мода

Какви обувки да се носят и с рокли?

Какви обувки да се носят и с рокли?

Съвременните жени и момичета обичат да са прости и удобни обувки. Спортни маратонки в продължение на няколко години са най-популярни обувки, изпреварвайки дори любимите си класически обувки. Тази популярност не е случайно маратонки, са идеалното атрибут на спортен ежедневен стил.

Въпреки това, жените да не бързат да се разделят с леки летни рокли, идеално подчертават индивидуалния си имидж. Ето защо в модата смесен стил. Ако предпочитате да носят маратонки, но не бърза да се раздели с любимата си женственное рокля, ще ви бъде интересно да знаете какви обувки да се носят и с рокли и поли.

Леки летни рокли, идеално комбинирани със спортни обувки — тук можете да си купите обувки за всеки вкус и изберете най-подходящия вариант. Освен, че те създават специален хармоничен начин, те също така служат като допълнителен източник на комфорт. Въпреки това, има и не съвсем добри възможности, че дори и най-красивата рокля и обувки ще изглеждате нелепо.

Не носете маратонки с роклята на плоски cut. Рокля трябва не само да отвори красивите си крака, но и да подчертае всички изкушения на вашата фигура. Рокля с права пола ще бъде лоша комбинация, особено с кецове на танкетке.

Ако сте собственик на съблазнителна фигура, рокля с къса пола ще ви помогне да станете по-тънък и визуално по-горе. Момичета висок растеж може да се облека рокля на всяка дължина, но трябва да се обърне внимание на подметката маратонки.

Преди да можете да изберете свой собствен смесен стил и определи стилове на рокли, които ще биологично страхотно заедно с кедами, не забравяйте едно просто правило. Ако не се чувствате съвсем комфортно, опитайте да добавите аксесоари — независимо дали са спортни часовници и гривни в същия стил. Не носете класически рокли и други елегантни стилове, например, вечерна или коктейл рокля. Опитайте се да изберете рокля, така че да е в тон на обувки. Съчетавате тоалети с бродерия и накъдрен, но е къс и са били разкроена пола с една оборкой ще бъде по-актуален.

Дори ако на пръв поглед, маратонки и дрехи няма какво да правя, можете да ги свържете с помощта на допълнителни елементи в облеклото — това може да бъде чанта, шал, Шал и така нататък.

Theme by Anders Norén