прически

Картинки за оцветяване. Снимка Рус за къси, средни, дълги косми. Светли и тъмни нюанси

Картинки за оцветяване. Снимка Рус за къси, средни, дълги косми. Светли и тъмни нюанси

Днес, колорирование на кестенява коса, снимка, които могат да се намерят в много модни списания, е един от най-популярните видове оцветяване. Собственикът на светли къдрици често използвам този метод на боядисване на косата, за да освежите своя образ и придаване на блясък.

Какво е оцветяване?

Колористика оцветяване на отделни направления в различни нюанси. Капитанът, като по този начин използва от 2 до 15 нюанси, които красиво контрастират помежду си.

Предимствата и недостатъците на процедурата

Много жени избират оцветяване на базата на техните предимства:

Цвета помага да се създаде ярък и забавен начин. При правилно подбрани нюанси на косата изглеждат по-гъсти. За оцветяване подходящ за притежателите на дълги и къси косми. При създаването на образа на капитана може да избере няколко нюанси, които се съчетават помежду си и ще задоволи клиента.

Този вид боядисване е най-съхраняващи за вашата коса.

Както всяка друга техника на боядисване, Оцветяване, има много недостатъци, сред които:

Процесът на боядисване на заема доста голямо количество време, което трябва да се извърши в шоурума. Цената на тази услуга не са евтини. Цената зависи от дължината на косата и вид боядисване. Честото миене на главата боя може бързо да се блъскам.

Въпреки всички недостатъци, боядисване остава един от най-популярните начини за боядисване на коса.

Техника за боядисване на коса

Има 2 основни вида оцветяване: надлъжно и напречно. При надлъжна оцветяване, майстор избира няколко кичура коса и се боядисват ги по цялата дължина на избрания тон, малко по-светъл естествен цвят на косата. Когато минавате по пътя цвят на косата се заменя постепенно. На върха На косата ще бъдат тъмни, а към дъното постепенно стават по-леки.

Характеристики оцветяване светли коса

Оцветяване за кафяви снимка коса, които ще можете да постоянно да видя в интернет, че може да даде неясен косата блясък и яркост.

С кафяв цвят на косата ще бъде хубаво, като в топли и студени. Най-добре е да се каже колориста в салона. Рус locomapa своята същност са по-податливи на боя, така че при боядисване на окончателния цвят понякога може да се различава от желания цвят, като на снимката. За постигане на желания цвят, светло-кафяви къдрици не е нужно предварително се облекчи.

Днес има много техники за боядисване(омбре, балаяж и др). Всеки вид има свои собствени характеристики. Поради това оцветяване остава един от най-популярните техники на рисуване, както и да вземете друг начин.

Балая

В тази техника, но се боя само върховете или 1/3 от дължината на къдрици. Благодарение на това, косата е по-малко податливи на боя. Балаяж на тъмна коса изглежда интересно. Това създава ефект на выгоревшей на слънце коса.

Видео за това как е техника за оцветяване на балаяж:

Капитанът използва не повече от 3 цвята, което позволява да се постигне равномерно преминаване , и косата да изглежда естествено. Всичко е сложно оцветяване, е желателно да се възложи да изпълнява специалисти. Капитанът може да изберете нюанси, за да е границата между тонове изглеждат естествено.

Как се рисува в стил Балаш:

Първо, косата трябва да бъде добре претърсена и са на кичури. По-долу са някои направления се поставя фолио. С помощта на четка нанесете боя на необходимата дължина и завършва.

След 20-30 минути боя се измива.

Омбре

Омбре-това е още един начин за освежаване на вашия поглед. Тази техника на рисуване включва използването на 2-те нюанса: тъмна в корените и по-светла в краищата.

Има няколко вида омбре:

Оцветяване на корените остават по-тъмен оттенък, а краищата са боядисани в светъл тон, подходящ за определен тип клиенти. Второ посещение в салон в най-скоро време. Плевене растеж къдрици не се притеснявам стил. Ако такова оцветяване е уморената, жената може просто да отреже боядисани краища.Ефект отросших корените. Преминаването от тъмно към светло давя се случва в близост до храма или малко по-долу. Цвят трябва да бъде близо до естествения цвят на косата.Обратното Омбре. В този случай, корените са боядисани в светъл тон, а краищата в по-тъмен нюанс. Това придава на образа на някаква екстравагантност.Конска опашка. Ако съберете косата в опашка, след това през лятото го изгаря. Същия ефект се постига стилисти при използване на този вид омбре. Ако момиче има бретон, това е, като правило, напълно закрашивают. В края на краищата, косата изглеждат ярки.

Техника на оцветяване омбре е доста проста:

Измиване на косата с 2-3 дни преди процедурата. Трябва да си купя тъмен и по-светъл оттенък на един и същ производител. Тъмните тонове достига от корените почти до края на дължина. Завършва не се нуждаят от боядисване. След това трябва да изчакате 20-30 минути и измийте боята. Следващата стъпка-боядисване на върховете в светъл тон, като се започне от дъното до желаната дължина. Изчакайте 10-20 мин. и изплакнете.

В края на краищата, това трябва да се прилага балсам.

Калифорния за оцветяване

Той често е наричан калифорния мелирование. При боядисване на косата по-ярка с няколко цвята. Фолио или термобумагу не се използва. Този метод е по-лека от обичайната мелирование. Както при всеки вид оцветяване трябва да се вземат предвид вида на клиента при избора на нюанси.

Собствениците на светли косми можете да експериментирате с яркост свършва. Някои хора обичат да подчертават върховете. Други искат да имат плавен преход. В този вид боядисване на корените остават естествени. Това е доста трудно да се направи самостоятелно. По-добре да отидете в салон.

Първо, трябва да се измие и суха коса. Нататък разглобява на малки кичури около 15 мм. Отстъпи от корените на 3-6 см, в зависимост от дължината на косата трябва да се прилага върху кичура боя, задръжте в продължение на 20-25 минути и измийте. След нанасяне на балсама, с изключение на корените), можете да се премине към тонировке.

Боядисване на кестенява коса, снимка, която в калифорнийския стил показва спретнат и красива коса, може да се правят различни прически.

Техниката „сол и пипер“

С помощта на тази техника, за да има ефект от побеляване на косата. Косата напълно потъмнява и след това се нанася сенките, за да постигне пепеляв оттенък. Цвят на косата изглежда ефектно и богато.

Как се извършва оцветяване на:

Косата трябва да се разделят на зони и нанесете изсветлител. Всеки кичур трябва да увийте във фолио. Боя се запази за около 30-40 минути, в зависимост от производителя. След това трябва да се измие хлорку и започват да се визуализира, оставяйки 20-25 минути. В края на измийте косата и нанесете балсам.

Мелирование“сол и пипер“ ще изглежда много жени на всяка възраст. По-възрастните жени могат да покрият грей се появи на косата. Младите момичета могат да добавят в своя начин на блясък и ще изглежда малко по-дръзко и раскрепощенно.

Този вид оцветяване не е подходящ за тъмна коса, така че colorist не може да се постигне на този оригинален цвят графит.

Оцветяване на върховете на направления

Тази техника на боядисване изглежда много впечатляващо на къси и дълги локонах. Косата не се разваля. Боядисването на косата ще направи образ ярък и запомнящ се и ще помогне да се открояват от тълпата. За цвят можете да изберете цвят или различни цветове. Важното е да не се прекалява.

За тези, които още не са убедени в необходимостта от използване на този метод, можете да изберете временни бои, които скоро се отмива без следа.

За да краищата на косата щастливи ярки и наситени нюанси в продължение на дълго време:

Трябва да се облекчи къдрици. Това не е задължително (за предпочитане за собствениците на тъмна коса).Нататък косата се разделят на направления. С помощта на четка се нанася боя по краищата. Определено време боядисване в инструкциите към боята. След това косата трябва да се измиват добре с шампоан, нанесете балсам. Сега можете да се насладите на новата прическа.

Цвят на оцветяване

Тази техника на боядисване е подходяща ярки и смели момичета, които не се страхуват да бъдат в центъра на вниманието. Използван в боя всеки цвят или няколко нюанса. В зависимост от желания, можете да боядисате в някоя област на косата. Независимо дали съвети или почти по цялата дължина.

Надлъжни коса, боядисани в различни цветове. На прехода между нюанси прави изображението по-наситен.

Седеф оцветяване

Основната разлика от други методи е, че при боядисване се използва специална боя, която при различно осветление се прелива в различни цветове (люляк, розов, синкав). За създаването на образа се приема само един нюанс.

Оцветяване на кафява коса: снимка резултати боядисване с ефект на седеф

Pearl цвят придава на косата някаква презентабельность. Балон оцветяване, произведени в чисти и директни или выпрямленные косата. В този случай боята добре отговорност на къдрици и ефект на преливане.

Шаблони за боядисване

Този вид боядисване е подходяща за смели хора, които не се страхуват да експериментират с модата и да се открояват в тълпата. За създаване на чертежи и модели на косата с помощта на специален шаблон. Това може да стане или по цялата дължина, или да изберете определена област.

Ако клиентът не съм сигурен, дали използването на екрана цвят може да се използва временна боя. Този вид боядисване е подходяща за директна и къса коса. За фигурата е видно, косата трябва да бъде всеки ден, за да снасят.

Характеристики на ярки цветове

Боядисване на кестенява коса, снимка, които често се срещат в много лъскавите списания, е по-лесно да се направи, защото не е нужно предварително облекчи направления. При боядисване обикновено се използват 2 или повече близки нюанси. Те се различават от косата на 1 тон.

При използване на светло оцветяване на косата си да изглежда естествено, в същото време, те стават по-светло. За създаване на обем на косата, боядисване на къдрици трябва на различни нюанси в шахматна дъска модел. Прядки трябва да се вземат малки.

Необходими инструменти

За самостоятелно боядисване на дома ви необходими следните консумативи:

Боя за коса от същия производител (2-4 бр близки нюанси).Клоака. Количеството зависи от дължината на косата и техника на оцветяване. Неметаллические контейнери за боя. Четка и гребен. Ръкавици. Фолио. Трябва да бъдат предварително нарязани на ивици. Фиби. Ненужен лист или стара кърпа. За да не петно дрехи по време на боядисване и сушене на главата след измиване.

Как да се направи оцветяване с бретон

При много жени прически с бретон. Как да се направи оцветяване? Независимо от това, има бретон или не, картината започва с коса в задната част на главата. След боядисване косата си, можете да преминете към челке. Отстъп от корените трябва да е приблизително същите, както в основната маса къдрици.

Оцветяване на бретон зависи от избраната технология.

В някои случаи прокрашиваются отделни кичури, в други случаи можете да боядисате краищата. Както и при всяко боядисване, бретон трябва да се разделят на направления, нанесете боя и увийте с фолио, за да се избегне спря цялата коса. След инсталация боята се измива и използва балсам.

Грижа за косата след боядисване

Докато блондинка за оцветяване на коса се извършва с помощта на по-лек цвят, но след лечение, косата ще бъдат слаби и изискват допълнителни грижи. Има различни подхранващи маски, предназначени за възстановяване на косата.

При желание може да се направи пълно хранене у дома. За укрепване на добра настойки на косата. След измиване косата трябва да се изплакват с отвара от билки за коса. От шампоани и балсами трябва да изберете серия за боядисана коса.

Това ще ви позволи да се постигне устойчиво цвят.

Theme by Anders Norén