • за боядисване на малки части;микс от нюанси и да запълни празнините в фигура;за фини линии.

Преди да се научите да рисувате по ноктите си, трябва да знаете, коя четка за което е необходима. за да се свържете цветя, без да им смесване (веерная четка).

За създаването на картини, ще ви трябва:

късмет.

  • Най-подходящи за начинаещи, тъй като те са прости рисунки. За сметка на плътност текстури, четки за работа с този материал е невъзможно;

акрилна боя.

  Се използват за създаване на по-сложни чертежи. Цветовата гама е доста разнообразна. Не си струва да експериментирате и да ги замени гуашью, тъй като тя в боя просто „плува“.

За да украсят маникюр, използвайте:

  • кристали с различна форма;мъниста, за нокти;мъниста;

  перли;блестящи микро-прах.

Техника на изграждане на маникюр

Рисуване на ноктите, са на разположение на всеки, тъй като има много техники на маникюр, на които можете да се учи у дома:

монограм.

  • Техника има различни комбинации на фини линии. Уникален дизайн, направен от себе си. За да се опрости процесът на рисуване с помощта на специален шаблон. Вие все още можете да закупите стикери с готови рисунки и просто се придържаме към лачена на нокътната плочка;

с помощта на панделка.

  • Това може да се реализира най-необичайни идеи графични рисунки. Ако няма желание дълго време да се „играе“, за да получите желания резултат, може да използвате разноцветни ленти, които само трябва да се прилага на нокти;

с помощта на гъба

  • направи градиентный маникюр. На фигура. 2-трябва да има и по цвета на лака за нокти. Изглежда страхотно на всяка дължина на ноктите;

тюл.

  • С нея ще можете да създадете шаблон с ефект „змийска кожа“;

точкова техника.

  • Боядисване с точки за постигане на оригиналното изображение. Ако няма точки, а след това той ще бъде заменен от шипове, клечки за зъби или други обекти с тънък стълб;

чертежи с помощта на игла.

  • На първо място, да се сложи точка или повече, а след това с помощта на игла за създаване на фигури или линии;

рисунки с четка.

  Процесът на иглата по същия начин, само разпределението на лака е по-мек. Четката трябва да се оправи.

Как да нарисуваме клечка за зъби

При първите опити за картини живопис добре да се използва клечка за зъби, за да се избегне увреждане на нокътната плочка.

В допълнение към нея е необходимо, тъй като:

  някои от боя, включително и безцветна (може да се използва и като защитен);една малка част от тъкан, без която оставя власинките кърпа, за да отстраните с мулине оцветяване материал;средство за отстраняване на лак за нокти.

Създаването на фигурата се случва в няколко процеси:

  нанесете основният тон и изчакайте, докато изсъхне;четката с лак друг цвят, точка или да прекарате линия;след това с помощта на клечки за зъби, за да направи модел инструмент;готови суха фигура, покрита с защитен лак.

Създаване на рисунка с игла

За тази сума е по-лесно да не се използва лични игла, и машина, тъй като можете да използвате и двете страни, за да създаде модел.

Все още е необходимо:

  защитни и оцветени лакове;кърпа, за да отстраните лака с игла;лакочистител.

Рисуване с помощта на този инструмент е:

  нанесете защитен лак, той трябва да изсъхне, а след това ноктите са боядисани в основния тон на фигурата;още невысохшую база выдавите капка лак на един или няколко цвята;след това с помощта на игла, за да се нюанси за получаване на оригиналния модел;този процент е повече от форма, цвят капки Приложение: нанесете върху сухо вещество;в края се нанася защитен лак.

Процесът на рисуване с четка с акрилни бои

Преди да започнете да рисувате с акрилни бои за нокти, трябва да се научите да притежават четка. Обучението може да бъде проведено върху картон или пластмасова повърхност.

За рисуване трябва да имат:

  2 лак за основно и безцветен;акрилни бои;най-малко 3 четки – тънка, косите и правоъгълни форми;игла или клечка за зъби;палитра за основен материал;вода;тряпочка.

Процесът на рисуване, както следва:

  за покриване на ноктите с лак основа;започнете да се изготвят само след като тя е напълно суха;на първо място трябва да се нарисува контурите на предполагаемата цифра и едва след това да се направи;да се задържи на нов слой боя от падане на мокра рано;готови фигура фиксиране на безцветен лак.

Как да го прости рисунки за нокти с игла

Един от ефектните рисунки с игла-цвете, разположен в ъглова част на нокътя. Би било подходящо, както и във френския маникюре и твърди настилки. За да оцелее, като се научите да рисувате по ноктите си, такъв шаблон не е необходимо.

В резултат на това трябва да се направи 4 процеса:

За покриване на нокътната плочка лак, който ще стане на фона на фигурата – за предпочитане е това да са били светли нюанси, може би дори е прозрачна. Оставете да изсъхне. Контраст на цветовете се прилагат 3 среден размер на капки лак. Като се започне от центъра, стреч игла за създаване на 3 листенце. Средата на цветето може да се направи блестящ лак или пуснати в място камъчета. Когато фигура изсъхне отново се заключва лак.

Как да го прости рисунки на нокти клечка за зъби

Този инструмент е най-добре да се използват за изготвяне на спирали.

Процесът на маникюр:

Ноктите лак, който ще бъде в основата на фигурата. След неговото изсъхване начертайте линия с друг цвят. Местоположението му и дебелина зависи от идеята на рисунката. След това направете спирала, която може да бъде разположена от една страна, и от двете. Вече на суха фигура се нанася защитен агент. Ако искате да използвате изображението не е толкова ясно, линията трябва да се направи влажна основа.

Лесен за изпълнение, но оригинала се счита за равенство:

На ноктите се нанася основния цвят. Когато лак е изсъхнал, с помощта на клечки за зъби поставете малки точки от същия цвят, или повече. За да ги разпредели на случаен принцип и с проява на някакъв вид на модела. Отгоре покриване на безцветен лак.

Как да го прости рисунки за нокти с четка

За да се научите да рисувате по ноктите си с помощта на шедьоври на четката просто няма да се окаже, препоръчително е да се прости и с оригинални мотиви на линии и венчелистчета.

Маникюр с тази последователност:

Ноктите нанесете по-светъл лак, който ще стане на фона на фигурата. За линии най-добрият начин да се направи бяла и черна боя. В ъгловата част на нокътната плочка, фина четка, за да рисувате 3 или 4 листенце бяла боя. Между листенца на малко разстояние от тях, да се движат малко черна извита линия. Тяхната дължина и широчина може да бъде всеки. Когато боята изсъхне, тънка четка нарисувайте бяла боя. В това място, където започва листенца за украса, можете да използвате камък. Фина четка, близо до линия с лак, за да направи няколко блестящи удари. Когато завърши фигура изсъхне, фиксирайте с лак.

Процесът на създаване на дантелен нокти

Но как да се науча да рисувам ноктите с шарени дантела, защото това изисква истинско майсторство. Има няколко възможности, за да направите такъв маникюр.

За тези, които са се научили да управляват с помощта на четка и акрилни бои можете да рисувате своя собствена:

  на ноктите, нанесете лака, който ще бъде на фона на фигурата. Те могат да бъдат леки или прозрачни и тъмни. Изчакайте да изсъхне;да рисувате с много тънка четка. На базата На контрастен цвят създава завързана модел, който е резултат на собственото си въображение;готови сухи листа с безцветен лак.

За да създадем този модел, можете да използвате дантела материя:

Първо трябва да се подготви основният материал. От плат нарязани на парчета, форми, които са идентични на ноктите. Нанесете безцветен лак, той ще бъде на фона на картините, и да се изчака малко, пресъхна. За да е по-лесно да разпространяват тъкан на нокътната плоча, използвайте клечка за зъби. Нататък безцветен лак, покрита с кърпа. Изчакайте малко, за да се абсорбира и след прилагане За определяне на фигурата.

Най-лесният и бърз вариант е лак за нокти е водни етикети с дантела и различни модели.

Като боядисване на ноктите

За да направите красив френски маникюр, ноктите трябва да бъдат с еднаква форма, дължина и внимателно се почиства кутикул. На дълги плочи, дефекти са много видими. За класически френски безцветен и бял лак, но те са бежово, праскова или прозрачен розов.

Фигура може да се извърши по следните начини:

Първо нанесете основния цвят. Да чака, когато е напълно суха и да се направи „усмивка“ бял лак. В резултат на това, за да закачите прозрачен лак.Първо, нанесете бесцветную база. След неговото изсъхване се прави „усмивки“ и коригирани всички цветен лак.

За да „усмивка“ е прекрасна, ширина не трябва да надвишава една пета част на нокътната плочка, и на завоя, за да направят симетричен растежа на кожичките. Това е особено вярно за къси нокти – Ако направите това твърде голям, този маникюр ще даде сила на грубост. Най-добре ще изглежда, когато той е не по-широк от 2 мм.

„Усмивка“ може да се прилага 3-мА начини:

  с помощта на шаблони;внимателно да рисува лак, премахване на неравности и четката за облекчаване на лак;тънка четка, за да направите контур, линията на усмивката и скица.

Днес класическият френски маникюр се разпространява с помощта на ярки контрастни цветове.

Освен това, има изобилие от възможности за фигурата, че всички грешки могат да бъдат скрити:

  • целите на хилядолетието за яке дърпа като класика, само „усмивка“ е изпълнена с блясък;арт-френч се характеризира с наличието на модел или декоративни елементи;лунен яке е огледално отражение на класическата, където „усмивка“ се намира в светли част на основата на нокътната плочка;

  • с „усмивка“ и експериментират с тях в различни форми.

И На дълги нокти изглежда впечатляващо милениум-френч и къси – класически маникюр ярки нюанси.

Theme by Anders Norén