стил

Какви цветове да комбинирате синия цвят в облеклото. Снимки, което означава, че се облича, които

Какви цветове да комбинирате синия цвят в облеклото. Снимки, което означава, че се облича, които

Комбинация от сини цветове с други цветове в облеклото може лесно да издържи. Но този тандем изглежда впечатляващо, само ако количествени пропорции и „настроение“ всички съседни на цветовете на изображението. Също така е важно и цветови тип външност.

Син цвят и психологическо възприятие на другите

Човек, който избира дрехите на синия цвят, това ли е основната единица набор, или комбинация от тях с обувки и други аксесоари, боядисани в синьо (или изобщо общ вид) внася в сряда усещане за хармония и спокойствие. Например, скандалът с работник в риза в цвят на царевица е много по-възможно, отколкото с един колега, облечени в червено червени дрехи.

Разбира се, облечен в сини тонове – не оръжие срещу конфликта, но „цвят на небето“ действа на човек расслабляюще. Чувство на мир ще даде просто малка рокля цвят тюркоаз. Какви цветове да комбинирате синия цвят в облеклото. Снимки, което означава, че се облича, които

Син цвят в тенденция и в продължение на много години, по причина на това, че не само на външен вид и сини цветове правят хората без напрежение, защото те са свързани с небето, а небето е тъмно, няма рамки, граници.

Много хора виждат този цвят летящите птици, свободно плаващи във въздуха. Това се дължи на „магически“ свойства син, отдавна естествен антидепресант нарисувал „втора кожа“ на човека-неговата дреха.

Подходящ за син цвят в зависимост от цветовия тип външен вид

Синият цвят в облеклото, в комбинация с други цветове с различна наситеност идеални обладательницам всички видове цветове. Въпреки това, има определена категория хора, изглежда, на които не само включва, но и изисква обилно намеса синьо под формата на костюми, рокли, аксесоари. Такива каста има два цветови тип външен вид: зима и лято.

Зимни тип-това са хора ярки контрасти: светли очи и коса, тъмна кожа и обратното. Сини нюанси човек е в състояние да подчертае красотата, например, черни коси момиче с много бледа кожа, още по-аристократичный външен вид. В този случай, особено привлекателен с дълбока тюркоаз, или с цвят на морска вълна. Какви цветове да комбинирате синия цвят в облеклото. Снимки, което означава, че се облича, които

Тези нюанси са големи приятели и с жени, чиято кожа е по-тъмна от косата, те ще поддържа яркостта на своя собственик. Годишният цветови тип – контраст между косата, очите и кожата са минимални.

Начало-популярните нюанси на синьо

Нюанси на цветове е невероятно висока, но потребителите в модната индустрия се подаряват най-голямо предпочитание само на част от тях. Това се дължи на специална близостта до природата и пълна липса на „анилин“ в палитрата символи.

Аквамарин

Аквамарин (Аквамарин) принадлежи към категорията на студените цветове. Като „потомък“ на сините, все още е напълно самостоятелно, „Аквамарин“ и има собствен набор от цветове: бледо синя, бирюзово-синьо, тъмно-синя, светло синя, бирюзово-зелен, топаз-тюркоаз.

В гардероба на жените в общия цвят на Аквамарин можете да намерите рокли и якета, но повечето момичета предпочитат аксесоари, боядисани в цвета на морските вълни.

Serenity

Хладно спокойствие или сиво-синия цвят е на мода-това е едно от почетни места. Това е най-популярният цвят за сака и жилетки на директно намаляване. Популярни летни рокли и рокли-калъф. Нежен цвят не търпи твърде много, един човек, облечен в „Serenity“ от главата до петите рискове на други навевать скука. Какви цветове да комбинирате синия цвят в облеклото. Снимки, което означава, че се облича, които

Защото „мек“ сако, надетый върху черни рокли с шипове в комплект с груби обувки или елегантни тъмни помпи, могат да бъдат много полезни. Това „спокойствие“ се смели и превърне в свързващо звено между непокорство и женственост.

Какви цветове да комбинирате синия цвят в облеклото. Снимки, което означава, че се облича, които

Вечер изход изисква допълнителен блясък, а тюркоаз-един от тези цветове, който добре се съчетава с обилно diamond, златен и сребърен блясък на бижута.

Син цвят като основа и като добавка към други цветове

Син често се срещат сред базовия гардероб: тениски, ризи, панталони, тениски, якета, пуловери и жилетки. Това е направено умишлено, защото „не се спори“ с други допълнения към цвета на картината-това е идеалният компромис, за да изглеждат добре. Например, синя риза ще отговарят на всяка яке, ярки цветове и приглушена.

Сини панталони добре се справя с редица лъскави блузи цвят на анилин. Риза на сини нюанси отдавна са преминали в редиците на класиката. Тези облекла са подходящи за работа и излизане. По този начин, докато в синя риза може да изглежда толкова впечатляващо, тъй като без допълнителни декорации и обемисти гердани под яката. Какви цветове да комбинирате синия цвят в облеклото. Снимки, което означава, че се облича, които

Задача основен цвят синьо работи добре, но това може да бъде не само отличен фон за право на изображението, цвят и неговите нюанси играят своята роля до най-малкия детайл. Например, тюркоазена блуза Пейсли в цвят мед — винаги актуални и изглеждат много привлекателно.

Вкрапления сините нюанси на дрехи или аксесоари в син цвят, както и другите цветове за основния фон е най-печеливш вариант за изграждане на допълнителни изображения.

Правила комбинация от синьо с други цветове:

Синьо и бяло

Синият цвят ще допълни бял, тази комбинация от цветове в дрехите са подходящи за хора със сини или друга, но винаги светли очи. Тук се препоръчват образи, в които син е с господстващо положение. Например, класическата бяла риза може да бъде оформена в синьо сако, и допълни комплект панталони или пола-молив със същия цвят. Какви цветове да комбинирате синия цвят в облеклото. Снимки, което означава, че се облича, които

Но в този случай това съвсем не изглежда съвсем бели обувки. Обувки, чехли или мокасини по-добре да изберете на тон на покритие, или друг светъл нюанс. Бижута, часовници, пръстени, брошки и т.н., може да бъде нагло блясък, но силен контраст на цветове трябва да се избягва. Аксесоари трябва да бъдат свързани с цвета на задават тон.

Син и черен цвят

В черно-син цвят се губи, затова по-добре е, когато в комплект черен цвят играе ролята на „светло петно“. Светло син не страда много неща черен костюм на вратата.

Какви цветове да комбинирате синия цвят в облеклото. Снимки, което означава, че се облича, коитоСин цвят прекрасно се съчетава с други цветове, в облекло, включително черен.

На фона на синьото черно, могат да бъдат чанта, обувки, часовници и всякакви декорации (мъниста, колие, гривна и т.н.).

Син и зелен

Ако комплект е предназначен за публикуване или почивка в курорта е цветова комбинация е много подходящ. Трудно да се отговори на корпоративен служител, облечени в тези цветове. Какви цветове да комбинирате синия цвят в облеклото. Снимки, което означава, че се облича, които

Ако в носа на екскурзия в ресторант или на караоке-клуб, това е най-добрият вариант е комбинация от цветове ще рокли наситени зелените и сиво-сини обувки. Този комплект ще издържат на много големи и контрастни декорации. Добавете блясък клатч, покрити с лъскави пайети в цвят рокли и обувки.

Ярки нюанси на синьо и зелено, цветовете са по-чести в домашно облекло и на почивка, където, например, зелена риза и сини шорти изглежда повече от подходящ.

Син и кафяв

Комбинация от синьо и кафяво на цветя откриха в комплект ежедневна тип. Но най-важното, да се помни, че „топлото“ синята врати позволява само на светли тонове на кафяв цвят, със същите студени тонове върви добре тъмно-кафяв. Какви цветове да комбинирате синия цвят в облеклото. Снимки, което означава, че се облича, които

Например, тюркоаз цвят може изобилно да се прояви в аксесоари (чанти, бижута, обувки), докато рокля или гащеризон, цвят на кафе с мляко. В този случай, рокля-това е платно, на която с ярки сини акценти, можете да нарисувате хубава картина.

Студен син ще бъде добре да се покаже себе си в рамката на богата кафяви нюанси. Струва си да се обърне внимание на комплекти с участието на светло-синя блуза, панталон, където се намира пирамидата на цвят на тъмен шоколад, с дължина на краката до глезените, успешно допълват образа на неговия собственик. Добре са подходящи бижута от благородни нюанси (подходящи за масивни колиета, пръстени).

Обувки и чанта за по-добре да вземем в тон брюкам или неутрални цветове.

Синьо и бежово

Тази комбинация носи в себе си преувеличени неутралитет начин, само ако се нюанси на синьо и бежово на цветя стоят на едно ниво на насищане. Бежово с всички нюанси на синьо. Например, можем да направим следното „платно“ рокля или гащеризон (или някоя дреха, чийто горната и долната част, взети заедно). Какви цветове да комбинирате синия цвят в облеклото. Снимки, което означава, че се облича, които

Бежевое рокля, идеална яке, сака, бижута изискан висулка знак на най-дългата верига, по-малки гривни, чанта със средни размери и контрастиращи обувки (или остро, женствено или спортно). Най-важното за дрехите, одеваемую върху рокли и аксесоари са сини сенки с различна наситеност.

Ако това е костюм, разкрасяване начин на изключително дълги, тъмни нюанси на синьо, жилетка, тялото накити, и обувки, които не се покриват с повдигане на крак (дълбоко лято, и пролет, като изменението на обувки в студеното време на годината). Чанта предпочитат клатч, тя може да бъде лакирани или с прости модели на клапа.

Трябва да се помни, че всички аксесоари трябва да има определен нюанс на синьото.

Сини и оранжеви нюанси

Синьо и тъмно-оранжев речник изглеждат много впечатляващо. Въпреки това, ако ярко оранжево, за да се поставя в студена, едва забележим нюанс на синьото, партията ще създаде впечатлението за непълнота. Наперен оранжево приглушен, но топло, синьо. Студен син врата ще издържат на по-приглушена оранжеви тонове. Какви цветове да комбинирате синия цвят в облеклото. Снимки, което означава, че се облича, които

Например, моркови панталони винаги се заедно с жилетка тюркоаз. Нейната украса трябва да бъде минимално количество (или изобщо без). Обувките трябва да бъдат изключително неутрален цвят.

Синьо и жълто

Тази комбинация е особено прихотливым в правило „споделяне на насищане“. Този комплект се състои от синята спускане и жълто отгоре, и обратно, нюанси, които зависят от цветотипа момичета, които не трябва да се заредят с изобилие от орнаменти, особено на бижута, която повтаря основните цветове на изображението. Какви цветове да комбинирате синия цвят в облеклото. Снимки, което означава, че се облича, които

Що се отнася до обувки и чанти, а един от тези аксесоари може да има син или жълт цвят, а другият трябва да остане неутрална по цвят. Ако сте избрали синя рокля, и обувки, подбрани в тон, а останалите аксесоари жълто ще играе роля, което повече яркостта на изображението. С жълта рокля, друга ситуация.

Син и сив

Всеки нюанс на синьото около сив цвят винаги изглежда много свежа. Въпреки това, за да се изгради набор от изключително за сините и сиви нюанси не се препоръчва, тъй като съвсем спокойно палитра не една, а две, свързани с настроението, на цвета могат да бъдат депресивни други. Какви цветове да комбинирате синия цвят в облеклото. Снимки, което означава, че се облича, които

Това е особено изгодна на фона на сивото изглеждат топли нюанси на синьо, дори когато нещата син цвят в изображението минимално. Например, тюркоазена блуза ще стане доминиращ в привидно по-голямата костюм-двойка цвета на асфалта. Блузи ще бъде повече от достатъчно, за да изглежда по-ярка, защото се прекалява много просто.

Син на уикенда

Случайни много приятелски с леки нюанси на синьо. Тези нюанси изглеждат най-хармонично в тези дни, с изключение на, когато на пазар и на кино няма никакви планове. В светло синьо можете да прекарате цял ден, добавяйки още едно ниво на леки обувки и малка раница. Какви цветове да комбинирате синия цвят в облеклото. Снимки, което означава, че се облича, които

В този комплект има причина за бижута ограничена ръчен часовник каишка выбеленный син цвят и слънчеви очила цвят на рамката Лазурно. Ако в почивен ден е планирана екскурзия в ресторант или нощен клуб, синя рокля от текста или богато украсени с пайети може да бъде много полезен. В искрящи сини светлини се организират като ярка чанта.

Какви цветове да комбинирате синия цвят в облеклото. Снимки, което означава, че се облича, които

Theme by Anders Norén